קצת בהלם...

אמברון

New member
בודאי שאנחנו ממורמרים

יש לכל אחד מהכותבים כאן לא מעט ביקורת על העיר (אם אפשר לקרוא לה "עיר", שכן שירותים בסיסיים ברמה סבירה מאוד חסרים כאן). אני גרה כאן קצת למעלה משנה ועדיין לא ממש מוצאת את עצמי מבחינה "פיזית". אבל מצאתי כאן את עצמי בכל מובן אחר. האנשים כאן נפלאים! זה מקום חם, מקבל, נעים, נדיב ופתוח, ואת זה אפשר לגלות באמת רק כשנמצאים כאן מספיק זמן. הפורום הוא שיקוף בקטן (סליחה... בגדול!) של התושבים. אני לא רוצה לקלקל את הפאסון הקשוח והמרושע שלי ולהתחיל להימרח כאן בדברי הלל מתקתקים ודביקים. טוב ורע כאן כמו בכל מקום אחר. אבל גם כשרע, הבזקים קטנים של טוב מטשטשים הכל. <ראיתם מה נהיה ממני? איחס
. אבל אני אוהבת אתכם. באמת
>

אם לא רצית לפגוע ולזרוע הרס, אז למה

בחרת להשתלח, להכפיש ולהשמיץ? תמיד יהיו דברים לא בסדר בכל מקום שבו גרים אנשים, אבל להקיש מתוך מקרה אחד על הכלל זה לא נכון ולא חכם. יש כאן בפורום ובמודיעין בכלל אנשים נפלאים, חמים, חכמים, שהיו נחלצים לעזרת כל אחד, אם רק היה מבקש. לזרוק בוץ נורא כיף וקל. בוא נראה אותך מתנצלת. זה הרבה יותר קשה.

מריום

New member
שיר "הלל"

נראה לי שפגעת במשהו נורא כואב לכולם- אין בעיר העתיד שירותים מינימליים- לא דיברת על הדואר שיש רק אחד כי השני נסגר ורמזור בישפרו בנו רק אחרי הרוג ועד שלא נדרסה מישהי בניצהים לא גידרו את בית ספר ניצנים ועוד היד נטויה. למה לא להתלהב? זה מה שנשאר לעשות למי שנמצא פה- לא? דרך אגב- מישהו יכול להפנות אותי לסנדלר וגם לתופרת וגם למתקן פנצ'רים? איפה יש?

Yuval I

New member
בעלי מקצוע

סנדלר יש בשילת, בשוק ליד סטוצי. תופרת יש בחנות הבדים ואבזרים לתפירה, שוב בשוק אבל בצידו השני ליד חנות הצילום. מתקן פנצ'רים יש בתחנת הדלק של סונול וליד ההום סנטר, אחרי הכל במסגרת.

ועוד דואר יש בדבורנית

אני הראשונה שמבקרת את העיר, יודעים פה שקשה לי מאוד להשתלב בה, ושאני מפנטזת על מגורים במקום שמזכיר לי יותר את נוף ילדותי. ועדיין, לא צריך להגזים....... שלא נדע מאסונות....

מאמיה

New member
מסכימה עם כל מילה של המבקרת

אמנם הכל נכתב בטון זועם משהו, אבל למיטב ידיעתי בית מרקחת תורן פתוח עד 23:00 ביום רגיל. ביום שישי הוא בכלל לא פתוח ובשבת מ-11:00 עד (?). מהנסיון שלי כשהייתי צריכה תרופה דחוף בשישי בלילה נסעתי לתל אביב. לצורך הבדיקה התקשרתי עכשיו 2:45 ל-106 והמענה הוא "תושבים נכבדים, ברגע זה אנו עסוקים בפניות קודמות, פנייתכם חשובה לנו, מייד עם תום הטיפול נענה לפנייתכם" כך במשך 3 דקות. אז תושבים נכבדים, שאני מאוד מעריכה מוקירה ואוהבת, קיבלנו פה הזדמנות פז לשאול את ראש העיר הנכבד שלנו - למה לעזאזל אין פה בית מרקחת תורן? ולמה אף אחד לא עונה ל-106 ב-2:45 בלילה? אני חושבת שיש פה הרבה אנשים שיזמו ושינו והזיזו, אז הנה עוד משהו שצריך להאבק בו.

זה לא נכון.

זה פשוט לא נכון שאין רוקח תורן. יש, ומתקשרים מאה ושש, בסוף עונים [נכון שלוקח מעט זמן לפעמים, אבל לא בלילה]הם נותנים מספר טלפון של רוקח תורן, וזה הכל, מתקשרים והוא פותח את בית המרקחת. לפחות זה מה שהיה לפני שנתיים כשהייתי צריכה לקנות תרופה באורח דחוף. וכשהייתי צריכה אקמול באורח דחוף, עשיתי את הלא ייאמן, ושלחתי את מיכאל להקיש בדלתות של שכנים, כמה מוזר........היה להם אקמול, והם נתנו בשמחה.

מאמיה

New member
את צודקת - עכשיו כן ענו לי ב-106

המרכזנית האדיבה הסבירה לי ש-106 פעיל 24 שעות ביממה ולא ברור לה למה לא ענו לי. היא אף אמרה שיש רוקח כונן שהדרך להקפיץ אותו היא רק דרך 106 ורק במקרים דחופים באמת וכשיש בידייך מרשם. ואני עדיין שואלת: האם לא הגיע הזמן שיהיה בית מרקחת כונן במודיעין? אני לא צריכה להתנצל על חומרת המצב ולא רוצה ייסורי מצפון על שאני מעירה מישהו ולא רוצה להמתין חצי שעה על הקו כי יש שיחות קודמות ב-106.

גור אדם

New member
אבל זו בדיוק ההגדרה של כונן!

בכל לילה יש בית מרקחת אחר שהוא כונן. אין זה אומר שהוא צריך להיות פתוח כל הלילה, אלא שהוא צריך להיות מוכן להקפצה מהבית. אני בטוח שאין שום תרופה שלא יכולה לחכות 20 דקות עד שהרוקח הכונן יצא ממיטתו לבית המרקחת ויפתח אותו.

מאמיה

New member
ההגדרה של כונן היא שהוא זמין

אם התקשרתי באמצע הלילה ואף אחד לא טרח לענות לי ב-106 והדרך היחידה להשיג את הכונן היא דרך 106 מה הוא עוזר לי????? בית מרקחת שאין לאוכלוסיה דרך להגיע אליו הוא לא כונן. ובכל עיר שמכבדת את עצמה יש בית מרקחת פתוח גם באמצע הלילה וגם בשישי ושבת. וואלה - יש לי תחושה שנתקעתם במקום הלא נכון. מה הקשר לרוח הדברים קחו את התוכן ותחשבו אם זה מדבר אליכם. אליי זה מדבר. אני רוצה שיהיה פה בית מרקחת פתוח וזמין בכל עת. לא רוצה להגיע למצבי חירום כדי שייפתח עבורי בית מרקחת בלילה. ובטח שאני לא רוצה לחכות חצי שעה על הקו של 106 כדי שתחליט המרכזנית אם בא לה לענות לי.

chili3

New member
אף אחד פה לא אומר שהכל במודיעין

מושלם וברור שיש עוד הרבה מה לעשות, לשנות ולהוסיף בעיר. אך יש דרך לכתוב דברים. "מבקרת אחת" בחרה לכתוב בצורה מתנשאת ובוטה מאוד ולכן התגובות כפי שהם.

אין לי כוח לכתוב לך מה דעתי...../images/Emo46.gif

רק דבר אחד....חבל שלא כתבת פה באותו היום בלילה,כשהזדקקת לעזרה, בטוח שתוך כמה דקות מישהו היה עוזר לך
כן, כאלה אנחנו...מין אנשים מוזרים כאלה...:- שאוהבים לעזור אחד לשני...

לושית1

New member
תגידי..

באיזה טעם את..? תחשבי שניה, עצרי את וחברייך מכל ההתלהמות והכעס. תנסו לדמיין אתכם במצבה, נראה לכם שהדבר הראשון שיעלה על דעתה הוא להיכנס לפורום? אני מסכימה אם היתה אחת מכם, אבל היא אורחת בעיר!!

ואם היא אורחת בעיר, מוזר שהמארחים

שלה לא טרחו לעזור לה. אם היא יודעת להיכנס לפורום עכשיו, היא בטח היתה יכולה להיכנס אליו קודם.

א י ו ש י

New member
סליחה גב' לושית../images/Emo12.gif

גם את כתבת בפורום היום וקיבלת קבלת פנים חמה!!! מה ש"גברת מנהלת" וכולם ניסו לומר זה שיש כאן אנשים חמים בעיר הזאת שמוכנים לעזור ולהירתם לאדם בעת צרה שנתקע אפילו באמצע הלילה!! את עוד תיווכחי בהמשך אם תהיי פה איתנו נכון, העיר הזאת עוד לא ממש מושלמת ויש דברים שחסרים אבל יש מרחק בין התנהותה של מבקרת וקטילתה את כל מודיעין לעובדות בשטח!!! להזכיר לך מה כתבת? אנשים חביבים, נחמדים, יקרים, ראש טוב וכבר קוטלת??? המנהלת צודקת ואני לא מבינה את תגובתך. (איפה היוזמה? המכתב לראש העיר? ה"קדימה" משנים!!!)

מאוד נמוך../images/Emo12.gif וההערה שלך לא נמוכה?

רק הגעת, וכבר פרובוקציות
את לא מכירה בכלל את עפרה, להגיד עליה נמוך
תסלחי לי מאוד...

אורחת פורחת...וטוב שכך...../images/Emo31.gif

אם היה לה זמן לשטוח בפננו את הטענות שלה, אז היא יכלה גם באותה ההזדמנות לבקש עזרה בפורום... וחוץ מזה, מאוד קל לבוא מבחוץ ולטעון טענות, ולמה אנחנו נעלבים? כי היא הציגה את הטענות כאילו אנו באופן אישי אחראים להם.

פיבונת

New member
אני דווקא מסכימה עם דברי המבקרת

נכון שהנטייה הראשונית היא להגן על הבית, אבל בואו לא נהיה תמימים העיר כבר מזמן היתה צריכה לתקן את חבלי הילדות שלה. כל כך הרבה שירותים לא קיימים או קיימים בצורה לקויה בעיר שזה מדהים. עיר שמתהדרת בשם עיר העתיד ודברי דואר בה לא מגיעים (אני נאלצת לתת כתובת אחרת על מנת לקבל דברי דואר חשובים), אין איפה לקנות חלב ביום שבת אם נתקעים (או ירקות או כל מוצר מכולת אחר.....), שירותי התחבורה בעיר לוקים בחסר ואני לא אתחיל אפילו לרשום את מה שיש לי להגיד על מרגלית, ועכשיו נודע לי שגם שירותי חירום כמו בית מרקחת אינם זמינים בקלות. ואגב, מישהו מכם ניסה להגיע לבית העלמין של מודיעין בימים אילו של גשם ? בדרך לשם בלתי עבירה למי שאין ברשותו רכב 4X4, ותהיו בטוחים שזה מאד לא נעים למי שבכל זאת צריך להגיע לשם. ולא, אני לא מבקרת בעיר, אני גרה פה כשנה ועדיין לא התגברתי על הלם התרבות של לעבור ל"עיר העתיד". חבל מאד שאף אחד מעיריית מודיעין לא טורח לקרוא שורות אילו (או טורח לקרוא אבל לא לשפר את העניינים).

למעלה