קצת עידוד

© DrorZi

New member
ואללה...

עם הלבן של בנץ לא נהגתי... עם הכתום של BMW וה XSI אני מסתדר מצויין עם האדום של אודי גם הירוק של האלפא באמת נח לעין. הסגול אכן נראה לי מעייף משהו את העין, אבל הוא מגניב.
דרור זי.

Alfa156 GTA

New member
בחיים לא אמרתי שסגול לא מגניב....

אמרתי שהוא מעייף ולא בריא...

גרמי

New member
אבל אתה לא מסתכל על זה כל הזמן

אתה מסתכל על הכביש, ורק קולט בזוית העין את ההילה המסתורית שבוקעת ממאחורי ההגה. זה לא שווה 15000 ש"ח..... אבל זה נחמד מאוד

אז בגלל זה יש תאורה אדומה בצוללות?

לעין יותר קל להתרגל לתאורה אדומה/כתומה בלילה לא יודע על כחול אבל כחול זו תאורה ממש מגניבה הרבה יותר מהירוק של המאזדות אני זוכר שכשהייתי באוסטריה שכרנו שם 530 ואפשר היה להחליף בלחיצת כפתור את התאורה מכתום לכחול

Alfa156 GTA

New member
גם במערכת שלי אני יכול לשנות מאדום

לירוק...(נו אז...היא לא תוצרת BMW)..... וחוצמזה לא הייתי בהרבה צוללות (חוץ מהדולפין), ולא זכור לי שהיה שם תאורה אדומה...נו וגם אם כן... (רוב הצוללות גרמניות...), לא מוצלחות כמו המכוניות.... (מבחינת תאורת פנים)

fazer

New member
שוביניזם? בפורום שלנו???

אלפא: אני אומנם לא בחורה, אבל אם הייתי אז משפטים כמו "בתור בחורה את בטח לא מחפשת רכב בעל ביצועים...אותך לא מעניין אחיזה.." היו מקוממים אותי.

Alfa156 GTA

New member
לפייזר.....

תקרא.... "קודם כל לפי הכתיבה של הבחורה הזאת הבנתי שרכב ספורט היא לא מחפשת" או קיי ? במקרה הזה ספציפית... Alfa156 GTA לא שוביניסט...(פשוט חושב ש....) סתם...

שי ז.

New member
תעזבי אותך משטויות

הרכב שלך הוא רכב בטיחותי ויציב, שומר טוב יחסית על ערכו ונשמר במצב טוב גם אחרי שימוש קשה ותובעני בזכוצ איכות ההרכבה הידועה שלו. אם את לא נוסעת אלפי קילומטרים בחודש אז הפרש המחיר בדלק לעומת רכב חסכוני הוא זניח יחסית ומסתכם בעשרות בודדות של שקלים לחודש. מה איכפת לאנשים אם את צריכה רכב משפחתי או לא? מספיק שאת רוצה רכב גדול יותר מכל הרכבים הקומפקטיים. אם קנית אותו סימן שהוא מצא חן בעינייך ועבורך הוא נוח ומתאים. מי שלא מוצא חן בעיניו שיסע באוטובום ולא איתך. הרי גם רוב האנשים שמחזיקים רכב משפחתי ואפילו רכב מנהלים ומעלה נוסעים איתו בעיקר לעבודה ולמכולת וברור לכולם שלשימושים הנ"ל מספיק רכב צנוע בהרבה. בשורה התחתונה יש לך רכב איכותי, אמין ושומר על ערכו. כל השאר הוא ענין של טעם בלבד ופה אני בטוח שהתרשמת מהרכב לפני (וגם אחרי) שקנית אותו ומצאת שהוא מתאים לך. תהני ממנו ואל תשימי
לכל השטויות שאומרים לך. שי

לופוס

New member
תודה ושוב תודה../images/Emo13.gif

האמת היא שאני לא יודעת הרבה על רכבים(לא עשיתי סקרים לפני הרכישה) הקניה באה לי בהפתעה היה לי כסף אז... הסוכנות הראשונה שניכנסתי אליה עשיתי הזמנה(אל תצחק עלי) ואחרי שיצאתי מההלם שיש לי רכב התחלתי לחשוב (לא מאוחר נכון?) גם עכשיו אני לא ממש יודעת הכול על הרכב שלי(אני יודעת בעיקר לנהוג) אבל לגברים בטח יהיה להם ויכוח גם על זהאז יהיה מה שיהיה.

be_roo

New member
עזבי אותך מגברים ../images/Emo13.gif

כמו ששמעת, האוטו בפני עצמו לא רע בכלל, יש לא יתרונות רבים. אולי הוא לא הכי מתאים לדרישותיך, אבל אם במשך השנה האחרונה הוא שירת אותך בנאמנות, ללא תקלות, נהנת לנהוג בו, ותוכלי למכור אותו ללא קושי, הרי שמופסדת לא תצאי מהסיפור. והנה למדת, שאולי בפעם הבאה תוכלי אפילו לשפר את קנייתך ולהתאמה לצרכייך.

למעלה