קצת
...

הופ ../images/Emo113.gif

= האם בדר"כ אתם משמינים בחורף? הרי רב היום בבית, אין מה לעשות פותחים את המקרר ו.... ממ לא ידעת.. לא במיוחד.. אם אני משמינה אני יכולה גם בקיץ לא? חח = מה הדבר הראשון שאתה עושה בבוקר בשיא הקור? ממ.. מנסה לגנוב עוד כמה דקות מתחת לפוך חח ורצה אחרכך להדליק מזגן = בבוקר: נס קפה חם או תה חם? קופה על הבוקר עושה לי בלה בלה.. מעדיפה תה =יש בנות שלחוץ להן לימצוא "חבר לחורף".. להרגיש מזה להיות נאהבת בקור, כשבת/בן זוגכם מתחת לפוך מתחממים לכם... אתם מהבנות/בנים האלה?.. ממש לא = מה אתם עושים הכי טוב כדי להתחמם? ממ נכנסים מתחת לפוך או מדליקים חימום כלשו ונשארים לידו לכמה רגעים עד שמפשירים חיחי
= האם תעדיפו ללכת לחברים ולהשתולל כרגיל בחורף בדיוק כמו בקיץ? או לקחת את זה קשה, (להתבאס, להישאר בבית וכו`) לא להתבאס אבל ברור שאני לא אסתובב כרגיל ככה חופשיה ברחובות.. תלוי במזג אויר.. בד"כ אצא למקומות סגורים או משו = באנגליה למשל אין עונות, הכל חורף כל הזמן, בדיוק כמו במוסקבה.. הייתם מעדיפים שיהיה ככה גם בישראל? שכל הזמן תהיה עונה אחת? רק קיץ/חורף? אם כן או לא, למה? ממ לא רקקק חורף.. שיהיה גיוון אבל לא חם מדי = האם אתם משנים את צורת הלבוש שלכם בחורף בצורה דרסטית? הרי כולנו יודעים שבקיץ כולן לובשות זאת "עונה של ג`ינסים".. בחורף זאת עונה של "טרנינגים".. מה הסיגנון לבוש שלכם בחורף? ממ עדיין עם ג'ינסים אבל מוסיפה מעילים צעיפים סוודרים וכמובן טרנינגים = מהו החורף הכי כיף בשבילכם שתעבירו בסבבה?. ממ פוך.. חימום שוקו חם והאנשים שאני אוהבת+הכלב חח

למעלה