קצת עבודות שלי

Y A E LY

New member
גוף

העתקות.... כמה שאני אימנתי היום את היד- היא עבדה פעולה כפולה גם בשביל הארגל וגם בשבילה ועוד קצת... אני מתחילה לעשות את זה ממש ממש מהר... גם עשיתי ציור שמן אני מחכה שהוא יתייבש בכדי לסרוק...

Y A E LY

New member
הדפס

מכריחים אותנו ללמוד את זה בבי"ס- אני לא מתה על זה, אבל זה מה יש- עבודה שעשיתי עכשיו לשעיורי בית- מגלופה של 5X5 הדפסה חוזרת של שכבה אחת וצבע יחיד.

SC

New member
יעל, מדהים ../images/Emo70.gif

כל הכבוד על ההשקעה, כמה תמונות איזה יופי, נהדר
את העבודות האחרונות אהבתי במיוחד כמעט את כולן ובפרט את התמונה של המשפחה האוהבת והחלילן. אני הייתי משקיע קצת יותר בפרטים ומחדד יותר את הרישומים אבל שוב זה תלוי בזמן בו נעשה הרישום. אחלה עבודות, נהנתי להתבונן בכל אחת ואחת.

danbros

New member
יעלי נהדרת,

שוב - כל הכבוד!!! ושוב - צירפתי את "אני" לגלרייה. הכי אהבתי את החלילן ואת זה שהכותרת של ההודעה שלו היא "ועוד...." תענוג לעיניים. דנ

eranoz

New member
הקבצן והחלילן הם האהובים עלי

יש הרבה רגש ברישומים האלה. אני פחות מתחבר לרישומים המהירים-לימודיים כמו ששמת לב אני נוטה למינימליזם. כמה שפחות קוים ושל כל קו יהיה עם נוכחות וחשיבות. בקשר לעבודות השכליות-קונספטואליות אלה שמנסות להעביר רעיון מסוים. אני לא בטוח אם "הציור המהיר" נכון להן. עבודות כאלה דורשות תהליך מסוים ויש להן תחושה של סקיצה, שרואים רעיון שדורש פיתוח וליטוש. כך או כך גם להם ערך לימודי לא מבוטל. (סקיצה זה לא מילה גסה ההיפך. הלואי עלי, להגיע לרמה כזאת, שיגדו על עבודה שלי, זה ניראה כמו סקיצה של ליאונרדו דה וינצ´י) ומעבר לזה את חייבת פשוט חיבת להסיג תוכנה שממירה לjpg כמה אנרגיה וזמן השקעת בסריקה של מעל 30 עבודות!!!!! וכל זה בשביל שניראה אותה בכזה גודל קטן. צירפתי לינק לacdsee פשוט תתקיני אותה ואם תתקלי בבעיות רק תשאלי

Y A E LY

New member
גיליתי שהבעיה

היא לאהתוכנה- המחשב שלי הפסיק לקרוא IPG ממש מזור. תודה על המחמאות. יש כאן 3 סוגי רישומים- לימודיים מהירים שמשמשים כסקיצות ואלו שמעבירים את הרעיון המסוים- רוב המהירים הם בעבודה מהתבוננות. אלו שמעבירים את הרעיון המסוים עברו הרבה שלבים וסקיצות ומצאתי לנכון שהגימור ה"לא מושלם" הוא הנכון עבורם- והלימודיים- מה לעשות גם את זה צריך- בכל זאת אני צריכה לדעת שאני שולטת בזה בשביל ביטחון עצמי בבי"ס

SC

New member
יעלי, מוזר לי לשמוע שהמחשב

הפסיק לקרוא קבצים מסוג JPG, אני מציע שתתקיני את אחת התוכנות ואח"כ תנסי להמיר את הקבצים שברשותך ל JPG. את כמובן יכולה להעביר לי את כל התמונות שלך לדוא"ל שלי, אני אשמח להמיר אותן, להחזיר לך אותן או להעלות אותן עבורך.

יעלי

הכי אהבתי שלושה רישומים, או ציורים, או מה שלא יהיה את הרישום של הנוף. אני חושב שיש לך יד לנופים. אולי תנסי לצייר נופים ארצישראלים ולסרוק? אני ממש אהנה לראות אם זה יהיה אפילו קרוב לרמה של האיור משוויץ. האיור השני שעניין אותי היה החלילן. כשהגדלתי אותו ( הגדלתי רק את מה שעניין אותי), גילית שהקשקושים בתחתית האיור דווקא מוצאים חן בעיני, ומרמזים על רישול בלבוש. התפלאתי שאני יכול לאהוב כמה קווים של קשקוש, אז יעלי, עשית לי את זה כבר פעמיים והציור השלישי שעשה לי את היה של הילד הכחול. לא נכון אמנותית? מה זה אומר בדיוק? כי בתחת שלי מה האסכולה הזו אומרת ומה האסכולה הזו אומרת גאונות מטרתה לשבור מוסכמות, או להפוך אותן על פניהן תמיד יהיה "גאון" שיידע להגיד שזה "לא נכון" אמנותית אבל זה קשקוש הציור שלך עובד, וזה מה שחשוב כמובן שאני באופן אישי הייתי מוסיף גוון צהוב לרקע איפשהו אבל גם ככה זה טוב אז בעצם נגעת בי שלוש פעמים.. כל הכבוד. זה לא קורה הרבה. (ירדן יעיד) עכשיו, בקשה רצינית - תפסיקי להעלות את כל הציורים בבי.אמ.פי! זה המון מקום ונפח, והחיבור העייף שלי לא עומד בזה... לוקח לי שעות לראות כל ציור וציור, ובאמת שאני משתדל להבא, בבקשה בג´יי.פי.ג´י

Y A E LY

New member
תגובות

כמעט כל הרישומים האלו הם סקיצות- או לרישומים יגיעו בעתיד. או לציורים שיגיעו בעתיג. ולכן אני פחות משקיעה בהם. לגבי סוג הקובץ--> כבר אמרתי שיש לי בעיה עם הגי פי גי במחשב-> אני לא מצליחהלפתוח אותם ולא לשמור בהם ולכן עד שזה יתוקן-> אני אעלה בבי אמ פי תודה על המחמאות לגבי הילג הכחול--> ההצללות שם לא נכונות האובקיט תלוש מהרקע. הרקע עשי בצורה לא נכונה והילד מוצלל הפוך מאיך שהוא היה אמור להיות מוצלל, וחסרות הצללות חשובות.

כל כך נגעת בי עם הילד

ממש התרגשתי, הוא כל כך מסכן, הרגשתי שהוא צריך שאני אעזור לו ושרק אני יכול לעזור לו אבל אני לא יודע בדיוק איך. לא יודע למה זה קרה לי, ככה פתאום זה עלה בי. ומאוד לא הבנתי את המשפט "לא נכון מבחינה אומנותית", אין דבר כזה, אומנות היא חופשית, אין לה מגבלות או חוקים וזה מה שיפה בה. האומנות שייכת למי שיוצר אותה והוא קובע מה למעלה ומה למטה. הצללה היא אמצעי אומנותי. כמו קו. אין קו נכון או קו לא נכון. כנ"ל הצללה, את יכולה לעשות אותה כזאת או כזאת בלי לישאול אף אחד, כי היא שלך. הדבר היחידי שלדעתי שיכול לבחון את האיכות של ההצללה זה האם היא משרתת או לא משרתת את המטרה של היוצר. ואת זה תיקבעי את. לגבי מה שהקטור זולטן אמר. אני ירדן ואני מאשר.

Y A E LY

New member
התמונה הראשונה-

זה מה שמראה לי אהמ...אהמ.. שמישהו לא קורא את הכיתוב ליד התמנוות- כי ציינתי שם את שמך...

הכי מהכל

אהבתי את כמות העבודות--> זה ממש לא להאמין, חוצמזה התלהבתי מהעובדה שהרישומים "שונים". התרגלנו לראות רישומים מקובעים מאוד והנה יעלי מפתיעה עם רישומים שונים בהרבה

למעלה