קצת חדשות

OrEl74

Well-known member
מנהל
ומצד שני...

תקשיבו לקהל, אני מזכיר שהמשחק היה בניו אורלינס
&nbsp

rapgamer4ever

New member
יש טוויסט נחמד בתחרות ה-skills

תמיד זו הייתה תחרות של רכזים. הפעם יהיו 4 גארדים (בוורלי, מקולום, אייזיאה תומאס, קלרקסון) וגם 4 ביג מן (בוגי, טאונס, אנתוני דיוויס, דריימונד).

Cade Foster

New member
:|

הטרייד הזה משמעותו בעצם להפוך את הניקס לקליפרס ואת הקליפרס לניקס. ולא מבחינת שווי השוק...

Cade Foster

New member
אם בא לך בכל זאת את הבסיס הזה אז

http://espn.go.com/nba/tradeMachine?tradeId=zzr7agl
&nbsp
תכל'ס אני אומר לא במקום יוטה, אלא אם כן הם מקבלים בחירת סיבוב ראשון עתידית של הניקס שהיא, כידוע, נכס משמעותי ביותר

BeniTaz

New member
הניקס לא יעבירו את פורזינגיס. איך הוא נהיה אופציה?

בטח לא יחד עם מלו.

Cade Foster

New member
מה?? הניקס הם המרוויחים הגדולים בטרייד

המשמעות של אייקון כמו גריפין בשוק הכי גדול בNBA היא כל כך הרבה מעבר לרווח/הפסד (לדעתי זה משפר אותם אפילו בטווח הקצר אבל זה נתון לויכוח). אני חושב שגריפין בNY גורם לדוראנט לפזול לכיוון שלהם בקיץ ואם זה קורה - אין כמעט פרי אייג'נט שלא יהיה מוכן לעשות להם הנחה רצינית כדי לשחק שם ולבנות קבוצה מטורפת.
&nbsp
פורזינגיס? הסיבה היחידה שהוא מקבל רייטינג כזה היא שהוא משחק בניו יורק. שים אותו בקבוצה אחרת ויש מצב שעל מיילס טרנר היו מדברים יותר. גודל ההייפ שלו יוכפל פי 4 אם שחקן כמו גריפין יעבור לשם.

Cade Foster

New member
הזוי בעיני זה לא להסכים לטרייד כזה אם אתה הניקס

גם להיפטר מחוזה בעייתי של כרמלו וגם לקבל סופרסטאר שצעיר ממנו בהרבה וטוב ממנו בהרבה (וחתום על חוזה טוב בהרבה). עם כל הכבוד לכישרון של פורזינגיס, הוא ממש לא מחיר גבוה מידי כדי להפיל את העסקה. הוא עדיין רוקי בסך הכל ואין עדיין שום אינדיקציה לכך שהוא באמת הולך להיות סופרסטאר.

BeniTaz

New member
אולי אין שום אינדיקציה, מצד שני מאוד יכול להיות שהוא כן יהיה

ושיש לך נכס כזה ביד, אתה לא מוסר אותו (יחד עם הכוכב של הקבוצה, גם אם זה מלו) תמורת שחקן שלא מצליח להגיע לגמר המערב שנים עם כריס פול ודיאנדרה ג'ורדן. אז מה הוא יעשה בניקס עם עצמו?
לא רואה סיכוי שדוראנט יבחר בניקס מכל האופציות שיש לו. אם זאת הסיבה לטרייד אז עדיף שיהיה סיכום ממשי ומובטח עם דוראנט ולא סתם לעשות שינויים בסדרי גודל כאלו תמורת "יש מצב לדוראנט".

Cade Foster

New member
רגע, תן לי להבין

אתה לא היית מוסר את פורזינגיס בגלל ש"יש סיכוי שהוא יהיה סופרסטאר" תמורת שחקן שהוא... כבר סופרסטאר?
&nbsp
ומה שכתבת על בלייק בהקשר של הישגים נשמע מצחיק לאללה כשבצד השני מלו לא רק שלא מביא את הניקס לגמר, הוא גם לא מביא אותם לפלייאוף, במזרח!
&nbsp
אני לא יודע אם דוראנט יחתום בניקס במצב כזה, אני בטוח אבל ש1. הסיכוי לזה גבוה בהרבה עם בלייק מאשר עם מלו, ו2. גם אם הוא לא יחתום, בלייק הוא בקלות שחקן טופ 10 בליגה הזו וממנו אפשר להתחיל לבנות קבוצה רצינית (=לא ניקס של כרמלו). אם זה לא יהיה דוראנט יש מצב שאלה יהיו שחקנים כמו קונלי, ווייטסייד ו/או ראסל ווסטברוק בקיץ שאחרי. זה עדיין יהפוך אותם פי 15 יותר טובים ממה שהם היום.
&nbsp
אגב, לניקס יש אינטרס להיפטר מאחד מבין מלו/פורזינגיס. כי גם אם פורזינגיס יהיה סופרסטאר, זה יקרה כשמלו כבר לא יהיה רלוונטי. ואז הם בעצם יהיו באותו המצב שהם נמצאים בו עכשיו.

BeniTaz

New member
מה לא ברור?

אני אחזור למשהו שכן הבנת ונסכם את הדיון כי אתה מנסה להתחכם ולא ממש בא לי לדון איתך. אני לא מוסר את פורזינגיס ומלו תמורת גריפין.

fatnoam

Active member
זה ממש גרוע

אני חושב שכל הקבוצות יגידו לא...
יוטה הקבוצתית מוותרת על השחקן 2-way הכי טוב שלהם בשביל מלו שסתם משליך לסל, הקליפרס מוותרים על הפרנצ׳ייז שלהם בשביל הייוורד ופורזינגיס (סירייסלי?) והניקס מקבלים את בלייק אבל מוותרים על שניים משלושת השחקנים הבודדים שיודעים שם כדורסל, הם לא יהפכו לקבוצה מנצחת, מוותרים על העתיד שלהם, ובתכלס הסבירות שבלייק יברח משם בתום החוזה היא גבוהה בערך פי מאה מהסבירות שהוא ימשוך את דוראנט לחתום שם.
&nbsp
&nbsp

Cade Foster

New member
זה באמת גרוע

כל עניין הטרייד סביב גריפין מבוסס על שמועות שבקליפרס מנסים להיפטר ממנו. לי אישית זה לא מובן, אין סיכוי שהייתי מעביר אותו אלא אם כן הוא העביר לי מסר ברור שהוא לא מחדש את החוזה שלו בקליפרס בעוד שנה וחצי בשום מצב. איזו חבילה יותר טובה הם יכולים לקבל תמורת גריפין? ניו אורלינס לא תיתן להם את דייויס, אוקלהומה לא תיתן להם את ראסל/KD, קליבלנד לא תחלל את שמו של הוד לברוניותו, סן אנטוניו לא תיתן את קוואי וגולדן סטייט לא תיתן את קרי ואפילו לא את גרין תמורתו. אם הם רוצים להעביר אותו הם יהיו חייבים להסתפק בחבילה שלא כוללת שחקן ברמה שלו.
&nbsp
מבחינת יוטה אמרתי, הייתי אולי אומר כן רק עם תוספת של בחירת דראפט או שתיים.
&nbsp
מבחינת הניקס - העלת נקודה טובה עם משך החוזה אבל אני חושב שהאפסייד של הניקס עם מלו הוא כל כך נמוך שהייתי במקומם לוקח את הסיכון. תחשוב על זה - הם מקום 11 במזרח עם מאזן 23-29 שלילי ומתייחסים אליהם העונה כאל הפתעה נעימה. אומרים שפורזינגיס עוד ישתפר. נו סבבה, כל עונה שבה הוא משתפר זו עונה שבה מלו דועך (מבחינת יכולת. המשכורת שלו לא הולכת לדעוך ב4 השנים הקרובות). ובכלל אם פורזינגיס לבד הוא האיש שאמור להביא את הניקס לפלייאוף אז המצב שלהם בקאנטים. חלק גדול מבחירות הדראפט שלהם הם כבר החליפו כחלק מתוכנית מישכון העתיד של אייזאה תומאס. הסיכוי שבלייק גריפין יפיח שם רוח חיים שווה את הסיכון מבחינתם, אחרת כך או כך הם לא הולכים לשום מקום.

fatnoam

Active member
יש קבוצות שיכולות להציע משהו על בלייק

בהנחה שהקליפרס רוצים לקבל תמורה טובה על בלייק, ולא יעיפו אותו בטרייד גרוע כמו הארדן, ובהנחה שהם יודעים שלכריס פול אין עוד הרבה שנים בטופ 10 של הליגה, הטריידים הבאים לא משנים בהרבה את הסיכוי שלהם לאליפות, ומהווים עסקה סבירה גם לקבוצה ממול.
&nbsp
קליבלנד יכולה להציע את לאב סטרייט אפ. לאב יתאים לקליפרס נהדר. בלייק פחות יתאים לריווח בקאבס (והם גם עמוסים עם טריסטן), אבל בסה״כ הם מקבלים את השחקן היותר טוב בטרייד, ונפטרים מלאב שיחסיו עם לברון ידעו עליות ומורדות.
&nbsp
מיאמי יכולה להציע את בוש, וצריכה להמתיק בבחירת דראפט סיבוב ראשון שתלך לקליפרס, לא מוגנת. בלייק ישדרג את מיאמי ויתאים מצויין ליד ווייטסייד. זה גם ארגון שסביר להניח שהוא ירצה לחתום שם לאחר שיסתיים חוזהו. בלייק קצת ״יפריע״ לחדירות של ווייד, אבל ימיו של ווייד כשחקן שבונים מסביבו ולא איתו עברו כבר. בוש מתאים מצויין בקליפרס ליד דיאנדרה ופול.
&nbsp
ממפיס יכולה להציע את ראנדולף וג׳ף גרין (או טוני אלן). ראנדולף ובלייק משחקים באותה משבצת. הטרייד משדרג את ממפיס מאוד ומוסיף לה ניצוץ התקפי שלא היה שם. הקליפרס מקבלים את ראנדולף שמשחק פחות או יותר באותן משבצות של בלייק, ובגלל שזה שנמוך, הם מרוויחים שחקן פותח לעמדה מס׳ 3, שלדעתי די חלשה עם ווס ג׳ונסון/פול פירס. ג׳ף גרין שחקן מצויין ויש לו אפסייד שיכול להסתדר טוב בקבוצה מרובת אופציות כמו הקליפרס, ואם יבחרו בטוני אלן, הם יקבלו סטופר הגנתי מצויין (חשוב במערב של דוראנט, קוואי, קליי והארדן), וכמה שהוא נגר בהתקפה, הקליפרס באמת בסדר בתחום הזה, מקסימום פול ורדיק יקחו יותר זריקות - שזה לא בהכרח שינוי לרעה.
&nbsp
&nbsp
כמה שבלייק כוכב אדיר, לא כל טרייד עליו חייב להיות בלוקבאסטר של מאה שחקנים. לפחות לדעתי.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

בשני הטריידים הראשונים יש היגיון, אבל הקליפרס לא תילך עליהם

קודם כל, הטרייד עם ממפיס לא בא בחשבון. ראנדולף מבוגר מידי, הרבה הרבה פחות טוב מבלייק. הוא גם לא ממש יושב על אותה משבצת בגלל שגריפין הוא גם עושה משחק בעוד ראנדולף לא חור שחור ענק כמו בתחילת הקריירה אבל הוא עדיין תחנה סופית. התוספת של ג'ף גרין שהוא שחקן מאוד בינוני לא משנה את התמונה. הקליפרס מאוד יישמחו לשחקן כמוהו, הוא יושב בול על עמדה 3 שלהם אבל לוותר על בלייק בשבילו, בחיים לא.
&nbsp
הטרייד עם מיאמי מעניין. בוש באמת יותר מתאים לקליפרס מגריפין אבל הוא בתאכלס פחות טוב ומעבר לכך פשוט מבוגר מידי ויושב על יותר מידי כסף ליותר מידי שנים כדי שזה יעבור. אולי אם מיאמי ייזרקו את ווינסלו ואיזה בחירה יש לנו פה טרייד אבל הם לא יעשו דבר כזה בלי התחייבות מבלייק שהוא נשאר.
&nbsp
הטרייד עם קליבלנד גם סביר. אין לי הרבה מה להוסיף מעבר למה שכתבת, אלה באמת השיקולים אבל לדעתי המסקנה מהם היא שהקליפרס לא מעוניינת בלאב. לא ברמה שהוא הציג בשנתיים האחרונות, למרות הנסיבות המקלות.
&nbsp
&nbsp

fatnoam

Active member
גם אם אתה צודק

ואני לא מסכים מאה אחוז עם כל מה שכתבת, עדיין הנ״ל נראה לי פי מליון יותר הגיוני שכדי ״להיפטר״ מבלייק תהיה עסקה סיבובית שתערב עוד קבוצה, והתרומה כאן לדעתי (אולי חוץ מהטרייד עם ממפיס) היא יותר טובה מהייוורד ופורזינגיס.
&nbsp

88nothing

Active member
אפשר גם משהו כמו

http://espn.go.com/nba/tradeMachine?tradeId=grqtu8d

הקליפרס:
מקבלים את מלו וקו קדמי חדש,
צירוף של מלו ורדיק יתן להם קליעה מדהימה ובשילוב עם משחק הפנים של לופז והיכולת ריכוז של פול...
לדעתי קבוצה שיכולה ללכת רחוק מאוד כי פול כבר ידאג לחבר אותם.

ניקס:
מקבלים את גריפין ודיאנדרה, צמד גבוהים מעולה ואפילו לא נותנים את לופז שגם לו יש ערך טרייד טוב.
לאנס יושב על חוזה מאוד נוח, אופצית קבוצה בסוף העונה, אם יוכיח שהוא שווה את זה, ישאירו אוו אחרת הוא ערך טרייד טוב כי יש אפשרות לחתוך אותו.

ברוקלין:
לקבל את פרונזינגיס וגראנט... זה הכי טוב שיוכלו לחלום עליו.

Cade Foster

New member
זה עוד פחות טוב מהטרייד הקודם מבחינת הקליפרס

כרמלו של 2009 ולופז של 2013 אולי הופכים את הטרייד הזה לכדאי. וגם אז הייתי אומר כן רק בגלל שאני נפטר על הדרך מסטיבנסון.

Cade Foster

New member
שינוי פורמט האולסטאר - מה דעתכם על ההצעה הזאת?

יש שתי בעיות עיקריות עם האולסטאר:
1. שהוא משחק לא תחרותי
2. שנבחרים אליו שחקנים שלא בהכרח מגיע להם
&nbsp
חשבתי על משהו שעשוי לפתור חלקית את שתי הבעיות האלה.
במקום משחק בין מזרח למערב שכבר מזמן לא מעניין אף אחד, ישוחק משחק בין חמישיית ההתקפה לחמישיית ההגנה. הקאצ' הוא שאפשר להצביע לשחקן רק עבור חמישייה אחת. כלומר אנתוני דייויס למשל יכול לקבל רק הצבעה לאחת מהקבוצות ולא לשתיהן, למרות שהוא מתמודד לגיטימי לשתי החמישיות.
&nbsp
אחרי שהקהל הצביע (מן הסתם יהיו הרבה יותר קולות לחמישיית ההתקפה מאשר לחמישיית ההגנה) מסכמים את הקולות לשני טורים נפרדים (התקפה והגנה) וקובעים פורמט (הנוכחי זה 2 גארדים ו3 שחקני קו קדמי, אפשר לשנות את זה גם לפורמט הישן). אם שחקן אחד נבחר לשתי החמישיות הוא ישחק בחמישייה שבה הוא זכה ליותר קולות. ולגבי שחקני הספסל כבר אפשר לסמוך על העיתונאים שיעשו בחירות לגיטימיות.
&nbsp
איך זה אמור להראות:
התקפה: קרי, הארדן, דוראנט, גריפין, קאזינס
הגנה: פול (יקבל קולות לשתי הקבוצות, אבל זה לא יספיק לו להיכנס לחמישיית ההתקפה), באטלר, קוואי, גרין, דייויס (כנ"ל)
&nbsp
ספסלים -
התקפה: ווסטברוק, תומפסון, לברון, לילארד, קיירי/לאורי/דרוזן ועוד שניים מבין לאב, פאו, מילסאפ, לופז, בוש, כרמלו, אולדריג', נוביצקי
הגנה: וול, באטום, ג'ורג', איבאקה, דראמונד ושניים מבין ווייטסייד, מארק, דיאנדרה, פייבורס, קונלי, קארול ואולדיפו
&nbsp
איך זה יהיה בפועל: לברון יחליף את אחד משחקני חמישיית ההתקפה, כנראה קאזינס, וראסל ווסטברוק יחליף כנראה את הארדן. שזה די בקטנה אם חושבים על זה, כך שפתרנו את הבעיה של שחקנים שלא מגיע להם ונבחרים בכל זאת.
&nbsp
לגבי התחרותיות: לשחקנים שלא נבחרו לחמישיית ההתקפה (היוקרתית יותר) יהיה הרבה מה להוכיח ומוטיבציה גדולה יותר לנצח.
&nbsp
וזהו פחות או יותר. משחק בין שתי החמישיות הנ"ל כן היה גורם לי לפחות לקום בשבילו. מה אתכם?

למעלה