קצת חדשות/שמועות

OrEl74

Well-known member
מנהל
ההוקס שולחים דוויט האוורד לשארלוט

בלינלי ומיילס פלאמלי עוברים לאטלנטה.
&nbsp
מעניין...
&nbsp

rapgamer4ever

New member
טרייד מוזר

שארלוט מקבלת את דוויט שהוא השחקן הטוב בעסקה כך שאפשר להצדיק את הצד שלה. דוויט אוברפייד אבל יש לו חוזה רק לשנתיים, בעוד שמיילס פלאמלי אוברפייד ל-3 השנים הבאות.

נשאלת השאלה מה האינטרס של אטלנטה. בלינלי הוא אחלה שחקן אבל אין צורך לערב את עשרות המליונים שזזו מצד לצד כדי להשיג את בלינלי. המסקנה שלי היא שכנראה אטלנטה רוצים להגדיל את המקום הפנוי בתקרה שלהם הקיץ, כי דוויט (23.5 מיל') בכל זאת מרוויח יותר מפלאמלי+בלינלי (19 מיל').
המהלך לא מאוד ברור לי כי לאטלנטה היה ונותר מקום פנוי לחוזה מקסימום אחד בלבד.

טרייד מעניין ולא צפוי

דוויט הווארד והבחירה 31 לשארלוט.
בלינלי, מיילס פלאמלי והבחירה 41 לאטלנטה.
&nbsp
כנראה אטלנטה קיבלו את הרושם שפול מילסאפ לא יחזור. השחקן ויתר על אופצית שחקן ב-22 במאי. אם הוא לא חוזר, אין מה להחזיק בהווארד ב-23 מיליון דולר לעונה. הם מוסיפים את החוזה הרע של מיילס פלאמלי [37.5 מיליון דולר בשלוש העונות הקרובות] ובלינלי [עונה אחרונה בחוזה], אבל יש היגיון בהבאתם כתחליף לשחקן יקר שאין לו ערך בשוק ההעברות, ואז המחשבה היא, שיהיה קל יותר לאזן בטרייד עתידי חוזים קטנים יותר. בלינלי, אני לא חושב שהוא יפתח את העונה באטלנטה. הווארד, חוסר מזל, עשה עונה טובה וקיווה שהחזרה לאטלנטה תהיה קבועה, אבל ככה זה בליגה, התזמון הלא נכון משנה קריירות.
&nbsp
מבחינת שארלוט אני אוהב את הטרייד הזה יותר, כי הם מיידית משתדרגים בעמדה חסרה תוך כדי שהם פועלים הרבה מעל תקרת השכר - לא היתה אפשרות לעשות את זה אחרת, מבלי לוותר על כלום בעצם, ויש להם את הבחירה 11. עכשיו יהיה להם את המיד-לבל נאן טקספייר בסך 8 מיליון דולר כפול 4 שנים, להביא שחקן משמעותי שיחליף את בלינלי ברוטציה, אולי אריק פטרסון אם דברים יסתדרו, ובזה הם מגיעים לפי ספירה שלי ל-13 חוזים מובטחים בסגל ש-10 מתוכם חוזרים מהעונה הקודמת.

fatnoam

Active member
טרייד טוב לשארלוט

חיזוק החמישיה על חשבון הספסל. הם חושבים שדווייט יעבוד בפנים בעוד שקמינסקי יעבוד בחוץ. זה משאיר להם חמישיה של קמבה-באטום-קידגילכריסט-קמינסקי-הווארד. לא רע. אני חושב שהווארד כבר לא יכול לתת יותר מ-20 דקות טובות בערב ושקשה לו עם הקצב של הכדורסל שהתפתח בליגה בשנים האחרונות. מצד שני, קמבה רכז מצויין ואולי הוא יוכל לחלוב מדווייט עוד שנתיים טובות שיהיו שוות פלייאוף. ההורנטס בוחרים 11 בדראפט, אז הם יוכלו לחזק את הספסל - אני צופה שיבחרו שחקן עם יותר משנה אחת במכללות, או לפחות מישהו שמבחינה פיזית הוא NBA Ready.
&nbsp
ההוקס הבינו שמילסאפ לא נשאר, ושדווייט סתם יתבכיין וייקח פוסטאפים על חשבון הצעירים, והעבירו אותו לפני שיספיק לסרטן את חדר ההלבשה. בלינלי יכול להשתלב בשיטה של בודנהולצר אבל אני צופה שיעבירו אותו לקבוצה שצריכה את שירותיו תמורת בחירתו דראפט. פלאמלי הוא פילר, אבל הוא גם בגיל המתאים להוקס ואם ייתנו לו דקות אולי יתפתח ממנו משהו, אז למה לא.

rapgamer4ever

New member
קודי זלר אנדרייטד, הוא שיחק טוב העונה

וממה שזכור לי הם גם נתנו לו הארכת חוזה של איזה 50 מליון. הדינמיקה עכשיו תשתנה. דוויט יותר טוב ממנו אבל השאלה האם יתן את אותן אנרגיות, אני הרגשתי שהקבוצה הרבה יותר טובה כשזלר על המגרש. עכשיו כשאני בודק הפלוס/מינוס שלו באמת מצוין (רייטינג +6 כשהוא על המגרש, -4 בלעדיו).

אגב מרווין וויליאמס כנראה יפתח בחמישייה וקמינסקי יעלה מהספסל.

fatnoam

Active member
נותן להם אופציות

בסופו של יום, זה טוב שיש נוכחות כמו דווייט, אנרג׳י גאי כמו קודי, אתלטיק ווינג כמו מרווין וסטרץ׳ 4 כמו קמינסקי.
&nbsp
תחשוב שעצוב לומר אבל דווייט יהיה שחקן הפיק אנד רול ושחקן הפוסט אפ הכי טוב בקבוצה הזו, וכנראה גם משנה הזריקות הכי טוב בקבוצה. המחיר עבור זה היה כולה שחקן ספסל (למרות שבלינלי היה חשוב מאוד לספסל שלהם ולקבוצה הזו בכלל), שהוא אינטרצ׳יינג׳אבל.

billc

New member
דוויט שחקן בעייתי, זה נראה שכל המטרה שלו, זה רק לעשות

כסף עד סוף הקריירה, ולקחת לילות אוף כל משחק שלישי
אני מודה שרציתי אותו באטלנטה, אבל אחרי שנה אפשר לומר בוודאות
עדיף להתחיל מהתחלה עם שחקנים שרוצים להצליח

עצוב מה שנהיה מהווארד

מי שהיה פעם ברמת MVP ועכשיו הוא ברמת טרייד של שק בוטנים

OrEl74

Well-known member
מנהל
עוד ידיעות מהלילה

ידיעה שמאוד הפתיעה אותי - הקליפרס מודיעים שהוא מוכנים לשמוע הצעות על דיאנדרה ג'ורדן.
נראה שהם מתכוונים לפרק את החבילה שם (אם כריס פול עוזב זה יקרה במילא)
&nbsp
דווין וויד מימש את אופציית השחקן שלו וישאר בבולס גם בעונה הבאה תמורת 24 מליון.
&nbsp
ספרס, סיקסרס, סלטיקס, סאנס - פנו לניקס בנוגע לפרוזינגס.
&nbsp
יוסטון מודיעים שפטריק בברלי פנוי להובלה.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

Anfield

New member
לדוראנט נגמר החוזה, אולי יחזור לאוקלהומה עכשיו שיש לו טבעת?

אה זה רק בראש שלי.

OrEl74

Well-known member
מנהל
חחח לגמרי

הוא כבר אמר שהוא חותם מחדש והוא גם מוכן להתפשר על השכר בשביל להשאיר את איגי

billc

New member
אחרי מה שהאוהדים של אוקלוהמה עשו בעונה שעברה

לא יגע בהם עם מטאטא

לאוהדים יש זיכרון של פרפר ונטייה למחול במהירות.

ע"ע לברון.
&nbsp
לא שאני חושב שדוראנט יחזור לOKC בזמן הקרוב אבל אני חושב שזו אפשרות ריאלית בהמשך הקריירה שלו

billc

New member
האוהדים צריכים למחול לו? חחח, הוא צריך למחול להם

על מה שעשו לו ובעיקר מה שעשו לאמו

לברון חזר כי הוא במקור מקלבלנד,
לדוראנט אין שום שורשים באיזור.

פספסת את הפואנטה.

זה לא משנה, לא השורשים, ולא מי עשה מה למי.
&nbsp
דוראנט שיחק בOKC מספיק זמן כדי להפוך לHousehold name, גם אם אין שום הצדקה הם עושים שטויות ושורפים גופיות מאכזבה, דבר שהוא נפוץ בכל ספורט, אבל באותה נשימה אם בעתיד דוראנט יחזור, הם יקבלו אותו באותה האהבה שקיבל לפני כן.
&nbsp
מבטיח לך שאין בליבו של דוראנט כעס כלפי האוהדים, להפך נראה לי שהוא יותר מכולם מבין אותם.

picki23

New member
הווארד בהורנטס!

תמורת מיילס פלאמלי, מרקו בלינלי והבחירה מס' 41 בדראפט

שארלוט גם מקבלים את מס' 31 בדראפט

נצל"ש - עמרי כספי חוזר ל-CAA

לפני שבועיים עמרי כספי חתם עם סוכנות השחקנים CAA SPORTS - 'קריאייטיב ארטיסטס אייג'נסי', המייצגת שמות כמו כרמלו אנתוני, כריס פול, דווין וויד, ג'ואל אמביד, קארל אנתוני-טאונס, ובעבר הרחוק - לברון ג'יימס. כזכור, הסוכן דן פייגן נקלע לתסבוכת בדיוק בימים שכספי החלים מהפציעה באצבע וביקש להצטרף לקבוצה עד לסיום העונה. את המו"מ מול מינסוטה לא ניהל פייגן, אך לפי דיווחים שונים כספי עוד היה לקוח של הסוכנות ISE שמינתה לו נציג אחר מטעמה.

סוכנות CAA ייצגה את עמרי במשך כמה שנים עד 2013, עת בחר להצטרף לסוכן דן פייגן. אני מחכה לתשובה רשמית מהסוכנות, אבל נראה שכספי ישתף פעולה עם הסוכן סטיבן יומן, שייצג אותו בעבר ב-CAA, שהוא גם הסוכן האישי של פאו גאסול, ג'וליוס רנדל, טוני פארקר וכריס פול. מעניין שכל השמות שהזכרתי נמצאים בקלחת הפרי-אייג'נסי ויהיה מעניין לראות אם זו החלטה טובה ללכת עם סוכן שיהיה עסוק בחודש הקרוב בשחקנים אחרים, מובילים יותר.

זה הזמן לדרוש - היכן הייתם רוצים לראות את עמרי כספי משחק בעונה הבאה ?

שיקאגו ?
ברוקלין ?
ניו אורלינס ?
קליפרס ?
לייקרס ?
מכבי ?
ירושלים ?

OrEl74

Well-known member
מנהל
עדכונים

הפליקנס שולחים את טים פריזר לוושינגטון בתמורה לבחירה ה-52 בדראפט (כלומר, בחינם)
וושינגטון לדעתי מקבלים אחלה רכז מחליף לג'ון וול
&nbsp
יוסטון מנסים לסחור בראיינן אנדרסון ופטריק בברלי כדי לפנות מקום בתקרה השכר ולהצניח שם גדול בקבוצה
&nbsp
ניק יאנג יצא מהחוזה שלו עם הלייקרס והפך לשחקן חופשי.
&nbsp
דיווחים לפיהם הספרס מוכנים לסחור בלמרקוס אולדריג' בתמורה לבחירה טופ 5 בדראפט הקרוב.
&nbsp
ג'ימי באטלר
הסלטיקס סירבו להצעה של הבולס של באטלר בתמורה לבחירה השלישית.
הלייקרס לעומת זאת שוקלים ברצינות לתת לבולס את הבחירה השניה.
באטלר עצמו קיבל כמה שיחות מאנשים טובים שאמרו לו שכדאי לו להתרחק מהקאבס ולא להכניס ראש בריא למיטה חולה כי ההנהלה שם רקובה.
&nbsp
סקרמנטו, דנבר ופיניקס רוצות את מילסאפ.
&nbsp
&nbsp

rapgamer4ever

New member
טים פרייזר אחלה רכז מחליף, הוא יכול לתרום

איפה שג'נינגס לא הצליח. התקופה שלו בוושינגטון הייתה לדעתי הגרועה בקריירה.

הרוקטס בצעד מעניין כי ממה שהבנתי הם מתעניינים ברכז שיחלוק עם הארדן את נטל הפליימייקינג. או שהם מתעניינים בעיקר בכישרון לפי הפילוסופיה של מורי ויחשבו אחר כך איך זה מתחבר.

לגבי הספרס אני לא חושב שטרייד כזה של למרכוס יצא לפועל אבל זה מרמז שההנהלה לא הכי מאמינה בסיכויים שלה להנחית את כריס פול וללכת עד הסוף.

להבנתי הסלטיקס לא מעוניינים לצרף את ג'יי קראודר לבחירה השלישית בתמורה לבאטלר. הוא חתום לעוד 3 שנים על חוזה מצחיק כך שיש לו trade value גבוה.

מוזר בעיני שסקראמנטו או פיניקס יחתימו את מילסאפ בשלב הזה.
פיניקס בעיצומו של תהליך בנייה כאשר לא ברור מה הם יפיקו ממרקיז כריס, דרגאן בנדר והבחירה של השנה. רק דווין בוקר הוא sure thing, לא יזיק להם עוד שנה-שנתיים בתחתית.
סקראמנטו רק התחילה את תהליך הבנייה (בפעם המי יודע כמה), מילסאפ יכול להוריד אותם מבחירה טופ 3 בדראפט לבחירה 6-7. מצד שני הקינגס מסוגלים להכל.

למעלה