קצת עבודות שלי

Y A E LY

New member
קצת עבודות שלי

אני כידוע לכולנו נורא מפחדת לעלות עבודות לנט. אז את כל הציורי שמן המאסיביים שלי אני לא מעלה, אבל סרקתי צת קישומים. אין לי כוח לפרט לגבי כל אחד ואחד- חלקם סקיצות מהירות, חלקם סקיצות לציורי שמן, חלקם העתקה מתמונות- יש פה הכל מהכל. אם יש שאלה לגבי ציור ספציפי אני אשמח לענות... הציור הזה נקרא- העולם הירוק ערן לתשומת ליבך.....

Y A E LY

New member
דיוקן נפש

האנשתי את הנפש שלי בשעת משבר- הרישום הזה ממש עזר לי לצאת מהדיכי ואני אוהבת אותו. דנ- אולי זה מתאים לדיוקנאות האישיים?!?

Y A E LY

New member
וריאציה לנושא

זה נושא שעשיתי לו כמה וריאציות-זו האהובה עלי. חדי אבחנה זיהו מהו הנושא- אבל זה ממש ממש קשה... דרך אגב כל הרישומים הם רישומים מהשלושה ימים האחרונים שציירי בספר סקיצות שלי שהולך איתי לכל מקום... זה מה שקור כשאסור לך לדרוך על כף הרגל...

Y A E LY

New member
אישה

העתקתי את זה מאתר רישומים בנט... רק בשביל להתאמן קצת.

Y A E LY

New member
וריאציה לנושא

אחר- משהו שונה ממה שאני עושה בדרך כלל נעשה למען מטרה מסוימת

BlueCat

New member
בפורום "שיפוץ ובניה" תוכלי למצוא

את הקישור לאתר התוכנית. שם יש את כל המידע על התהליכים והחומרים. שמושי מאוד.

SC

New member
סגנון מענין מאוד יש לך ברישומים אלו

ספרי קצת על הטכניקה, בבקשה. אהבתי הכי מכולם את דיוקן הנפש. חשוב מאוד להעתיק מאחרים כדי ללמוד, אני בעד.

Y A E LY

New member
תודה

אני עובדת עם עפרונות גרפיט מחודדים הרבה- אבל אני שוברת את הקצה שלהם בכדי שיהיה מעוגל. החידוד הרב הוא בשביל שתהיה לי זוית- כך שאני יכולה לצייר עם העיפרון גם בחלק שבעיפרון רגיל היה אמור להיות העץ... אני משלבת המון התבוננות ודימין ביחד. הרישומים המועתקים הם לצורך למידה-> אני רוצה להעלות קצת את הרמה לפני שאני מתחילה ללמוד בבי"ס לאמנויות (1.9) והם בעזרת עפרונות Bו-H. עשיתי עכשיו עוד כמה--> בלילה אני אסרוק (העניין הוא שהסורק אצל אחי במחשב, ואני שונאת לסרוק כשהוא בחדר גררררר... אחים) הייתי שמחה אם יש לכם הערת מקצועיות בעיקר במודלים, בכדי שאני אדע על מה אני צריכה להתאמן ולא אגיע שנה הבאה לשיעורי רישום וארגיש בורה וחסרת רמה. תודה רבה

SC

New member
יעלי, רישום

יש מאמר שכתבתי במאגר הפורום על רישום, אומנם הוא לא מלא וניתן בהחלט לשפר אותו אבל כדאי לקרוא אולי משהו שם יעניין אותך. שוברת את השפיץ ? למה ? ברישום נהוג לעבוד עם עפרונות מחודדים גם למילוי שטחים גדולים. את רוצה להרים את הרמה אין בעיה, תכנסי לרשת, תורידי כמה רישומים של דומם, עירום כל מה שניתן ותתחילי לרשום והמון, ככה תשתפר הרמה שלך. כמובן שאין כמו ללמוד את הנושא ממורה.

Y A E LY

New member
אני שוברת את השפיץ

כי בעיפרון גרפיט השפיץ יוצא חד מדי- ואם הוא נוגע בי ביד ממש יורד דם- כשאני שוברת יוצא לי כמו שפיץ מחודד בעיפרון רישום רגיל- אני שוברת עם נייר זכוכית...

danbros

New member
יעלי, נהדר!

כל הכבוד על שאזרת אומץ והעלת לכאן מיצירותייך. אני יודעת שזה לא קל [אני עדיין לא הראתי את ציוריי כאן (פרט לדיוקן שאינו אופייני לי כלל), למרות שהייתי רוצה לעשות זאת]. אני גאה בך!! דיוקן הנפש נכנס כמובן לגלריית הדיוקנאות. מאד אהבתי אותו. ובעניין לימוד ואימון רישום: אני מסכימה עם כל הנאמר כאן לפניי, ומוסיפה שרישום של מודל חי מאד מאד עוזר (כמו גם רישום עפ"י צילום או עפ"י רישום) ולדעתי חשוב מאד לעשות זאת. אם את מאזור המרכז, יש בת"א כמה מקומות בהם יש ערבי רישום מודל, מומלץ. ומספיק לפתוח עכבר העיר ולמצוא אותם.
שלך דנ

Y A E LY

New member
דנ

רישום ממודל חי עברתי לא מעט קורסים בנושא- אבל הדרישה של בי"ס היא בשלב זה להגיע עם רמה גבוהה בהעתקה מתמונות (לגבי מודל חי הם לא דורשים כלום). עקרונית רמת הציור שלי נבחנה שם לא פעם, אבל הייתי רוצה להגיע עם יותר בטחון עצמי בכל הקשור לנושא הראשון בו נתעמק- בטחון עצמי הוא לא פעם ערובה להצלחה.

למעלה