קצת עידוד

Alfa156 GTA

New member
הוא מנהל הפורום לא ??

שלא ימחק את ההודעות שלנו, או אולי ישים אותנו בכותרת הראשית... Alfa156 GTA שיום אחד יראה את השם שלו למעלה .....

sronis

New member
אני מסכים עם שי ושיר

הבורה מכונית טובה מאוד, מניסיון על רכב זהה!! (רק ידני, שלך בטח אוטומטי?) ומה שבטוח זה לא נפלת בכלל, אם לומר את האמת, כיום אין הרבה משפחתיות בגודל שלה שנותנות את אותה רמת פאר, נוחות ואיכות, אז בכלל אין לך על מה להתלונן. רק משהו קטן שבטח כבר למדת לעתיד - כשעושים קנייה בסדר גודל של מכונית, לא קופצים על הדבר הראשון שרואים, מי יודע, אולי זה לא הדבר שהכי מתאים לך. מכונית היא, לרוב, הקנייה השנייה בסדר הגודל בחייו של אדם אחרי מקום מגורים, ואני בטוח שאת לא תקפצי על הדירה הראשונה שתראי בלי לבדוק אפשרויות אחרות. אז לסיכום, פעם הבאה שאת קונה רכב, תעשי סיבוב בכמה סוכנויות, תעשי כמה נסיעות מבחן ותראי איך הרכב מרגיש, שימי דגש על הדברים שחשובים לך ברכב, ואז תחליטי. אמנם הפעם לא זרקת סתם 100 אלף ש"ח על מכונית גרועה, אבל לא היית רוצה בפעם הבאה לקנות איזה קוריאנית מסריחה פשוט כי זה הדבר הראשון שראית. רוני

red cars

New member
alfa156gta שיר לוקחת את שנינו ביחד

ועוד אחת ויקי מ"הילוך גבוה" את השלישית גם אני לא מכיר.

Alfa156 GTA

New member
אני בדרך כלל לא נכנס לוויכוחים כאלה

אבל. כמו שאמרתי אני נשאר סקפטי, עד שיוכח אחרת. Alfa156 GTA שדי בטוח בקישוריו.

קישוריו = כישוריו אני מבין....

כי קישורים או קשרים לא יעזרו לך לצאת מהקשר אליו הכנסת את עצמך בהצהרה זו אחרת... לעיתים אני מצטער ששיר מתנהגת כמו שהיא מתנהגת.... כראוי... ושיום אחד תעצבן אותה מספיק כדי להוציא אותה מכליה... ולקבל ממנה בראש.... אני קיבלתי בראש ממנה... ונהנתי מכל רגע.
לשיר.
השדון .... ™TheNightDevil

Alfa156 GTA

New member
מישהו מוכן להסביר לי מה יש בשיר ??

מה יש לה ?? איזה GT? או GTA ? או GTI ? או GSI ?? מה ??? או בכלל GSX1000R ? לי זה לא משנה...אני נשאר בשלי... שדון...אתה רוצה לפרט ?? ולך תדע אולי אני מנסה להכניס את עצמי לזה.

זה כל היופי....

שזה לא חשוב על מה היא נוסעת... היא או הוא, לצורך העניין זה לא משנה.... הרי לא מדובר על יכולות רכב, כי כאן רכבך יפול מול הרבה רכבים אחרים... מדובר על יכולות נהג... וכאן ידידי, ככה בלי להכי אותך אישית.... אם שמים את שניכם באותו הרכב, רכב זר לכם, אבל זהה... ההימורים שלי ידועים... רוצה לנסות ? זה די קל לנסות את זה... פעם הבאה שיש קרטינג תבוא ותוכיח שאתה יודע לנהוג... ותראה כמה אתה לא... וכל זה נאמר ככה בהימור... ולא מתוך הכרות איתך... אבל מהיכרות עם שיר... למשל... ומצטער, שיר, "שגררתי" אותך לדיון שכזה...
הנה אני מפסיק...

Alfa156 GTA

New member
קארינט שמארטינג....../images/Emo18.gif

סתם קשקוש... נכון מבחינת רכב שלי קצת נופל (רק בכח ותאוצה..., ובחיים אני לא יחליף את הדבר המשגע הזה...אבל לא משנה.), בקארטינג בחיים לא נסעתי, וזה ממש לא מושך אותי הכיוון הזה, אז מה ? אז אני לא נוסע בקארטינג זה אומר שאני לא יודע לנהוג ברכב ? בספק רב אני, ומצד שני הימורים הימורים, אתה יכול להמר כמה שאתה רוצה, (אתה לא מכיר את שני הצצדים, לא משנה, יום אחד גם אותי תכיר. Alfa156 GTA כן, עדיין סקפטי. (בעיקר באותו הרכב....

נווו, שויין...העולם לא מושלם....

ושני אנשים לא חייבים להסכים.
למעשה זה מה שהופך את העולם למעניין... לא מושך אותך הקרטינג ? עכשיו אני מוכן אפילו לשים כסף על ההימור שלי ולו רק כי זה מצביע על הבנתך הנהיגה של ממש ויכולת השיפור בנהיגה ברכב שטמועה בקרטינג... זאת ועוד... זה רק אומר שהקשר שלך עם נהיגה של ממש, במיוחד ספורטיבית, לוקה בחסר אמיתי אם אינך מוצא את הנהיגה בקרטינג כמעניינת או כאתגרית או בכלל אינך מוצא את הקשר בינה לבין תרבות נהיגה... בוא ואשאל אותך שאלה, רק לשם הארגומנט... למה אדוני חושב שהוא נהג טוב כל כך ? מה המדד שלך ? מהם הקריטריונים שלך לנהג טוב ? למה אתה חושב שאתה נוהג טוב יותר מאנשים מסויימים בכלל וטוב יותר משיר בפרט ? אל נא תתעצבן, אלאפא ידידי, אתה "חם" מדי על המקלדת ואני מקווה שלא כך על הכביש... נסה לענות באופן תרבותי, מפאת הכבוד למדיה המשותפת הזו, וברצינות, על השאלות שששאלתי...ומשם נמשיך בדיון של כמה טוב אתה יודע לנהוג והאם יכול להיות שיש נשים שיתנו לך בראש עד כדי כך שאתה תרגיש שאתה נוסע ברברס... אז קח לך כוס קפה, שב בסבלנות ותחשוב לפני שאתה עונה לי... קרא את השאלות שמוצגות כאן ונמשיך... אם תרצה בדיון... ואגב קטן... "...רק בכח ובתאוצה..."
אתה רציני ??? אני מוכן לשים עכשיו יותר כסף על ההימור....

Alfa156 GTA

New member
שדון מצחיק.

קראתי את השאלות שתיתי קפה ונרגעתי. אתה יודע מה, נעשה את זה יותר פשוט. (אין לי כוח להתקשקש איתך בהודעות) אתה צודק. אין דבר כזה שאופנוען שלא מתחיל עם אופנוע שטח יודע לעשות הכל בכביש, ואין סיכוי שהוא ילמד את כל אלה שהיו פעם בשטח מה זה נהיגה ספורטיבית... נכון...(יש יוצאי דופן) אתה צודק. לא יכול להיות שאני נהג - טוב,מיומן,ספורטיבי,זהיר,וכו´ כי אני לא אוהב קארטינג, נכון. וגם בגלל שאני לא אוהב טיסה אומר שאני..... אתה צודק. למה אני חושב שאני כל מה שרשמתי ? כמו שאתה חושב אותו הדבר על הבחורה המדוברת (מצטער שאני מערב אותך בזה) אם היית מכיר אותי אז מעניין מה היית חושב, למה אתה מתוכח כל כך הרבה ? זה טפשי כמו שאני יגיד לך שאני יתן לך בראש עם אופנוע בלי להכיר אותך, תפסיק כבר להיות ילדותי. אתה צודק. לרכב שלי חסר הרבה הרבה יותר, ואתה יודע כי אתה מכיר אלפות ואתה יודע. נכון היא 1.6 ממוצעת חלשה, לא יציבה, בלי פתיחות,נכון כרגיל אתה צודק. וחוץ מזה, יש לך יותר מדי כסף אה ? "אני מוכן לשים עכשיו יותר כסף על ההימור.... השדון ...." " עכשיו אני מוכן אפילו לשים כסף על ההימור שלי " קודם כל תדבר בשם עצמך, אל תערב אנשים שלא קשורים לוויכוח שלך, וכשתיהיה מוכן לשים כסף במקום הפה שלך..... מוכן לתגובות שלך בכיף, תפסיק עם השרשור, דבר בהודעות. עכשיו, תקנה לעצמך כוס שוקו חמה. תפנים. ותגדיל קצת ראש. Alfa156 GTA שרוצה להבהיר פה משהו, אני לא הנהג הכי טוב בעולם, יש פה המון אנשים בפורום שיכולים ללמד אותי המון, אולי גם בחורות. לפחות אני לא מתווכח על דברים שאני לא סגור עליהם. 156 שנשאר עדיין סקפטי...מצטער..

זה רק אני ????

או שעוד מישהו כאן לא הבין אותו... אומנם ניסית לרשום הודעה צינית... אבל בעצם הרמת ידיים מדיון עינייני... האם זה מצביע על דבר כזה או אחר ? או.קיי... לא רוצה לדבר על זה ברצינות... לא צריך... אבל לעשות סלט שלם מ...מ...משום דבר ??? האם אני היחיד שלא מבין את מר אלפא שלנו ?

dw2322

New member
מצטרף למעודדים

למה רכב משפחתי? ככה אפשר להזמין עוד 4 אנשים לנסיעה לפקניק, ויש מקום בתא המטען בשביל הכל. לחילופין אפשר להעמיס כמות פיתות לכל השכנים בבניין.
רווקה? גם לרווקים מותר רכב משפחתי, לא ראיתי איסור כזה בספר הרכב או בטסט (עם זאת מסכים שעבורנו רכב קטן יותר, יותר מתאים) זולל דלק? אם את לא עושה הרבה מדי ק"מ בשנה אז זה לא מאד חשוב. חוץ מזה, SUV שותה יותר. כבד? בתרחיש תאונה זה עדיף (מאידך, זה פחות טוב בלהתחמק מתאונה). סביר כי היית יכולה לבחור רכב העונה יותר טוב לצרכייך (וזה סובייקטיבי), אולם הבורה אינה רכב גרוע, ממש ממש לא. בפעם הבאה אולי שווה לשאול כמה אנשים לפני שבוחרים רכב (ופורום אינטרנטי שכזה עשוי לשמש תחליף לכמה שכאלו). דפדפי כמה עמודים אחורנית וראי כיצד ענו לאנשים עם שאלות דומות. בכל אופן, כפי שהעירו רבים וטובים לפני, אם זה רכבך הראשון אזי אשריך וטוב לך, את בהחלט יכולה להרגיש בנוח עם הבורה.

למעלה