גמאניייייי../images/Emo129.gif
למרות שמשום מה השאלון נורא מוכר לי
בעד/נגד: סמים? נגד סיגריות? נגד אורגיה? למה לא? הומואים? בעד תוכנית ההתנתקות? אע..........
סקס בגיל צעיר? תלוי כמה צעיר האם אי פעם..: התנשקת עם בן/ת מינך? חחחחחחחחחחחחח עזבו
התנשקת עם בן/ת המין ההפוך? ברורר
שכבת עם בן/ת מינך? לא שכבת עם בן/ת המין ההפוך? לא הגשת מבחן ריק? לא נתפסת בגין עבירה פלילית? לא התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? לא בגדת באמון של מישהו? מקווה שלא.. בגדו באמון שלך? כה רצית/ניסית להתאבד? לא עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו? לאדעת, עזבו אתכם משאלות קשות כמה...: שנים את/ה חי/ה? 16 וחצי וקצת בתים עברת? פעם אחת פעמים נשבר לך הלב? כמה וכמה
פעמים שברת לאחרים את הלב? אע........מקווה שאם כבר כה כמה שפחות פעמים התאהבת? כמה וכמה.. חברים/ות היו לך? היה אחד ועכשיו יש את הנוכחי..
זמן אורך הקשר הכי ארוך שלך? חודשיים מה עדיף: ניו יורק או פריז? ניו יורק בנים או בנות? גם וגם נשיקה או חיבוק? גם וגםםםםםםםםםםםםם^^ הארי פוטר או שר הטבעות? הארי ערסים או חנונים? אנשים מאגניבים! חמוץ או מתוק? חמוצמתוק
חנוכה או פורים? חנוכהההההההה סופגניותתתתתתתתתת אש או מים? אש ישראל או חו"ל? גם וגם אסוציאציות: בית ספר- גועל נפש
ערפאת- הוא מתתתתתתת איזה כלי הוא מתתתתת ^^
טלויזיה- אין לי זמן לזה יותר
אהבה- הכי טוב אהבה
מוות-גולגעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע
איידס- מפחיד
מתנחלים- ע...... ורוד- פאקצה
שחור- יפההההההההההההההה
חול- מציק :S תשלים/תשלימי: אני הוא/היא... - שטו?
אני אוהב/ת... - את אהד ^^ אני שונא/ת.. – את השכנים הלוואי ש... – אהד לא יהיה חולה
וירד גשם ^^ חבל ש... – חבל על מי שמת
אני צריכ/ה... - ללכת להתקלח
(עפ"י הנחיית הכותבת.. שאלון אישי כך שמה שלא נוח לכם לא חייבים לענות) מי/מה האחרון: סרט שראית? הממממ ממעמקי הגהנום?
שיר ששמעת? שומעת עכשיו fluke-absurd פעם שבכית? לפני דיי הרבה זמן...אבל בינתיים בכיתי מצחוק
פעם שצחקת? לא מזמן דיסק שקנית? של ג"ש the chronicles of life and death מומלץ ביותר! מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך"? אהד