ומה יצא .... הדגל הדרוזי :)
ס סוף עונה New member 20/7/05 #69 הלוווווווווווווווווווווו זה לא שרשור על התנתקות זה שרשור למצב רוח טוב איפה אנדי לעזאזל???????
י י ל ד ת האור New member 20/7/05 #75 על מה את בוכה../images/Emo35.gif על זה שהוא בחו"ל או על זה שלא ידעת
ס סוף עונה New member 20/7/05 #77 על זה שהוא בחו"ל ולא ידעתי ../images/Emo7.gif ושאולי היה מביא לי על הדרך איזה "אפטר שוק קינמון" ושסתם טרחתי לרשום את המילים
על זה שהוא בחו"ל ולא ידעתי ../images/Emo7.gif ושאולי היה מביא לי על הדרך איזה "אפטר שוק קינמון" ושסתם טרחתי לרשום את המילים
י י ל ד ת האור New member 20/7/05 #80 חושבת שמחר הוא כבר חוזר.... אז אל תבכי תשכחי מהקינמון...... לילה טוב לך ולכולם
M malka3 New member 20/7/05 #70 אם אתה .... אם אתה כתום, תישאר כתום, אם אתה כחול, תישאר כחול, אבל ליד הסרט שכבר שמת, תוסיף עוד חתיכת בד סגולה – כי אנחנו עם אחד!
אם אתה .... אם אתה כתום, תישאר כתום, אם אתה כחול, תישאר כחול, אבל ליד הסרט שכבר שמת, תוסיף עוד חתיכת בד סגולה – כי אנחנו עם אחד!
ס סוף עונה New member 20/7/05 #83 ברוך השם ../images/Emo178.gif עכשיו לכי תכיני קפה לכל הח'ברה - עונש
M malka3 New member 20/7/05 #84 די ... למה תמיד אני מכינה לכולם הולכת להביא את הפרקולטור וזהו... סופי דאגת להביא סוכר?
M malka3 New member 20/7/05 #85 מתחנפת לסופי .. רק שלא תכעס במיוחד בשבילך הקצפתי את החלב ופיזרתי מעט קינמון למעלה
ס סוף עונה New member 20/7/05 #86 זהו, נכנסת לירושה שלי ../images/Emo3.gif אם האיכס שלי לא יקח חצי עד אז את יודעת, גרושים גרושות????