קצת חדשות

OrEl74

Well-known member
מנהל
קצת חדשות

שון מריון כנראה יודע בקרוב על פרישה ממשחק.

גם ארון גרי פורש (לא ידעתי שהוא בכלל שחקן פעיל) וצפוי להצטרף לצוות האימון של הפיסטונס.

מו וויליאמס ששיחק עם לברון בעבר, רוצה לחתום בקאבס.

מארק גאסול שיהיה שחקן חופשי בקיץ, צפוי להישאר בממפיס.

טאג' גיבסון עבר ניתוח בקרסול ויעדר 4 חודשים.

הלייקרס לא צפויים לממש את האופציה על ג'ורדן היא והוא בדרך להיות שחקן חופשי.

הקליפרס מחפשים טרייד על קרופורד בתמורה לבחירת דראפט.

ועוד מהקליפרס, עושה רושם שהם יתנו לדיאנדרה חוזה מקסימום. (אישית אני בכלל לא בטוח שזה צעד כזה נכון)

הקאבס מחפשים טרייד על ברנדון היווד...שיהיה בהצלחה עם זה

העיתונאים בארה"ב מעריכים שלאב ואולדריג' לא ישארו בקבוצות שלהם בעונה הבאה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אמרה סטודמאייר

שהפך לשחקן חופשי הקיץ בוחן אאפשריות לחתום מחדש בדאלאס או לחזור לקבוצה שבה הוא התחיל את הקריירה, פיניקס סאנס (למקרה ששכחתם)
אופציה נוספת היא...הניקס.
כן כן, אותה קבוצה ששיחררה אותו העונה, שוקלת להחתים אותו מחדש הקיץ...
אגב, עם או בלי קשר לאמרה, פיל ג'קסון אמר שהמטרה העיקרית שלהם בפגרה הזאת היא להשיג סנטר איכותי.
&nbsp

Or Amit

New member
השחרור של סטאט מהניקס

היה לחלוטין מתוך כבוד לאמארה ורצון לתת לו לנסות ללכת לקבוצה שתתחרה על האליפות, זה ממש לא היה על רקע מקצועי.

לגבי פירס - לפי מה שאני מבין ההתלבטות היא בין עוד עונה בוושינגטון לבין עונה בקליפרס

ארון אפללו יצא מהחוזה

Executioner

New member
עוד קצת

אטלנטה ודני פרי נפרדים. אטלנטה התירה את החוזה עם הג'נרל מנג'ר.
&nbsp
סטיב בלייק יממש את אופציית השחקן שלו וישחק בעונה הבאה בפורטלנד
&nbsp
טרייד שעבר מתחת לרדאר (כי הוא לא משמעותי), קארון באטלר ושון ווילאימס יעברו למילוואקי בתמורה לארסן איליאסובה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
פול פירס לא מתכנן לפרוש

אבל הוא כן מתכנן לצאת מהחוזה שלו עם הוויזרדס ולחתום בקבוצה עם סיכוי לאליפות.
לפני חודש הזכירו את הקליפרס, נראה לאן הוא יגיע בסוף

fatnoam

Active member
החוזה של הייווד הוא נגמר והוא איזה 10 מליון דולר

ככה שזה נכס סחיר לקבוצות שצריכות לשחק עם תקרת המס.
&nbsp
מקווה שהקאבס יקבלו עבורו איזה בחירת דראפט, וישכילו להביא שחקן (כלשהו) זריז ואתלטי. נוריס קול היה בחירת דראפט מצויינת בהיט בזמנו, פשוט בא ונלחם כמו גבר. זה לא מזיק לעולם.
&nbsp
מו וויליאמס לדעתי יבוא לקאבס על תקן אדי האוס כזה. הוא די סוס מת, בטח לא ברמה של שחקן בקונטנדרית.
&nbsp
פול פירס היה מצויין בפלייאוף האחרון, אין לי ספק שהוא יכול לתרום. אני חושב שהקבוצה שהכי צריכה לקפוץ על שירותיו היא אוקלהומה. יש להם סגל מצויין וצעירים לעונה הרגילה, והנסיון של פירס יהיה להם אדיר בפלייאוף. אני כבר רואה את דקות הקלאץ' עם ווסטברוק-ווייטרס-פירס-דוראנט-איבקה. או קאנטר במקום ווייטרס. לך תמצא מאיפה להביא עזרה.
גם גולדן סטייט יכולה להיות מועמדת רצינית לעניין הזה. בטח עכשיו שדייויד לי עוזב, הם יכולים להשתמש בעוד פורוורד מוכשר ו-ווינר כמו פירס. אולי הוא ילמד גם את בארנס דבר או שניים.
גם הקאבס זה יכול לעבוד, עם לברון ב-4. אם קווין לאב לא יישאר, זו אופציה מאוד רצינית.
&nbsp
חבל שג'יי-קרוס עוזב את הקליפרס. הוא נתן פלייאוף לא משהו, ונראה לי שקצת הרגיז אותם שהוא עולה ומשליך הכל לסל, גם אם פול או בלייק משחקים ליידו. ג'אמאל כבר לא ילד, מעניין איזה ארגון יקלוט אותו.
&nbsp
דיאנדרה ג'ורדן כנראה יקבל מקסימום במקום אחר, לכן זה בסדר שהקליפרס מציעים את זה. גם אם הוא לא שווה מקסימום לדעתם, אין שום סכום שהם יוכלו להביא עבורו מחליף טוב. פאקינג רוי היברט מקבל מקס. זה מה יש.

picki23

New member
מר כריש

מו וויליאמס חטא וקלע 50 נק' בעונה החולפת לפי דעתי פעם אחת לפחות אם לא פעמיים לא הייתי מגדיר אותו אדי האוס, הוא יכול להיות קטלני.
&nbsp
&nbsp
פול פירס OKC זה רעיון חלומי.
&nbsp
&nbsp

fatnoam

Active member
עם כל הכבוד ללתת 50 בטימברוולבס

אני עדיין לא רואה את זה קורה. עזוב רגע דקות משחק, כשוויגינס או לאבין רצים בכנף ומו עולה לדפוק שלשה במקום למסור להם לקרש סל, אף אחד לא ידבר איתו. נראה אותו לא מוסר ללברון או קיירי.
&nbsp
מעבר לזה, כרכז מחליף הוא בטח לא רע, ועוד קלעי ליד לברון זה תמיד טוב. ההגנה שלו היא Questionable, ולצד מאמן הגנתי כמו בלאט (אני רוצה לשמוע עוד שדר אמריקאי מדבר על ה-offensive mindset שלו. בחיי, אין להם מושג), אני לא רואה אותו זוכה בדקות האלה. בגדול הוא גוד פיט, כי דלי הגנתי והוא התקפי, פשוט אני לא רואה סדרות פלייאוף שיצטרכו אותו למטרות התקפה על חשבון ההגנה. אין אף שחקן בווריירס שהוא יכול לשמור עליו, לדוגמא. בגלל זה נראה לי שבמאני טיים, הוא יראה מגרש רק אם הם יצטרכו הרכב עם חמישיית קלעי השלוש הכי טובה שלהם.
&nbsp
זה בדיוק הדקות שאדי האוס שיחק בהן בבוסטון אז.
&nbsp
&nbsp

היווד יותר מסתם חוזה נגמר,

אפשר עד ה-2 באוגוסט לחתוך אותו ואז לשלם לו רק 2 מיליון מתוך ה-10 אבל הוא נספר כ-10 בטרייד לכן זה חוזה מאוד מעניין לקבוצה שרוצה לקצץ בשכר מיידית.

כן, זה נקבע ברגע חתימת החוזה

זה נקרא non guaranteed contract - חוזה לא מובטח.
מתוך ה-CBA - http://www.cbafaq.com/salarycap.htm#Q64
&nbsp
בגדול זה כמו אופציית קבוצה רק שהתאריך שבה הקבוצה יכולה לקחת או לא לקחת את האופציה יכול להיות בתקופות שונות של השנה ואם היא מחליטה לא לקחת את האופציה היא עדיין חייבת לשלם לך חלק מהכסף.
&nbsp
יש עוד סוג של חוזים לא מובטחים במלואם וזה חוזים תלויי ביצועים. למשל נואה הרוויח ב-2014 עוד בוכטה של כסף כי הוא נבחר לחמישייה הראשונה והיה לו סעיף שבמקרה הזה, הוא ירוויח עוד. גם אנדור בוגוט עם חמישיית ההגנה השנה. לפעמים גם עושים את זה עם כמות כלשהי של משחקים כשאתה נותן חוזה לשחקן פציע ועוד כל מיני מצבים.

picki23

New member
Jimmy Butler

ככל הנראה מעוניין בהסכם קצר, סכום גבוה עם לא אחרת מאשר הלייקרס.

I wish you were here JimmyB

fatnoam

Active member
אני לא חושב שג'ימי מסוגל להעמיס פרנצ'ייז על הגב

rapgamer4ever

New member
בשלב הזה של הקריירה אני גם חושב שלא

מצד שני, אם אהיה נדיב, אני חושב שיש 15 שחקנים בליגה שמסוגלים להעמיס פרנצ'ייז על הגב.
לעומת זאת יש 30 קבוצות בליגה, כל קבוצה יכולה להציע 1-2 חוזי מקסימום והתוצאה היא בערך 40-50 שחקנים שמקבלים מקסימום או משהו שמאוד קרוב לכך.
לכן אין ספק שבאטלר הולך לקבל מקסימום ואפילו להשתכר קצת מתחת לערך הריאלי שלו בעוד שנתיים-שלוש.
אגב אם באטלר ימשיך להשתפר גם השנה יכול להיות שיהפוך לאחד מיחידי הסגולה שמסוגלים להעמיס פרנצ'ייז מצליח על הגב. אם ישפר עוד קצת את יכולות הסקורינג שלו ובכלל יתורגל כשחקן יוצר עיקרי אני חושב שהוא יכול להפוך לשחקן כמו פול ג'ורג'.

fatnoam

Active member
עד שלא תעשה לנו משחק פורום, לא נדע מי ה-15 האלו!

וכן מסכים איתך, יש הבדל בין לקבל חוזה מקסימום לבין לסחוב קבוצה לשלבים מתקדמים.
&nbsp
אגב, כרמלו בין ה-15 האלה? לדעתך?

rapgamer4ever

New member
סבלנות! קודם דראפט, פרי אייג'נסי...

אתניע מחדש את המשחק כשהפגרה תתחיל באמת לשעמם.
&nbsp
לגבי הפרנצ'ייז פליירס- אני לא חושב שיש 15 שחקנים בליגה שיכולים לסחוב קבוצה מנצחת על הגב שלהם. יש משהו כמו 10-12 קבוצות טובות בליגה, לחלקן אין כוכב דומיננטי. אני מנחש ששחקן כמו ג'ימי באטלר או קיירי יהיו טופ 15, לגבי הראשון אנחנו מסכימים ולגבי השני קיבלנו מושג בשנה שעברה מה קורה כשהוא מוביל קבוצה.
מלו לדעתי עבר את השלב שהוא יכול להינות מהספק. הוא סקורר מצוין אבל מבחינתי המאזן של הניקס העונה (10-30 במשחקים שמלו שותף) הוא כתם גדול מדי. יכול להיות שזה עדיין מספיק לו להיות איפשהו בסביבות מקום 15-20 (שנה שעברה לדעתי נכנס לטופ 10) אבל כבר לא הייתי מגדיר אותו כשחקן ששווה לבנות סביבו קבוצה.
אגב- מלו לא הולך להיות מדורג במשחק כי אני משאיר בצד שחקנים שסבלו מפציעה משמעותית וטרם חזרו. לצערי יש הרבה כאלה השנה

למעלה