קצת בהלם...

גור אדם

New member
חלב בשבת יש גם יש

בפיצוצייה במרכז מרל"ז (אאל"ט). וירקות ושאר קניות - בלטרון בסופר אלונית. נסי לחפש בירושלים אם תוכלי למצוא סופר פתוח. ולגבי בית המרקחת - הרי ראינו שהשירות קיים. תחבורה ציבורית - בעיה שקיימת בכל עיר, גם בי-ם שקיימת מעל 2000 שנה, גם ברכבת המהוללת שלנו וגם בב"ש ובת"א. נכון יש בעיות גם בעיר, שמנית כמה מהן, אבל למה לעשות דרמה מכל דבר?

פיבונת

New member
אז זהו.......

שחלב אין שם, ואנחנו לא מדברים כאן שירותים שניתנים בתוך העיר? למה אני צריכה לנסוע ללטרון ? אני באה מתל אביב ואני לא צריכה להתקשר לשום מוקד עירוני שיקפיצו את הרוקח והוא יגיע רק אם יש לי מרשם, יש טלפון על הדלת של בית המרקחת התורן (דבר שמפורסם גם במקומון של יום שישי) והרוקח מגיע גם אם אני רוצה סטרפסיליס. ולגבי תחבורה ציבורית - איזה בעיה קיימת בתל אביב? אפילו בשבת יש מוניות שירות שיקחו אותי לאן שאני רוצה (כן, כן, גם בשבת). אז אני לא עושה דרמה משום דבר כי למדתי להסתדר, אבל זה לא לעניין שעיר העתיד, לא מספקת את השירותים הללו, אפילו לא בצורה חלקית.

גור אדם

New member
בפעם האחרונה שאני הייתי שם

היה חלב. גם במודיעין על דלתות בתי המרקחת יש את לוח תורנות בתי המרקחת והרוקח האחראי. להשוות את מודיעין לת"א - קצת מגוחך. הרי באותה צורה אנחנו יכולים להשוות את מודיעין לקרית ספר - השוואה לא הוגנת. ובת"א לא בכל מקום יש פיצוציות פתוחות ולנסוע משכונה אחת למקום בו יש פיצוציה פתוחה, זה בדיוק כמו לנסוע ללטרון.

blue43

New member
מספר העורת לגור אדם

1. ירקות בסופר אלונית?! גם אם מצבי היה קשה ואמבולטורי לא הייתי נגיש לשם לצורך זה. עכשיו בוא נעבור לירושלים. יש פיצוציות ומכולות פתוחות בירושלים גם 24 שעות ביממה וגם בחלק הערבי הידידותי של העיר. סופר בצד הערבי כאוות נפשך בלי שום סיכון. בייגלה חם וטרי ישר מהטבון בכל מאפיה במזרח העיר בכבישים הראשיים (אין שום סכנת נפשות). תחבורה- יש מוניות שירות בירושלים, מה שעוד לא השכילו לעשות כאן. בתי מרקחת לאורך 24 שעות היממה, 7 ימים בשבוע כולל יום כיפור. כן שוב בצד המזרחי של ירושלים שטרם חולקה לה יחדיו. אז אם כל כך מחדירים לנו בראש שזו העיר שחוברה לה יחדיו- אז לפחות גם לנצל את זה כראוי. הלוואי במודיעין עשירית מהדברים שיש בירושלים למעט למעט שינאת החינם.

oranje

New member
הצחקת אותי.

להשוות את ירושלים ומודיעין זה משעשע. כן, יש בי-ם הכל, רק שצריך בשביל זה להגיע לשכונות הערביות, מה ש 70% מתושבי העיר לא עושים. כך שבעצם עבור רוב תושבי י-ם, אין כלום.

אמברון

New member
זה לא נכון

מכירה את פרדוס בעליה לגילה? מכירה את הסופר בתחנת הדלק בדניה? יש המון מקומות פתוחים ונגישים בשבת בירושלים. אי אפש להשוות, ואם משווים, אזי ההשוואה אינה הוגנת. לכל מקום יתרונות וחסרונות...

oranje

New member
מכיר, ועדיין אל תשכחי את כל

תושבי צפון י-ם (50% מהעיר?) שלא מגיעים כלל לאיזורים האלו.

אביבקיץ

New member
תגידו, מתי נבחרתי לראש העיר???

כשאת לא מוצאת חניה בתל אביב את שולחת מכתב פתוח לכל תושבי העיר עם ביקורת על מצב החניה בעירם, יפות הנפש שלהם, ונבואות זעם לגבי מה צופן להם העתיד? למה, למען השם, אנשים חושבים שמודיעין זה מין קיבוץ קטן שכולנו נפגשים כל מוצאי שבת ומקבלים החלטות באסיפת חברים? "מי בעד שיהיה בית מרקחת?" "אני!" "ומי בעד שלא נגלה עליו לאורחים?" "גם אני!".

איללי

New member
רק לשם ידיעה - משהו חשוב על מדא

לפני שנתיים כאשר עברתי לירושלים חברה שלי היתה במצב מאוד גרוע באמצע הלילה ולקחתי אותה למד"א בירושלים. לאחר שהרופא בדק אותה הוא המליץ לה על קבלת תרופות. הלכנו החוצה לפקידים/ מודנים ושאלנו ואתם איפה יש בית מרקחת שנוכל לקנות את התרופות המיוחלות. ומה מד"א ענו לי? אין בית מרקחת שפתוח בלילה בירושלים. מכיוון שרק אז התחלנו ללמוד באוניברסיטה לא ידענו אם זה נכון או לא... כמובן זה לא היה נכון ורק בדיעבד ידענו את זה. נקודתי היא שמד"א, עם כל הכבוד להם, לא כל כך מעורים בכלום חוץ ממה שמעניין אותם.. [הייתי אומרת משהו יותר חריף, אבל לא נעים לי, יום יבוא ואזדקק להם..]

blue43

New member
אופס...דרכת לאחד מחברי הפורום על

היבלת שלו..............הוא עובד במד"א...... אבל עכשיו בטח עשרות יקפצו לסנגר.......מתוך אותו רגש חמימות עוטף.

לא נאה לך../images/Emo35.gifאתה יכול ללכת!../images/Emo46.gif

ממש חוצפן אתה אולי באמת עדיף שתשאר בפורום שלך בYNET אם אינני טועה. רגש חמימות עוטף זה מה שעושה את הפורום הזה נפלא ואהוב!!! ולגבי אמנון מרגלית שבכוונה אני מזכירה את שמו כי הוא עובד מד"א ואני גאה שהוא משלנו!!! הלוואי שהיית כמוהו ברוח ההתנדבותית, העזרה ואהבת הבריות. יש דברים ששתיקה יפה להם אחד מהם היא שפשוט אל תגיב כי התגובות שלך פשוט

טגח

New member
יש לכם טעות קטנה....

אמנון מרגלית האיש והאגדה הוא מתנדב במד"א - תורם מזמנו הפרטי להצלת חיי אדם! וכן זה מרגיז כש"מלכלכים" על מד"א כי בכל זאת זהו ארגון התנדבותי(המתנדבים הם משלמי המשכורות לעובדים)והם אלו שבכל זמן שאנחנו(אזרחי המדינה כולם)צריכים אותם הם שם בשבילינו!!! אני שוב מצדיע לכל הנערים והנערות ,הבוגרים והמבוגרים שעושים לילות כימים עבורי(נו) אז שלא יעבדו עליכם..מדא זה אחד הדברים היותר טובים בארץ בכלל ובמודיעין בפרט! שי

blue43

New member
אני באמת מעדיף את החמימות שם

על פני הדביקות המעושה כאן. ממש להקיאולגבי אותו מתנדב או עובד במד"א דברים לא נראמו לגופו של אדם (כמו שנהוג בפורום הדביק והעיירתי הזה) אלא לגופו של ענין. אני ממש אוהב את ההטפות היהודיות המעושות האלה של יאכנות בעיירה היהודית. פולניה קטנה.

d a l i a l

New member
ואתה קורא לעצמך "מנהל פורום"???

ככה אתה גם עונה ומגיב לקוראים אצלך בפורום?

Ari100

New member
אולי זאת סתם פרובוקציה מצידו לגרור

אנשים לפורום השני שפחות פעיל מפורום זה.

blue43

New member
אני לא קורא לעצמי אני במינוי כזה.

יש לי שם והוא מופיע לעיני כל- אני לא מתבייש בו, לא מרגיש צורך להסתתר מאחורי כינויים. כן, אני יודע שיהיו עכשיו ילדי הגן שיקפצו יטיפו מוסר- נו, את משל המראה כבר כתבתי לכם. תשתמשו בו קצת יותר.

סליחה על שאני מעיר את הויכוח...

אבל לא הייתי כאן ולמרות שהלכתי אחורה בפורום לא מצאתי ואין לי מושג מהו הפורום השני, היכן שמך "מופיע לעיני כל" (לא בפרופיל המשתמש הריק) ובכלל, על מה המהומה... שוב, מתנצל, אבל מאד סקרן אותי. חוצמיזה הייתי מציע יתר עקביות: במקום אחד כתבת שהפורום פה הוא צפיחית בדבש ובמקום אחר שהוא מיצי מרה...

falash

New member
הרשה לי לצטט מ"דירה להשכיר"

"לך, לך לך
, גם לנו לא יאה ולא נאה... הלך החזיר בא הזמיר..."

blue43

New member
חן חן לועדת ההשמה שפועלת ללא לאות

בפורום הזה. אז על אפכם ועל חמתכם- אם יש לכם כאלה ליד כל הצפיחית בדבש שאתם שוחים בה עד גועל.

אתה עוד פה../images/Emo12.gifלך כבר../images/Emo88.gif

אתה לא מבין שאתה לא רצוי פה????? אתה לא מבין שאנשי "הצפיחית בדבש" סולדים ממך לך, לך לפורום "האיכותי" שלך..... הוא לא פחות מגעיל
ושוב, הלוואי שהיית רבע מאמנון מרגלית הקנאה שלך צועקת לשמיים...... לך, לך מפה!!!!!! קישתא!!!

למעלה