קצת עבודות שלי

Y A E LY

New member
עוד רישומים

משהו שעשיתי ממזמן כעוש אחד מההומאז´ים שלי לדאלי

Y A E LY

New member
אחד מבקיץ של שנה שעברה

לדעתי ציירתי אותו מהחלון בשוויץ- מהבית מלון אבל אני לא בטוה.

Y A E LY

New member
העתקתי

את זה היום מאיזו אחת בבמה חדשה- סתם בשביל להתאמן

Y A E LY

New member
ואז

נתקלתי בקישור לציורי עצים וראיתי את רישום של פיקאסו- מרתי לעצמי- מה איכפת לי להתאמן בלעתיק משהו ככה יותר קליל?!? העתקתי... (בדוגרי- אני לא מתה על ההעתקות האלואבל בשביל ללמוד...)

Y A E LY

New member
וככה

התחיל לצאת ממניי משהו יותר נאיבי,משהו פשוט יותר- אבל הרגשתי שזה מוציא מעצמו את מה שרציתי

Y A E LY

New member
ואז גם באו

שני דברים שהם מבחינתי התוצרים של הסידרה הזו- הראשון הוא ציור שאני קוראת לו אני (וגם הוא לדעתי מתאים ליוקנאות האישיים, בכל זאת- "אני")

Y A E LY

New member
וגם זה

שהוןא לדעתי מיצג את האהבה הטהורה ביותר- אהבת המשפחה. קשר המשפחה הטוב, הנכון והאמיתי(תחלמי יעלי תחלמי)

moti80

New member
פשששששששששששששששששששששששש

כל הכבוד, כיף לראות הרבה יצירות שרצות ככה....עושה חשק רב לצייר גם. נראה לי שיש לך סגנון ממש יחודי, זה יפה, לא אותם קוים חלקים כאלו של רישומים. יש מן כתמיות כזו בקו זה מעניין ביותר. מעניין אותי רק לאיזה כיוון את פונה. כלומר, לאיזו רמה של דיוק את שואפת להגיע בהעתקות שלך אם בכלל? שמש מוטי

Y A E LY

New member
תודה

ברישומים שלי אני שואפת להגיע להעברה של המסר. אם זה דומה למציאות או לא- חשוב לי רק אם חוסר הדימיון שובר את המסר. בהעתקות הלימודיות שלי אני שואפת לנסות כמה שיותר לאמן את קשר יד עין- ולהתאמן על ראייה דו מימדית, תלת מימדית- בעיקר לחזק את הביטחון עצמי שלי. לכל רישום יש את המטרה שלו- למשל בנווד רציתי להגיע לדיוק אבל לא של פורטרט ממשי ובאני לא רציתי בכלל דיוק מובן?!?

Y A E LY

New member
אין עוד תגובות?

כי יש עוד יצירות- 3יצירות ישנות חלילן- לא זוכרת מתי עשיתי אותו.

Y A E LY

New member
קולאז

שעשיתי לצרכי בי"ס לפני זמן לא רב- המטרה היתה להתיחס לדברים שקשורים לסוגי אהבות, ולא לאמנותיות. אני לקחתי את זה לאמנות- יש עוד הרבה אבל כרגע בחרתי לפרסם רק את זה כפרט מתוך סדרה.

Y A E LY

New member
ניסיון

לעשות משהו ספיצפי בצבע- הניסיון הסתבר כמשהו לא טוב- אבל המשכתי את זה למשהו שאני מודעת לכך שהוא לא נכון מבחינה אמנותית, אבל אני עדיין אוהבת את זה.

Y A E LY

New member
ושוב ההעתקות

מביום בכדי להיות בטוחה שאני מספיק טובה בזה

למעלה