קצת בהלם...

קצת בהלם...

שלום לכם חברי פורום יקר... לשימחתי התווספה למשפחה נסיכה. כחודש לפני יציאתה לאוויר העולם, עברה משפחתה לגור במודיעין. עיר המאה עשרים ואחת, כל כולה, אתר בניה אחד גדול, רכבת בדרך, בנייני פלצות כאלה, כבישים קלוקלים, תמרורים לרוב, סידורי תנועה הזויים, ובנין אחד רב קומות שמזכיר את זרועות להקת שלום 80.. שמחבק את העיר ממרומי הגבעה וצופה בשכונה כזו או בזוג מאוהב כזה.. וגולת הכותרת - בית מרקחת אחד! אחד! אין לרפואה.. הטירוף בהתגלמותו הפקרות לשמה שערוריית המאה. אמנם אתר בניה, שפע של תושבים פורום יש להם, משתחים את ענייני המפגש הזה המפגש הבא... נחמד , אין בזה שום דבר רע אבוי לבושה, בעיר שמתהדרת בפאר היצירה, ולבית מרקחת, הייתי צריכה להגיע עד לתל אביב בשעת לילה מאוחרת. כי אין ולו אחד בסביבה. איך יכול להיות??? איפה יפי הנפש שמבקרים וכותבים? יש ראש עיר? איפה הוא? האם האנמיה השתלטה? אה...בטח לא מגיע לבית מרקחת לפרוע את המרשם... נראה אתכם עוד כמה שנים..

d a l i a l

New member
הירגעי במטותא...

הייתי אומרת שקצת נסחפת. אין בעיר הזו הרבה דברים אבל - יש בית מרקחת ואפילו יותר מאחד. ויש גם בהחלט הרבה יפי נפש שמבקרים וכותבים - ואני אומרת זאת ללא טיפת ציניות. בכל מקרה, אני מאחלת לך שהייה מהנה בעיר ושלא תזדקקי יותר לבתי מרקחת בשעת לילה מאוחרת... וחג שמח - כמובן!

ברוגע ובשלווה..

הרשי לי להשיב לך - לא במד"א ולא האדם שאחראי על האיזור (רוני שמו אם אני לא טועה..) אמרו שאין באיזור בית מרקחת.. ונאמר וטעו כולם: איפה רשום בית מרקחת תורן? על איזו יבלת בדיוק דרכתי אצלך..? עזבי, לא מענין את שם, וטוב שאני לא

d a l i a l

New member
רשימה חלקית...

מכבי גינת דותן 70 מרכז מרלז 08-9735686 ניו פארם גינת איילון 10 מודיעין סנטר 08-9724131/33/36 נרקיס שדרת המכבים מ"ר מרכז רננים - מכבים 08-9262894 סופר פארם עמק בית שאן 29 קו אופ הריבוע הכחול 08-9733200 סופר-פארם שד' המלאכות ישפרו סנטר 08-9269536 קופ"ח כללית גינת דותן 70 מרכז מרלז 08-9735545 קופ"ח לאומית עמק בית שאן 29 מרכז מסחרי 08-9735222 קופ"ח מאוחדת שמואל הנביא 6 מרכז דונה 08-9735127 רוזנפארם גינת החולה 76 קאנטרי סנטר 08-9701866/7 ועוד אחד בישפרו סנטר. בתי המרקחת בניו פארם עובדים עד השעה 22:00. לגבי היבלות - אני מטפלת אצל פדיקוריסטית מדהימה. רוצה את הכתובת?

אמברון

New member
איזו התנשאות מכוערת ../images/Emo31.gif

ואני תוהה - על איזו יבלת דרכו אצלך? מאיזה מקום כותבת ירום הודה? לחדד במילים את יודעת. דרך ארץ למדת? (אל תטרחי לענות. התשובה ברורה לכל). חזרי לך אל החור הנאור ועתיר השירותים ממנו באת והניחי לנו, יפי הנפש המתבוססים באבק הבניה, לחיות כאן בשקט ובשלווה כי השכנים טובים בעינינו. ולראיה - הפורום הנהדר הזה, שאילו היית נכנסת אליו בליל שישי ושואלת היכן אפשר למצוא, בטוח שלא רק שהיו מסבירים לך איפה אלא היו מביאים לך מה שאת צריכה עד דלת בית מארחייך. רק בריאות ומזל טוב על הלידה.

ע זי

New member
ועוד משהו..

יש דבר כזה שנקרא בית מרקחת תורן. הוא קיים גם בערים נאורות ולא רק במודיעין... כל מה שצריך זה לברר איזה בית מרקחת הוא התורן ועל דלתו חייב להיות רשום מס' הטלפון של הרוקח שיגיע ויספק את מבוקשך.

אסביר את עצמי..

כאורחת בעיר, מצאתי את עצמי במצב חירום ביום שישי בלילה, עם תינוקת בת שבועיים. הדבר הראשון שעלה על דעתי, הוא להתקשר למד"א. מי אם לא הם ידעו על בית מרקחת?..הללו הפנו אותי לאיש האחראי באיזור...והשאר סיפרתי.. תאר לך מצב שכזה, לא סימפטי בכלל.. מוסדות אלמנטרים שכאלה צריכים להיות מפורסמים בראש ובראשונה בערים חדשות, אם זה סטיקר, מגנט, או כל דבר אחר מאיר עיניים או בשליפה.

ע זי

New member
טלפון פשוט לזכרון: 106

פועל בלא מעט ישובים בארץ... והפלא ופלא... גם במודיעין

chili3

New member
אני חושבת שבמקרה כזה, בכל מקום

שאת לא גרה בו ולא מכירה, היית מרגישה אבודה ולא רק במודיעין. יכולת בהודעה הראשונה שלך להפנות אצבע מאשימה כלפי מד"א והשירות שהם נתנו לך, אבל את בחרת להאשים את תושבי העיר כולה.

את לא פה וטוב שכך!! ../images/Emo31.gif

נכון, אין כאן בית מרקחת באמצע הלילה עד כמה שאני יודעת אבל בין זה לבין לבוא לפה בגישה כה מתנשאת ולקטול את העיר כולה זה ממש לא לענין. אנשים כמוך מוטב שלא יגיעו לפה העיר יפה ,טובה ומתפתחת אז אין בה את הכל כמו ערים אחרות אז?????? למה לקטול ככה

yoelth

New member
מבקרת אחת - מזל טוב להולדת הבת

מודיעין סובלת מהמון "מחלות ילדות" וזה נכון, וזה גם נכון שמחלות ילדות חולפות עם הזמן, מה שצריך זה המון סבלנות. ברם, לתושבי מודיעין יש פיצוי אחד גדול והוא איכות התושבים כאן. את מוזמנת לבוא, להכיר, להתרשם מהעיר ומיופיה (כשאת לא במצב של לחץ) ואז אני מבטיח לך שתשני את גישתך אל העיר המדהימה הזו. במקום להיות מבקרת אחת (מלשון ביקורת) תהפכי למבקרת אחת (מלשון ביקור)והכל יבוא על מקומו בשלום. הרבה בריאות לילדה ולאמא שלה.......

מבקרת=ביקור ולא ביקורת..

דבריי לא סותרים את הטוב שראיתי, וגישתי לא השתנתה מעט האנשים, אבל ממש מעט האנשים שפגשתי (ואחד מאוד מיוחד) במודיעין, וגם את האיש הנחמד שעוזר לילדים לחצות את הכביש ליד בנין העיריה..והבתים היפים..והפרטים הקטנים שמקשטים את העיר..והדקלים בפינות הרחוב ובכניסות לבתים.. אז שיתפתי בענין..איזה ריקושטים, יא אללה!!

לכל הנפגעים והנפגעות..|..

"הערה לצורך הארה"..מכירה? מכירים? אין כאן שום ענין בלפגוע ולזרוע הרס.. דברי נבעו ממצוקה ומנסיון לפתור ענין, שלדעתי אקוטי. בטוחני שאת וחבריך שמתרעמים על דברי, ממורמרים על ענין כלשהו שקשור במודיעין או ענין אחר, ואני בהחלט לא הכתובת לזעם שלכם. תחייכי, זה בחינם.

talia 2

New member
לא ייאמן...

"ריקושטים"? אני מציעה שתפתחי את השירשור בכל שורה בה חתומה 'מבקרת אחת' ותקראי את הדברים מהצד בקפידה. אלו הדברים היהירים והמתנשאים ביותר ששמעתי מזה זמן רב. אני לא רגילה להתבטא בצורה כזו אבל בכל זאת אומר: מקווה שאת ושכמותך לא יגורו בסמוך אליי.

מיקלול

New member
חבר'ה, התשובות שלכם גורמות לי

להרגיש גאוה ואפילו ריגשו אותי. איזו אהבה לעיר, איזו אהבה לאנשים. אותי שכנעתם, אני שמחה להיות חלק ממכם. אני שמחה שאתם ושכמותכם, גרים בסמוך אליי. ולך מבקרת אחת, ההפסד כולו שלך. אם תמשיכי במודיעין אני מציעהלך למצוא ניק חדש.

yoelth

New member
מבקרת אחת - עוד הערה חשובה

בפעם הבאה שאת "נקלעת" אצלינו למצוקה דומה, אל תמהרי לנסוע לתל-אביב. בקשה קטנה כאן בפורום היחודי והחם הזה היתה מביאה לתוצאה מפתיעה מבחינתך. לנוכח העובדה שיש כאן ריבוי של תינוקות, ילדים והורים לו רק היית רומזת שאת במצוקה ושאת צריכה תרופה כזו או אחרת - היו צצים , תוך פחות מחצי שעה, לפחות 3-4 חברי פורום זה ומציעים לך את מבוקשך מכל הלב וללא תמורה כמובן. זה קרה כאן לפני כחודש וזה יכול להתרחש רק כאן. לא בגבעתיים, ולא ברעננה, לא בצפון ת"א ולא בסביון - במודיעין כן - וזה מה שגורם למיקלול ולי ולעוד רבים וטובים להרגיש המון "גאוות יחידה". ותחשבי על זה!

למעלה