קפצתי מהעמוד השני

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

DDN

New member
עדכונון נוזגות'.

טיבו וסיילו ניגשו לאגם ווילינדורף כדי לבצע את ה"קבורה המימית" לגופות המחוללות. אדריאן ודומיניק נשארו מחוץ למים לשמור, וכעבור מספר שעות יצאו סיילו וטיבו מהמים, ונראה שהם נלחמו במשהו! לפי תיאורם אלו היו כרישים! בלילה הייתה מתקפת הרוחות חזקה יותר ממה שהרגשנו! אפילו רוחות של כרישים עפו בלילה בחוץ! בבוקר, ההרס שנגלה היה יותר נורא מבדרך כלל. אדריאן החליט ללכת לארמון להתייעץ, ודומיניק חזרה לרדוף אחרי החתול. היום עצמו נהיה נורא חם. אדריאן רצה לחקור שוב את המים, הוא לקח את סיילו איתו והצטייד בשיקוי שנתנו לו בארמון כדי לנשום מתחת למים. השיקוי הפך אותו לדג! תקוע בצורת דג, סיילו נשאר איתו ולאחר זמן מה טיבו קרא לדומיניק. לאחר שקיעת השמש חזר אדריאן לצורת אדם, והפחד הגדול שיגיעו הרוחות לא התממש. בפונדק לא פתחו לנו את הדלת, ומצאנו מחסה בבניין נטוש סמוך.

DDN

New member
ישן מפני חדש תוציאו - סקר חדש.

הסקר הישן היה - מהו אופי המשחק המועדף עליכם? מצורפות תוצאות הסקר, ומפליא אותי על כמות העונים - מה שמוכיח שיש כאן הרבה שרק קוראים את הפורום ולא מגיבים - נא הזדהו והגיבו! נשמח להכירכם! בכל מקרה, אני מתלבט בין המקום הראשון לשני בתוצאות, נראה לי שהלב שלי הולך עם המקום השני דווקא. משחק דמות עמוק בתוך עולם.

סנדרין

New member
ווהו! ^^ ../images/Emo142.gif

אפשר לינק לפעם הקודמת? נראה שפספסתי משהו...

DDN

New member
והסקר החדש - שם הפורום?

הרבה אנשים מגיעים לפורום שלנו ושואלים שאלה על משחקי מחשב. הועלתה הצעה לשנות את שם הפורום ל"משחקי תפקידים שולחניים", אז לדעתי זה הזמן להפנות לחברי הפורום את השאלה - האם לדעתכם צריך לעשות שינוי בשם הפורום, ואם כן, למה?
לא לשנות את שם הפורום
משחקי תפקידים - D&D
משחקי תפקידים שולחניים
משחקי תפקידים - פנטזיה ודמיון.
אחר - נא לפרט בשרשור. במקביל, ההודעה בנושא הסקרים של מישמישי נלקחה לתשומת ליבי ונמחקה היות ועדכנתי את הסקר. להבא, אפשר להעלות רעיון לסקר, ותודה לגמבהקופו שנתן לי את הרעיון לסקר הנוכחי (והחשוב לדעתי) ולבחור/ה הזריז/ה שהספיק/ה לענות לסקר לפני ההודעה הזו, הספקתי לשנות אותו, והצבעה שלך נחמקה - נא הצבע/י שוב.

DDN

New member
ודעתי.

אני בוחר באפשרות השנייה - משחקי תפקידים - D&D ולא בגלל שהפורום עוסק רק בD&D אלא כי D&D הפך להיות שם נרדף למשחקי תפקידים. בד"כ כשמישהו מתאר לאחר משחקי תפקידים מתישהו יעלה המשפט: "על D&D שמעת?" גם בפורום היאבקות, לאחר כמה זמן שינינו את שם הפורום ל"היאבקות WWE" ולא בגלל שאנחנו מדברים רק על WWE בפורום (אנחנו מדברים גם על TNA, RING OF HONOR וIPWA - שזו הליגה הישראלית) בכל מקרה, זו דעתי. משחקי תפקידים - D&D

DIDGIN

New member
לא ידעתי שאתה מתעניין בהאבקות

אולי זה מסביר למה אתה לא חש את הצורך לשחק את הדמות שלך כמכונת מלחמה ללא אישיות (הדחפים האלו מתועלים להאבקות), ובמקום זה מתמקד במשחק דמות עמוק

DDN

New member
ממש לא מסביר.

גם למתאבקים דרך אגב, יש אישיות. אני לא רוצה לחשוף פרטים על מי חשבתי כשתכננתי את הגוף של דומיניק (אוי זה נשמע רע) אבל כן, היאבקות שולטתתת!!!!!1

HawkEye3

New member
משחקי תפקידים שולחניים

וזה רק אם יש הצפות של הודעות כאלו אם לא - עדיין משחקי תפקידים במחשב הם משחקי תפקידים ולכן, תפקידנו הוא לעזור לאותם רוחות רפאים חסרות אונים (וידע) המשוטטות אי שם ברשת !

DDN

New member
קודם כל

תצביע בסקר (בקישור למעלה ב"סקרים") כדי שנוכל לספור את קולך. דבר שני, לא. משחקי תפקידים במחשב (לא נתקלתי במשחק מחשב שיכול לקרוא לעצמו משחק תפקידים)הם לא משחקי תפקידים. ולא. אין לפורום הזה שום קשר למשחקים כמו ICEWIND DALE וBALDURS GATE או NEVERWINTER NIGHTS שהקשר היחיד שלהם למשחקי תפקידים הוא שימוש בעולם ומונחים של D&D. המשחקים הללו, מקומם בפורום "משחקי מחשב".

HawkEye3

New member
מצד שלישי הצבעתי

משחקי תפקידים - פנטזיה ודמיון והתירוץ הוא : משחקי תפקידים בסגנון RDND ! כן אני יודע שאני קצת לא החלטי אבל זו התקופה הזו...

DDN

New member
דווקא לRD&D היה פורום משלו

"אגדות חיות" ואחרי זה "לארפ" או משהו. (ד"א - LARP זה RD&D פחות או יותר) אני לא יודע אם הוא עדיין קיים.

BluePrint

New member
והשם שלא יבחר הוא...

"משחקי תפקידים (לא למחשב)" לכל אפשרות אחרת הצלחתי למצוא טיעונים שקולים בעד ונגד, וגם לזה הנ"ל, אז בעצם... אני רק נאמן להצבעה שלי בסקר: "אכתוב בפורום".

כן!! כן!!..

תשנה את זה ל"משחקי תפקידים- D&D ועוד... כי השם שיש עכשיו כללי מדי.. ויש המון משחקי תפקידים.. P:

gambakupu

New member
הצבעת בסקר?

בכל מקרה, השם הזה בעייתי כי אנחנו עלולים לדחות כאלה שמשחקים בשיטות אחרות.

לא זה לא.!!..

כי אנחנו נמצאים בפורום של משחקי תפגידים.. ולפי מה שאני רואה לרוב מדברים כאן אל DND.. אז למה לא לפוך את הפורום ל"משחקי תפקידים- DND ועוד".. זה לא ישנה כלום כי גם ככה אין כאן הרבה אנשים שמדברים אל דברים אחרים חוץ מ-DND... הבנת? D:

למעלה