קצת בהלם...

Agnetta

New member
את לא חושבת שאת מגזימה קצת??

ההתנהגות שלך מוכיחה שיש צדק בדבריו של בלו. מי את שתחליטי אם מישהו נשאר או הולך? מי שמך לקובעת?

א י ו ש י

New member
לא מצדיקהה את דניאלה אבל אני

חושבת שהתנהגותו של בלו לא לענין הוא ממשיך לרדת עלינו ומשתמש בשפה בוטה ולא נעימה. קורא לנו חבורה של צפיחית בדבש, גועל ועוד פנינים וזה מכוון אלי ואליך ולכל אחד מהפעילים פה.. לא הייתי משתמשת בביטויים כאלה של גירוש אבל בהחלט סבורה שמי שכל כך לא נעים לו פה ולא מפסיק לקטול על ימין ושמאל למה נשאר בכל זאת???? וברור שאיש מאיתנו לא יכול לגרש ולא באמת מתכוון לגרש גם לא דניאלה אבל אני תוהה אם רע לו כאן בגועל הזה מה הוא ממשיך להיות פה????

blue43

New member
הנה נתת את הסיבה בעצמך

כדי לראות את הסערה בכוס מים- שכל כך נהנים לעשות כאן. זה עושה לי את היום, חוץ מעוד דברים יותר מענינים שגם עושים לי את היום. ואגב, ממש הצדקתם את דבריה של זו שהתחילה את השרשור הזה. הנה כמה פשוט להוציא מכל הצדקנים כאן את בדיוק מה שדיברה עליו מתחילת השרשור. לכו להסתכל במראה קודם ורק תדאגו שהיא נקיה כדי שתוכלו לראות באמת. לא תאהבו את המראה- זה בטוח. ולכל המגרשים- אני כאן על אפכם ועל חמתכם. אתם מוזמנים לחסום אותי כפי שכבר עשיתם ללא מעט גולשים שלא התאימו לכללי החונטה השלטת כאן.

עד כאן!

האדם היחידי שנחסם מהפורום הזה היה אחד שטרח להשתלח, להשמיץ, להעליב, לנבל את הפה ועוד 'פנינים' שכאלה. אנחנו חוסמות רק את מי שעובר על כללי תפוז, ולא סתם "כי בא לנו". כנראה שאתה כל כך מקנא בפורום הזה ובהתנהלותו, שהקינאה מעוורת את עיניך ואתה מסלף עובדות רק כדי להצדיק את עצמך ואת התנהלותך המאוד לא מכובדת. אנחנו מקבלים בברכה כל גולש וכל דעה, כל עוד הם מתבטאים ועומדים בכללים שקבע תפוז. לא מתאים לך? אל תהיה פה. רוצה להיות פה? רק לפי הכללים.

blue43

New member
או סוף סוף. חשבתי שנרדמתן בשמירה

אני שמח לראות את תגובתכם מנהלות יקרות. זה היה צריך לקרות הרבה קודם, אבל התגובות כנראה התאימו לכללים העמומים שנהגתם כאן. "לפי הכללים".....של מי? איפה הם רשומים? באף אחת מתגובותיי לא ירדתי לרמת האיש אלא לרמת גוף הנושא. תלמדו להתמודד עם ביקורת ולא כמו ילדים קטנים בגן- שזו כנראה הרמה השלטת כאן. רמת הקישטה נקרא לזה.... ולגבי איפה אני אהיה- זה תלוי אך ורק בבחירתי שלי, לכל התוהים והמגרשים למינהם, או אלה ששמו עצמם ועדת השמה..

לאאא אל תלך פליזזזזזזז../images/Emo67.gif

תשאר תשאר פה!!! ככה נוכל לראות מזאת שחצנות, יהירות, חתרנות, חוסר אדיבות יהיה למה להשוות מה לא לעשות ואיך לא להיות!!! בבקשה תשאר פה ה"פנינים שלך" והביקורת שלך שווה "זהב"

blue43

New member
תודה. חבל שלא ניקית את המראה לפני

כמו שהצעתי באחת מתגובותיי לעיל. אולי אז אטימות האזניים והעיניים היתה נמוגה. עדין לא מאוחר.....

לידיעתך, אנחנו כאן בהתנדבות

אנחנו נכנסות מתי שאנחנו רוצות, מתי שמתאים לנו, ולא כשכל אחד נכנס, משתלח, אומר דברים לא נכונים, מסלף עובדות ומתחיל למדוד זמן עד לתגובה שלנו. הכללים של תפוז רשומים בדף הכניסה לתפוז. לך ותקרא. אולי תשכיל קצת. אתה אומר שלא ירדת לרמת האיש, אבל להשתלח במנהלות זה לא לרדת לרמת האיש? מה, אנחנו לא בני אדם? (אולי בפורום שלך המנהל הוא על-אדם, לא כאן). ובנוגע לרמה - לנו טוב ככה.

למעלה