אני עונה רק בגלל שאהבתי שאלה אחת../images/Emo6.gif
באיזה מהמקומות הבאים הייתם אומרים שביליתם הכי הרבה בקיץ? -הים (חול גלים ומה שביניהם)
-בבריכה (כלור בעיניים ושתן של ילדים) -בבית (טלויזיה מחשב ומזגן 24\7)
-בקניונים(מיזוג מקפיא ושופינג כפייתי) -משו אחר מה הכי סביר להניח שנראה אתכם עושים בחוף הים? -משתזפים על המגבת\כיסא וצועקים על כל מי שמסתיר את השמש(ולא לשכוח להיות חכמים בשמש)
-קופצים בין הגלים ומתענגים על כל רגע
אם אני במוזה אז כן -יושבים ושומרים על התיקים בזמן שכולם נהנים ומקליים כל רגע <אני מניחה שזה היה מקללים חחחח איך אפשר לקלל ת'ים
> -טוחנים סנדוויצים\ גלידות\פירות וכו ומקווים שהבטן לא תבלוט מעל לבגד ים -מי הולך בכלל לים -אחר האם אי פעם השתנתם בבריכה\ים.. ? ותרגישו חופשיים לתרץ -כן
-לא -למה לא -ממ וכו? איך אתם במשחקי מטקות? -קורעים את כולם ולא משאירים להם כלום מלבד חול בעיניים
-גרועים.. אבל משחקים בשביל הכיף -סבירים.. לפעמים יש מזל ויוצא לפגוע בכדור פה ושם -לא טורחים אפילו לשחק -מסתפק בלהקפיץ את הכדור על המטקה ולהעמיד פנים שאני יודע מה אני עושה -אני לא מהמשחקים.. אני מאלה שרודפים אחרי הכדור כשהוא עף רחוק ולאפד אין כח להביא (ווף!) -אחר צעקות "ארטיק, ארטיק" נשמעות במרחק.. איש שמן עם כובע קש ובטן חשופה הולך מתנדנד לכיוונכם ואתם יודעים שאתם מתים לארטיק, מה תעשו? -תרוצו לאמא לבקש\תאספו מהר מהר את הכסף ותצעקו לו שיבוא אליכם -תחכו עד לרגע האחרון.. אם יבוא יבוא.. אם לא.. נקנה בסיבוב הבא -מי אוכל ארטיק בים (כשאמא ארזה לי כאלה סנדוויצים מושקעים היום בבוקר) -תקומו אליו (לא משנה איפה הוא נמצא בחוף ותקנו את מבוקשכם) -אחר -
אני אלך למסעדות על החוף ואקנה? חוץ מזה שארטיק זה לא פרקטי, עדיף בקבוק קפוא איזה ארטיק הכי סביר להניח שתקנו? -קרח.. לימון ענבים וכו וכו -קרח אננס.. טעים ולא מלכלך
דעעע בסט -שוקו בננה -שוקו וניל -משו מושקע ב8 שקל עם טונה של אגוזים ושכבות ובלאגנים -אחר איזה בגד ים אתם לובשים בד"כ? (תשובות לשני המינים) -ביקיני (חזיה ותחתונים) -שלם -ביקיני-חוטיני -משו עם מכנסון (לא טיפוס של תחתונים) -ביקיני עם מכנס\חצאית\בד כלשהו מעל - טישרט\גופיה מעל לבגד ים - מי לובש בגד ים.. נכנסים ישר עם הבגדים! -מכנסון (לבנים) -מכנס גול-שים מאגניב כזה חחחח
גול-שים? -תחתונים כמו פעם : ) חיחי -אחר.. עם איזה נעליים תבואו לחוף? (זה יוצא לי משום מה שאלון אופנה) -סנדלים -כפכפים
-נעלי ספורט או כל דבר עם גרביים (אני מעדיף עבודה קשה) -אחר.. עם מי הלכתם הכי הרבה פעמים הקיץ לים\בריכה? -חברים
-משפחה -חבר\חברה\בנזוג -עם הכלב (יש גם כאלה תתפלאו) -לבד (כנ"ל) -סמת'ינג אלס.. ושאלה פתוחה- מתי הפעם האחרונה שהייתם בים\בריכה עם מי ואיך היה? ממש בחוף או סתם כזה באזור... טוב, נגיד שבחוף... אני לא זוכרת
האם נסעתם הקיץ לאנשו? ואם כן אז לאן ואיך היה?; ) חח אילת בלע מה משחק החוף הכי שוה לדעתכם? -כדור ים (כן מהנפוחים האלה עם כל הפסים) -מטקות עץ
-מטקות נדבקות (נו אתם יודעים עם הכדור טניס האלה או סתם כאלה נדבקים) -סתם לשבת ולשחק בגיימבוי\טטריס או כל דבר אחר -תשבצים\חצים -ששבש וכו
ואני רוצה להוסיף כדורעף תודה -משו אחר (תרגישו חופשיים לגוון: )) <אבל עם צנזורה,כן?> בים\ בריכה אתם מ- ה? -מטביעים -מוטבעים אני מהמטביעים שהופכים להיות מוטבעים חח
איפה יותר סביר להניח שנראה אתכם? -במים העמוקים
-ברדודים -איפשהו באמצע
החלק האהוב עליכם הוא- -לשחות
-לצוף
-סתם לשבת ולהשתכשך
-לצלול
שמים מקדם הגנה- כן או לא? לא ואם כן איזה דרגה -חלש -בינוני -כמה שיותר חזק משקפי שמש- -כדי להגן עלינו מהשמש הישראלית היוקדת -כדי לעשות פוזה על בחורות (או שאולי בחורים

) -כדי להסתיר את את הצלליות השחורות מאתמול אחרי לילה קשה של חוסר שינה או הנג אובר קשה -בשביל מה באמת? -אחר: כי זה יפה ואני נראית מהשב"כ
הממ מאכל הקייצי הכי שווה -אבטיח -ארטיק\גלידה -ברד -ג'אנק פוד כמו כל השנה -משו אחר: במבה!