קפה טוב ברחובות..?

thumpalong

New member
תודה, אז לא ייצא בשנים הקרובות...

..אולי כשיהיה לך בית קפה משלך
. מה שכן, אם כל הכוח הרחובותי הזה, והמיטב המוצע זה ה"אלקלעי", אז חסר פה משהו בגדול. אני כן אבדוק את ה"מילנו". דיעה עכורה-יקרה, ציינת איפשהו "בריסטו", תבדקי ב COFFEE FACTORY, אבל שבי להם על הראש כי הם לא מכינים טוב.

אני מעדיפה ללכת לג'ו.

אני עדינה מדי מכדי לשבת על הראש, בלי שיתוף פעולה מרצון. בריסטו טעים שתיתי בתל אביב בכמה מקומות, שכחתי איפה. נדמה לי שבתפארת בין היתר. בקופי בר יש קפה טעים. פעם לפחות זה היה בריסטו. עכשיו אולי שינו. קופי בר בכלל זה מקום מעורר גרגורי הנאה.

thumpalong

New member
בואי נעשה תחרות (עניין גברי, ככה אומרים)...

..מי יותר עדין. בריסטו זה סבבה באופן כללי, לטעמי מהטובים, ויש לי הרגשה (בלי שאני מבין בזה) שיותר קשה לדפוק אותו בהכנה לעומת אחרים (דנסי למשל). קופי בר? מסכים איתך, הכל טעים שם, לעזאזל. עכשיו אני צריך להיות מבוסס כלכלית כמוכם |ט ולאכול שם מה בא לי מתי בא לי. הוי! אנינים תפרנים, איזה מילכוד..

thumpalong

New member
במחשבה שנייה..

נעשה DATE, את שומרת על הילדים באוטו, אני נכנס ברגוע ומזמין לשנינו בדיוק מה שאנחנו רוצים, אבל בדיוק, בסבלנות אין קץ (הם שם מאד סימפטיים בעניין הזה), ואת תקבלי בריסטו אחולמאניוקי ( או איך שאומרים את זה. שאיפת חיי, מעבר להיות פנסיונר, זה להיות מסוגל להגיד "אחי" ושייצא לי אוטנטי).

יש לי בעיה עם קופי בר

אני לא מגיעה לשם הרבה, אבל משתדלת באזור הפעם בחודשיים-שלושה (פעם זה היה הרבה יותר). כל מה שאכלתי שם היה גררררררררררר. אבל מה - אני ממש אוהבת בשר, והסטייק אנטריקוט שלהם מהטובים שאכלתי, גם בהשוואה למסעדות שמתמחות בבשר. כך אני מוצאת עצמי מזמינה שוב ושוב אנטריקוט ולא מרחיבה מספיק את אופקי. אוי, והקינוחים... (למרות שלטעמי הטירמיסו יכול להשתפר מעט. שכחתי במה)

thumpalong

New member
לא הייתי שם הרבה..

..אבל אני זוכר סטייק ולפניו קרפצ'יו, הסטייק היה בסדר גמור, אבל משום מה, מה שעשה לי את זה זה הקרפצ'יו. IT WORKED

אחחח, מנות ראשונות

לדעתי, במסעדות הטובות, המנות הראשונות הן הרבה פעמים יותר מעניינות, עם שילובי טעמים יותר מעניינים. מעין הזדמנות לשף להראות איך הוא יודע לשחק בחומרי גלם טובים. חשבתי להמיר את ארוחות הערב שלי בחוץ (כאשר ארוע נדיר כזה מתרחש) ממנה ראשונה ועקרית, לשתי מנות ראשונות. יותר מעניין ויותר קליל (וגם מאפשר להיות מושחתת בקינוח. אחרת, זה ממש להתגלגל מהמקום במריצה)

אהה, כמו שאני אהיה אמינה אם אשתמש ב'נשמה'

אני זוכרת, הייתי 'נשמה'. בבאר שבע, איפה שאני קונה את הטוסט שלי (כי במקדונלדס, בביקור האחרון, הקופאית ידעה מה אני עומדת להזמין. אבוי!), המוכרת קוראת לי נשמה ומאמי. אם הייתי מכנה אותה ככה, בטוח היא היתה חושבת שאני מסתלבטת עליה (לא שהייתי מסוגלת לכך בלי לצחוק). מה גם שמחליא אותי שלמכונת הקפה שם יש שלל גווני האיכסה על ידית ההקצפה.

למעלה