קצת חדשות/שמועות

OrEl74

Well-known member
מנהל
קצת חדשות/שמועות

למי שפספס, דיוויד גריפין לא חידש את החוזה שלו בקאבס בגלל מחלוקת על השכר בינו ובין דן גילברט וגרם בכך לזעזוע לא קטן בקבוצה שמחפשת עכשיו מנג'ר חדש (שמו של צ'ונסי בילאפס עולה חזק בהקשר הזה)

ההתפטרות של גריפין עצרה שיחות טרייד בין הבולס לקאבס בנוגע לבאטלר ועכשיו הבולס מחפשים לו קבוצה אחרת.
מינסוטה ופיניקס חזק בתמונה אבל גם הלייקרס שמפנטזים עליו ועל פול ג'ורג' ביחד.
באטלר אגב, מצהיר שוב ושוב שהוא רוצה להישאר בבולס אבל במקביל גם יש שמועות שביממה האחרונה הוא ניהל שיחות עם קיירי ולברון לגבי האפשרות שהוא יצטרף לקאבס. כמובן שאלה שמועות בלבד.

הלייקרס ואינדיאנה מנהלות משא ומתן כל פול ג'ורג' כשמבחינת הלייקרס הכל הולך פרט לאינגרם.

פיל ג'קסון אומר שהוא פתוח לשמוע הצעות על פרוזינגס.

פאו גאסול יצא מהחוזה שלו עם הספרס אבל צפוי לחתום שם מחדש בשכר נמוך יותר.
בספרס מקווים שהכסף שפאו פינה להם יאפשר להביא את כריס פול.

למרות הבלאגן בבולס והעובדה שהם כנראה הולכים לריבלנד (וויתור על באטלר תמורת בחירות דראפט) דווין וויד מעדיף את הכסף וצפוי להישאר בבולס לעונה נוספת.

הקאבס מחפשים קונים לפריי ושומפרט.

הרוקטס צפויים להציע להארדן הארכת חוזה לארבע עונות תמורת 168 מליון.

אמרה סטודמאייר (ההוא שלקח אליפות עם ירושלים בשבוע שעבר) אומר שהוא שוקל חזרה ל-NBA בעונה הבאה.

rapgamer4ever

New member
החדשות בעיני הן שפורזינגיס במרקט

לא בכל יום יש הזדמנות להשיג סופרסטאר פוטנציאלי בחוזה הרוקי שלו. ההימור שלי הוא שפיל ג'קסון מטריל את העולם אבל מי יודע? אולי הוא הולך להרוס את הצעד הנכון היחיד שביצע כג'נרל מנג'ר.

פאו גאסול בצעד אמיץ. שחקנים כבר ויתרו על סכומי כסף גדולים אבל לא זכור לי מקרה ששחקן יצא מחוזה גדול על מנת לחתום על חוזה קטן ולאפשר לפרנצ'ייז גמישות כלכלית. וזה עוד מבלי לדעת האם הספרס בכלל יצליחו להתחזק בקיץ.

לגבי באטלר אני רק מקווה שמינסוטה לא תגיש הצעה מופרזת.

Cade Foster

New member
ג'קסון לגמרי מתחיל להראות כמו טרול

נראה שהוא כאילו עושה להם בכוונה.
&nbsp
הקומדיה הזאת לא תיגמר לעולם.

liron1311

New member
#wojbomb: דיאנג'לו ראסל ומוזגוב לנטס, ברוק לופז ללייקרס

יחד עם הבחירה מס' 27 בדראפט הקרוב (ללייקרס, אם לא ברור).

rapgamer4ever

New member
ברוקלין הרוויחו בגדול

ברוק לופז סנטר טוב אבל לשחקנים מסוגו אין שוק- מונרו, ווצ'ביץ'... הטלפון לא מצלצל. מה גם שהוא חוזה נגמר אז בכלל הערך שלו בתור שחקן מוגבל.
דאנג'לו ראסל אמנם לא נראה כמו בחירה 2 מוצדקת בדראפט אבל אנחנו מדברים על ילד בן 21 שעוד יכול להפוך לשחקן טוב בליגה.
מג'יק יתן את הבמה לרכז מהדראפט (לונזו בול?) ועשה סלארי דאמפ לחוזה המגעיל של מוזגוב אבל זה חתיכת סלארי דאמפ ביוקר. לדאנג'לו יש ערך הרבה יותר גבוה מזה.

אני מפרש את הטרייד בתור חוזה נגמר (ברוק לופז) תמורת חוזה לא נוח (מוזגוב ל-3 שנים) עם פיצוי בדמות דאנג'לו ראסל. פיצוי גדול מדי.

picki23

New member
מעניין אותי מה אתה חושב

שנה שעברה אמרתי שמוזגוב זו העסקה הכי גרועה שנחתמה בקיץ דאשתקד. אתה אמרת שאתה לא חושב ככה... מה אתה חושב על זה עכשיו ? (לא בציניות - ברצינות, האם העסקה הזאת כדאית יותר מעסקה על טיילר ג'ונסון, אלן קראב ומקסימום לשחקן משלים כמו האריסון בארנס )

rapgamer4ever

New member
יש כמה עסקאות גרועות שהן באותה השורה

דנג: 72 מליון ל-4 שנים.
אוון טרנר: 70 מליון ל-4 שנים.
ביומבו: 68 מליון ל-4 שנים.
מוזגוב: 64 מליון ל-4 שנים.

כולם שחקני רוטציה לגיטימיים שלא שווים חמישייה ואין להם ממש לאן להתפתח.

קראב וטיילר ג'ונסון לדעתי שחקנים עדיפים והם גם במגמת שיפור כך שהחוזים שלהם טובים יותר. הריסון בארנס סיים עונת סקורינג מוצלחת ונראה שהוא מתפתח ליותר משחקן משלים.

picki23

New member
אז אני חושב שאפשר להבדיל בין חלקם

אני נגיד חושב שיש לביומבו ערך הרבה יותר גבוה מאשר למוזגוב, וזה לא שביומבו זו עסקה טובה.. אבל אם צריך לאמוד אותו ביחס למוזגוב נראה לי שאפשר להגיד שהוא שווה מליון אחד יותר לשנה.. אני מאמין שביומבו אובר פייד ב7 מליון דולר לעונה בתנאים החדשים. כנגד זה אני מאמין שמוזגוב אוברפייד ב9 מליון דולר לעונה בתנאים החדשים.

לגבי אוון טרנר : לא חושב שזה עסקה עד כדי כך גרועה, אלא אם כן מתייחסים לשנים , כי הוא הכי טוב מבין ה4... הוא שווה משהו כמו 13 מליון דולר לעונה בתנאים החדשים שבתכלס זה 4.5 מליון דולר פחות ממה שהוא מקבל.

לגבי דנג: זו בהחלט עסקה גרועה, אבל לא יותר גרועה משל מוזגוב כי הוא יותר טוב ממוזגוב (לא יותר חיוני). הוא פשוט Declined בעונה שעברה וזה אומר שהם יצטרכו להשיג Buyout או לנסות להעביר אותו לקבוצה מסכנה...

בקיצור אני עדיין חושב שמוזגוב טיפה יותר גרוע מכל העסקאות הגרועות שמנית, שהן לחלוטין גרועות.

rapgamer4ever

New member
בשבילי הם באותה סירה כי הם באותו מעמד בליגה

שחקנים שמרוויחים כשחקני חמישייה בעוד שהם שימושיים מהספסל ותו לא. בניגוד לקראב וטיילר ג'ונסון אין להם אפסייד שעשוי להצדיק את החוזה.

לא אתווכח איתך אם ביומבו שווה מליון יותר או פחות ממוזגוב, שניהם סנטרים מחליפים טובים. ביומבו יותר נייד ושחקן הגנה עדיף, מוזגוב יותר טכני ומסוגל לקלוע עונשין ולנצל מיסמאצ'ים נקודתיים.

לגבי טרנר אני לא חושב שהוא בבירור הטוב מבין ה-4. סווינגמן רול פלייר שלא קולע משלוש ולא Lockdown בהגנה זה ההפך ממה שקבוצות מחפשות. הוא סוג של סקורר-פליימייקר מהספסל ביעילות נמוכה.

גם לגבי דנג אני לא משוכנע שהוא יותר טוב ממוזגוב. דנג מועמד טוב לחוזה הכי גרוע כי הוא הכי יקר והכי מבוגר אבל אולי אפשר לתת לו נקודות של וטרן לידרשיפ.

בסופו של יום כולם בגדר סלארי דאמפ של 16-18 מליון ושימושיים בליגה במידה דומה לפי דעתי. לכן כשה-trade value דומה והתרומה דומה אני לא מזהה חוזה אחד שהוא יוצא דופן לטובה או לרעה מביניהם.

fatnoam

Active member
הלייקרס יבחרו רכז

ולא רוצים שהוא יחלוק זמן על המגרש או מחוצה לו עם ד׳אנג׳לו ראסל, שהוא כנראה הד קייס.
&nbsp
מעבר לזה, החוזה של לופז נגמר השנה, ברור שהוא לא יחתום שם ושהם לא יחדשו לו, זה בשביל לנקות את התקרה לאם פול ג׳ורג׳ לא יגיע השנה, אלא יוחתם כ-FA, ומן הסתם שחתימה של שחקן בקליבר שלו תוביל את הלייקרס למצב בו הם יכולים להחתים שחקנים נוספים שיצטרפו אליו ולכן יצטרכו את הקאפ ספייס.
&nbsp
יופי של טרייד לשני הצדדים.

picki23

New member
למה ראסל הד קייס?

אין לו פרזנס חיובי בחדר ההלבשה.. פרט לזאת לא ידוע לי על שום דבר שקשור לעצבים/ עושה מה שבא לו על המגרש/ בן אדם עם בעיה במוסר העבודה..

fatnoam

Active member
הוא ילד קטן

רואים את זה גם על המשחק שלו.
&nbsp
אין לו פרזנס חיובי בחדר ההלבשה? ההלשנה על הבגידה של ניק יאנג...
&nbsp
ובכלליות נראה שהוא יותר מעוניין בעצמו ובטוויטר שלו מאשר לנצח משחקים. שיהנה בנטס בקיצור.

OrEl74

Well-known member
מנהל
הנטס מחלקים בחירות דראפט בלי אבחנה

כבר כמה עונות שהם היו אמורים לבחור איפשהו בטופ 5 ובמקום זה הם מדשדשים להם בתחתית הליגה ואפילו בחירת דראפט ראויה אחת לא יצא להם מזה.
&nbsp
&nbsp

picki23

New member
זה הימור ענק של מג'יק + דעתי על המהלך הזה (שלילי)

יש פה Salary Dump רציני ... הלייקרס נפטרו ממוזגוב והחוזה המפוצץ שלו ובתמורה קיבלו את ברוק לופז שהוא חוזה נמר והבחירה ה27 בדראפט (ללייקרס יש את 28). כלומר הלייקרס גם קיבלו פה קלף מיקוח.

אבל מה מסתבר?
שדיאנג'לו ראסל, בחירה מס' 2 בדראפט של לפני שנתיים נשלח לברוקלין בתמורה לתכלס שום דבר ששווה משהו חוץ מכסף ל4 שנים. זה אומר שעל הנייר מג'יק החליט שלא רק שראסל באסט, הוא אפילו לא שווה את החוזה של מוזגוב למשך שנה!! (כשראסל יסיים חוזה, תשאר שנה בחוזה של מוזגוב) עכשיו זה חתיכת הימור כי אם דיאנג'לו ראסל מתפתח להיות רכז טופ 10 תוך שנתיים כדאי מאד שללייקרס יהיה רכז יותר טוב...
מה שמביא אותי למסקנה היחידה שנשארה :
הלייקרס תבחר בבחירה מס' 2 רכז. יותר מזה, היא תבחור את לונזו בול. אני לא אגיד שום דבר שהוא אבסולוטי על ילד בן 19 אבל אני חושב שאם לוקחים בחשבון את כל הבאז סביבו, מותג הנעליים והציפייה לרמת המשחק שלו יחד עם הסופרלטיבים הרגילים של התקשורת האמריקאית = לונזו בול יהיה באסט. הוא יהיה גרוע יותר מדיאנג'לו... דאג גוטליב, שיש לו גם מקורות בלייקרס, שמע שבאימון ראווה הראשון שלו הוא התעייף אחרי 18 דק', ובאימון השני שלו הוא היה סביר לחלוטין - רק נראה ממש פחות אתלטי ממה שחשבו, מה שהוביל את הלייקרס למסקנה כי ייתכן ולונזו לא יכול לשמור על אף רכז ב NBA . אם כך יהיה הדבר = זה חתיכת הימור מטומטם.
מקור : [URL]https://www.youtube.com/watch?v=ApDNAZ85d78&list=PLJTqmdE_6UmnhVlcYIOKNhvqNEz6qpQf8&index=9 [/URL]

עכשיו אני רק מתפלל : תבחרו בדיארון פוקס...
והדאגה שלי?
הלייקרס לא חושבים על העתיד וחושבים רק על מה מתאים בשביל להביא את פול ג'ורג' ולא = "איך אני בונה קבוצה שתגיע לגמר 5 מתוך 7 שנים אחרי שכל הסיפור של גולדן ייגמר" .
ראנדל עם 27, 28 וכנראה גם קלארקסון בדרך לאינדי לפי השמועות...

דעתי על הטרייד

ברוק לופז והבחירה 27 ללייקרס
מוזגוב ודיאנג'לו ראסל לברוקלין
&nbsp
&nbsp
בהמשך למה שנאמר בתגובות מעליי, ככה אני רואה את זה גם.
&nbsp
&nbsp
ברוקלין - לא היו משאירים את לופז באמצע העונה אם היו מקבלים הצעה טובה. הם מקבלים שחקן בשליטה שלהם לעוד 5,6,7 שנים בשכר סביר. רוב השחקנים שיש להם ערך כלשהו בשוק חוזרים לעוד עונה, ואז אם דברים לא עובדים במהלך העונה [וכנראה לא יעבדו], הם יקחו את הבחירות דראפט. מותר לקבוצה לספוג חוזה גרוע אחד כשהיא כל-כך הרבה מתחת לתקרת השכר. לכן, החוזה של מוזגוב לא רלבנטי בכלל מבחינתם [אפשר לפרוס אותו אם רוצים ואז לא מרגישים אותו בכלל], הם מסתכלים על זה כמו ברוק לופז והבחירה 27 בתמורה לראסל, שזה בעצם כמו הבחירה 27 + שתי בחירות סיבוב שני [או בחירת סיבוב ראשון מוגנת כבד או סתם סלרי דאמפ] בתמורה לראסל.
&nbsp
לייקרס - לופז זה שדרוג על מוזגוב מקצועית, אבל גם מבחינת משחקי תקרת השכר, זה מהלך שהיו צריכים לעשות, ושיווקית, הוא עדיין סוג של "שם גדול", לכן קל למכור את הטרייד הזה לאוהדים. לא נסגרת האפשרות שיחתום על הארכת חוזה [בניצול 'זכויות הבירד' שלו מבלי לפגוע בתקרת השכר יותר מדי]. זה גם שולח מסר חשוב של מג'יק - אני בעל הבית, אני מתקן פה את הטעויות שעשו קודמיי. זה שולח גם מסר נוסף - אני לא מפחד לשלוח צעירים בטריידים אם זה מביא לי את מה שאני חושב שאני צריך. הלייקרס מקבלים גם בחירת סיבוב ראשון בדראפט הקרוב שאם בכלל יהיה סיכוי שיביאו את פול ג'ורג', הם צריכים את הבחירה הזאת. לגבי דיאנג'לו ראסל, אין לו עתיד בקבוצה וידענו את זה. הוא סקורר טוב שרוצה את הכדור ובקבוצה של לונזו בול, זה לא יעבוד.
&nbsp
לדעתי זה טרייד טוב לשתי הקבוצות בלי צד מנצח וצד מפסיד.

בעניין פול ג'ורג',דיווח של דייויד אולדריג'- הלייקרס וסקרמנטו

הלייקרס הציעו לסקרמנטו את הבחירה 2 בתמורה לבחירות 5 ו-10, מה שאז היה עוזר ללייקרס להעביר את הבחירות 10, 27, 28 ורנדל / קלרקסון בתמורה לפול ג'ורג'. הקינגס סירבו.
&nbsp
אם זה נכון, נראה שהלייקרס היו מוכנים לעשות את זה גם בידיעה שלא בטוח שלונזו ישאר על הלוח עם הבחירה 5.

rapgamer4ever

New member
לדעתי מוותרים על דאנג'לו מדי בקלות

סופמור בן 21, למה אין לו עתיד בקבוצה? נניח שהגעת למסקנה שאתה רוצה לבחור בדראפט הקרוב רכז. לראסל יש סייז וקליעה לזוז לעמדה 2. לא שווה לנסות? זה לא שעמדה 2 של הלייקרס סגורה.

בנוסף אני מתקשה להאמין שראסל לא יכל להוות נכס במו"מ עם אינדי למשל, שמחפשת לבנות מחדש תמורת פול ג'ורג'. הוא פרוספקט יותר טוב ממה שהפייסרס יכולים להשיג בבחירות אמצע דראפט.

לתת שחקן כמו ראסל תמורת סלארי דאמפ זה בזבוז של trade value אפילו אם אין לו עתיד בקבוצה. מג'יק חילק פה מתנה.

למעלה