קצת
...

Ekrembo

New member
../images/Emo3.gif

פיקיות- שרונה או דניאלה? רגע...מה ההבדל?
חזק בבלונד- בריטני או כריסטינה? כריסטינה אקזיט- מלי לוי או יעל גולדמן? אין לי מושג :-S האקס והנוכחי- יהודה לוי או גיא זוארץ?גיא זוארץ האקסית והנוכחית- יעל בר- זוהר או אפרת בוימלד? אפרת רוק ישראלי- אביב גפן או עברי לידר? תלוי במצב רוח הראל- סקעת או מויאל?
....מויאל מגישהשחקניתדוגמנית- מירי בוהדנה או אילנית לוי? מירי החיים הפשוטים- פריס הילטון או ניקול ריצ'י? מי אלו ? :-S בית המלוכה באנגליה- הנסיך וויליאם או הנסיך הארי? האמת, עוד לא גיבשתי דעה בנושא קנפו בעירום- ויקי או עדן? הכל, חוץ מויקי
חזק בחדשות- מיקי חיימוביץ' או יונית לוי?מיקי טלוויז'ן- יס או הוט? יס חזון- נינט טייב או מאיה בוסקילה? חזון?
. הכי משתלט לנו על החיים- אי סי קיו או מסנג'ר? אייסיקיו מצויירים בדיסטורשן- מק. 22 או סאות' פארק? סאות'. מופע שנות ה70'- דונה או ג'קי? דונה משפחת דואני המורחבת- יעל או רוני (סופרסטאר)?
בוורלי- ברנדה או קלי? אני מהמסכנים בלי הכבלים באותה תקופה גיבורי- על- סופרמן או באטמן? באטמן ממלאים את קיסריה- שלמה ארצי או ריטה? ארצי החלום המתוק(או שלא)- מושיק עפייה או שלומי סרנגה.? סרמנגה
בובות- שקע ותקע או אריק ובנץ?שקע ותקע ובגדול
תלתלים בטלנובלנות- סופי צדקה או שרון דוראני? סופי לשתות בבוקר- תה או קפה? שוקו מים- מי עדן או נביעות? עדן

Ekrembo

New member
שקע ותקע רולז ../images/Emo6.gif...

או, מי שכותב להם ת'טקסטים

¥EleVatioN¥

New member
אבל אבל..../images/Emo129.gif

אבל אריק ובנץ זה קלאסהההה ואייייייייייי בא לי על אריק ובנץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ *הולכת לחפש אם יש בקלטות*

iwannakill

New member
אלוהים למה כל כך קצר?

באיזה מהמקומות הבאים הייתם אומרים שביליתם הכי הרבה בקיץ? -הים (חול גלים ומה שביניהם) -בבית (טלויזיה מחשב ומזגן 24\7) -בקניונים(מיזוג מקפיא ושופינג כפייתי) מה הכי סביר להניח שנראה אתכם עושים בחוף הים? -קופצים בין הגלים ומתענגים על כל רגע האם אי פעם השתנתם בבריכה\ים.. ? ותרגישו חופשיים לתרץ -לא -למה לא .. כי כשה לי לדמיין את זה אפילו...אני תמיד משתינה/מחרבנת לפני.. איך אתם במשחקי מטקות? -סבירים.. לפעמים יש מזל ויוצא לפגוע בכדור פה ושם צעקות "ארטיק, ארטיק" נשמעות במרחק.. איש שמן עם כובע קש ובטן חשופה הולך מתנדנד לכיוונכם ואתם יודעים שאתם מתים לארטיק, מה תעשו? -תקומו אליו (לא משנה איפה הוא נמצא בחוף ותקנו את מבוקשכם) איזה ארטיק הכי סביר להניח שתקנו? -קרח.. לימון ענבים וכו וכו איזה בגד ים אתם לובשים בד"כ? (תשובות לשני המינים) -ביקיני (חזיה ותחתונים) -משו עם מכנסון עם איזה נעליים תבואו לחוף? (זה יוצא לי משום מה שאלון אופנה) -סנדלים -כפכפים עם מי הלכתם הכי הרבה פעמים הקיץ לים\בריכה? -חברים ושאלה פתוחה- מתי הפעם האחרונה שהייתם בים\בריכה עם מי ואיך היה? לא זוכרת...נראה לי עם החברות..והיה כיף! מה משחק החוף הכי שוה לדעתכם? -כדור ים (כן מהנפוחים האלה עם כל הפסים) -מטקות עץ בים\ בריכה אתם מ- ה? -מטביעים -מוטבעים איפה יותר סביר להניח שנראה אתכם? במים עמוקים החלק האהוב עליכם הוא- -לשחות -לצלול שמים מקדם הגנה- כן או לא? ואם כן איזה דרגה -בינוני אבל אל תמיד יש...(הזיכרון...) משקפי שמש- -כדי להגן עלינו מהשמש הישראלית היוקדת הממ מאכל הקייצי הכי שווה -אבטיח -ברד קיצר לא היה לי כוח לשום דבר אז לא משנה ........

Im The Sun

New member
../images/Emo26.gifאני אני אני אני אני../images/Emo36.gifשמש|

באיזה מהמקומות הבאים הייתם אומרים שביליתם הכי הרבה בקיץ? -בבית (טלויזיה מחשב ומזגן 24\7) מה הכי סביר להניח שנראה אתכם עושים בחוף הים? -מי הולך בכלל לים האם אי פעם השתנתם בבריכה\ים.. ? ותרגישו חופשיים לתרץ -כן השירותים היו רחוקים
איך אתם במשחקי מטקות? -סבירים.. לפעמים יש מזל ויוצא לפגוע בכדור פה ושם צעקות "ארטיק, ארטיק" נשמעות במרחק.. איש שמן עם כובע קש ובטן חשופה הולך מתנדנד לכיוונכם ואתם יודעים שאתם מתים לארטיק, מה תעשו? -תרוצו לאמא לבקש\תאספו מהר מהר את הכסף ותצעקו לו שיבוא אליכם איזה ארטיק הכי סביר להניח שתקנו? -משו מושקע ב8 שקל עם טונה של אגוזים ושכבות ובלאגנים איזה בגד ים אתם לובשים בד"כ? (תשובות לשני המינים) -מכנס גול-שים מאגניב כזה עם איזה נעליים תבואו לחוף? (זה יוצא לי משום מה שאלון אופנה) -כפכפים עם מי הלכתם הכי הרבה פעמים הקיץ לים\בריכה? -משפחה ושאלה פתוחה- מתי הפעם האחרונה שהייתם בים\בריכה עם מי ואיך היה? לפני בערך חודשיים... האם נסעתם הקיץ לאנשו? ואם כן אז לאן ואיך היה?; ) חח הייתי בים המלח
מה משחק החוף הכי שוה לדעתכם? -מטקות נדבקות (נו אתם יודעים עם הכדור טניס האלה או סתם כאלה נדבקים) בים\ בריכה אתם מ- ה? -מטביעים איפה יותר סביר להניח שנראה אתכם? -במים העמוקים החלק האהוב עליכם הוא- -לצלול שמים מקדם הגנה- כן או לא? ואם כן איזה דרגה -כמה שיותר חזק משקפי שמש- -בשביל מה באמת? הממ מאכל הקייצי הכי שווה -אבטיח שאלון חמוד

painapple

New member
נומי השאלונים שלך שווים../images/Emo9.gif

מממממ שאלון "קיץ" (ככה על סף החורף שמגיע להיזכר קצת בקיץ שהיה..) באיזה מהמקומות הבאים הייתם אומרים שביליתם הכי הרבה בקיץ? בית, קניונים ומה שביניהם [בתים של אחרים, ערים אחרות..] מה הכי סביר להניח שנראה אתכם עושים בחוף הים? יושבים ושומרים על התיקים בזמן שכולם נהנים ומקליים כל רגע למרות שהייתי רק בטיילת הקיץ
האם אי פעם השתנתם בבריכה\ים.. ? ותרגישו חופשיים לתרץ איכס
איך אתם במשחקי מטקות? -סבירים/גרועים.. לפעמים יש מזל ויוצא לפגוע בכדור פה ושם, וכמובן, משחקים בשביל הכיף. צעקות "ארטיק, ארטיק" נשמעות במרחק.. איש שמן עם כובע קש ובטן חשופה הולך מתנדנד לכיוונכם ואתם יודעים שאתם מתים לארטיק, מה תעשו? -תקומו אליו (לא משנה איפה הוא נמצא בחוף ותקנו את מבוקשכם) איזה ארטיק הכי סביר להניח שתקנו? -קרח אננס.. טעים ולא מלכלך. אננס
איזה בגד ים אתם לובשים בד"כ? (תשובות לשני המינים) -שלם עם טישרט מעל לבגד ים עם איזה נעליים תבואו לחוף? (זה יוצא לי משום מה שאלון אופנה) -כפכפים עם מי הלכתם הכי הרבה פעמים הקיץ לים\בריכה? -משפחה וחברים ושאלה פתוחה- מתי הפעם האחרונה שהייתם בים\בריכה עם מי ואיך היה? לפני מלאאאא זמן. הייתי עם המשפחה בטיילת וכאלה. וראיתי את הים מת"א עם חברים, אבל לא נכנסתי.. נכנסתי רק באילת, לפני שנתיים בערך, הייתי עם אחותי ואחיינית שלי וכנראה שהיה כיפחיים. האם נסעתם הקיץ לאנשו? ואם כן אז לאן ואיך היה?; ) חח אממ, לנצרתילית ולצפון, מלא לת"א, לירושלים.. לראשון.. ביקרתי חברים בכל חור בערך. מה משחק החוף הכי שוה לדעתכם? -מטקות עץ כי הכדורי ים עפיייייייים רחוווווווווווווק ואינליכוח ללכת להביא אותם. בים\ בריכה אתם מ- ה? -מוטבעים
איפה יותר סביר להניח שנראה אתכם? -איפשהו באמצע, לכיוון העמוקים החלק האהוב עליכם הוא- -לצוף שמים מקדם הגנה- כן או לא? ואם כן איזה דרגה -בינוני משקפי שמש- -כדי להגן עלינו מהשמש הישראלית היוקדת אבל אני לא הולכת עם משקפישמש
הממ מאכל הקייצי הכי שווה -אבטיח, ללא ספק.

¥EleVatioN¥

New member
נומי איזו כלית!../images/Emo129.gif

באיזה מהמקומות הבאים הייתם אומרים שביליתם הכי הרבה בקיץ? -בבית (טלויזיה מחשב ומזגן 24\7) -בקניונים(מיזוג מקפיא ושופינג כפייתי) -משו אחר מה הכי סביר להניח שנראה אתכם עושים בחוף הים? -מי הולך בכלל לים האם אי פעם השתנתם בבריכה\ים.. ? ותרגישו חופשיים לתרץ -כן, היה דחוף
איך אתם במשחקי מטקות? -לא טורחים אפילו לשחק צעקות "ארטיק, ארטיק" נשמעות במרחק.. איש שמן עם כובע קש ובטן חשופה הולך מתנדנד לכיוונכם ואתם יודעים שאתם מתים לארטיק, מה תעשו? -תרוצו לאמא לבקש\תאספו מהר מהר את הכסף ותצעקו לו שיבוא אליכם -תחכו עד לרגע האחרון.. אם יבוא יבוא.. אם לא.. נקנה בסיבוב הבא איזה ארטיק הכי סביר להניח שתקנו? -קרח.. לימון ענבים וכו וכו איזה בגד ים אתם לובשים בד"כ? (תשובות לשני המינים) -ביקיני (חזיה ותחתונים) עם איזה נעליים תבואו לחוף? (זה יוצא לי משום מה שאלון אופנה) -כפכפים עם מי הלכתם הכי הרבה פעמים הקיץ לים\בריכה? -משפחה ושאלה פתוחה- מתי הפעם האחרונה שהייתם בים\בריכה עם מי ואיך היה? בחופש, קפריסין, הורים, היה חביב...אני לא ממש מתה על בריכות ושיט כזה האם נסעתם הקיץ לאנשו? ואם כן אז לאן ואיך היה?; ) חח, הייתי בקפריסין...יכל להיות נחמד יותר... מה משחק החוף הכי שוה לדעתכם? -סתם לשבת ולשחק בגיימבוי\טטריס או כל דבר אחר בים\ בריכה אתם מ- ה? אני לא הולכת לבריכות
איפה יותר סביר להניח שנראה אתכם? -איפשהו באמצע החלק האהוב עליכם הוא- -לצוף שמים מקדם הגנה- כן או לא? כה ואם כן איזה דרגה -בינוני -כמה שיותר חזק משקפי שמש- -בשביל מה באמת? סתם מציק
הממ מאכל הקייצי הכי שווה -ארטיק\גלידה -ברד -משו אחר - אפרסקיםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

נממממ אפרסקים ../images/Emo99.gif

ולמה לא הולכת לבריכות? את דווקא נראית לי עם פוטנציאל טוב למוטבעת
|מטביעה אורלע בשביל הכיף| לכי עם אהד
הוא ישמח אה.. בעצם חורף

נממ נממ../images/Emo26.gif

מממממממ לא ידעת היא תקפא מקור לא?
ולבריכה היא אמרה שהיא לא הולכת.. (אם אני לא טועה)

¥EleVatioN¥

New member
ככה את?../images/Emo129.gif

שולחת אותי בקור הסיבירי הזה לשחות? אפשר לקבל דלקת ריאות מזה
*אוף 3 שעות פיזיקה ושעתיים מתמטיקה לא רוצה
*

למעלה