קצת חומר למחשבה

כנראה אינך קורא עיתונים.

מעורבותו האישית של קיסינג'ר בהעלתם לשלטון של המשטרים הדיקטטוריים הרצחניים באמריקה הלטינית, בדרום-מזרח אסיה ואיפה לא - פורסמה ברחבה, ונותר רק להשתומם שסיננת ידיעות אלו. לא קשה לך להצביע על דברים שאמרתי, המהווים "התבטלות בפני אחרים"? תודה. אולי נדמה לך שהמדינה זה אתה (או, לחילופין: המדינה זו הממשלה הנוכחית), אבל מכיוון שאנו מתיימרים להיות מדינה דמוקרטית, עם ריבוי דעות, עם אופוזיציה, הריני ברשותך האדיבה (או בלעדיה) מחווה את דעתי האופוזיציונרית, לפיה המדיניות הנוכחית שלנו, השליטה בשטחים הכבושים ודיכוי אוכלוסייתם - גורמים נזק עצום למדינה, איך שלא תסתכל על זה. זוהי דעתי הלגיטימית, גם אם אינך אוהב אותה. ובכן, לפי דעתי, הפסקת הכיבוש, כינון שלום עם מדינה פלסטינית עצמאית - יהוו תרומה אדירה, היסטורית, למדינת ישראל בראש ובראשונה! המטרה שלי היא לא לנגח את ישראל, אלא את ממשלתה ובוחריה המעדיפים את השליטה בשטחים הכבושים על שלום עם שכנינו. המטרה שלי היא מדינה דמוקרטית ושוחרת שלום כאן בישראל, ללא מלחמות וללא פיגועים! המטרה שלי היא פיתוח כלכלי במקום השקעות-עתק בשטחים הכבושים. המטרה שלי היא המשך התרומה האדירה של ישראל שוחרת שלום לעולם, ותרומת העולם לישראל שוחרת שלום: זה השקעות הון, תיירות, קשרים כלכליים עם כל העולם, אהדה עולמית. נמאס לי לייצג מדינה מוקצית בעולם מחמת מיאוס. הכיבוש הוא דבר קיים, ועצם המשכו "מנגח" אותנו, ולא הקריאה להפסקתו. יש מבין? נחזור לתחילת השרשור. מה היתה כוונת הכותב? "להוכיח" שהערבים הם "גזע נחות"? ומה אפשר להבין מתגובתך? שזוהי גם דעתך? תודה. ולבסוף: כבר פעם שנייה אתה טוען שאתה בעד דו-קיום. מעניין, איך אתה רואה אותו? דו-קיום בין אדונים לבין עבדים? בין נכבשים לכבושים? תודה.

meza

New member
דו קיום איתך כבר לא יהיה

אתה נודניק שמלא מעצמו אבל ריק מתוכן. בגילך המבוגר כבר אין סיכוי שתשתנה, תמשיך לקרוא עיתונים ולראות דברים בזווית הראיה הצרה שלך. ושתערב עליך שנתך בלילות.

GIPSY

New member
meza, על הפלשמאלניים פה חבל לך

לבזבז את האנרגיה בכלל ועל אחד מהם כפי שכבר בוודאי הבנתה במיוחד. (אגב, מה דעתך על המצאתי - פלשמאלניים
שאת ההשראה לכך - אני מודה קיבלתי מהם, על משקל ה"מתנחבלים" שהם מכנים אותנו - גם כאלו שגרים במרכז הארץ...???) יום נפלא לך,
GIPSY

בא[ה] הזרזיר[ה] אצל העורב ../images/Emo6.gif

בוז למילה הפלשמאלנית 'אלגברה'! הלומדים והמלמדים מקצוע זה בבתי הספר - גיס חמישי!

meza

New member
טלמון - אני תוהה אם אתה בכלל יהודי

פשוט קשה לי להאמין שיש יהודים כמוך, היהודים הם הרי עם איטליגנטי. ולאור האופי המתנצח שלך, אין ספק שאתה, מה שקרוי בעגה המקומית - טרול.

נדמה לי שזה אתה נלחם באלגברה ../images/Emo6.gif

אתה פשוט דביל, בחיי! אני מתנצח??? מישהו כאן, בפורום דו-קיום, פתח הודעה שמטרתה להוכיח שהערבים הם גזע נחות - עובדה שלמרות מספרם הרב, הם קיבלו הרבה פחות פרסי נובל מהיהודים. וכאשר בסה"כ הזכרתי שהערבים, למשל, המציאו את האלגברה, אתה בתגובה קפצתָ והאשמתָ אותי בהתבטלות עצמית, בשנאה(?), טענתָ שבלתי אפשרי דו-קיום אתי, וגם עכשיו אתה טוען שיש לי "אופי מתנצח". וכל זה למה? כי אני מתנגד לגזענות, ובעוונותי הרבים גם... חובב אלגברה! עכשיו, מדבריך משתמע, שיהודי אינטליגנטי חייב להיות גזען, להכיר בנחיתותם של הערבים, ובשום אופן לא להזכיר שהם המציאו את האלגברה, כי אז הוא (יהודי שמזכיר שהערבים המציאו את האלגברה)... הופך לטרול!
אני מסוגל להבין מדוע אתה כל כך שונא אלגברה - כי הערבים המציאו אותה, - אבל, למען האמת, גם בלוגיקה אתה לא ממש חזק
אתה הרי כל הזמן קופץ ומשמיץ, מפריח סיסמאות נבובות ללא כיסוי, ולא מסוגל להציג אפילו אישור קטן ביותר לטענותיך. גם אינני בטוח שאתה קולט בכלל מה שאני כותב לך. נדמה לי שאתה רק קולט את הנימה הכללית, את ההתנגדות שלי לגזענות, וזה מה שמוציא אותך מכליך. אתה יכול להתנחם בכך, שלפחות לי פרידמן (או אחת מאחיותיה) הצטרפה אליך! היא הוכיחה כבר לא אחת את כישוריה בתחום הלוגיקה ו...קריאת הנכתב (
), ויהיה לכם נעים להביע בצוותא את... שנאתכם לאלגברה!

meza

New member
ההבנה שלך כל כך עקומה

והסקת המסקנות בעקבותיה צולעת עוד יותר. אם אתה רוצה לראות דביל - תסתכל במראה! טרול.

ובאשר לסטטיסקה של אינטליגנטיוּת

היהודים, אתה בטוח שאתה מעלה אותה?
הרי אפילו אינך מסוגל לענות לשאלה אחת
אגב, מכיוון שאינני גזען, כלל לא מעניין אותי אם אתה יהודי, סיני, או עוד מישהו. כבר היו אנשים (1939-1945) שחשבו שהעם שלהם שווה יותר מעמים אחרים.

meza

New member
לא מעניין אותי אם אתה יהודי

אבל יצער אותי לדעת שיש בעם שלי אנשים דפוקים כמוך.

אם משהו יצער אותך, דבילוש, אז

מן הסתם זה משהו טוב. פעם ראשונה שאני נתקל בבן-אדם(?) שכל כך שונא אלגברה(!) ועם זאת חושב את עצמו לנורמלי!

GIPSY

New member
meza, אל תתהה הן הקאפוס הטובים ביות

ביותר והנאמנים ביותר היו מאצל היהודים להזיכרך... והתת בקושי יצור, הקטן, הפתטי (וסליחה לכל היצורים למינהם באשר שם על כך שהעלבתי אותם) הזה מן הזן הנחות והעלוב ביותר הקרוי טלמון, הוא כנראה ואו שלפחות כך משתמע הוא ממשיך גאה של השושלת. כך ששוב חבל על האנרגיה שלך עימו כי חוץ מאשר להציג את ""נאורותו"" וה""אינטלגנציה הגבוהה והמתורבתת"" ע"י כך שההגנה הכי טובה אצלו זוהי ישר ההתקפה שמתבטאת אצלו בכינויי גנאי וזה עוד בגילו המופלג. ולכן מתוך נסיון אישי איתו כאן בפורום ובפורומים אחרים (שגם שם מן הסתם לא מתים עליו במיוחד) אז תרשה לי לתת לך טיפ קטן והוא שפשוט תתיחס אליו כשם שאני עושה מתייחסת אליו כי זה מה שהוא ולא יותר - כאל נפיחה אחת גדולה עם ריח רע במיוחד אבל שבסופו של דבר גם חולף. מי יתן ונגיע כבר לשקט ושיהיה לך ולכולנו סוף שבוע נפלא, GIPAY

למעלה