קצת חדשות

rapgamer4ever

New member
אני יותר אוהב את ההצעה שהעליתי בעבר

לבטל את המשחק של מזרח מול מערב. שהקהל הרחב יבחר רק שני שחקנים לאולסטאר והעיתונאים יבחרו 22. שני השחקנים שנבחרו ע"י הקהל יעשו ביניהם "כוחות" ויבחרו כל אחד בתורו מתוך 22 האולסטארים הנוספים. ככה יהיה לדוגמה team curry מול team lebron.
&nbsp
למה זה טוב? אני חושב שעצם הבחירה יכולה ליצור יריבות מסוימת שתהפוך את המשחק ליותר תחרותי. כל האולסטארים בליגה מרגישים שהם לפחות טופ 10, פתאום להיבחר באחד המקומות האחרונים מראה שה-peers שלך חושבים שאתה פחות טוב ממה שנדמה לך. זה מכניס יותר אגו למשחק ועם האגו באה תחרות.
&nbsp
&nbsp
שינוי נוסף שיכול להיות מעניין הוא לעשות טורניר אחד על אחד. 8 שחקנים מרחבי הליגה (עדיפות לכוכבים) ישחקו ביניהם: רבע גמר, חצי גמר וגמר. כל משחק עד 5 נקודות. אני הייתי צופה בזה.

Cade Foster

New member
את ההצעה הזאת אני פחות אוהב כי

לברון וקרי מונעים יותר משיקולי חברות מאשר משיקולים מקצועיים. אני מניח ש4 השחקנים שקארי יבחר ראשונים ישחקו יחד איתו בחמישייה. שזה אומר קרי תומפסון וגרין בחמישייה, בצד השני לברון יחד עם קיירי ואולי גם ווייד ובוש. שזה לא משקף כלום, כמעט כל השחקנים שפותחים על הספסל ראויים להיות starters.
&nbsp
חוץ מזה שהליגה לעולם לא תביא דבר כזה בחשבון כי כל המטרה באולסטאר זה הכנסות הכנסות הכנסות. כשאתה אומר לאוהדים שבמקום 10 שחקנים הם בוחרים רק 2 אתה מוריד את המוטיבציה שלהם להצביע = פחות כסף. בדיוק מהסיבה הזו מה שפעם היה הצבעה אחת ביום באתר הNBA הפך להיות מסחרה פתטית של הצבעות ברשתות החברתיות.

rapgamer4ever

New member
נכון אז לברון וקרי יבחרו 2-3 חברים

מפה והלאה זה פייר גיים. מה גם שאם לברון פתאום יבחר בוויד לפני קווין לאב זה יהיה קו עלילה משל עצמו.
&nbsp
אני לא יודע אם זה יוריד מההכנסות. רוב האנשים גם ככה מצביעים לאולסטאר בגלל שחקן אחד או שניים שהם ממש אוהבים. אין להם צורך מיוחד להכריע בין קוואי לנארד לדריימונד גרין.
אם המשחק יהפוך למעניין יותר זה עשוי להעלות את ההכנסות. זו הייתה המטרה המקורית של האולסטאר- לראות את השחקנים הכי טובים בעולם מתחרים זה בזה, לא פותחים רגליים.
&nbsp

Cade Foster

New member
לא יודע, אני לא רואה מה מיוחד בזה

קרי, תומפסון וגרין באותה החמישייה יש לי לאורך כל השנה. ואני גם לא רואה איך זה ימנע משחקנים לפתוח רגליים. השחקנים האחרונים שנבחרו אולי ייעלבו קצת ויעלו להרביץ, אבל עדיין יהיה מדובר על 5-6 שחקנים מתוך 24. כל השאר מבינים שתומפסון נבחר ראשון לא כי הוא טוב מהם, אלא כי הוא ספלאש בראדר.

מצד שני כשאתה מעלה שחקנים שבאופי שלהם עולים תמיד על הפרקט כדי לרצוח, שם אותם באותה הקבוצה וכאילו אומר להם "רואים את החבר'ה ממול? אותם הקהל בחר" אז יש לזה כבר פוטנציאל יותר מעניין לדעתי.

אבל זה כבר עניין של טעם

עריכה: עוד משהו חשוב: לברון וקרי יקבלו הכי הרבה הצבעות לאולסטאר עד שלברון יפרוש. זה ברור. מה שאתה מציע אומר שהאולסטאר ייראה פחות או יותר אותו הדבר לאורך 5-6 שנים. שזה בשלב מסוים יתחיל לשעמם.

rapgamer4ever

New member
אתה חושב שראסל ווסטברוק יקבל בהבנה

שהוא פתאום נבחר 9? או שבוגי נבחר 16?
לדעתי ההרגשה שקופחת בבחירה תלווה את רוב השחקנים. זו התוכנית שלי בעצם- להכעיס את כולם ולקבל משחק תחרותי

Cade Foster

New member
לא יודע איך הם יקבלו את זה

יכול להיות שהם יעלו עם אש בעיניים ויכול להיות שהם יגידו "כן, ברור, לא חשבתי אחרת, אף אחד לא באמת חושב שתומפסון וגרין וקיירי ולאב יותר טובים ממני, זה הקטע שלהם". הייתי גם מצפה משחקנים כמו הארדן, באטלר, דייויס, גרין שלא נבחרו לחמישיות לעלות מהספסלים בטירוף ולהוכיח שהם ראויים להיות starters, כל שנה יש 7-8 שחקנים כאלה שרואים בעצמם ראויים לפתוח בחמישייה, ועדיין כולם משחקים בשביל הכיף. אני לא חושב שזה יהיה שונה.

rapgamer4ever

New member
יש 3 רמות של הערכה

1. הערכה מהאוהדים שבוחרים את החמישייה. בתכל'ס רובם לא מבין כלום והשחקנים יודעים את זה.
2. הערכה מהעיתונאים שבוחרים את הספסל. בעיני השחקנים העיתונאים גם לא מבינים יותר מדי, לא שוררת שם הרבה אהבה.
3. הערכה מהשחקנים העמיתים. זאת יכולה להיות נקודה רגישה- כוכבי ה-NBA שעוברים בדיוק את מה שאתה עובר חושבים ששחקן X יותר טוב ממך. לא רק קליי ודריימונד אבל גם כריס פול ואנת'וני דיוויס ופול ג'ורג' שאתה מרגיש שאתה יותר טוב משלושתם (סתם לדוגמה).
&nbsp
לדעתי זה יכול ליצור תחרותיות. אולי אני טועה.

Cade Foster

New member
כן אבל הנקודה היא שהם לא בהכרח חושבים שהם טובים יותר

זה כמו הקטע עם העיתונאים - יבוא ווסטברוק ויגיד וואלה הם בחרו ככה כי חברים, כי אני רכז ויש בקבוצה אחת את קרי ובקבוצה שנייה את קיירי, כי אלף תירוצים אחרים. בקיצור, מבחינת ווסטברוק גם קרי ולברון לא מבינים כלום בדיוק כמו הקהל והעיתונאים.

OrEl74

Well-known member
מנהל
האם גריפין בדרך לדנבר?

בשעות האחרונות יש דיווחים על כך שהנגטס והקליפרס מדסקסות ביינהן טרייד שיעביר את גריפין לדנבר.
לא ברור כל כך מה דנבר מציעים בתמורה אבל אחת מההערכות שקראתי מדברת על גאלו, פאריד ובארטון בתמורה לגריפין וסטיבנסון.
&nbsp

Cade Foster

New member
לפי מה שהבנתי זה בלוף

דנבר פנתה והקליפרס סירבו
&nbsp
כך או כך זה כבר נהייה ממש רציני העסק הזה, לא ייאמן. אשכרה מצאו להם שעיר לעזאזל.

OrEl74

Well-known member
מנהל
ועוד קבוצה שמחפשת טרייד גדול היא מילווקי

כשהקורבן הראשון לעזוב הוא מייקל קארטר וויליאמס המאכזב.
&nbsp

למעלה