קצת
...

לונה..

New member
מפונקות, זה מה שאתן ../images/Emo3.gif

בתור אחת שכל הילדות שלה היתה הולכת לשחות בבוקר בחורף! זה בדיוק אותו דבר כמו בקיץ, קר כמה שניות בהתחלה ואחרי זה מתרגלים ולא שמים לב. זה גם מחסן את הגוף נגד הקור וכל השטויות האלה. קיצר, זה כיף. חוץ מזה שקיים דבר שנקרא בריכה מקורה, יו קנואו. ואגב, נומי, תודה שאת מחפה עליי כשצריך
ככה זורקת אותי לכלבים...

א- תלוי באיזה כלבים מדובר../images/Emo8.gif../images/Emo107.gif

ו ב- בקשר לבריכה איי קנואו.. ובקשר לים.. דווקא יצא לי להיות בקור די מקפיא בבריכה (לא מקורה) בספרד ובקשר לדקה ועובר.. את צודקת דווקא (יצא לי הרבה בקשר.. ממ טוב, אינלי כח לתקן תמשפט
ושלא תעזי לתקן!את מתקנת אותי מספיק
)

limors2

Well-known member
הו.... כמה קצר.. מזל שאני משועממת..

באיזה מהמקומות הבאים הייתם אומרים שביליתם הכי הרבה בקיץ? -בבית (טלויזיה מחשב ומזגן 24\7) מה הכי סביר להניח שנראה אתכם עושים בחוף הים? -קופצים בין הגלים ומתענגים על כל רגע האם אי פעם השתנתם בבריכה\ים.. ? ותרגישו חופשיים לתרץ -כן. בלי תירוצים..... איך אתם במשחקי מטקות? -לא טורחים אפילו לשחק צעקות "ארטיק, ארטיק" נשמעות במרחק.. איש שמן עם כובע קש ובטן חשופה הולך מתנדנד לכיוונכם ואתם יודעים שאתם מתים לארטיק, מה תעשו? -תחכו עד לרגע האחרון.. אם יבוא יבוא.. אם לא.. נקנה בסיבוב הבא הוא רוצה למכור לי, שיבוא לבד.. מי צריך אותו... איזה ארטיק הכי סביר להניח שתקנו? -משו מושקע ב8 שקל עם טונה של אגוזים ושכבות ובלאגנים- זה, בלי האגוזים אם אפשר... איזה בגד ים אתם לובשים בד"כ? (תשובות לשני המינים) -משו עם מכנסון (לא טיפוס של תחתונים) -מכנס גול-שים- לא זה, אבל למה גול-שים? עם איזה נעליים תבואו לחוף? (זה יוצא לי משום מה שאלון אופנה) -כפכפים עם מי הלכתם הכי הרבה פעמים הקיץ לים\בריכה? -חברים ושאלה פתוחה- מתי הפעם האחרונה שהייתם בים\בריכה עם מי ואיך היה? עם אחותי.. ביום האחרון של החופש שלי.... היה סבבה... וריק!!!!! האם נסעתם הקיץ לאנשו? ואם כן אז לאן ואיך היה?; ) חח מה מצחיק בזה? לא נסעתי... מה משחק החוף הכי שוה לדעתכם? -ששבש וכו בים\ בריכה אתם מ- ה? אמממ.... צפים? איפה יותר סביר להניח שנראה אתכם? -במים העמוקים למרות שאני לא יודעת לשחות... החלק האהוב עליכם הוא- -לצוף שמים מקדם הגנה- כן או לא? ואם כן איזה דרגה רק מתחת לעיניים... שאמא שלי תשתוק... משקפי שמש- -בשביל מה באמת? הממ מאכל הקייצי הכי שווה -אבטיח יצא לי משעמם.... אל תקראו....

לונה..

New member
סתם שאלה

איך בנאדם מגיע לגיל 18 כשהוא לא יודע לשחות? תמיד תהיתי ועכשיו נזכרתי שתהיתי אז אני מנצלת את ההזדמנות ושואלת אותך
לא בקטע רע או משהו, אני רק רוצה להבין. איך דבר כזה קורה?

limors2

Well-known member
אממממ....

אני כן יודעת לשחות... בערך.. לא יותר מידי טוב.... או אולי בעצם כן...כל פעם שאני בבריכה (לא יוצא הרבה) אני מנסה ומגלה שאני יכולה....

לונה..

New member
אה, אז תגידי

את כן יודעת לשחות, עכשיו אני צריכה למצוא מישהו לשאול אותו את השאלה הזו

לונה..

New member
לע ../images/Emo13.gif

איים טו אולד פור דיס שיט.. חחח סתם מי שידע מאיפה השורה הזו מקבל משהו חחח
יש מצב שזה כיף, אבל אוטו או אופניים... אבוי, כמה קשה הבחירה

לונה..

New member
כה

אבל זה לא פייר שאת מחפשת! מה הטעם חחח
לא תקבלי פרס, כי זו רמאות (וגם כי אין לי פרס לתת לך
)

אוף זכרתי ככה במעורפל.. ../images/Emo4.gif

יכולתי לדמיין אותו אומר אתזה אפילו ..אבל שכחתי מאיפה זה בא
(עכשיו תגידי"תירוצים,תיקוצים")אםן לא הייתי מחםשת היה לוקח לי שנים חח
טוב איכשאת רוצה.. אני העיקר מצאתי!
גמככה אינלך פרס

Ekrembo

New member
../images/Emo3.gif 2

באיזה מהמקומות הבאים הייתם אומרים שביליתם הכי הרבה בקיץ? -בבית (טלויזיה מחשב ומזגן 24\7) מה הכי סביר להניח שנראה אתכם עושים בחוף הים? -יושבים ושומרים על התיקים בזמן שכולם נהנים ומקליים כל רגע -מי הולך בכלל לים האם אי פעם השתנתם בבריכה\ים.. ? ותרגישו חופשיים לתרץ -כה חי חי איך אתם במשחקי מטקות? -קורעים את כולם ולא משאירים להם כלום מלבד חול בעיניים
צעקות "ארטיק, ארטיק" נשמעות במרחק.. איש שמן עם כובע קש ובטן חשופה הולך מתנדנד לכיוונכם ואתם יודעים שאתם מתים לארטיק, מה תעשו? -תחכו עד לרגע האחרון.. אם יבוא יבוא.. אם לא.. נקנה בסיבוב הבא איזה ארטיק הכי סביר להניח שתקנו? -משו מושקע ב8 שקל עם טונה של אגוזים ושכבות ובלאגנים איזה בגד ים אתם לובשים בד"כ? (תשובות לשני המינים) -משו עם מכנסון (לא טיפוס של תחתונים) -מכנסון (לבנים) עם איזה נעליים תבואו לחוף? (זה יוצא לי משום מה שאלון אופנה) -סנדלים -כפכפים עם מי הלכתם הכי הרבה פעמים הקיץ לים\בריכה? -משפחה ושאלה פתוחה- מתי הפעם האחרונה שהייתם בים\בריכה עם מי ואיך היה? חצי שנה! משעמם האם נסעתם הקיץ לאנשו? ואם כן אז לאן ואיך היה?; ) חח עם חברים ברחבי הארץ..איפה שהיה משו מעניין...היה מגניב. מה משחק החוף הכי שוה לדעתכם? -מטקות עץ בים\ בריכה אתם מ- ה? -מטביעים איפה יותר סביר להניח שנראה אתכם? בבריכה? ליד שולחן הפינגפונג החלק האהוב עליכם הוא- -לשחות שמים מקדם הגנה- כן או לא? ואם כן איזה דרגה -כמה שיותר חזק משקפי שמש- -בשביל מה באמת? הממ מאכל הקייצי הכי שווה -ג'אנק פוד כמו כל השנה

red mosquito

New member
קצת../images/Emo32.gif ...

בשרשור המקופל הכנתי לסקר, לכל אוהבי הסקרים שבינינו ! מקווה שתהנו...
.

red mosquito

New member
אנשים גנבתי סקר נוסף!../images/Emo41.gif

אז תודה רבה לפורום- רד הוט צ'ילי פפרס, מהם נגנב הסקר הנוכחי
שם: גיל: עיר לידה: עיר מגורים: אחים\אחיות: פורומ\ים מועדפים: שיר שמעצבן אותך: שיר שמרגש אותך: סליברטאי שנוא עלייך: סליבריטאי שנוא עלייך במיוחד: שמח על היותך ישראלי? היה לך בן זוג? מאוהב? ניסית להתאבד? ירדו עלייך פעם? ירדת קשות על מישהו? ההורים עשו לך פאדיחות? תחביב: דבר שאתה נהנה לעשות: דבר שאתה שונא לעשות: דבר שגם אם היו משלמים לך לא היית עושה: דבר שהיית רוצה שיהיה לך ברגע זה: דבר שיש לך והיית רוצה להיפטר ממנו: מילה שמצחיקה אותך: תקופה שאתה מתגעגע אליה: תקופה שאתה ממש לא מתגעגע אליה: בכמה אנשים היית מאוהב -אם בכלל: יש לך משקפיים? עדשות מגע? עדשות צבע? צבעת את השיער? פירסינג במקום לא שגרתי..? משפט של אמא שלך: משפט של אבא שלך: משפט של סבתא\סבא שלך: משפט של הדודות הרחוקות והמרגיזות שלך: משפט שאתה אוהב : משפט שמעצבן אותך כשאומרים אותו: משפט שאתה אומר ומעצבן אחרים: תהנו, מכורים לסקרים שכמונו

pinoki

New member
בא לי../images/Emo70.gif

שם:
חני~~ גיל:
20 עיר לידה:
חדרה עיר מגורים:
חדרה! אחים\אחיות:
אח ואחות פורומ\ים מועדפים:
תמיכה טכנית :) שיר שמעצבן אותך:
ראפרים שחושבים שאישה היא אוביקט מיני שיר שמרגש אותך:
finally סליברטאי שנוא עלייך:
פישי סליבריטאי שנוא עלייך במיוחד:
בעע שמח על היותך ישראלי?
כה
היה לך בן זוג?
כה מאוהב?
הייתי ניסית להתאבד?
נופ ירדו עלייך פעם?
קרה.. ירדת קשות על מישהו?
לא קשות.. ההורים עשו לך פאדיחות?
חופשי.. תחביב:
מוזיקה דבר שאתה נהנה לעשות:
לצאת דבר שאתה שונא לעשות:
להתלבט דבר שגם אם היו משלמים לך לא היית עושה:
לפגוע במישהו בכוונה דבר שהיית רוצה שיהיה לך ברגע זה:
מכונית!! ואהבה
דבר שיש לך והיית רוצה להיפטר ממנו:
מה שיש לי אני שמחה עליו,אם הייתי רוצה להיפטר, אז הוא כנראה כבר לא איתי מילה שמצחיקה אותך:
"מה זה הדבר הזה?? תקופה שאתה מתגעגע אליה:
תקופה ישנה, אבל באה תקופה חדשה תקופה שאתה ממש לא מתגעגע אליה:
תקופת העצב שלי בכמה אנשים היית מאוהב -אם בכלל:
1 יש לך משקפיים?
כה- לבית עדשות מגע?
כה - חובה עדשות צבע?
עדין לא צבעת את השיער?
גוונים פירסינג במקום לא שגרתי..?
לשון
משפט של אמא שלך:
תסדרי את החדר! משפט של אבא שלך:
את לא יושנת? משפט של סבתא\סבא שלך: