One Falling Star
New member
ייי אני עונה!
פיקיות- שרונה או דניאלה? אה.. ממ דניאלה? (אם כבר לבחור) חזק בבלונד- בריטני או כריסטינה? כריסטינה אקזיט- מלי לוי או יעל גולדמן?וואו.ממ לא ידעת האקס והנוכחי- יהודה לוי או גיא זוארץ?יהודה לוי האקסית והנוכחית- יעל בר- זוהר או אפרת בוימלד? (ככה כותבים?)לא ידעת שתיהן נחמדות איי גס רוק ישראלי- אביב גפן או עברי לידר? נלך על הלידר (כי הייתי בהופעה שלו וכו וכו חח) הראל- סקעת או מויאל?סקעת מגישהשחקניתדוגמנית- מירי בוהדנה או אילנית לוי? בוהדנה? החיים הפשוטים- פריס הילטון או ניקול ריצ'י?ממ לא ידעת בית המלוכה באנגליה- הנסיך וויליאם או הנסיך הארי?וויליאם אולי? לא מכירה אותם עד כדי כך טוב חח קנפו בעירום- ויקי או עדן?עדן חהחה חזק בחדשות- מיקי חיימוביץ' או יונית לוי?מיקי תמיד ראשונה
טלוויז'ן- יס או הוט?אני עלה הוט כרגע חזון- נינט טייב או מאיה בוסקילה?לא ידעת.. נלך על בוסקילה בגלל האאארערער הכי משתלט לנו על החיים- אי סי קיו או מסנג'ר?ממ מסנג'ר בגלל האס-אם-אסים מצויירים בדיסטורשן- מק. 22 או סאות' פארק? אמ... פה התשובה היא סאות' פארק, כן כן אין טעם להתווכח.
חחחחח.. מה אהבתי גם את מ.ק. מופע שנות ה70'- דונה או ג'קי?דונה|
משפחת דואני המורחבת- יעל או רוני (סופרסטאר)?נלך על יעל.. כי רוני קצת מעצבנת
בוורלי- ברנדה או קלי? ברנדה
גיבורי- על- סופרמן או באטמן? סופרמן.. בגלל לואיס וקלארק ממלאים את קיסריה- שלמה ארצי או ריטה?ממ לא ידעת החלום המתוק(או שלא)- מושיק עפייה או שלומי סרנגה.?עפייה איי גס.. בובות- שקע ותקע או אריק ובנץ?חהחה איק ובנץ
תלתלים בטלנובלנות- סופי צדקה או שרון דוראני? אוי עע ממ צדקה שחקה יותר טוב לשתות בבוקר- תה או קפה?תה.. קפה לא עושה לי טוב
מים- מי עדן או נביעות?מי עדן נראה לי שתיתי יותר?
פיקיות- שרונה או דניאלה? אה.. ממ דניאלה? (אם כבר לבחור) חזק בבלונד- בריטני או כריסטינה? כריסטינה אקזיט- מלי לוי או יעל גולדמן?וואו.ממ לא ידעת האקס והנוכחי- יהודה לוי או גיא זוארץ?יהודה לוי האקסית והנוכחית- יעל בר- זוהר או אפרת בוימלד? (ככה כותבים?)לא ידעת שתיהן נחמדות איי גס רוק ישראלי- אביב גפן או עברי לידר? נלך על הלידר (כי הייתי בהופעה שלו וכו וכו חח) הראל- סקעת או מויאל?סקעת מגישהשחקניתדוגמנית- מירי בוהדנה או אילנית לוי? בוהדנה? החיים הפשוטים- פריס הילטון או ניקול ריצ'י?ממ לא ידעת בית המלוכה באנגליה- הנסיך וויליאם או הנסיך הארי?וויליאם אולי? לא מכירה אותם עד כדי כך טוב חח קנפו בעירום- ויקי או עדן?עדן חהחה חזק בחדשות- מיקי חיימוביץ' או יונית לוי?מיקי תמיד ראשונה