קצת
...

היום בתפוז ../images/Emo43.gif 18.11.04

היום ב-16:00 יתארחו בפורום שורשים משפחתיים נציגי מנהל האוכלוסין של משרד הפנים, שיענו לשאלותיכם. אתם מוזמנים להכין שאלות כבר עכשיו
הערב ב-20:00 יתארח כאן טל ברמן, שיספר על תוכניתו החדשה בערוץ ביפ, ויענה לשאלותיכם. כל זה יקרה ב-blogtv. אתם מוזמנים להשאיר לו שאלות כבר עכשיו בפורום ביפ.

ניצלו"ש לשאלון כפי שהתבקשתי..

בעד/נגד: סמים? סיגריות? אורגיה? הומואים? תוכנית ההתנתקות? סקס בגיל צעיר? האם אי פעם..: התנשקת עם בן/ת מינך? התנשקת עם בן/ת המין ההפוך? שכבת עם בן/ת מינך? שכבת עם בן/ת המין ההפוך? הגשת מבחן ריק? נתפסת בגין עבירה פלילית? התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? בגדת באמון של מישהו? בגדו באמון שלך? רצית/ניסית להתאבד? עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו? כמה...: שנים את/ה חי/ה? בתים עברת? פעמים נשבר לך הלב? פעמים שברת לאחרים את הלב? פעמים התאהבת? חברים/ות היו לך? זמן אורך הקשר הכי ארוך שלך? מה עדיף: ניו יורק או פריז? בנים או בנות? נשיקה או חיבוק? הארי פוטר או שר הטבעות? ערסים או חנונים? חמוץ או מתוק? חנוכה או פורים? אש או מים? ישראל או חו"ל? אסוציאציות: בית ספר- ערפאת- טלויזיה- אהבה- מוות- איידס- מתנחלים- ורוד- שחור- חול- תשלים/תשלימי: אני הוא/היא... - אני אוהב/ת... - אני שונא/ת.. – הלוואי ש... – חבל ש... – אני צריכ/ה... - (עפ"י הנחיית הכותבת.. שאלון אישי כך שמה שלא נוח לכם לא חייבים לענות) מי/מה האחרון: סרט שראית? שיר ששמעת? פעם שבכית? פעם שצחקת? דיסק שקנית? מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך"?

|שמאלה| ו'קשה..

בעד/נגד: סמים? נגד סיגריות? נגד אורגיה? אה.. נגד איי גס.. אבל כל אחד והחיים שלו.. (לא לשכוח אמצעי מניעה) הומואים? בעד.. תוכנית ההתנתקות? אה.. נסתפק בלהגיד.. שצריך לעשות משו אחרת שומדבר לא ישתנה (זה יכול להיות לכל אחד מהכיוונים) סקס בגיל צעיר? לא. האם אי פעם..: התנשקת עם בן/ת מינך? ממ לא התנשקת עם בן/ת המין ההפוך? כה שכבת עם בן/ת מינך? לא חח שכבת עם בן/ת המין ההפוך? אה.. הגשת מבחן ריק? ממ לא לגמרי נתפסת בגין עבירה פלילית? לא התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? ממ לא בגדת באמון של מישהו? פעם אחת בגדו באמון שלך? יכול להיות רצית/ניסית להתאבד? כה עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו? כמעט ולא כמה...: שנים את/ה חי/ה? עוד מעט 20 חח בתים עברת? 1 פעמים נשבר לך הלב? נגיד ש2 עיקריים פעמים שברת לאחרים את הלב? אולי פעם פעמיים עיקריים ועוד משו אולי בעקיפין פעמים התאהבת? נגיד שפעמיים חברים/ות היו לך? 2 זמן אורך הקשר הכי ארוך שלך? כרגע הוא נמשך מעל לשנה (כולל הפסקות וזה) מה עדיף: ניו יורק או פריז? לא ידעת בנים או בנות? שניהם נשיקה או חיבוק? שניהם הארי פוטר או שר הטבעות? פוטר חח סתם כי קראתי תספרים ערסים או חנונים? חנונים חמוץ או מתוק? מתוק חנוכה או פורים? חנוכה נראה לי אש או מים? ממ מים? ישראל או חו"ל? לא ידעת אסוציאציות: בית ספר- חונק ערפאת- מת חח טלויזיה- אנג'ל אהבה- לב מוות- מפחיד איידס- מפחיד מאוד מתנחלים- כיפה ורוד-שמח שחור- אפל חול- גן שעשועים תשלים/תשלימי: אני הוא/היא... - אני. אני אוהב/ת... - את המשפחה\ חבר שלי..ממ שוקולד מוזיקה ספרים סרטים שירה ויצירה בכלל אני שונא/ת.. – שקרנים.. לא נאמנים צבועים הלוואי ש... – אני וכל היקרים לי נהיה מאושרים חבל ש... – קשה לי כל כך למצוא עיסוק שאני ארגיש שנוח לי במצב עכשיו אני צריכ/ה... - אהבה.. כח.. חיבוק.. נשיקה.. שחבר שלי יחזור.. להרגיש חופשיה מציפיות של אנשים שלא מכירים אותי אפילו מי/מה האחרון: סרט שראית? בדי וי די? שרק 2 שיר ששמעת? משו שהקלטתי עם הגיטריסט שלי פעם שבכית? לא זוכרת בדיוק פעם שצחקת? בטח היום.. אה כשהכלב שלי קפץ על בקבוק מים שאמא שלי החזיקה כדי להסביר לה שהוא צמא חח דיסק שקנית? ממ.. אבא שלי הביא לי תדיסק של "מארון 5" מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך"?לחבר שלי אתמול

iwannakill

New member
תמיד מוכנה לעזור..סתם לא קשור ..

בעד/נגד: סמים? בטח....( לא) סיגריות? מי שרוצה יאללה.. אורגיה? אופקורז.. הומואים? פאק וום...סתם ברור שלא יהיה לי אכפת :) תוכנית ההתנתקות? מי מתנתק? האמת לא נראה לי שהערבים יתנו לנו לחיות בשקט מאחורי חומה :) סקס בגיל צעיר? אופקורז ;) האם אי פעם..: התנשקת עם בן/ת מינך? יאפ.. התנשקת עם בן/ת המין ההפוך? יאפ.. שכבת עם בן/ת מינך? נופ.. שכבת עם בן/ת המין ההפוך? נופ.. הגשת מבחן ריק? חחח..אפשר להגיד...:( נתפסת בגין עבירה פלילית? אממ.לא שזכור לי..:) התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? נופ.. בגדת באמון של מישהו? מייבי.. בגדו באמון שלך? אין לי שמץ של מושג.! רצית/ניסית להתאבד? אולי כן אולי לא...סתם תמיד חשבתי עם אני אתאבד זה יהיה מקפיצה מאיזה בניין ענק...לא עדיף הר.. כןןןןן עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו? לא.. כמה...: שנים את/ה חי/ה? 5464684684654 ( סתם 15) בתים עברת? 3...או 4 לא זוכרת.. פעמים נשבר לך הלב? לא נשבר נקודה. פעמים שברת לאחרים את הל ב? אווו...מלא...( אף פעם) פעמים התאהבת? לא היה ! חברים/ות היו לך? היו? הא...כאילו בוידפרנד או גירלפרנד? לא היה.. זמן אורך הקשר הכי ארוך שלך? בלה בלה בלה... מה עדיף: ניו יורק או פריז? ניו יורק..אתם יודעים מה המחירים בפריס?? בושה הם חושבים כולם מליונרים :( בנים או בנות? בנות! טוב בנים ! טוב לוידעת שניהם.. נשיקה או חיבוק? נשיקה.. הארי פוטר או שר הטבעות? אמ...לוידעת...שושת הרואים למרחק...או הטרמפיסט לגלקסיה ::::))) ערסים או חנונים? חנונים ...בהחלט עדיף בלי הרבה ערסים ... אבל לא כל הערסים מטומטמים :) חמוץ או מתוק? חמוץ..לא עדיף מלוח.. חנוכה או פורים? חנוכה....מה זה פורים יומים חופש ??? אש או מים? מים...או אש... ישראל או חו"ל? אממ...כאן או שם זאת השאלה..... ואין לי את התשובה.. אסוציאציות: בית ספר- מפחיד ! ערפאת- מת :) טלויזיה- אוהבת אבל חונקת.. אהבה- מה? מוות- קול..( בלעעעעע) איידס- מסכנים טפו טפוטפו... מתנחלים- קול :) ורוד- פסדר שחור- עוד יותר פסדר.. חול- יאקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק... תשלים/תשלימי: אני הוא/היא... - הא? אני אוהב/ת... - את עצמי...סתם טפו טפו ..אני לא אגואיסטית...לוידעת את כולם :) אני שונא/ת.. – את עצמי...סתם טפו טפו .. אני לא שונאת ת'צמי... הלוואי ש... – הייתי זוכה ב50.000.000.000.00.0.0.0.000000000 אירו. חבל ש... – אני לא אזכה :( אני צריכ/ה... - כסף לכרטיס לפסטיבל למטאליס.!!! (עפ"י הנחיית הכותבת.. שאלון אישי כך שמה שלא נוח לכם לא חייבים לענות) מי/מה האחרון: סרט שראית? דראקולה 2000 שיר ששמעת? טיניד LOVE של מרלין...ומשהו של זימפירה.. פעם שבכית? אממ..נראה לי בשבוע שעבר.. פעם שצחקת? עכשיו טוב לפני חמש דקות ליתר דיוק... דיסק שקנית? אממ..סרט מוצאים את נמו מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך"? אין..

Ma E

New member
עניתי../images/Emo8.gif

בעד/נגד: סמים? אמ שאלה מסובכת כי אני בעד להתנסות אבל בגראס.. לאיודעת סיגריות? נגד.. אורגיה? אי אפשר לשלול בלי לנסות הומואים? בעד
תוכנית ההתנתקות? בעד סקס בגיל צעיר? כל אחד ומה שבא לו לעשות עם אברי המין שלו האם אי פעם..: התנשקת עם בן/ת מינך? כן התנשקת עם בן/ת המין ההפוך? כן שכבת עם בן/ת מינך? לא שכבת עם בן/ת המין ההפוך? לא הגשת מבחן ריק? חחחח כמעט נתפסת בגין עבירה פלילית? לא התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? כאילו רציתי לא אהבתי בגדת באמון של מישהו? לא נראה לי בגדו באמון שלך? לא נראה לי גם רצית/ניסית להתאבד? רציתי, אבל זה די טיפשי לפעמים עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו? בקטנה.. בעיקרון אני לא מצטערת על מה שעשיתי כמה...: שנים את/ה חי/ה? 16 וחצי בתים עברת? 4 פעמים נשבר לך הלב? 2 פעמים שברת לאחרים את הלב? 1 פעמים התאהבת? 2 חברים/ות היו לך? אחת רצינית... זמן אורך הקשר הכי ארוך שלך? חצי שנה מה עדיף: ניו יורק או פריז? ניו יורק בנים או בנות? בנות נשיקה או חיבוק? נשיקה הארי פוטר או שר הטבעות? אף אחד ערסים או חנונים? באמצע חמוץ או מתוק? מתווווווקקקקקקק חנוכה או פורים? חנוכה האוכל יותר טעים אש או מים? אש ישראל או חו"ל? ישראל לגור חו"ל לטייל אסוציאציות: בית ספר- מורים ערפאת- מת טלויזיה- קופסא אהבה- שמחה מוות- סוף איידס- סופני מתנחלים- שיעברו לגור במקום נורמלי כבר
ורוד- פינק שחור- נטרלי חול- ים תשלים/תשלימי: אני הוא/היא... - מאי צבן אני אוהב/ת... - את אנג'לינה ג'ולי אני שונא/ת.. – שקרנים הלוואי ש... – הייתי מוצאת כבר אהבה נורמלית חבל ש... – אנג'לינה לא חברה שלי אני צריכ/ה... - למצוא חיים (עפ"י הנחיית הכותבת.. שאלון אישי כך שמה שלא נוח לכם לא חייבים לענות) מי/מה האחרון: סרט שראית? קוראים לי סם אתמול שיר ששמעת? שומעת עכשיו no doubt - dont speak פעם שבכית? יותר מחצי שנה כבר לא זוכרת.. פעם שצחקת? כל היום בערך דיסק שקנית? שילה פרבר מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך"? מישהי שאני בקטע איתה אבל לא אוהבת אוהבת...

iwannakill

New member
חחחחחחחחח......

סמים? אמ שאלה מסובכת כי אני בעד להתנסות אבל בגראס.. לאיודעת סיגריות? נגד.. חחח...מה זה גראס כן סיגריות לא???? חחחח הרגת אותי... סקס בגיל צעיר? כל אחד ומה שבא לו לעשות עם אברי המין שלו. - כן בלי לחץ.... זה שלך תעשה מה שבא לך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :) כל הכבוד.

Ma E

New member
חחחח

לא תקשיבי את לא הבנת.. סיגריות התנסתי לא משהו.. למשל בטיול וזה בלילה אז עישנתי 4 סיגריות כל הטיול ואני לא מעשנת פשוט זה משהו מיוחד.. ושלא תגידו פוזה כי עישנתי בצד בלי שאנשים יראו אממממ ורק שאני בדיכאון אני ממש בא לי אבל אני לא קונה סיגריות ולא כלום... וסמים אם זה יהיה סבבה אז למה לא?

red mosquito

New member
יאו זה ארווךךך../images/Emo41.gif../images/Emo8.gif

בעד/נגד: בעד פציפיזם, נגד מלחמה. סמים? בכייף. סיגריות? בכייף. אורגיה? בכייף. הומואים? ממש בכייף, ואם אפשר אצלי בחדר. תוכנית ההתנתקות? בעד כמובן.
סקס בגיל צעיר? נו תעשו מה בראש שלכם. האם אי פעם..: התנשקת עם בן/ת מינך? כבר היה את זה שאלות קודם התנשקת עם בן/ת המין ההפוך? כן שכבת עם בן/ת מינך? |פרטיות| שכבת עם בן/ת המין ההפוך? |כנ''ל| הגשת מבחן ריק? אויש כן, בתנך
נתפסת בגין עבירה פלילית? חחח נתפסתי כשהעתקתי במבחן. התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? לא לא לא ! בגדת באמון של מישהו? אולי של אבא ואמא. בגדו באמון שלך? כן... רצית/ניסית להתאבד? כן עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו? כן כמה...: שנים את/ה חי/ה? 16 עוד 13 ימים אאל''ט. בתים עברת? 2 פעמים נשבר לך הלב?1 פעמים שברת לאחרים את הלב?0 פעמים התאהבת? 1 חברים/ות היו לך? אמיתי אמיתי? 1. זמן אורך הקשר הכי ארוך שלך? קצת פחות משנה. מה עדיף: ניו יורק או פריז? ניו- יורק
בנים או בנות? גם וגם. נשיקה או חיבוק? תלוי מתי... הארי פוטר או שר הטבעות? שר הטבעות, זאת שאלה בכלל? ערסים או חנונים? חנונים, כי הכל יותר טוב מערסים. חמוץ או מתוק? מלוח! חנוכה או פורים? חנוכה . אש או מים? אש. ישראל או חו"ל? גם וגם . אסוציאציות: בית ספר- בעעע ערפאת- למי אכפת? כבר אין טלויזיה- צבעונית אהבה- מוות- שיהיה איידס- יום האיידס הבינלאומי חל ביום הולדתי חח מתנחלים- אנשים שמשחקים כדורגל עם כיפה חחח. ורוד- פאקצות ועינב שחור-שחור חול- גן חובה תשלים/תשלימי: אני הוא/היא... - אחלה גבר.
אני אוהב/ת... - לצייר
אני שונא/ת.. – ללמוד
הלוואי ש... – היה לי לק שחור נורמלי. חבל ש... – המורה שלי למתמטיקה עוד לא ילדה.(האישה בחודש 10
) אני צריכ/ה... - מים. (עפ"י הנחיית הכותבת.. שאלון אישי כך שמה שלא נוח לכם לא חייבים לענות) מי/מה האחרון: סרט שראית? נראה לי תפוס תכריש. שיר ששמעת? GN'R- Civil War פעם שבכית? אתמול פעם שצחקת? לא זוכרת, כנראה בצהריים. דיסק שקנית? גאנז אנד רוסס- גריטסט היטס. וואי היה כייף
חחח

itsme18

New member
יואו כמה ארוך זה עוד יגיע?

כל שאלון ארוך יותר מהקודם, אבל על זה דוקא בא לי לענות.... בעד/נגד: סמים? קלים בלבדץ בלי תלות. סיגריות? בעד! אורגיה? בעד הומואים? בעד תוכנית ההתנתקות? בעד סקס בגיל צעיר? תלוי עם מי והכל אבל בעד האם אי פעם..: התנשקת עם בן/ת מינך? כן התנשקת עם בן/ת המין ההפוך? כן שכבת עם בן/ת מינך? כן שכבת עם בן/ת המין ההפוך? כן הגשת מבחן ריק? לא נתפסת בגין עבירה פלילית? לא התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? לא בגדת באמון של מישהו? אני מניחה שכן בגדו באמון שלך? לגמרי כן רצית/ניסית להתאבד? לא עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו? תמיד כמה...: שנים את/ה חי/ה? 21 בתים עברת? 1 פעמים נשבר לך הלב? 2 פעמים שברת לאחרים את הלב? אווצ. פעמים התאהבת? 3 חברים/ות היו לך? קשרים כאילו? הרבה. זמן אורך הקשר הכי ארוך שלך? שנה וחצי מה עדיף: ניו יורק או פריז? ניו יורק בנים או בנות? בנות :) נשיקה או חיבוק? חיבוק ונשיקה ועוד חיבוק אחרי הארי פוטר או שר הטבעות? שר הטבעות. בגדול. ערסים או חנונים? באמצע. למרות שערסים יותר מצחיקים. חמוץ או מתוק? מתוק חנוכה או פורים? חנוכה. נשרף לי השיער פעם.... אש או מים? אש.. פירומנית.... ישראל או חו"ל? ישראל. אסוציאציות: בית ספר- יאק ערפאת- מת טלויזיה- יס יס יס! אהבה- נו, יאללה כבר מוות- עוד לא, אני אודיע לכם איידס- לא, ואני לא צריכה להודיע לכם מתנחלים- לא, ואני לא רוצה להודיע לכם..... סתם. ורוד- יאק שחור- הולך חול- עוד מעט.... תשלים/תשלימי: אני הוא/היא... - מה....? מה כותבים פה? אני אוהב/ת... - שוקולד. דיאט קולה. סקס. סיגריות. מוסיקה. אני שונא/ת.. – שמשקרים לי. הלוואי ש... - כולם יחזרו מחו"ל לפני שאני אטוס. חבל ש... – עוד לא טסתי אני צריכ/ה... - שוקולד כדי לעבור יום (עפ"י הנחיית הכותבת.. שאלון אישי כך שמה שלא נוח לכם לא חייבים לענות) מי/מה האחרון: סרט שראית? "אהבה זה כל הסיפור" קיטש בריטי מצוין. שיר ששמעת? מהפס קול של קיל ביל.. פעם שבכית? כשהשתחררתי מהצבא. לפני חודש. פעם שצחקת? לפני שניה. מהגשם. דיסק שקנית? קייס צ'ויס לייב מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך"? האקסית. אווצ. כואב.

¥EleVatioN¥

New member
גמאניייייי../images/Emo129.gif

למרות שמשום מה השאלון נורא מוכר לי
בעד/נגד: סמים? נגד סיגריות? נגד אורגיה? למה לא? הומואים? בעד תוכנית ההתנתקות? אע..........
סקס בגיל צעיר? תלוי כמה צעיר האם אי פעם..: התנשקת עם בן/ת מינך? חחחחחחחחחחחחח עזבו
התנשקת עם בן/ת המין ההפוך? ברורר
שכבת עם בן/ת מינך? לא שכבת עם בן/ת המין ההפוך? לא הגשת מבחן ריק? לא נתפסת בגין עבירה פלילית? לא התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? לא בגדת באמון של מישהו? מקווה שלא.. בגדו באמון שלך? כה רצית/ניסית להתאבד? לא עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו? לאדעת, עזבו אתכם משאלות קשות כמה...: שנים את/ה חי/ה? 16 וחצי וקצת בתים עברת? פעם אחת פעמים נשבר לך הלב? כמה וכמה
פעמים שברת לאחרים את הלב? אע........מקווה שאם כבר כה כמה שפחות פעמים התאהבת? כמה וכמה.. חברים/ות היו לך? היה אחד ועכשיו יש את הנוכחי..
זמן אורך הקשר הכי ארוך שלך? חודשיים מה עדיף: ניו יורק או פריז? ניו יורק בנים או בנות? גם וגם נשיקה או חיבוק? גם וגםםםםםםםםםםםםם^^ הארי פוטר או שר הטבעות? הארי ערסים או חנונים? אנשים מאגניבים! חמוץ או מתוק? חמוצמתוק
חנוכה או פורים? חנוכהההההההה סופגניותתתתתתתתתת אש או מים? אש ישראל או חו"ל? גם וגם אסוציאציות: בית ספר- גועל נפש
ערפאת- הוא מתתתתתתת איזה כלי הוא מתתתתת ^^
טלויזיה- אין לי זמן לזה יותר
אהבה- הכי טוב אהבה
מוות-גולגעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
איידס- מפחיד
מתנחלים- ע...... ורוד- פאקצה
שחור- יפההההההההההההההה
חול- מציק :S תשלים/תשלימי: אני הוא/היא... - שטו?
אני אוהב/ת... - את אהד ^^ אני שונא/ת.. – את השכנים הלוואי ש... – אהד לא יהיה חולה
וירד גשם ^^ חבל ש... – חבל על מי שמת
אני צריכ/ה... - ללכת להתקלח
(עפ"י הנחיית הכותבת.. שאלון אישי כך שמה שלא נוח לכם לא חייבים לענות) מי/מה האחרון: סרט שראית? הממממ ממעמקי הגהנום?
שיר ששמעת? שומעת עכשיו fluke-absurd פעם שבכית? לפני דיי הרבה זמן...אבל בינתיים בכיתי מצחוק
פעם שצחקת? לא מזמן דיסק שקנית? של ג"ש the chronicles of life and death מומלץ ביותר! מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך"? אהד

painapple

New member
נמנמ, גמאני../images/Emo79.gif

בעד/נגד: סמים? לא מפריע לי סיגריות? נגד אורגיה? המוני
, נגד הומואים? בעד תוכנית ההתנתקות? לא מתערבת בפוליטיקה
סקס בגיל צעיר? ממ. תלוי בבנאדם? האם אי פעם..: התנשקת עם בן/ת מינך? נופ התנשקת עם בן/ת המין ההפוך? נופ שכבת עם בן/ת מינך? נופ שכבת עם בן/ת המין ההפוך? נופ הגשת מבחן ריק? יאפ נתפסת בגין עבירה פלילית? נופ התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? אממ.. לא שזכור לי. בגדת באמון של מישהו? מקווה שלא בגדו באמון שלך? אולי? רצית/ניסית להתאבד? יאפ עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו? יאפ יאפ כמה...: שנים את/ה חי/ה? 18 וקצת בתים עברת? 2 שאני זוכרת, אבל אמור להיות 3 או 4. 3 באותה העיר, כשהייתי תינוקת. פעמים נשבר לך הלב?
פעמים שברת לאחרים את הלב? לא קרה לדעתי פעמים התאהבת? ממ לא יודעת. חברים/ות היו לך? - זמן אורך הקשר הכי ארוך שלך? - מה עדיף: ניו יורק או פריז? ניו יורק בנים או בנות? בנים? לויודעת נשיקה או חיבוק? חיבוק הארי פוטר או שר הטבעות? הארי פוטר
ערסים או חנונים? חנונים חמוץ או מתוק? מתוק חנוכה או פורים? פורים. אבל רק השנה, כי בחנוכה אני מתגייסת
אש או מים? מים ישראל או חו"ל? חו"ל אסוציאציות: בית ספר- כלא, גדר. ערפאת- כאפייה, זקן. טלויזיה- קונאן אובריין אהבה- לבבות ושקיעה מוות- גולגלות איידס- פצעים, מלאכים באמריקה. מתנחלים- חח חברים שלי. ורוד- זוהר, פיג'מה. שחור- ריק. חול- ים, ארמונות חול. תשלים/תשלימי: אני הוא/היא... - ענבר? אני אוהב/ת... - חיבוקים? אני שונא/ת.. – בשר? הלוואי ש... – יכולתי לעוף. חבל ש... – אני מרגישה יותר מדי. אני צריכ/ה... - לברוח למקום רחוק ושקט. (עפ"י הנחיית הכותבת.. שאלון אישי כך שמה שלא נוח לכם לא חייבים לענות) מי/מה האחרון: סרט שראית? אתמול, "יפה במנהטן". בטלוויזיה. שיר ששמעת? i dont wanna be-gavin degraw פעם שבכית? אולי לפני שבועיים, לא זוכרת בדיוק, סביר להניח אבל. פעם שצחקת? היום או אתמול. דיסק שקנית? גבסו מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך"? ענת, אחותי הגדולה.

Unicorn Fairy

New member
../images/Emo41.gif ייאיי הנה אנייי ../images/Emo41.gif

בעד/נגד: סמים? לא. סיגריות? כן ולא, כל עוד זאת לא אני שמעשנת זה לא בעיה שלי. אורגיה? כן, למה לא
הומואים? בהחלט בעד. תוכנית ההתנתקות? כן ולא, אני מעדיפה לקרוא לזה "תכנית ההתחמקות" סקס בגיל צעיר? לא. עדיף מגיל 16 ומעלה, כשיש בגרות נפשית מסוימת לכך... האם אי פעם..: התנשקת עם בן/ת מינך? כן התנשקת עם בן/ת המין ההפוך? כן שכבת עם בן/ת מינך? כן שכבת עם בן/ת המין ההפוך? כן הגשת מבחן ריק? כן, ולא אחד
נתפסת בגין עבירה פלילית? לא התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? לא... בגדת באמון של מישהו? ייתכן, אבל לא ידוע לי על כך בגדו באמון שלך? כן. רצית/ניסית להתאבד? אין תגובה... עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו? כן... כמה...: שנים את/ה חי/ה? 18 וחצי בתים עברת? 3 פעמים נשבר לך הלב? 1 פעמים שברת לאחרים את הלב? 1 פעמים התאהבת? 1, השאר זה רק קראשים חברים/ות היו לך? 10 זמן אורך הקשר הכי ארוך שלך? שנתיים וחצי מה עדיף: ניו יורק או פריז? ניו יורק בנים או בנות? שניהם ^_^ נשיקה או חיבוק? חיבוק. הארי פוטר או שר הטבעות? LOTR
ערסים או חנונים? אפאחד... איק. חמוץ או מתוק? חמוץ
חנוכה או פורים? פורים... אש או מים? מים ישראל או חו"ל? חו"ל... אסוציאציות: בית ספר- גהינום ערפאת- דרדסבא טלויזיה- טמבלויזיה אהבה- סיוט מוות- התחלה איידס- GIA מתנחלים- אויבי מדינה ורוד- פאקצות שחור- לב חול- ים תשלים/תשלימי: אני הוא/היא... - שלי, נאצית.
אני אוהב/ת... - את אנג'לינה ג'ולי אני שונא/ת.. – את העולם הלוואי ש... – השאלון ייגמר
חבל ש... – השאלון עוד לא נגמר...
אני צריכ/ה... - פיפי, וסלט. (עפ"י הנחיית הכותבת.. שאלון אישי כך שמה שלא נוח לכם לא חייבים לענות) מי/מה האחרון: סרט שראית? טריינספוטינג שיר ששמעת? Within Temptation - Forsaken פעם שבכית? שלשום פעם שצחקת? אתמול דיסק שקנית? Within Temptation - The Silent Force מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך"? לכלבה שלי

B a r r B e e

New member
../images/Emo15.gif

בעד/נגד: סמים? נגד סיגריות? נגד אורגיה? בעד הומואים? בעד תוכנית ההתנתקות? נמנעת...
סקס בגיל צעיר? מה זה צעיר?!...חח איזה התחמקות יפה...
האם אי פעם..: התנשקת עם בן/ת מינך? כן התנשקת עם בן/ת המין ההפוך? כן שכבת עם בן/ת מינך? לא שכבת עם בן/ת המין ההפוך? לא הגשת מבחן ריק? כן נתפסת בגין עבירה פלילית? לא התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? לא בגדת באמון של מישהו? לא בגדו באמון שלך? כן רצית/ניסית להתאבד? כן עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו? לא זוכרת... כמה...: שנים את/ה חי/ה? 16 עוד מעט...
בתים עברת? 4 פעמים נשבר לך הלב? 1 פעמים שברת לאחרים את הלב? לא דעת... פעמים התאהבת? 1 חברים/ות היו לך? המון!...לא יודעת מספר... זמן אורך הקשר הכי ארוך שלך? חודשיים...
מה עדיף: ניו יורק או פריז? ניו-יורק בנים או בנות? בנים נשיקה או חיבוק? חיבוק הארי פוטר או שר הטבעות? שניהם לא.. ערסים או חנונים? שניהם לא... חמוץ או מתוק? מתוק!!! חנוכה או פורים? חנוכה אש או מים? מים ישראל או חו"ל? ישראל אסוציאציות: בית ספר- בעע ערפאת- מת טלויזיה- שידורים אהבה- אדום מוות- חושך איידס- מוות מתנחלים- דתיים ורוד- עדין שחור- רוע חול- ים תשלים/תשלימי: אני הוא/היא... - בר אני אוהב/ת... - חורף...
אני שונא/ת.. – בי"ס הלוואי ש... – הייתי נישארת לגור באשדוד... חבל ש... – עברתי למושב... אני צריכ/ה... - אהבה חדשה
(עפ"י הנחיית הכותבת.. שאלון אישי כך שמה שלא נוח לכם לא חייבים לענות) מי/מה האחרון: סרט שראית? שרלוט גריי שיר ששמעת? car wash של כריסטינה אגילרה ומיסי אליוט פעם שבכית? יום שבת פעם שצחקת? היום...
...אני צוחקת כל הזמן... דיסק שקנית? אוסף שירים... מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך"? וואיי זה היה מזמן...לפני החופש הגדול!...אור חבר שלי לשעבר...

טוב נשים גם אתזה..

(איך אני לונע?
) רק תיזהרו זה הולך להיות עמוק חח ממ.. זה מתוך קומונת שאלונים שנאספו. אהבה נכזבת: 1) האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? 2) אם כן, כמה זמן? 3) ניסיתם להתחיל איתו? 4) הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? 5) התנשקתם איתו? 6) האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? 7) אם כן, אתם מתכוונים לעשות משהו בנוגע לזה? אם כן, מה תעשו? אם לא, למה? 8) מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? 9) מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? 10) אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? חיזור: 1) האם אי פעם התחילו איתכם בצורה רומנטית? אם כן, איך? 2) האם אי פעם התחלתם עם מישהו בצורה רומנטית? אם כן, איך? 3) מה המשפט שהכי עושה לכם את זה? 4) איך הייתם רוצים שיתחילו איתכם? 5) התחלות רחוב – מאוס, נחמד, מצחיק, מעצבן או מחמיא? 6) מתנת החיזור האולטימטיבית – פרחים, דובי, בונבוניירה או משהו אחר? 7) איך אתם מעדיפים שיתחילו איתכם – פנים מול פנים, בטלפון או מכתב אהבה? 8) האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? 9) אם מישהו שאוהב אתכם ואתם לא אוהבים אותנו מתחיל איתכם, מה אתם עושים? 10) האם אי פעם קיבלתם לא כשהתחלתם עם מישהו? זוגיות: 1) אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? 2) אם כן, אתם אוהבים אותו? 3) והוא, אוהב אתכם? 4) כמה זמן אתם יחד? 5) איך הכרתם? 6) מי הצד הדומיננטי ביחסים? 7) מה אתם הכי אוהבים בו? 8) מה גרם לכם לבחור דווקא בו? 9) מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? 10) מה הדבר הכי גדול שהוא עשה בשבילכם? 11) אתם רבים? 12) מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? 13) האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? 14) אתם פוחדים לאבד אותו? 15) מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? משיכה: 1) האם אי פעם רציתם מישהו רק בגלל איך שהוא נראה, בלי לאהוב את האישיות שלו? 2) אם כן, האם מימשתם את המשיכה שלכם כלפיו? 3) האם אי פעם הייתם בקשר לא מחייב אבל מיני עם מישהו? 4) האם אי פעם הייתם בקשר לא מחייב אבל מיני עם מישהו שאהבתם? 5) האם אתם מעדיפים סטוצים על פני זוגיות? 6) האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? 7) האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? 8) האם בגדתם איתו בבן זוגו? 9) האם נמשכתם אל מישהו בזמן שהייתם עם מישהו אחר? 10) האם חשבתם אי פעם על אדם אחד, בזמן שהתנשקתם ויותר עם אדם אחר? אקסים: 1) כמה אקסים יש לכם? 2) האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? 3) האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? 4) האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? 5) מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? 6) מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? 7) האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? 8) האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? 9) יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? 10) האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? ושאלה אחרונה לסיום: אהבה, משיכה מינית שאנחנו טועים להטעותם לדברים שאינם משמעם או אמיתית וחזקה וארוכה יותר מהנצח?

אל תדאגי

את לא תגלי פה כל מיני סודות חושפניים (אהמ) מעברי אם לזה את חותרת חח
סתם יצא נורא רגשי כזה

Ma E

New member
רוצה לענות גם על זה../images/Emo70.gif

אהבה נכזבת: 1) האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן 2) אם כן, כמה זמן? שנתיים 3) ניסיתם להתחיל איתו? כן היינו חברות טובות 4) הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא
5) התנשקתם איתו? לא 6) האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא תודה לאל 7) אם כן, אתם מתכוונים לעשות משהו בנוגע לזה? אם כן, מה תעשו? אם לא, למה? 8) מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? כל הקשר היה אכזבה. 9) מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אין דבר כזה.. 10) אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? מתבאסת אחורשמוטה.. ואולי מנסים להיות ביחד.. נראה תלוי מי זה היה חיזור: 1) האם אי פעם התחילו איתכם בצורה רומנטית? אם כן, איך? לא 2) האם אי פעם התחלתם עם מישהו בצורה רומנטית? אם כן, איך? לא 3) מה המשפט שהכי עושה לכם את זה? אנערף 4) איך הייתם רוצים שיתחילו איתכם? לא יודעת 5) התחלות רחוב – מאוס, נחמד, מצחיק, מעצבן או מחמיא? נחמד ומצחיק 6) מתנת החיזור האולטימטיבית – פרחים, דובי, בונבוניירה או משהו אחר? נשיקה 7) איך אתם מעדיפים שיתחילו איתכם – פנים מול פנים, בטלפון או מכתב אהבה? פנים מול פנים 8) האם הייתם רוצים שמישהו שאוהב אתכם פשוט יבוא וינשק אתכם? בטח 9) אם מישהו שאוהב אתכם ואתם לא אוהבים אותנו מתחיל איתכם, מה אתם עושים? מסבירה לו שאני לא בקטע וחבל שיפגע 10) האם אי פעם קיבלתם לא כשהתחלתם עם מישהו? כן אבל בקטנה זורמים
זוגיות: 1) אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? קטע כן.. 2) אם כן, אתם אוהבים אותו? לא 3) והוא, אוהב אתכם? לא נראה לי 4) כמה זמן אתם יחד? שבוע וקצת אנערף 5) איך הכרתם? אחותה של חברה טובה שלי חחחחח לא נעים קצת כן 6) מי הצד הדומיננטי ביחסים? אני 7) מה אתם הכי אוהבים בו? כיף להיות איתה 8) מה גרם לכם לבחור דווקא בו? יצא ככה 9) מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? עוד לא יצא לעשות 10) מה הדבר הכי גדול שהוא עשה בשבילכם? גם לא 11) אתם רבים? לא 12) מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? שבוע וחצי גאד 13) האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? לא 14) אתם פוחדים לאבד אותו? קצת.. 15) מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? אין אהבה משיכה: 1) האם אי פעם רציתם מישהו רק בגלל איך שהוא נראה, בלי לאהוב את האישיות שלו? אני ההפך אצלי גם מישהי שלא נראת טוב ועשה לי את זה לפי האופי 2) אם כן, האם מימשתם את המשיכה שלכם כלפיו? 3) האם אי פעם הייתם בקשר לא מחייב אבל מיני עם מישהו? אני עכשיו 4) האם אי פעם הייתם בקשר לא מחייב אבל מיני עם מישהו שאהבתם? כן 5) האם אתם מעדיפים סטוצים על פני זוגיות? לא אבל זה נחמד לפעמים 6) האם התנשקתם או יותר עם מישהו רק משום משיכה אליו? כן 7) האם אי פעם הייתם דלוקים על מישהו שיש לו בן זוג? כן 8) האם בגדתם איתו בבן זוגו? כן 9) האם נמשכתם אל מישהו בזמן שהייתם עם מישהו אחר? כן 10) האם חשבתם אי פעם על אדם אחד, בזמן שהתנשקתם ויותר עם אדם אחר? כן אקסים: 1) כמה אקסים יש לכם? 3 2) האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? בדיוק עברתי את הגעגוע לאחרונה 3) האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? בעצם כן 4) האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? כן עם כולן 5) מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? כן 6) מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? זיכרונות, שברון לב, געגועים 7) האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? כן 8) האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? לא 9) יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? קצת אבל אני לא חוזרת אחורה בעיקרון 10) האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? כן ושאלה אחרונה לסיום: אהבה, משיכה מינית שאנחנו טועים להטעותם לדברים שאינם משמעם או אמיתית וחזקה וארוכה יותר מהנצח? לא יודעת

למעלה