קצת
של בוקר

אוף, שונאת את ההרגשה הזאת

הולכת להיות
חולה לפני שעתיים בא האפפפפצ'י וזהו מאז אני צמודה לטישו.

y o u r

New member
גם אני שונאת שאנשים חולים

אבל היום המנהלת שלי לא הפסיקה לעשות אאפצ'י אמרתי לעצמי לפחות שזאת תהיה חולה יהיה קצת נעים יותר בעבודה (מה יש כמה ימים שהיא תנוח קצת זוללת השעות הזאת) תהיי בריאה ואל תשכחי שגם מחלות באות מהראש

מיקי 43

New member
זוללת שעות? זה נשמע כמו

אחת שמפעילה מנוע רק לא של הכלי הנכון

NDR../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif בשבילך../images/Emo24.gif

ולכל הרדומים כאן קדימה להתעורר, השכמהההה
אמא/ אמ.סי.מנצור "יהלללה סוגר איתך ת'חשבון יא'אמא זוכרת עם מי השארת אותי בייבי סיטר???
עם צ'יקו הבן של צדוק הזגג הכין לי מטרנה מהמים של הבאנג לא מספיק הייתי פג נולדתי בחג יום כיפור, לא נתת לי שלוק מהשד במפסקת רץ לתקוה לדפוק שיפודים ואני באינקובטור הורדתי קילו ועשרים לא החלפת לי טיטולים היה לי קקי אספנים אורנה בנאי ואני נראים תאומים ניקית לי ת'אוזנים עם פילטרים של נלסון לא לימדת אותי לחצות כביש באלכסון זה אסון מצאתי את עצמי על גריל של קורטינה בדרך לראש פינה אינעל דינה איזה אמא שלחת אותי לגן עם פרוסה וצמחוני כל הילדים בגן קראו לי חטופי יא'תימוני שרו אבא-שמעון, דפקו לי ג'חנון בראש אבא של יוגב הגנן החטיף לי עם מקוש פזמון: אמאאאאאאאא סליחה שאני מתלכלך שיקראו לי שטינקר אבל אני שם ת'קלפים על השולחן אמאאאאאאאא סליחה שאני מתלכלך אם החבאת לי ת'דרבוקה חבל לך על הזמן.............."
אנדי, ימשיך כבודו בית שני????
מוגש כשרות לציבור מטעם האגודה למצב רוח טוב

מכיר????? ../images/Emo6.gif

חבל שלא יכולה לרשום את כל השיר מתה על הבית השני "היה עדיף לי אמא מרמאללה יא'אללה עם עוד 14 אחים קושרים אותה באזיקים....."

crisRobin

New member
מכיר את הסמפטומים

בייננו סופי, זה לא מהכתום ולא מהתכלת, את חייבת להיגמל מהבונזו של הכלב.

כריס יקירי ../images/Emo24.gif

חייבת לעדכן אותך כבר ביום ששי לפני שבועיים העברתי את הבונזו לאביב36 תשאל אותה רק כדי שלא אתפתה ואשים לי בצלחת עם חלב
אז זה לא הבונזווווווווו

malka3

New member
צ ב ע ו נ י ........

קיבלתי במייל: "בהתחלה תליתי על המכונית סרט כתום, כי אני נגד ההתנתקות . אחר כך תליתי סרט ירוק, כי חסמו אותי באיילון. אחר כך תליתי סרטים כחול-לבן, כי אני בכל זאת ציוני, ושמתי גם סרט צהוב, בעד המלחמה נגד הסרטן. עכשיו כולם בטוחים שאני הומו".

למעלה