קצת
...

ייי אני עונה!

פיקיות- שרונה או דניאלה? אה.. ממ דניאלה? (אם כבר לבחור) חזק בבלונד- בריטני או כריסטינה? כריסטינה אקזיט- מלי לוי או יעל גולדמן?וואו.ממ לא ידעת האקס והנוכחי- יהודה לוי או גיא זוארץ?יהודה לוי האקסית והנוכחית- יעל בר- זוהר או אפרת בוימלד? (ככה כותבים?)לא ידעת שתיהן נחמדות איי גס רוק ישראלי- אביב גפן או עברי לידר? נלך על הלידר (כי הייתי בהופעה שלו וכו וכו חח) הראל- סקעת או מויאל?סקעת מגישהשחקניתדוגמנית- מירי בוהדנה או אילנית לוי? בוהדנה? החיים הפשוטים- פריס הילטון או ניקול ריצ'י?ממ לא ידעת בית המלוכה באנגליה- הנסיך וויליאם או הנסיך הארי?וויליאם אולי? לא מכירה אותם עד כדי כך טוב חח קנפו בעירום- ויקי או עדן?עדן חהחה חזק בחדשות- מיקי חיימוביץ' או יונית לוי?מיקי תמיד ראשונה
טלוויז'ן- יס או הוט?אני עלה הוט כרגע חזון- נינט טייב או מאיה בוסקילה?לא ידעת.. נלך על בוסקילה בגלל האאארערער הכי משתלט לנו על החיים- אי סי קיו או מסנג'ר?ממ מסנג'ר בגלל האס-אם-אסים מצויירים בדיסטורשן- מק. 22 או סאות' פארק? אמ... פה התשובה היא סאות' פארק, כן כן אין טעם להתווכח.
חחחחח.. מה אהבתי גם את מ.ק. מופע שנות ה70'- דונה או ג'קי?דונה|
משפחת דואני המורחבת- יעל או רוני (סופרסטאר)?נלך על יעל.. כי רוני קצת מעצבנת
בוורלי- ברנדה או קלי? ברנדה
גיבורי- על- סופרמן או באטמן? סופרמן.. בגלל לואיס וקלארק ממלאים את קיסריה- שלמה ארצי או ריטה?ממ לא ידעת החלום המתוק(או שלא)- מושיק עפייה או שלומי סרנגה.?עפייה איי גס.. בובות- שקע ותקע או אריק ובנץ?חהחה איק ובנץ
תלתלים בטלנובלנות- סופי צדקה או שרון דוראני? אוי עע ממ צדקה שחקה יותר טוב לשתות בבוקר- תה או קפה?תה.. קפה לא עושה לי טוב
מים- מי עדן או נביעות?מי עדן נראה לי שתיתי יותר?

לונה..

New member
יאללע מיטו

פיקיות- שרונה או דניאלה? דניאלה חזק בבלונד- בריטני או כריסטינה? שתיהן קופות. אקזיט- מלי לוי או יעל גולדמן? יעל
האקס והנוכחי- יהודה לוי או גיא זוארץ? גיא האקסית והנוכחית- יעל בר- זוהר או אפרת בוימלד? (ככה כותבים?) יעללל רוק ישראלי- אביב גפן או עברי לידר? עברי הראל- סקעת או מויאל? עדיף למות מגישהשחקניתדוגמנית- מירי בוהדנה או אילנית לוי? כנ"ל החיים הפשוטים- פריס הילטון או ניקול ריצ'י? הא?
בית המלוכה באנגליה- הנסיך וויליאם או הנסיך הארי? לאדעת, ניקח את הארי כי זה נשמע יותר טוב קנפו בעירום- ויקי או עדן? בואנה, אני לא מעורה במה שקורה במדינתנו או מה
חזק בחדשות- מיקי חיימוביץ' או יונית לוי? יוניתתתת טלוויז'ן- יס או הוט? לאדעת, נראה לי שיס יותר שווה חזון- נינט טייב או מאיה בוסקילה? נינט הכי משתלט לנו על החיים- אי סי קיו או מסנג'ר? לא משתלט. מצויירים בדיסטורשן- מק. 22 או סאות' פארק? אמ... פה התשובה היא סאות' פארק, כן כן אין טעם להתווכח.
כן. מופע שנות ה70'- דונה או ג'קי? דונה
משפחת דואני המורחבת- יעל או רוני (סופרסטאר)? רוני חח
מה אני אעשה, היא יותר חמודה! אגב, שמת לב שיש לך מיליון יעליות בשאלון? בוורלי- ברנדה או קלי? ברנדע גיבורי- על- סופרמן או באטמן? סופרמן ממלאים את קיסריה- שלמה ארצי או ריטה? ריטההההה כל כך החלום המתוק(או שלא)- מושיק עפייה או שלומי סרנגה.? התכוונת לסיוט, נכון? בובות- שקע ותקע או אריק ובנץ? כרובי!!! תלתלים בטלנובלנות- סופי צדקה או שרון דוראני? בלע, שתיהן נראות כבשים מטורללות. שרון דוראני לשתות בבוקר- תה או קפה? קפה מים- מי עדן או נביעות? מי עדן? אנאעף סאן בנדטו הכי שווה קליל משהו

כרוביייי חהחהחה../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif

מעניין אם יש לי עדיין תספר "כרובי לומד לרכב על אופניים" הממ
אה וקבלו תמונה של העוגיפלצת הזה או איכשלא קוראים לו

S m e l l y Cat

New member
יש לי את זה!~~!!!!!111111../images/Emo108.gif

הוא הולך לדודים שלו ובדודה שלו אז ישלה אופניים והוא נוסע חכחכחכחעחעעעעעעעעעע!!!!!!!!!!!!111111 יאאאאאאא כמה זמן לא ראיתי את זה אני אחפש

לונה..

New member
לי היה ת'ספר

שהוא הולך לחפציבה והם מציירים ציורים בצבעי מים והוא ישן אצלה בלילה והם מסתכלים באלבום וכל מיני כאלה ואמא של חפציבה היתה מאמי כזאת! ואז הוא חזר הביתה והכל והיה את השיר "אני חוזר הביתהההה אני והגיטרה" חח כן, זה היה גם עם קלטת
אוף אני רוצה גן חובה

לונה..

New member
אעעעעעעעעעעעעעעעעעע

והם אכלו ספגטי עם כדורי בשר גדולים כאלה וזה היה נראה מה זה מגרה, תמיד אחרי שהייתי רואה את הדף הזה הייתי מקבלת תיאבון. יוווו רק מלהזכר בא לי עכשיו.

חחחחחחחח מצחיקה../images/Emo9.gif

אני הייתי מקבלת תאבון מהדיבורים על אוכל בבגרות בתנ"ך
ממ אההה ומעוד כמה ספרים שאחד זה עםם נוו איזה אחד שהולך לנער איזה מחצלת והוא לא יודע מה זה מחצלת ואמא שלו מביאה לו קציצות אבל מאוב שהוא אכל ממתקים הוא כבר לא יכול לאכול אותן ומחביא באגרטל! אז הקציצות טעימות
ויש ספר שהוא חולה ומביאים לו כל סוכריה בטעם אחרררר ו..ו.. ספר עם ילדה אחת או משו שכל יום הם היו אוכלים אוכל בצבע אחד ובסוף הם החליטו על ארוחה צבעוניייייית
טוב לא חשוב נסחםתי חח

לונה..

New member
וואי

נראה לי שאני מכירה את האחרון עם הארוחה הצבעונית ומה לעזאזל! מה הסיפור על הילד שמחביא קציצות באגרטל?! למה היו לך ספרים כאלה? שמע ישראל!

לונה..

New member
ילדות עשוקה, זה מה שזה היה! ../images/Emo6.gif

טוב שלא החביא במבה בנעליים וזהו... תארגני לי ת'שם של הספר, אני רוצה לברר מי כתב כזה דבר.

painapple

New member
גמאני גמאני.

פיקיות- שרונה או דניאלה? לא מבדילה ביניהן.. אממ.. זאת שלא נראית כמו אבא שלה. חזק בבלונד- בריטני או כריסטינה? הפלטינה של כריסטינה. אקזיט- מלי לוי או יעל גולדמן? יעל האקס והנוכחי- יהודה לוי או גיא זוארץ? לוי האקסית והנוכחית- יעל בר- זוהר או אפרת בוימלד? (ככה כותבים?) ממ לא יודעת. רוק ישראלי- אביב גפן או עברי לידר? עברי הראל- סקעת או מויאל? גבסו
מגישהשחקניתדוגמנית- מירי בוהדנה או אילנית לוי? בוהדנה החיים הפשוטים- פריס הילטון או ניקול ריצ'י? הן משעשעות ביחד
בית המלוכה באנגליה- הנסיך וויליאם או הנסיך הארי? וויליאם
קנפו בעירום- ויקי או עדן? מי..?
חזק בחדשות- מיקי חיימוביץ' או יונית לוי? יונית לוי טלוויז'ן- יס או הוט? say yes. חזון- נינט טייב או מאיה בוסקילה? נינט הכי משתלט לנו על החיים- אי סי קיו או מסנג'ר? נמנמ אני בשביתה. מצויירים בדיסטורשן- מק. 22 או סאות' פארק? אמ... פה התשובה היא סאות' פארק, כן כן אין טעם להתווכח. חחחח
, אכן, סאות' פארק ללא כל ויכוח. מופע שנות ה70'- דונה או ג'קי? דונה
משפחת דואני המורחבת- יעל או רוני (סופרסטאר)? מי..?
בוורלי- ברנדה או קלי? ברנדה, אחרי שסידרה גבות
גיבורי- על- סופרמן או באטמן? סופרמן
ממלאים את קיסריה- שלמה ארצי או ריטה? ארצי החלום המתוק(או שלא)- מושיק עפייה או שלומי סרנגה.? אוי ואבוי לי. אני רק יודעת שעפיה זה ההוא עם הגבות.. לא יודעת מי זה סרנגה. בובות- שקע ותקע או אריק ובנץ? אריק ובנץץץץץץץץץץץ
תלתלים בטלנובלנות- סופי צדקה או שרון דוראני? איק. התלתלים שלי
, רק לא בטלנובלה. לשתות בבוקר- תה או קפה? תה עושה נחמד, קפה מעורר. היום שתיתי תה. מחר קפה, כנראה. או בעצם תה. ואייסקפה בארומה, בבוקר. מים- מי עדן או נביעות? מי עדן, סתם ככה. היה נורא כיף

EleVaTioN

New member
גמלי בא../images/Emo13.gif../images/Emo129.gif

פיקיות- שרונה או דניאלה? אפחת
, שתיהן מזעזעות!!
חזק בבלונד- בריטני או כריסטינה? אעעעעעע........אפחת
אקזיט- מלי לוי או יעל גולדמן? ואיי אני שונאת את הפאקצות האלה
האקס והנוכחי- יהודה לוי או גיא זוארץ? דיי דיי מזה השאלות האלה
האקסית והנוכחית- יעל בר- זוהר או אפרת בוימלד? (ככה כותבים?) 2 פוסטמות שתיהן רוק ישראלי- אביב גפן או עברי לידר? אביב גפן הראל- סקעת או מויאל? אין גבול לזוועות אע?
מגישהשחקניתדוגמנית- מירי בוהדנה או אילנית לוי? מירי החיים הפשוטים- פריס הילטון או ניקול ריצ'י? ניקול ריצ'י, אני כל כך שונאת את פראיס הילטון>< סתם בלונדינית חשה! בית המלוכה באנגליה- הנסיך וויליאם או הנסיך הארי? לאמכירה אותם?
קנפו בעירום- ויקי או עדן? עירום?
חזק בחדשות- מיקי חיימוביץ' או יונית לוי? ואיי שיהן חמודות טלוויז'ן- יס או הוט? הוט חזון- נינט טייב או מאיה בוסקילה? אני אבכה
הכי משתלט לנו על החיים- אי סי קיו או מסנג'ר? גם וגם! מצויירים בדיסטורשן- מק. 22 או סאות' פארק? אמ... פה התשובה היא סאות' פארק, כן כן אין טעם להתווכח. מק 22 גם טוב!!!! זה כזה קורע
מופע שנות ה70'- דונה או ג'קי? דונה!!!!!! ג'קי סתם פוסטמה משפחת דואני המורחבת- יעל או רוני (סופרסטאר)? אני רציני בוכה
בוורלי- ברנדה או קלי? גם גם גיבורי- על- סופרמן או באטמן? ספיידרמן?
ממלאים את קיסריה- שלמה ארצי או ריטה?
החלום המתוק(או שלא)- מושיק עפייה או שלומי סרנגה.? אויי מושיק והגבות
(או שלא
) בובות- שקע ותקע או אריק ובנץ?אריק ובנץ שליטהההההההההההההה תלתלים בטלנובלנות- סופי צדקה או שרון דוראני? טוב אני לא עונה יותר לשתות בבוקר- תה או קפה? שוקו מים- מי עדן או נביעות? עין גדי!

S m e l l y Cat

New member
גם אני גם אני../images/Emo108.gif

פיקיות- שרונה או דניאלה? שרונה חזק בבלונד- בריטני או כריסטינה? חחחחחחחחחחחחחח חחחח אקזיט- מלי לוי או יעל גולדמן? יעללל האקס והנוכחי- יהודה לוי או גיא זוארץ? גיא האקסית והנוכחית- יעל בר- זוהר או אפרת בוימלד? (ככה כותבים?) יעל רוק ישראלי- אביב גפן או עברי לידר? עברי הראל- סקעת או מויאל? שניהם בפיתה מגישהשחקניתדוגמנית- מירי בוהדנה או אילנית לוי? פיתהפיתהפיתה החיים הפשוטים- פריס הילטון או ניקול ריצ'י? פיתה? אבל ניקול בית המלוכה באנגליה- הנסיך וויליאם או הנסיך הארי? לא מכירה אותם אבל הארי
קנפו בעירום- ויקי או עדן? הן בפיתהO_O חזק בחדשות- מיקי חיימוביץ' או יונית לוי? מיקייי טלוויז'ן- יס או הוט? למי אכפתתתתת אבל יש לי הוט חזון- נינט טייב או מאיה בוסקילה? נינט הכי משתלט לנו על החיים- אי סי קיו או מסנג'ר? מסנג'ר מצויירים בדיסטורשן- מק. 22 או סאות' פארק? אמ... פה התשובה היא סאות' פארק, כן כן אין טעם להתווכח. - אמת. מופע שנות ה70'- דונה או ג'קי? דדדדדווווונה משפחת דואני המורחבת- יעל או רוני (סופרסטאר)? מי זאת יעל?
רוני בוורלי- ברנדה או קלי? ברנדה גיבורי- על- סופרמן או באטמן? באטטטטמממממןןןןןןןן ממלאים את קיסריה- שלמה ארצי או ריטה? ריטה מצחיקולה החלום המתוק(או שלא)- מושיק עפייה או שלומי סרנגה.? איו איו איו בובות- שקע ותקע או אריק ובנץ? מאפט שואווווו!!!!!!!!!!!111 תלתלים בטלנובלנות- סופי צדקה או שרון דוראני? סופי לשתות בבוקר- תה או קפה? תההה מים- מי עדן או נביעות? מי עדן פיו.

לונה..

New member
יעל זאת ההיא

מלחיי האהבה, איך קראו אותה שם... ספיר! זו שהיתה חברה של מאיה וכלנית
יוווו איך אהבתי את כלנית חחח

למעלה