קצת
של בוקר

מיקי 43

New member
בטח העו'ד גם רומני

איך לא יקח לך כסף ובשגרירות שם תקבלי את שעור חייך שם יורידו לך את התחתונים מבלילהוריד לך תמיכנסיים עכשיו בתור רומניה חלודה תראי להם מה את לוקחת מהם ככה בקלילולת רבה

d a n i e l s 5

New member
אז ככה.......

את יכולה לקבל דרכון רומני בזכות תעודת הלידה שלך. הבן שלך גם יכול רק ש.......קודם עליו לדעת רומנית על בוריה . (ה-X שלי רצה להוציא דרכון רומני לצורך פרוייקט מסויים והוא בן לאמא ילידת רומניה ולא הצליח). נשמע מצחיק אבל בדוק ! ויש כמובן פרוצדורה שלמה מסביב ואת כל הנתונים תוכלי לקבל בשגרירות. כדאי לחשוב טוב עם הדרכון הזה שווה כי כידוע לך רומניה עוד לא שייכת לאיחוד הארופאי.

תודה דניאלס! ../images/Emo140.gif

אז ככה: תעודת לידה אין לי מאחר וכשיצאנו מרומניה, בשנת 70, הוחרמו תעודות הלידה וכן הדרכונים הרומנים, בגלל שזה עוד היה בתקופה הקומוניסטית של צ'אושסקו. זה היה אחד התנאים לעליה לישראל. לגבי הבן שלי, הוא יודע רומנית פרפקט! גם מבין וגם דובר את השפה. אביו ביקש ממני להוציא עבורו דרכון רומני מאחר והוא צריך את הבן לצורך פרוייקט גדול שהוא מקים ברומניה. ידוע לי שרומניה עדיין לא שייכת לאיחוד האירופאי, אך בעוד שנה כניראה שהיא גם תיכנס לאיחוד.

R a c h e li

New member
אין לי מושג....

אלה אם רוצה שניתחתן ואז מממממממממ תקבלי אזרחות שונה מהרומנית.....

שניתחתן רחלי? ../images/Emo2.gif

אני ואת או את ואני??? והאמת שלעולם לא תזיק לי אזרחות נוספת! קדימה... i do... i do... i do

maof

New member
תנסי אולי בשגרירות ../images/Emo35.gif

אולי להם יש את התשובות עבורך. מעוף

תודה מעוף ../images/Emo140.gif

גם לשם פניתי בזמנו, וניראה לי שבשגרירות יותר זול לעשות זאת.

ובכן! ../images/Emo52.gif

Multsumesc frumos המון תודה, אכן חומר מעניין. אז כעת סגרנו עניין?

y o u r

New member
מה אגיד לך מרוקאית טורבו

כמו דורסל אף פעם לא מפסיקה ... לזיין במח ...לזלול שעות... לטרוף קממבר... לזיין במח שוב...

y o u r

New member
אגב

אף פעם לא הכרתי מרוקאית מקרוב ותדעו לכם שמרוקאית משבחת את בעלה זה נשמע ככה: "הזבל הזה חולה עליו"

למעלה