קצת נעלמתי.. :)

dietoday

New member
קצת נעלמתי.. :)

והרי החדשות:
בשבוע האחרון ביליתי את רוב זמני על הספה מול הטלויזיה.. קצת חופש, לא? :) מצאתי עבודה זמנית לשבועיים, וממש הופתעתי לטובה.. התקווה היא שאחרי שיכירו אותי יבינו שבעצם למה לא להכניס תפקיד על מזכירת אחה"צ.. :) הבחורה שהחלפתי (ושאם אשאר, נעבוד יחד..) ממש נחמדה, ואפילו צעירה ממני בשנה.. יש בנינו כימיה טובה, ואתמול (היום הראשון שלי פה) יצאתי בתחושה ממש כיפית מהמשרד.. אז כן, זאת משרת בוקר, אבל בינתיים אני שורדת עם השעות.. לגבי שאר החיים... האקס עדיין מתקשר, אבל במינון הרבה יותר נמוך.. עם ההוא שעדיין קשור לאקסית שלו לא קרה יותר מידי, ולדעתי גם לא יקרה.. התרחקנו, וכנראה שככה עדיף. מה שמביא אותי לנושא שלא נתקלתי בו מאז התיכון בערך... כל הקטע של חבר'ה, אבל אי אפשר לנחש שכולנו בני 23+... ושוב אני אחלק שמות בדויים כדי להקל על הסיפור.. יש לי ידיד, נקרא לו יוסי. דרך יוסי הכרתי את משה, ומאז מאוד התיידדנו. משה גר בלב גוש דן, ויש לו דירת "התנחלות".. כל החבר'ה מרגישים חופשי פשוט להגיע ולבלות אצלו.. שם גם הכרתי את הבחור ממקודם, נקרא לו מיקי (זה עם האקסית..). משה מיקי ותומר הם חברי ילדות... תומר הוא בחור שהגיע יום אחד לדירה של משה, אחרי טיול גדול בחו"ל והחליט שאני "לא באה לו טוב". מאז הוא מתנהג אלי בצורה מגעילה, וגורם לי להרגיש מאוד לא בנוח.. אני צריכה לציין שהוא ככה עם כולם, כל פעם נטפל למישהו אחר, אבל אף פעם לא יהיה נחמד אלי, בשום מצב. בכל מקרה, בפעם האחרונה שהיינו כולם בדירה, מיקי לא היה. בד"כ הייתי מבלה איתו, וההערות של תומר לא ממש היו מפריעות לי, וגם היה עוד מישהו ש"יגן" עלי בהתעלמות מהעקיצות ושינוי נושא שיחה... אבל הפעם לא היה את זה. מה גם, שמשה אמר לי שבפעם אחרונה שהיינו אצלו הוא התעצבן עלי בגלל "כמה קטעים", שבמצב רגיל הוא בכלל לא היה שם לב אליהם.. הדברים שהוא אמר לי, והדרך שבה הוא הציג את הטיעונים שלו נתנו לי להבין בלי ספק בכלל שאלה דברים שתומר אמר לו.. ועכשיו אני במצב שאני לא רוצה ללכת לשם, וחבל לי, כי את שאר החבר'ה אני דווקא אוהבת, אבל לא בא לי יותר להיקלע לויכוחים ילדותיים כאלה... בכל מקרה, קצת גלשתי פה.. :)

כל קטע שאת כותבת זה הבנת הנקרע

תנסי לספר את הדברים בצורה פשוטה זה כמו לנסוע לאילץת מתל אביב דרך חיפה ועפולה , את מבינה על מה אני מתלוננת, קראתי את זה מספר פעמים ולא הבנתי , מה את עשית לזה שקראת לו משה שלא רוצה שתבואי להתארח אצלו ואולי את צריכה לשנות את הגישה שלך לאנשים בחברה סגורה שתדעי שגברים מוכנים לקבל מהחברים שלהם המון מהחברות לא מצפים מהבנות של החבורה להיות דסקרטיות , לא לתת תשומת לב לאחד החברה שכולם יחד חברי ילדות לעיתים גוררים לבגרות חויות שהמקור שלהם עוד בילדות, כי אז התחילה מערכת היחסים בין החברה אל תצפי להבין ,לא היית בילדות שלהם , הצורך שלך שיגינו עליך הוא המדאיג אותי, למה את לא יודעת לבנות גשר של שלום עם אנשים השונים ממך

dietoday

New member
וואו..

אין לי מושג איך בכלל הגעת לחלק מהדברים ממה שכתבתי... אני לא עשיתי כלום כדי שלא ירצו אותי, אני החלטתי בעצמי.. אני לא זאת עם הבעיית גישה, אלא הבחור שהחליט תוך חצי דקה מהרגע שהכיר אותי לרדת לי לנשמה ולדאוג שארגיש לא בנוח. ולא, אי אפשר להגיד "זה רושם ראשוני שקובע" כי הוא החליט שמשהו שאמרו (בבירור!) בתור בדיחה זה אמת, ומאז לא מניח לי. לא נתתי יחס עודף לאף אחד. אני קרובה לכל אחד מהם בצורה שונה וכל אחד מקבל את "פיסת הזמן" שלו.. וצורך שיגנו עלי? אין לי אפילו איך להגיב כי אין לי מושג בכלל מאיפה הבאת את זה...

ץקראי שוב מה שאת כתבת

זה שאת מספרת מסביב הצלחת לבלב אותי ונאלצתי לקרוא מספר פעמים עד שהבנתי אותך נוצר קרש טוב עם החברה עד שהגיע הבחור מחו"ל אני בעד שתדברי עם זה הקרוב יותר אליך שיבדוק עם הבחור שבא מחו"ל מה יש לו נגדך והוא ייישר עבורך את המצב עם החבורה הזו יש לי בקשה אולי חוצפנית קראי שוב את מה שככתב ותביני מאיפה נולדה בי ההבנה שאת מבקשת הגנה בתוך החבורה הזו קראתי אותך בעבר , חושבת שאת צריכה להיות קצת יותר אסרטיבית , לדאוג למקום שלך בעולם לא לתת לאנשים מסוימם לדחוק את רגלך ממקומוות בגלל יחס של אנשים

dietoday

New member
שוב,

אם זה מה שהבנת, אין לי עוד מה להגיד.. ולגבי לדבר עם הבחור, זה לא יתן כלום. הוא יתנצל ויגיד שזה לא אישי ושעה אח"כ ימשיך להציק.. ה"ירידות" שלו הן בכוונה כאלה שאי אפשר להגיב עליהן, כי אז הוא מרגיש מנצח...

בהצלחה בעבודה יקירתי ../images/Emo24.gif

שמחה שהתחלת בצורה אופטימית. ולגבי החבר'ה- אני בעד ללכת ופשוט להיות צמודה לחבר'ה שלך ולהתעלם ממי שלא נעים לך, לא להתעלם לגמרי אלא פשוט להיות קורקטית וממש על סף להיות רשמית.

dietoday

New member
תודה. ../images/Emo13.gif

אני עכשיו הגעתי למשרד, ואני כל פעם מגלה פה עוד דברים נחמדים.. זה ממש מרענן. אפילו אוכל חופשי מהסופר יש במקרר!!!
(וזה מה שעושה לפקידות כיף.. או לי לפחות..
) לגבי החבר'ה.. זה מה שעשיתי עד עכשיו.. הייתי מגיעה ומדברת עם כולם, כמובן לא מתעלמת מהמציק בבוטות, אבל משתדלת שפחות לתקשר איתו (כי כל מילה שיצאה לי מהפה הוא היה הופך..). מה שקרה עכשיו שגרם לי להרגיש כ"כ לא בנוח זאת העובדה שהבחור שהדירה שלו, שאני ידידה טובה שלו כבר כמעט שנתיים, התחיל להיות מושפע מהמציק.. הוא העיר לי על דברים שבחיים לא היה חושב עליהם (כמו העובדה שלא הבאתי את האוטו שלי איזו פעם כשיצאנו, והודעתי על זה מראש כי ידעתי שכולם ישתו ולא רציתי שינהגו לי באוטו במצב כזה, וגם ככה קבענו שניקח מונית. בסוף כמה מאיתנו יצאנו קודם, ונישארו 3 שאמרו שיקחו מונית מיד אחרינו ובסוף לא באו. אז פתאום זאת אשמתי שהם נשארו בבית..). הבחור שמציק לי תמיד מנסה להוציא אותי קמצנית, תחמנית ואינטרסנטית. באותו ערב הבאנו שתיה, שאני בקושי שתיתי חצי כוס ממנה, ופתאום אני "חייבת" 70 ש"ח על האלכוהול (שעלה סה"כ בערך 100-150). ידיד שלי בחיים לא היה מבקש ממני שקל, אבל פתאום הוא רוצה שאני אחזיר לו... בקיצור, התחושה היא שהוא מנפח דברים בעיני ידידים שלי ונטפל לקטנות כדי שגם הם "יראו" מי אני "באמת"...

efriend

New member
טוב לראות אותך שוב

לא נעים לי לכתוב הרבה מהעבודה (פדיחות...), אז אכתוב בערב.

efriend

New member
קודם כל מזל טוב על העבודה החדשה.

והכי חשוב - סוף סוף את מוצאת מקום עם אנשים נחמדים, מה שמראה שקודם באמת פשוט היה לך מזל רע. גם אם לא תישארי שם, כבר הרווחת משהו. גם בחזית האקס יש התקדמות - את גם כותבת שהוא מתקשר הרבה פחות - אבל גם - תראי כמה מעט מקום הוא תופס בחיים שלך. יש לך אנשים חדשים בחיים, ואפילו חיכוכים חדשים. אז נכון, חיכוכים זה לא נעים, אבל עצם זה שיש לך פנאי רגשי אליהם, זה כבר אומר שהשארת את האקס הרבה מאחור. הוא מקבל כולה חצי משפט בהודעה. האמת, כל הכבוד על המהירות שאת קמה על הרגליים, גם מהפיטורים וגם מהפרידה. ובקשר לחיכוכים בדירה ההיא - זה באמת מצב מחורבן, אדם מגעיל אחד במקום עבודה מספיק כדי להעכיר את האווירה, לא כל שכן בדירת שותפים. יש שתי אפשרויות - לנסות להסתדר איתו או לוותר. אם את כותבת שהוא מגעיל לכולם, אז כנראה שאין טעם לנסות להסתדר (אחרת אולי היה טעם לחשוב אם את דורכת לו, אולי בטעות, על איזו רגישות). לכן אני מסכים עם הפרפרית - יחסים קורקטיים. וזה שאת מרגישה לא נוח שם בלי מיקי, זה הכי טבעי. לכן כדאי כנראה להימנע מהמצב הזה. בכל מקרה, זה נשמע שיש לך אחלה חיי חברה - ואם יש מתחים - זה הרי חלק בלתי נפרד מחיי חברה

dietoday

New member
תמיד כיף לקרוא תגובות שלך.

העלת לי חיוך על הפנים. באמת תודה על החיזוקים.
לגבי החבר'ה מהדירה, בסופ"ש אנסה שוב את מזלי.. בד"כ בימי חמישי הבחור שגר שם בחופש וכולם מתנחלים אצלו, אז השבוע אנהג כהרגלי, ונראה מה יקרה.. זה גם ישים קץ לתהיות לגבי מה קורה עם מיקי.. בזמן האחרון בחורים בורחים ממני חזרה לזרועותיהן של האקסיות.. היום נודע לי שעוד בחור שנכנסתי איתו לקטע חזר ללשעברית שלו.. לבריאות שיהיה. לי יש עכשיו עניין חדש בבחור מהמשרד..

למעלה