קצת חדשות

OrEl74

Well-known member
מנהל
קצת חדשות

פורסמו השמות לתחרויות השלשות וההטבעות.
כספי בחוץ למי שתוהה אבל תחרות השלשות העונה הולכת להיות אחת מהמעניינות (לפחות מבחינת השמות)
סטף קארי
קליי תומפסון
ג'יימס הארדן
קייל לאורי
כריס מידלטון
ג'י ג'י רדיק
דווין בוקר
ו...כריס בוש
בהתחלה חשבתי לעצמי WTF?? אבל אז ראיתי שהוא אשכרה קולע העונה 1.6 שלשות למשחק ב-36%

תחרות ההטבעות לעומת זאת תכיל רק 4 משתתפים
זאק לווין
אנדראה דראמונד
ארון גורדון
וויל בארטון

מאנו ג'ינובילי נפצע במפשעה במשחק מול ניו אורלינס ואתמול הוא נותח וצפוי להיעדר כחודש.
מייק דאנליבי צפוי לערוך את הופעת הבכורה שלו העונה בשבת מול מינסוטה, אוהדי הבולס בוודאי רואים את האליפות בדרך.
דיוויד לי ביקש מהנהלת הסלטיקס להעביר אותו בטרייד
שמועות (וכנראה שזה באמת רק שמועות ולא מעבר לכך) שהקליפרס שוקלים טרייד על בלייק גריפין.
לא שזה חדש אבל הבולס מחפשים טרייד גדול כשבמרכזו אחד משלושת הגבוהים נואה, גיבסון או אפילו גאסול צפוי לעזוב את הקבוצה.
קארים עבדול ג'באר יצא מהנפטלין והחליט לתקוף דווקא את דירק נוביצקי כשהוא מכנה אותו 'a one-trick pony'
http://sports.yahoo.com/blogs/nba-b...irk-nowitzki--a-one-trick-pony-233352584.html

BeniTaz

New member
שנה שעברה תחרות השלשות היתה מכובדת יותר

השתתפו בה גם בלינלי וקיירי שזכו בעבר, פלוס קורבר. גם לפני שנתיים היתה איכותית יותר. לא ברור מאיפה הקריצו את בוקר. ובוש רק בגלל שהוא מפורסם.

Nirwood

New member
כספי בחוץ בגלל ההדרדרות...

וגם בגלל הפוליטיקה.

אבל אם נחזור לביצועים:

בתחילת העונה הוא ממש להט (היה טופ 3 במשך לא מעט חודשים, כולל הוביל את הליגה מספר שבועות), ובתקופה האחרונה הוא סובל מירידה בביצועים, וכעת הוא באיזור המקום ה6 - שזה מכובד בפני עצמו, אבל כנראה שזה לא מספיק בשביל תחרות האולסטאר.

rapgamer4ever

New member
האמת שזה הבלייק-טרייד הכי טוב ששמעתי עד כה

בלייק שחקן יותר טוב מג'ורג' אבל לא בקילומטרים.
לקליפרס זה יכול להתאים: הם מקבלים כישרון דומה לגריפין בגיל דומה לגריפין ובעמדה מתאימה יותר. יש לג'ורג' גם אחלה של חוזה.
&nbsp
לאינדיאנה זה יכול להתאים כי הם מקבלים את השחקן הכי טוב בטרייד. גריפין הוא גו טו גאי אמיתי בהתקפה וזה דבר שחסר להם.
השאלה היחידה היא האם אינדיאנה תבצע את הטרייד כשהיא יודעת שגריפין יכול לצאת מהחוזה שלו בעוד שנה וחצי אם ירצה.
&nbsp
הטרייד הזה צריך שפצור מסוים (לדוג' שאינדיאנה תוסיף את לאבוי אלן) אבל הבסיס מעניין.

Cade Foster

New member
האמת שאני חושב שזה טרייד נוראי מבחינת הקליפרס

פשוט השמועות על זה הולכות ומתחזקות. אני בשלב הזה מעדיף לא להעביר את ג'ורג' בטרייד ולנסות לגרום לו להתבגר, לא משנה כמה גריפין טוב אני תמיד אעדיף two-way על שחקן שהוא מעולה התקפית ובינוני הגנתית (בטוח שווגל יסכים איתי) אבל חייבים לקחת בחשבון את האופציה שהוא לא יתבגר וימשיך עם מאבקי הכוח והשליטה שלו בקבוצה ובמצב כזה לא תהיה לנו עוד הזדמנות להשיג סופרסטאר ברמה של בלייק תמורת כוכב דפוק מנטלית.

מבחינת הקליפרס אפילו אם ג'ורג' משתלב טוב בשיטה שלהם זה לא עזר יותר מידי כי החור בעמדה 3 פשוט עובר לעמדה 4 (גם אם אלן נכלל בטרייד. אלן הוא בסך הכל נגר וזה לא השחקן שאתה רוצה ליד דיאנדרה שהוא נגר בעצמו, אמנם נגר שקופץ גבוה אבל עדיין נגר). במצ'אפ פוטנציאלי מול קוואי או KD (אגב, קשה מאוד להאמין שבכלל יהיה מצ'אפ כזה כי הקליפרס עתידים לפגוש בסיבוב השני את הווריורס) פופ/דונובן פשוט יעבירו את קוואי/KD לעמדה 4 שם הם לא פחות טובים (לפחות דוראנט שנהיה בלתי עציר בפוסט). ג'ורג' כבר הביע את חוסר אהדתו לעמדה 4 ובלי קשר גם קוואי ובעיקר דוראנט עד היום השתינו עליו במצ'אפים ביניהם.

Cade Foster

New member
אגב, בדיוק הרגע נזכרתי

פול ג'ורג' הוא בכלל אוהד של הקליפרס

אז זה בכלל יכול לצאת מושלם.

rapgamer4ever

New member
אז אני חושב שזה דוקא טרייד טוב מצד הקליפרס

לקליפרס יהיה סוג של חור בעמדה 4 אבל נדמה שהם מסתדרים לא רע בינתיים בסמול בול. הם משחקים עם 4 שחקני פרימטר. כשיהיה צורך דחוף בביג מן הם יוכלו לתת יותר דקות ללאבוי אלן. כרגע הם מחלקים את הדקות בעיקר בין פירס ומבאה-מוטה.
&nbsp
אם קוואי או KD יעברו לעמדה 4 אז הקליפרס הרוויחו בגדול כי הרכב של 4 שחקני פרימטר לא יסבול בריבאונד. פול ג'ורג' בכל מקרה ישמור את הכוכב של היריבה, העניין הסמנטי האם הוא "3" או "4" ממש לא קריטי.
&nbsp
גם תומר הציע טריידים מעניינים לקליפרס שהיו משפרים אותם בטווח הקצר. ההבדל הוא שהטרייד של ג'ורג' לא ממשכן את העתיד של הקליפרס, הוא נכנס לשיא הקריירה והם יוכלו להינות ממנו להרבה שנים.

Cade Foster

New member
לשחק עם 4 שחקני פרימטר גם ווגל ניסה

הניסוי הזה נכשל בגלל ג'ורג' שלא רצה לשחק ב4 (עד כדי כך שבשלב מסוים מיילס, שהוא מתחת ל2 מטר, נוסה בPF). וזה לא שיש הבדל גדול כי במזרח גם ככה אין PF שיכולים להעניש בריבאונד (רק לאב/תומפסון עולים לי בראש)

rapgamer4ever

New member
זה מה שהקליפרס עושים כרגע והולך להם לא רע

ג'ורג' לא יצטרך לשמור על PF מסיביים. לא מדובר רק על ריבאונד אלא פיזיות באופן כללי- יש לך במזרח את פול מילסאפ, טאג' גיבסון, סקולה, ננה.
גם במערב יש חבר'ה כאלה ופול ג'ורג' לא יצטרך לשמור עליהם. הוא ישמור על דוראנט וקוואי. אתה רוצה להגיד לי שתהיה לו בעיה לשמור עליהם כשקוראים להם "4" אבל הוא סבבה לשמור עליהם כשקוראים להם "3"?
גם בסדרות מול מיאמי הוא שמר על לברון (יותר פאוור מאשר קוואי ודוראנט).

Cade Foster

New member
כך או כך הוא לא ממש מראה שהוא מסוגל לשמור עליהם

דוראנט פשוט גבוה ממנו וזורק על השמירה שלו בלי שג'ורג' יותר מידי מפריע לו. קוואי כותש אותו בפוסט אפ (וגם בצד השני של המגרש).
&nbsp
אני לא יודע מה הבעיה שלו בדיוק. מה שאני יודע זה שניסו אותו ב4, הוא התנגד לרעיון עוד לפני שניסו את זה במשחקי ההכנה, למה זה נראה רע יכול להיות נתון לאלף פרשנויות. או שהוא עשה דווקא או שהוא באמת לא בנוי לזה. שורה תחתונה אותו דבר - בעוד ששחקנים כמו דוראנט וקוואי מפתחים את המשחק שלהם והופכים את עבודת השמירה עליהם לבלתי אפשרית, ג'ורג' נשאר תקוע במקום.

rapgamer4ever

New member
יש גבול למה שאפשר לעשות מול שחקנים כאלה

בסופו של דבר שומר ברמה גבוהה כמו פול ג'ורג' יעשה עבודה טובה יותר לעומת שומר בינוני (סתם לדוגמה- מאט בארנס) ושומר בינוני יעשה עבודה יותר טובה מהליצנים שיש לקליפרס. אלא אם הם מתכוונים לשחק עם מבאה-מוטה 35 דקות בסדרת פלייאוף ואז שיהיה להם בהצלחה.
&nbsp
זה גם לא מבוסס לומר שקוואי כותש את פול ג'ורג' בפוסט על סמך משחק אחד.

Cade Foster

New member
העניין הוא שג'ורג' כבר לא כזה שומר ברמה גבוהה

הוא כמובן עדיף על מה שיש לקליפרס, אבל הוא אפילו לא קרוב להיות הסטופר שהוא היה אפילו בעונה השנייה שלו בליגה, הרבה לפני שמישהו העלה בדעתו שהוא מסוגל להתפתח למה שהוא התפתח. כיום אין הרבה הבדל בינו לבין מאט בארנס בצד הזה של המגרש. הוא פשוט כמו לברון משקיע יותר בהתקפה על חשבון מה שהוא יכול להשקיע בהגנה. העניין הוא שבהתקפה הוא לא ממש לברון ואז אתה מפסיד אותו בהגנה בשביל overload בהתקפה... וזה מה שהוא עוד לא הבין. אבל יכול להיות בהחלט שרכז סופר דומיננטי כמו פול יעשה טוב למשחק של ג'ורג' ו"יכריח" אותו לשחרר ולהתרכז יותר בדברים שהוא יודע לעשות טוב.
&nbsp
אני בכלל עדיין לא הבנתי למה ריברס מנסה להיפטר מבלייק. זה בגלל האגרוף לאפסנאי? אם כן אז למה לעזאזל הוא הביא את סטיבנסון שמסרטן פי 500 מבלייק?

rapgamer4ever

New member
הקליפרס חושבים שהם רק קצת פחות טובים בלעדיו

לדעתי הם טועים.

Cade Foster

New member
הניחוש שלי

שפול וגריפין לא יכולים לסבול אחד את השני. היו שמועות על זה עוד מהעונה שעברה.
&nbsp
האמת שבמצב כזה הייתי מעדיף להעביר את פול בטרייד. לא רק שגריפין צעיר יותר ושווה לקליפרס יותר כסף (הן מבחינת הכנסות והן מבחינת הוצאות על המשכורת שלו) גם למצוא לו מחליף זה דרופ אוף הרבה יותר גדול מאשר למצוא לפול מחליף (כמעט לכל קבוצה בליגה יש רכז שהוא סף אולסטאר. פאקינג ג'ף טיג נמצא על הטרייד בלוק. בעמדת הPF יש היצע הרבה פחות גדול).

rapgamer4ever

New member
תחרות השלשות טובה גם השנה

יהיו בה את שלושת קלעי ה-3 הטובים בליגה: קרי, קליי ורדיק.
לאורי גם שלשיונר מצוין, אחד הטובים בליגה off th dribble.
כריס מידלטון אנדרייטד, עונה שלישית ברצף שהוא עובר את ה-40%.
&nbsp
שלושת האחרונים פחות מוצלחים:
הארדן- האחוזים שלו בינוניים מאוד השנה, נדמה לי שזו גם פעם שנייה או שלישית שהוא משתתף.
בוקר- הוא קולע טוב אבל הייתי מעדיף לראות קלעי בווליום גבוה יותר. מה עם ג'ייאר סמית'? קורבר? מת'יוז? או אפילו כספי?
כריס בוש- נהוג להכניס ביג מן אבל האמת שהוא פשוט לא ברמה. זה לא שדחוף לי לראות את נוביצקי/לאב/אנדרסון עוד פעם אבל בוש פשוט לא שלשיונר כזה טוב.
&nbsp
היחיד שחסר לי בתחרות הוא קוואי. גם סופרסטאר וגם קולע באחוזים מטורפים השנה.
&nbsp
בתחרות השלשות אני חושב שזה הולך להיות:
1. לאבין
2. גורדון
3. בארטון
4.....
.......
.......
דראמונד. לא התרשמתי שהוא ברמה. אולי נשים אותו בתחרות שלשות במקום בוש?
&nbsp

OrEl74

Well-known member
מנהל
אני זוכר שהרבה גבות הורמו גם כשהאוורד השתתף בתחרות

אל תהיה מופתע אם דראמונד יככב
&nbsp

rapgamer4ever

New member
גבות הורמו?? לא יודע

דוויט בשיאו היה אתלט מטורף. אני חושב שאפילו היום הוא מנתר לא פחות גבוה מדראמונד.

OrEl74

Well-known member
מנהל
נכון

אבל אף פעם לא קרה ששחקן בגובה הזה לקח את התחרות ועוד בכזאת דומיננטיות ולכן אנשים הופתעו שדוויט בא ולקח ולא לקח סתם כי הוא גבוה אלה ממש הרשים ברמת הביצוע.
&nbsp
לא ראיתי את דראמונד מספיק בשביל לקבוע כמה הוא יכול להיות טוב בתחרות כזאת אבל אני רק אציין שצריך להפריד בין משחק לתחרות. זה שהוא לא מטביע גדול במהלך משחקים, לא אומר שהוא לא יכול לבוא לתחרות כזאת ולהתפרע וזה עובד גם הפוך, שון קמפ היה מטביע פנומן אבל בתחרויות שהוא השתתף בהן הוא תמיד הסריח.
&nbsp
והנה, יש עניין בתחרות כי עכשיו אני רוצה לראות מה דראמונד מסוגל לתת

&nbsp

OrEl74

Well-known member
מנהל
קובי הלילה

זה רק אני או שהוא נותן שם חתיכת צעדה?

למעלה