יעלי
הכי אהבתי שלושה רישומים, או ציורים, או מה שלא יהיה את הרישום של הנוף. אני חושב שיש לך יד לנופים. אולי תנסי לצייר נופים ארצישראלים ולסרוק? אני ממש אהנה לראות אם זה יהיה אפילו קרוב לרמה של האיור משוויץ. האיור השני שעניין אותי היה החלילן. כשהגדלתי אותו ( הגדלתי רק את מה שעניין אותי), גילית שהקשקושים בתחתית האיור דווקא מוצאים חן בעיני, ומרמזים על רישול בלבוש. התפלאתי שאני יכול לאהוב כמה קווים של קשקוש, אז יעלי, עשית לי את זה כבר פעמיים והציור השלישי שעשה לי את היה של הילד הכחול. לא נכון אמנותית? מה זה אומר בדיוק? כי בתחת שלי מה האסכולה הזו אומרת ומה האסכולה הזו אומרת גאונות מטרתה לשבור מוסכמות, או להפוך אותן על פניהן תמיד יהיה "גאון" שיידע להגיד שזה "לא נכון" אמנותית אבל זה קשקוש הציור שלך עובד, וזה מה שחשוב כמובן שאני באופן אישי הייתי מוסיף גוון צהוב לרקע איפשהו אבל גם ככה זה טוב אז בעצם נגעת בי שלוש פעמים.. כל הכבוד. זה לא קורה הרבה. (ירדן יעיד) עכשיו, בקשה רצינית - תפסיקי להעלות את כל הציורים בבי.אמ.פי! זה המון מקום ונפח, והחיבור העייף שלי לא עומד בזה... לוקח לי שעות לראות כל ציור וציור, ובאמת שאני משתדל להבא, בבקשה בג´יי.פי.ג´י