קצת
...

itsme18

New member
יש לי שאלה שממש מטרידה אותי....

מה לעזאזל הקטע של לסביות עם לשמור על קשר עם האקסיות??? למה זה כזה ברור להן שאני אשאר איתן בקשר? ולמה בקשרים סטרייטים זה לא קורה? (כן, ולמה הן תמיד סטרייטיות, ולמה אני נמשכת למסובכות ולמה למה למה....) אהמ. נשמתי נשימה עמוקה.

ויותר מעניין.שאלון אגדות פרי מקלדתי

שאלון אגדות איזה מהאגדות הבאות אהבת הכי כילד? עליסה בארץ הפלאות כיפה אדומה שלגיה ושבעת הגמדים היפהפיה הנרדמת סינדרלה אצבעונית זותי עם השיער הארוך שמורידה אותו מהמגדל (רפונזל?) חח אחר (פרט..) איזה סרט אגדתי של דיסני אהבת הכי? עליסה בארץ הפלאות שלגיה ושבעת הגמדים בת הים הקטנה מלך האריות היפה והחיה במבי ספר הג'ונגל פוקהונטס (היתה כזו אגדה? חהחה) אחר (פרט..) איזה נסיכה מהאגדות היית הכי מעדיף\ה להיות? שלגיה-נחנקת מתפוח עץ ואחר כך מחכה 100 שנה בתוך צנצנת עד שמישו יועיל לנשק אותה היפיפיה הנרדמת – נדקרת ממחט ונופלת ל"קוֹמה" (מנת יתר מישו?) לאיזה 100 שנה גם.. עד שמישו ינשק אותה סוף סוף סינדרלה- "מהפך" גירסת הדור הישן יסמין ("אלאדין") ערביה שחרחורת וחושנית שמגדלת נמר להנאתה ועוזבת את הארמון המושקע שלה כדי לטייל בשוק ממש כמו כולם אחר (פרט,אלא מה..) איזה נסיך מהאגדות היית מעדיף להיות? הנסיך של סינדרלה- חביב הנשים, רווק מבוקש שאוסף נעליים כתחביב וממשש רגליים מיוזעות כדי למצוא את אהבת חייו. אלאדין- נסיך בטעות. מדבר עם קופים כמקצוע ומשפשף מנורות ישנות.. (אברבנאל מישו?) הנסיך של שלגייה- אפחד לא באמת יודע מאיפה הוא בא.. אבל יש לו נטייה לטייל בשרירותיות ביערות.. ולנשק נשים כך שיפלטו את ארוחת הצהריים שלהן תוך כדי שינה עמוקה (כישון יש לו.. מה נגיד) הנסיך של רפונזל(?)-נו זאת עם השיער הארוך- הגיע ממרחקים והתאהב עד עמקי נשמתו והלך עד הסוף תוך פגיעות אנושות למען האהבה (מגיע קרדיט לבחור, באמת מרגש זה) אחר (טוב.. אתם יודעים כבר) וסימבהJ חח <אם אבא שלו מלך אז טכנית זה עושה גמותו נסיך לא?J> איזו חיה מהאגדות הכי אהבתם? (ולמה) הארנב מעליסה בארץ הפלאות הנמר של הנסיכה יסמין מ"אלאדין" הקוף של אלאדין (אבוווווו) סימבה פומבה טימון(ככה קראו לו?) הזאב מכיפה אדומה הצפרדע מהסיפור ההוא עם הכדור בדולח שנופל למים והנסיכה מנשקת אותו (קיצר מכירים) או משו אחר.. מי הפיה הכי שווה? הפיה של סינדרלה (שעשתה לה מהפך שאפילו אורנה דץ היתה מתביישת) הפיות של היפיפיה הנרדמת (למי ששכח הסיפור מתחיל כך שיש לה 3 פיות אבל משום מה אפחת מהן לא ממש יכולה להזיז תתחת ולהעיר אותה במשך 100 שנה!!) המכשפה הטובה של הצפון (או איך שלא קוראים לה)מ"הקוסם מארץ עוץ" נעביר אותה כפיה עוד מישי להוסיף..? מי המכשפה הכי כלבתית?J חהחה המכשפה של שלגיה (נו באמת. מילא אמא חורגת.. לא חייבת לפנק בבישולים אבל תפוח מורעל?) המכשפה מהמערב של "הקוסם מארץ עוץ" (לא זאת שנפל עליה הבית ..ההיא עם הקופים המעופפים.. טוב שלא נסחפנו) ממ האחיות של סינדרלה.. סתם כי הן מגעילות ותוקעות אותה בבית עם הספונג'ה בזמן שהן יוצאות לקרוע ת'רחבה המלכותית עם הפלולות שלהן. חהחה המכשפה מ"בת הים הקטנה" גם לוקחת לילדע את הקול וגם את המראה? לא חראם?(ולמה שיער שחור הא? מי אמר ששחור זה רע? אחר כך אתם מתפלאים למה כולם אוהבים בלונדיניות.. יש גם ברונטיות עם טעם טוב.. א.ק.א בל, הכי ביוטי (אנד דה ביסט) ולסיכום, איזה סוף מהאגדות הכי אהבתם? (זה יהיה קשה) היפה והחיה- הוא הופך לאדם נשיקה הם מתחתנים. סינדרלה- אחרי הרבה מישושים ולא מעט יבלות הרגל המתאימה נמצאת ,נשיקה, מתחתנים. אלאדין- אלאדין מציל את המצב הכל מסודר ,נשיקה ו אהמ כמה מפתיע.. מתחתנים (והוא הופך למלך) שלגיה-הוא מנשק.. היא מקיאה.. לוקח אותה הביתה.. על הסוס עם כל הגמדים ו.. ממ מתחתנים. רפונזל- אה.. מתחתנים? אלא מה היפיפיה הנרדמת- הנסיך האצילי מגיע מנשק אותה.. הממלכה מתעוררת והופה לחופה. ועוד שתיים קצת כדי לגוון.. עליסה שלנו- אחרי הפטריות הנרגילות וקלפים המדברים יוצאת מהזיותיה ומגלה ש דר איז נו פלייס לייק הום. ואחרונה חביבה- דורותי. בוויזרד אוף אוז.. (בקפיצה ודילוג) עם טרייר פרוע ונעליים מהעונה שעברה מתעוררת ומגלה שסה"כ נדפק קלות ראשה במעקה המיטה וחוזרת מאושרת לחיק המשפחה. תהנו:)

לונה..

New member
חה, דיסני, שווה! ../images/Emo6.gif

איזה מהאגדות הבאות אהבת הכי כילד? עליסה בארץ הפלאות כיפה אדומה
שלגיה ושבעת הגמדים היפהפיה הנרדמת סינדרלה אצבעונית
זותי עם השיער הארוך שמורידה אותו מהמגדל (רפונזל?) חח
אחר (פרט..) איזה סרט אגדתי של דיסני אהבת הכי? עליסה בארץ הפלאות שלגיה ושבעת הגמדים בת הים הקטנה
מלך האריות
היפה והחיה
במבי ספר הג'ונגל
פוקהונטס (היתה כזו אגדה? חהחה)
לא, היתה טרגדיה אחר (פרט..) איזה נסיכה מהאגדות היית הכי מעדיף\ה להיות? שלגיה-נחנקת מתפוח עץ ואחר כך מחכה 100 שנה בתוך צנצנת עד שמישו יועיל לנשק אותה היפיפיה הנרדמת – נדקרת ממחט ונופלת ל"קוֹמה" (מנת יתר מישו?) לאיזה 100 שנה גם.. עד שמישו ינשק אותה סוף סוף סינדרלה- "מהפך" גירסת הדור הישן יסמין ("אלאדין") ערביה שחרחורת וחושנית שמגדלת נמר להנאתה ועוזבת את הארמון המושקע שלה כדי לטייל בשוק ממש כמו כולם
אחר (פרט,אלא מה..) אזמרלדהההה
איזה נסיך מהאגדות היית מעדיף להיות? הנסיך של סינדרלה- חביב הנשים, רווק מבוקש שאוסף נעליים כתחביב וממשש רגליים מיוזעות כדי למצוא את אהבת חייו. אלאדין- נסיך בטעות. מדבר עם קופים כמקצוע ומשפשף מנורות ישנות.. (אברבנאל מישו?) הנסיך של שלגייה- אפחד לא באמת יודע מאיפה הוא בא.. אבל יש לו נטייה לטייל בשרירותיות ביערות.. ולנשק נשים כך שיפלטו את ארוחת הצהריים שלהן תוך כדי שינה עמוקה (כישון יש לו.. מה נגיד) הנסיך של רפונזל(?)-נו זאת עם השיער הארוך- הגיע ממרחקים והתאהב עד עמקי נשמתו והלך עד הסוף תוך פגיעות אנושות למען האהבה (מגיע קרדיט לבחור, באמת מרגש זה) אחר (טוב.. אתם יודעים כבר) הנסיך של בל.. כלומר החיה.. כלומר אחרי שהוא כבר לא חיה.. יא אללה, הכי חתיך בכל דיסני
וסימבהJ חח <אם אבא שלו מלך אז טכנית זה עושה גמותו נסיך לא?J> אההה הייתי רוצה להיות סימבה, היה לו שיער יפה ונאלה כוסית איזו חיה מהאגדות הכי אהבתם? (ולמה) הארנב מעליסה בארץ הפלאות הנמר של הנסיכה יסמין מ"אלאדין"
ראג'ההה יו הוא כזה פרוותי הקוף של אלאדין (אבוווווו) סימבה פומבה טימון(ככה קראו לו?)
תתביישי לך לא לזכור איך קוראים לו הזאב מכיפה אדומה הצפרדע מהסיפור ההוא עם הכדור בדולח שנופל למים והנסיכה מנשקת אותו (קיצר מכירים) או משו אחר.. מי הפיה הכי שווה? הפיה של סינדרלה (שעשתה לה מהפך שאפילו אורנה דץ היתה מתביישת) הפיות של היפיפיה הנרדמת (למי ששכח הסיפור מתחיל כך שיש לה 3 פיות אבל משום מה אפחת מהן לא ממש יכולה להזיז תתחת ולהעיר אותה במשך 100 שנה!!) המכשפה הטובה של הצפון (או איך שלא קוראים לה)מ"הקוסם מארץ עוץ" נעביר אותה כפיה עוד מישי להוסיף..? טינקרבל!!!!
נומי, בושי לך, לא משמיטים אותה מי המכשפה הכי כלבתית?J חהחה המכשפה של שלגיה (נו באמת. מילא אמא חורגת.. לא חייבת לפנק בבישולים אבל תפוח מורעל?) המכשפה מהמערב של "הקוסם מארץ עוץ" (לא זאת שנפל עליה הבית ..ההיא עם הקופים המעופפים.. טוב שלא נסחפנו) ממ האחיות של סינדרלה.. סתם כי הן מגעילות ותוקעות אותה בבית עם הספונג'ה בזמן שהן יוצאות לקרוע ת'רחבה המלכותית עם הפלולות שלהן. חהחה המכשפה מ"בת הים הקטנה" גם לוקחת לילדע את הקול וגם את המראה? לא חראם?(ולמה שיער שחור הא? מי אמר ששחור זה רע? אחר כך אתם מתפלאים למה כולם אוהבים בלונדיניות.. יש גם ברונטיות עם טעם טוב.. א.ק.א בל, הכי ביוטי (אנד דה ביסט) - אורסולה חח היא לא הכי רעה, אבל היא הכי קורעת ולסיכום, איזה סוף מהאגדות הכי אהבתם? (זה יהיה קשה) היפה והחיה- הוא הופך לאדם נשיקה הם מתחתנים.
סינדרלה- אחרי הרבה מישושים ולא מעט יבלות הרגל המתאימה נמצאת ,נשיקה, מתחתנים. אלאדין- אלאדין מציל את המצב הכל מסודר ,נשיקה ו אהמ כמה מפתיע.. מתחתנים (והוא הופך למלך) שלגיה-הוא מנשק.. היא מקיאה.. לוקח אותה הביתה.. על הסוס עם כל הגמדים ו.. ממ מתחתנים. רפונזל- אה.. מתחתנים? אלא מה היפיפיה הנרדמת- הנסיך האצילי מגיע מנשק אותה.. הממלכה מתעוררת והופה לחופה. ועוד שתיים קצת כדי לגוון.. עליסה שלנו- אחרי הפטריות הנרגילות וקלפים המדברים יוצאת מהזיותיה ומגלה ש דר איז נו פלייס לייק הום.
קרעת אותי ואחרונה חביבה- דורותי. בוויזרד אוף אוז.. (בקפיצה ודילוג) עם טרייר פרוע ונעליים מהעונה שעברה מתעוררת ומגלה שסה"כ נדפק קלות ראשה במעקה המיטה וחוזרת מאושרת לחיק המשפחה. מה, כבר נגמר? טוב, בינכה אני חייבת לעוף היה כיף, נומי תעשי עוד.

צודקת בקשר לטינקי.. מתנצלת מראש../images/Emo13.gif

בעצם, זה כבר לא מראש אז.. רק מתנצלת חח

red mosquito

New member
אני מכורה לסקרים... זה חייב להיפסק

איזה מהאגדות הבאות אהבת הכי כילד? עליסה בארץ הפלאות איזה סרט אגדתי של דיסני אהבת הכי? במבי איזה נסיכה מהאגדות היית הכי מעדיף\ה להיות? סינדרלה- "מהפך" גירסת הדור הישן איזה נסיך מהאגדות היית מעדיף להיות? הנסיך של שלגייה- אפחד לא באמת יודע מאיפה הוא בא.. אבל יש לו נטייה לטייל בשרירותיות ביערות.. ולנשק נשים כך שיפלטו את ארוחת הצהריים שלהן תוך כדי שינה עמוקה (כישון יש לו.. מה נגיד) איזו חיה מהאגדות הכי אהבתם? (ולמה) הנמר של הנסיכה יסמין מ"אלאדין" - הוא פרוותי כזההה
מי הפיה הכי שווה? הפיה של סינדרלה (שעשתה לה מהפך שאפילו אורנה דץ היתה מתביישת) מי המכשפה הכי כלבתית?J חהחה המכשפה של שלגיה (נו באמת. מילא אמא חורגת.. לא חייבת לפנק בבישולים אבל תפוח מורעל?) המכשפה מהמערב של "הקוסם מארץ עוץ" (לא זאת שנפל עליה הבית ..ההיא עם הקופים המעופפים.. טוב שלא נסחפנו) ממ האחיות של סינדרלה.. סתם כי הן מגעילות ותוקעות אותה בבית עם הספונג'ה בזמן שהן יוצאות לקרוע ת'רחבה המלכותית עם הפלולות שלהן. חהחה המכשפה מ"בת הים הקטנה" גם לוקחת לילדע את הקול וגם את המראה? לא חראם?(ולמה שיער שחור הא? מי אמר ששחור זה רע? אחר כך אתם מתפלאים למה כולם אוהבים בלונדיניות.. יש גם ברונטיות עם טעם טוב.. א.ק.א בל, הכי ביוטי (אנד דה ביסט) טוב נו ... כולן כלבות... ולסיכום, איזה סוף מהאגדות הכי אהבתם? (זה יהיה קשה) היפיפיה הנרדמת- הנסיך האצילי מגיע מנשק אותה.. הממלכה מתעוררת והופה לחופה. ותעזבו כבר את רפונזל
חחחחחחח

red mosquito

New member
חלילה...../images/Emo68.gif

הבלונדה
הזאתי ממש סבבה... בדיוק אתמול שאלתי ב-זיהוי שירים, איך קוראים למנגינה שמלווה את האגדה... חחחח

painapple

New member
ווייי שאלון אגדות../images/Emo13.gif

שאלון אגדות איזה מהאגדות הבאות אהבת הכי כילד? אהבתי את כולן [חוץ מרפונזל, כי המכשפה עוקרת לנסיך תעיניים בשלב מסוים].. אבל הכי הכי, אליס בארץ הפלאות .)) וגם סינדרלה נורא
איזה סרט אגדתי של דיסני אהבת הכי? הכי הכי, מלך האריות ובת הים הקטנה. איזה נסיכה מהאגדות היית הכי מעדיף\ה להיות? סינדרלה- "מהפך" גירסת הדור הישן איזה נסיך מהאגדות היית מעדיף להיות? סימבה איזו חיה מהאגדות הכי אהבתם? (ולמה) טימון, ראג'ה ואבוווווו .))))) מי הפיה הכי שווה? ממ גלינדה, מהקוסם מארץ עוץ, המכשפה הטובה מה.. אממ.. צפון?
מי המכשפה הכי כלבתית?J חהחה אני מוחה! אלפבה [המכשפה של המערב] לא כלבתית! יש לי ספר, "מרשעת", שמספר את הצד שלה בסיפור. אני אוהבת אותה
אממ, אמא של שלגייה באמת הייתה דיי זנותית. וגם האמא והאחיות של סינדרלה. ולסיכום, איזה סוף מהאגדות הכי אהבתם? (זה יהיה קשה) אממ.. היפה והחיה מקסים.. אלאדין מעולה.. ואני מכורה לקוסם מארץ עוץ ולאליס מארץ הפלאות.. אז אני אבחר את כולם .)) איזה שאלון כיפי

והנה שאלון לסיכום הקיץ.. גם פרי

מקלדתי, נקווה שיצא נחמד מממממ שאלון "קיץ" (ככה על סף החורף שמגיע להיזכר קצת בקיץ שהיה..) באיזה מהמקומות הבאים הייתם אומרים שביליתם הכי הרבה בקיץ? -הים (חול גלים ומה שביניהם) -בבריכה (כלור בעיניים ושתן של ילדים) -בבית (טלויזיה מחשב ומזגן 24\7) -בקניונים(מיזוג מקפיא ושופינג כפייתי) -משו אחר מה הכי סביר להניח שנראה אתכם עושים בחוף הים? -משתזפים על המגבת\כיסא וצועקים על כל מי שמסתיר את השמש(ולא לשכוח להיות חכמים בשמש) -קופצים בין הגלים ומתענגים על כל רגע -יושבים ושומרים על התיקים בזמן שכולם נהנים ומקליים כל רגע -טוחנים סנדוויצים\ גלידות\פירות וכו ומקווים שהבטן לא תבלוט מעל לבגד ים -מי הולך בכלל לים -אחר האם אי פעם השתנתם בבריכה\ים.. ? ותרגישו חופשיים לתרץ -כן -לא -למה לא -ממ וכו? איך אתם במשחקי מטקות? -קורעים את כולם ולא משאירים להם כלום מלבד חול בעיניים -גרועים.. אבל משחקים בשביל הכיף -סבירים.. לפעמים יש מזל ויוצא לפגוע בכדור פה ושם -לא טורחים אפילו לשחק -מסתפק בלהקפיץ את הכדור על המטקה ולהעמיד פנים שאני יודע מה אני עושה -אני לא מהמשחקים.. אני מאלה שרודפים אחרי הכדור כשהוא עף רחוק ולאפד אין כח להביא (ווף!) -אחר צעקות "ארטיק, ארטיק" נשמעות במרחק.. איש שמן עם כובע קש ובטן חשופה הולך מתנדנד לכיוונכם ואתם יודעים שאתם מתים לארטיק, מה תעשו? -תרוצו לאמא לבקש\תאספו מהר מהר את הכסף ותצעקו לו שיבוא אליכם -תחכו עד לרגע האחרון.. אם יבוא יבוא.. אם לא.. נקנה בסיבוב הבא -מי אוכל ארטיק בים (כשאמא ארזה לי כאלה סנדוויצים מושקעים היום בבוקר) -תקומו אליו (לא משנה איפה הוא נמצא בחוף ותקנו את מבוקשכם) -אחר איזה ארטיק הכי סביר להניח שתקנו? -קרח.. לימון ענבים וכו וכו -קרח אננס.. טעים ולא מלכלך -שוקו בננה -שוקו וניל -משו מושקע ב8 שקל עם טונה של אגוזים ושכבות ובלאגנים -אחר איזה בגד ים אתם לובשים בד"כ? (תשובות לשני המינים) -ביקיני (חזיה ותחתונים) -שלם -ביקיני-חוטיני -משו עם מכנסון (לא טיפוס של תחתונים) -ביקיני עם מכנס\חצאית\בד כלשהו מעל - טישרט\גופיה מעל לבגד ים - מי לובש בגד ים.. נכנסים ישר עם הבגדים! -מכנסון (לבנים) -מכנס גול-שים מאגניב כזה -תחתונים כמו פעם : ) חיחי -אחר.. עם איזה נעליים תבואו לחוף? (זה יוצא לי משום מה שאלון אופנה) -סנדלים -כפכפים -נעלי ספורט או כל דבר עם גרביים (אני מעדיף עבודה קשה) -אחר.. עם מי הלכתם הכי הרבה פעמים הקיץ לים\בריכה? -חברים -משפחה -חבר\חברה\בנזוג -עם הכלב (יש גם כאלה תתפלאו) -לבד (כנ"ל) -סמת'ינג אלס.. ושאלה פתוחה- מתי הפעם האחרונה שהייתם בים\בריכה עם מי ואיך היה? האם נסעתם הקיץ לאנשו? ואם כן אז לאן ואיך היה?; ) חח מה משחק החוף הכי שוה לדעתכם? -כדור ים (כן מהנפוחים האלה עם כל הפסים) -מטקות עץ -מטקות נדבקות (נו אתם יודעים עם הכדור טניס האלה או סתם כאלה נדבקים) -סתם לשבת ולשחק בגיימבוי\טטריס או כל דבר אחר -תשבצים\חצים -ששבש וכו -משו אחר (תרגישו חופשיים לגוון: )) <אבל עם צנזורה,כן?> בים\ בריכה אתם מ- ה? -מטביעים -מוטבעים איפה יותר סביר להניח שנראה אתכם? -במים העמוקים -ברדודים -איפשהו באמצע החלק האהוב עליכם הוא- -לשחות -לצוף -סתם לשבת ולהשתכשך -לצלול שמים מקדם הגנה- כן או לא? ואם כן איזה דרגה -חלש -בינוני -כמה שיותר חזק משקפי שמש- -כדי להגן עלינו מהשמש הישראלית היוקדת -כדי לעשות פוזה על בחורות (או שאולי בחורים:)) -כדי להסתיר את את הצלליות השחורות מאתמול אחרי לילה קשה של חוסר שינה או הנג אובר קשה -בשביל מה באמת? -אחר הממ מאכל הקייצי הכי שווה -אבטיח -ארטיק\גלידה -ברד -ג'אנק פוד כמו כל השנה -משו אחר טוב זהו נסחפתי חח בהצלחה ותהנו

לונה..

New member
אני עונה רק בגלל שאהבתי שאלה אחת../images/Emo6.gif

באיזה מהמקומות הבאים הייתם אומרים שביליתם הכי הרבה בקיץ? -הים (חול גלים ומה שביניהם)
-בבריכה (כלור בעיניים ושתן של ילדים) -בבית (טלויזיה מחשב ומזגן 24\7)
-בקניונים(מיזוג מקפיא ושופינג כפייתי) -משו אחר מה הכי סביר להניח שנראה אתכם עושים בחוף הים? -משתזפים על המגבת\כיסא וצועקים על כל מי שמסתיר את השמש(ולא לשכוח להיות חכמים בשמש)
-קופצים בין הגלים ומתענגים על כל רגע
אם אני במוזה אז כן -יושבים ושומרים על התיקים בזמן שכולם נהנים ומקליים כל רגע <אני מניחה שזה היה מקללים חחחח איך אפשר לקלל ת'ים
> -טוחנים סנדוויצים\ גלידות\פירות וכו ומקווים שהבטן לא תבלוט מעל לבגד ים -מי הולך בכלל לים -אחר האם אי פעם השתנתם בבריכה\ים.. ? ותרגישו חופשיים לתרץ -כן
-לא -למה לא -ממ וכו? איך אתם במשחקי מטקות? -קורעים את כולם ולא משאירים להם כלום מלבד חול בעיניים
-גרועים.. אבל משחקים בשביל הכיף -סבירים.. לפעמים יש מזל ויוצא לפגוע בכדור פה ושם -לא טורחים אפילו לשחק -מסתפק בלהקפיץ את הכדור על המטקה ולהעמיד פנים שאני יודע מה אני עושה -אני לא מהמשחקים.. אני מאלה שרודפים אחרי הכדור כשהוא עף רחוק ולאפד אין כח להביא (ווף!) -אחר צעקות "ארטיק, ארטיק" נשמעות במרחק.. איש שמן עם כובע קש ובטן חשופה הולך מתנדנד לכיוונכם ואתם יודעים שאתם מתים לארטיק, מה תעשו? -תרוצו לאמא לבקש\תאספו מהר מהר את הכסף ותצעקו לו שיבוא אליכם -תחכו עד לרגע האחרון.. אם יבוא יבוא.. אם לא.. נקנה בסיבוב הבא -מי אוכל ארטיק בים (כשאמא ארזה לי כאלה סנדוויצים מושקעים היום בבוקר) -תקומו אליו (לא משנה איפה הוא נמצא בחוף ותקנו את מבוקשכם) -אחר -
אני אלך למסעדות על החוף ואקנה? חוץ מזה שארטיק זה לא פרקטי, עדיף בקבוק קפוא איזה ארטיק הכי סביר להניח שתקנו? -קרח.. לימון ענבים וכו וכו -קרח אננס.. טעים ולא מלכלך
דעעע בסט -שוקו בננה -שוקו וניל -משו מושקע ב8 שקל עם טונה של אגוזים ושכבות ובלאגנים -אחר איזה בגד ים אתם לובשים בד"כ? (תשובות לשני המינים) -ביקיני (חזיה ותחתונים) -שלם -ביקיני-חוטיני -משו עם מכנסון (לא טיפוס של תחתונים) -ביקיני עם מכנס\חצאית\בד כלשהו מעל - טישרט\גופיה מעל לבגד ים - מי לובש בגד ים.. נכנסים ישר עם הבגדים! -מכנסון (לבנים) -מכנס גול-שים מאגניב כזה חחחח
גול-שים? -תחתונים כמו פעם : ) חיחי -אחר.. עם איזה נעליים תבואו לחוף? (זה יוצא לי משום מה שאלון אופנה) -סנדלים -כפכפים
-נעלי ספורט או כל דבר עם גרביים (אני מעדיף עבודה קשה) -אחר.. עם מי הלכתם הכי הרבה פעמים הקיץ לים\בריכה? -חברים
-משפחה -חבר\חברה\בנזוג -עם הכלב (יש גם כאלה תתפלאו) -לבד (כנ"ל) -סמת'ינג אלס.. ושאלה פתוחה- מתי הפעם האחרונה שהייתם בים\בריכה עם מי ואיך היה? ממש בחוף או סתם כזה באזור... טוב, נגיד שבחוף... אני לא זוכרת
האם נסעתם הקיץ לאנשו? ואם כן אז לאן ואיך היה?; ) חח אילת בלע מה משחק החוף הכי שוה לדעתכם? -כדור ים (כן מהנפוחים האלה עם כל הפסים) -מטקות עץ
-מטקות נדבקות (נו אתם יודעים עם הכדור טניס האלה או סתם כאלה נדבקים) -סתם לשבת ולשחק בגיימבוי\טטריס או כל דבר אחר -תשבצים\חצים -ששבש וכו
ואני רוצה להוסיף כדורעף תודה -משו אחר (תרגישו חופשיים לגוון: )) <אבל עם צנזורה,כן?> בים\ בריכה אתם מ- ה? -מטביעים -מוטבעים אני מהמטביעים שהופכים להיות מוטבעים חח
איפה יותר סביר להניח שנראה אתכם? -במים העמוקים
-ברדודים -איפשהו באמצע
החלק האהוב עליכם הוא- -לשחות
-לצוף
-סתם לשבת ולהשתכשך
-לצלול
שמים מקדם הגנה- כן או לא? לא ואם כן איזה דרגה -חלש -בינוני -כמה שיותר חזק משקפי שמש- -כדי להגן עלינו מהשמש הישראלית היוקדת -כדי לעשות פוזה על בחורות (או שאולי בחורים:)) -כדי להסתיר את את הצלליות השחורות מאתמול אחרי לילה קשה של חוסר שינה או הנג אובר קשה -בשביל מה באמת? -אחר: כי זה יפה ואני נראית מהשב"כ
הממ מאכל הקייצי הכי שווה -אבטיח -ארטיק\גלידה -ברד -ג'אנק פוד כמו כל השנה -משו אחר: במבה!

חחחחחחחח שב"כ../images/Emo6.gif

טוב נו אני אסכים איתך בקשר לזה
חחחחחח וכדורעף מתקבל

red mosquito

New member
אני לא מכורה, אני יכולה להפסיק מתי

אני רוצה
באיזה מהמקומות הבאים הייתם אומרים שביליתם הכי הרבה בקיץ? -בבית (טלויזיה מחשב ומזגן 24\7) -בקניונים(מיזוג מקפיא ושופינג כפייתי) - בבית של חברים אופקורס! מה הכי סביר להניח שנראה אתכם עושים בחוף הים? -מי הולך בכלל לים? האם אי פעם השתנתם בבריכה\ים.. ? ותרגישו חופשיים לתרץ -כן מה זה לתרץ? זה לגיטימי לגמריי... איך אתם במשחקי מטקות? -מסתפק בלהקפיץ את הכדור על המטקה ולהעמיד פנים שאני יודע מה אני עושה זה כל כך אני! צעקות "ארטיק, ארטיק" נשמעות במרחק.. איש שמן עם כובע קש ובטן חשופה הולך מתנדנד לכיוונכם ואתם יודעים שאתם מתים לארטיק, מה תעשו? -תחכו עד לרגע האחרון.. אם יבוא יבוא.. אם לא.. נקנה בסיבוב הבא איזה ארטיק הכי סביר להניח שתקנו? -אחר- קרח דובדבן, זה הכי ארטיק של הים בעולם
איזה בגד ים אתם לובשים בד"כ? (תשובות לשני המינים) -ביקיני עם מכנס\חצאית\בד כלשהו מעל (מכנס גלישה) עם איזה נעליים תבואו לחוף? (זה יוצא לי משום מה שאלון אופנה) -כפכפים עם מי הלכתם הכי הרבה פעמים הקיץ לים\בריכה? -חברים ושאלה פתוחה- מתי הפעם האחרונה שהייתם בים\בריכה עם מי ואיך היה? עם החניכים שלי בקייטנה... היה סביר. האם נסעתם הקיץ לאנשו? ואם כן אז לאן ואיך היה?; ) חח נסעתי ל... ניצנים, וטיול שנתי בעין גדי. מה משחק החוף הכי שוה לדעתכם? -ששבש, בלי- וכו בים\ בריכה אתם מ- ה? -מטביעים (בטח אני גבר אני, מי יטביע אותי?) איפה יותר סביר להניח שנראה אתכם? -במים העמוקים החלק האהוב עליכם הוא- -לשחות -לצלול שמים מקדם הגנה- כן או לא? -כמה שיותר חזק משקפי שמש- -כדי להסתיר את את הצלליות השחורות מאתמול אחרי לילה קשה של חוסר שינה הממ מאכל הקייצי הכי שווה -ארטיק כמובן. אם אתם תמשיכו להכין סקרים, אני אהיה חייבת לענות עליהם, זה לא עובד ככההההה. היה כייף

אבלל אבלל.. מה אני אעשה עם עצמי אז?

זה אחד התחביבים הכי גדולים שלי
חחחחח

red mosquito

New member
אז בלל שזה תחביב שלך...../images/Emo41.gif

סקר כמובן
את מי אתם... מעדיפים
פיקיות- שרונה או דניאלה? חזק בבלונד- בריטני או כריסטינה? אקזיט- מלי לוי או יעל גולדמן? האקס והנוכחי- יהודה לוי או גיא זוארץ? האקסית והנוכחית- יעל בר- זוהר או אפרת בוימלד? (ככה כותבים?) רוק ישראלי- אביב גפן או עברי לידר? הראל- סקעת או מויאל? מגישהשחקניתדוגמנית- מירי בוהדנה או אילנית לוי? החיים הפשוטים- פריס הילטון או ניקול ריצ'י? בית המלוכה באנגליה- הנסיך וויליאם או הנסיך הארי? קנפו בעירום- ויקי או עדן? חזק בחדשות- מיקי חיימוביץ' או יונית לוי? טלוויז'ן- יס או הוט? חזון- נינט טייב או מאיה בוסקילה? הכי משתלט לנו על החיים- אי סי קיו או מסנג'ר? מצויירים בדיסטורשן- מק. 22 או סאות' פארק? אמ... פה התשובה היא סאות' פארק, כן כן אין טעם להתווכח. מופע שנות ה70'- דונה או ג'קי? משפחת דואני המורחבת- יעל או רוני (סופרסטאר)? בוורלי- ברנדה או קלי? גיבורי- על- סופרמן או באטמן? ממלאים את קיסריה- שלמה ארצי או ריטה? החלום המתוק(או שלא)- מושיק עפייה או שלומי סרנגה.? בובות- שקע ותקע או אריק ובנץ? תלתלים בטלנובלנות- סופי צדקה או שרון דוראני? לשתות בבוקר- תה או קפה? מים- מי עדן או נביעות? מקווה שנהנתם

למעלה