קצת עידוד

לופוס

New member
קצת עידוד../images/Emo10.gif

שלום לכולם. לפני כשנה רכשתי בורה 1.6 ומאז במשך שנה שלמה שמעתי כמעט רק דברים רעים על האוטו שלי ( למה את צריכה רכב משפחתי?( אני רווקה הוא זולל דלק , הוא כבד, ועוד ועוד כאלה הערות שרק נותנות לי הרגשה שעשיתי טעות אולי מישהו מכאן יכול לעודד אותי ולומר כמה דברים טובים וחשובים(לנהיגה) על הרכב שלי. תודה וחג שמח.

Alfa156 GTA

New member
אני מצטער, אבל עידוד לבורה 1.6

אני לא יכול לתת, בתור בחורה את בטח לא מחפשת רכב בעל ביצועים ספורטיבים, אותך לא מעניין אחיזה, לא מענין אותך תאוצה, ועוד כל מיני דברים אחרים שמעניינים את רוב חברי הפורום, אם באמת אף אחד מהדברים האלו לא חשוב לך, אז עדיין אני מצטער כי בחיים לא הייתי ממליץ לך בורה 1.6 (אחרי נהיגה לא קצרה בבורה 2.0 )... אך בכל זאת אם את מאושרת למה את צריכה שמישהו יוכיח לך את זה ?? Alfa156 GTA שבכל יום שחור היה מעדיף אלפא... (כל אלפא...) על בורה...

לופוס

New member
איזה דיכאון../images/Emo10.gif

רכב ראשון שלי ,מעולם לא נהגתי על רכב אחר אז כניראה שאכלתי אותה או במילים יותר עדינות אני ממש טיפשה..... ביי.

Alfa156 GTA

New member
לא לא !!! רגע רגע !!!

זה לא מה שניסיתי לעשות!!!! חכי שנייה, לעומת זאת יש לך רכב בטיחותי, שישמור על ערכו...(בתקווה), ורגע נכון כל מה שאמרתי לא מעניין אותך בכלל, אז מה אכפת לך אם הרכב הוא לא ספורטיבי וכו´..... אה ?? אל תקחי קשה...וחוצמזה...תמיד אפשר למכור...ולקנות משהו אחר (כמו 147 2.0 ידנית 3 דלתות....)

ford prefect

New member
יש דווקא יתרון ../images/Emo13.gif

והוא איכות ההרכבה של האוטו. הפלסיטיקים וכל שאר החלקים הפנימיים איכותיים מאוד לעומת מכוניות אחרות ולדעתי זה יתרון גדול למדי. חוץ מזה , הבורה לא רעה כל כך , אולי קצת חלשה אבל למי שלא מחפש ביצועים היא טובה. FORD

לופוס

New member
עד כדי כך?../images/Emo7.gif

מעניין שמי שהמליץ לי על הרכב הוא גבר( גם כן גבר) אני חייבת למצוא חתן כדי שפעם הבאה אני אקנה רכב ששווה משהו.

© DrorZi

New member
תראי, בדרך כלל אנחנו עוזרים למצוא

רכב המתאים ע"פ דרישות כגון שימוש, מטרות, תכונות חשובות יותר ופחות ועוד , מכיוון שרכב יש לך אז כנראה בזה לא נוכל לעזור אבל פירוט זהה על הגבר המבוקש אולי תניב משהו ... סתם. יש לך אוטו שאולי לא ממש מתאים לך ספציפית אבל כאוטו הוא לא נפילה בכלל ויש רבים שהיו שמחים לו היה להם אותו, אין שום מניעה שתמכרי אותו ותקני משהו חדש המתאים לך יותר.
דרור זי.

shlomisa

New member
ממש לא אכלת אותה

ומר בחור שאמר "את בחורה ולכן את לא צריכה..... " אני מכיר בחורה אחת לפחות שיכולה ללמד אותה מאיפה מפליץ הדג בכל מה שקשור לנהיגה ספורטיבית. למרות שיש מכוניות טובות מהבורה במחיר שלה זה עדיין לא אוטו רע, אולי תמורה פחות טובה יחסית למחיר אבל רחוק מלהיות אוטו רע.

גרמי

New member
ואיך לא הזכרתם את ה....

תאורה הכחולה בלוח השעונים. אם זה לא מעודד מחדש כל פעם שנכנסים לאוטו בלילה, אז אני לא יודע מה כן....

Alfa156 GTA

New member
תראה...

קודם כל לפי הכתיבה של הבחורה הזאת הבנתי שרכב ספורט היא לא מחפשת, וחוצמזה אני בספק ( בקשר לבחורה שתלמד אותי ..., אף על פי שיש טובות). Alfa156 GTA נשאר סקפטי. ( עד שיוכח אחרת)

B.M.F

New member
ואיזו בחורה זו ?

יש רק 3 בחורות שיודעות לנהוג כמו שצריך. שאני מכיר לפחות. וכולן לא ישראליות. אולי תחכים אותי.

Alfa156 GTA

New member
אז ככה: קודם כל הוכח בכל העולם

שתאורה כחולה או אדומה הם הכי מזיקות לעין, הם הכי מעייפות אותה והכי קשה להתרכז בהם!!! זה דבר ראשון! ודבר שני אמת BMF, אני לא מכיר את שלושת הבחורות שיודעות לנהוג כמו שצריך אבל בקשר למספר אני מסכים איתך... Alfa156 GTA שמוכן להכיר בחורות שיודעות לנהוג..

© DrorZi

New member
מאיפה הוכח ../images/Emo35.gif

זה משאיר אותנו רק עם ירוק לא
דרור זי.

B.M.F

New member
כמה טעויות ..

1 - צבע כחול דווקא נחשב כצבע מרגיע. מאוד מרגיע. 2 - לא אמרתי שיש רק 3 נהגות טובות, אלא 3 נהגות שאני מכיר.

Alfa156 GTA

New member
לא נכון!!!!!! טעות בידך!!

אולי כחול מרגיע בבית על הקיר. במגזין AUTOCAR של גרמניה אוקטובר 2001, כחול ממש ממש לא מרגיע את העין בזמן נהיגה! (ועוד עיתון גרמני!), הוא צורב את הקרנית וגורם לנו להתאמץ בהתסכלות עליו (חבל שאין לי כרגע סורק...) ולא לא רק ירוק, מה עם לבן? (בבנץ...) ? צהוב...

למעלה