קפצתי מהעמוד השני

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

DDN

New member
ממממ. לא בעיקר על D&D

לרוב מדברים כאן בכלליות על משחקי תפקידים. זה יכול להיות חופשיטה, מו"ד (שזה מבוכים ודרקונים - D&D בעברית), אקזלטד ועוד. ודווקא אם אינני טועה, אין בפורום רוב לאף שיטה.

Dumarius

New member
משחקי תפקידים -D&D

זה פשוט המשחק הכי מוכר. הכי נפוץ גם. אם אני לא טועה... למרות שמצד שני אם אנשים יראו "משחקי תפקידים - D&D" הם עדין ייכנסו לשאול שאלות על neverwinter nights, כי זה כאיל ומשחק שמבוסס על DND... אז לא יודע... זה מסובך.. אולי משחקי תפקידים שולחניים (למרות שכבר הצבעתי לDND)..

BluePrint

New member
do not compute

תקן אותי אם אני טועה, כי מה שהבנתי ממך זה: "יש המון משחקי תפקידים", ו"השם שיש עכשיו כללי", אז צריך לשנות אותו ל"משחקי תפקידים D&D". (כדי שלא יתאים ל"המון משחקי תפקידים"
)

dragon zlotnik

New member
התלבטות

צד אחד השם "משחקי תפקידים- פנטזיה ודמיון" זה שם שלדעתי הרבה יותר קולע, וזה הבסיס של מ"ת, אבל השם "משחקי תפקידים- d&d" יגרום לאנשים יותר להבין מה הולך כאן כי d&d כמו שאמרתם יותר מוכר.

gambakupu

New member
שאלה היפותטית

אם מספר אלה שרוצים שינוי (אבל לא סגורים על למה לשנות) שווה פחות או יותר לאלה שלא רוצים שינוי. מה יהיה?

DDN

New member
הסקר מצויין - כמות המצביעים הגדולה

מוכיחה את זה.

Tanath

New member
לדעתי, להשאיר את השם כמו שהוא

והנה, אני מסבירה: נכון, אנשים נכנסים לכאן בטעות לפעמים כשהם מחפשים פתרון למשחק מחשב זה או אחר. אפשר לראות בזה דבר מעיק או מציק טיפה, אבל מצד שני, יש לזה גם יתרון של לחשוף אנשים חדשים לעולם המשחקים :) הממ, הייתי בטוחה שיש לי יותר מה להגיד, נו מילא. Tanath - Cleverly disguised as a responsible adult -

DDN

New member
גם אם אין לך הרבה מה לומר,

גררתי אותך להגיב, אני יכול לטפוח לעצמי על השכם
ואהבתי את המשפט בסוף, שחשבתי שהוא חתימה, אבל מופיע בהודעה. נראה לי שאני אגנוב לך את זה ואשתמש בזה בחתימה שלי מתישהו.

Tanath

New member
תמיד שמחה לעזור

המשפט הוא לא שלי, ואכן אין לי חתימה. אני חושבת שרמץ פעם היה אחראי להשגיח שהשורות שאני רושמת במקום חתימה ישמרו על רמה מסויימת של עניין, אז אני כל פעם כותבת משהו אחר. Tanath - A balanced diet is a cookie in each hand -

DDN

New member
תרגום למה?

למשפט? דיאטה מאוזנת זו עוגיה בכל יד.

DDN

New member
יאבד בתרגום

אבל אני אתרגם בכל מקרה - תענת', בתחפושת מחוכמת של בוגרת אחראית.

DDN

New member
בבקשה

מצורף קישור לפגישה הקודמת של החבורה (שמשורשר גם לפגישה לפניה)

naring

New member
מגניף לכם.

אבל... זה כל מה שהיה בפגישה? Disapointment.

DDN

New member
זו הייתה פגישה מאוד קצרה

והיו יותר דיאלוגים בין דמויות מאשר כל דבר אחר.

למעלה