קעקועים פליליים

V i l l i a

New member
קעקועים פליליים

שלום
לא פעם יצא לי לראות אסירים משוחררים ואנשים שמעורבים בפליליים שיש להם קעקוע של 3 נקודות על היד. או 5 נקודות לחליפין.. אמרו לי ש 3 נקודות זה - זין על הממשלה, על המשטרה, על האנשים ו 5 נקודות זה - בודד בין 4 קירות אני אישית רוצה לעשות אחד מהם, קעקוע תאום עם ידיד שלי אבל קודם אמרתי לו שאני אברר על מה זה. אז בבקשה, מישהו יודע על מה אני מדברת? אם יש לכם הסבר לזה...

IceCold 3000

New member
אם אני לא טועה ל-5 נק' יש משמעות אחרת

או שזה פשוט עוד משמעות. 5 נק' מסמלים אסיר שנמצא בין 4 מגדלי שמירה. ולדעתי זה רעיון לא משהו.. אבל אם את שלמה איתו, בהצלחה :)

מה את מנשנשת?

מה קשור קעקוע פלילי? את רוצה שיחשבו שאת קשוחה? והניסוח לידיד שלך, מה אתה מנשנש? מה קשור קעקוע פלילי? אתה רוצה שיחשבו שאתה קשוח ובסוף סתם תאכל מכות ממישו? נקודה נוספת, אתם רוצים שיחשבו שהייתם בכלא? תגנבו מסטיק מהסופר ותדווחו על עצמכם למשטרה, זה יראה יותר אמין.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחח הרגת אותי פשוט!! וואנבי יצאנו מהכלא XD ..איזה פאדיחה זה אם מישהו ישאל אותם על מה הם ישבו..חח

e m i l y 1 8

New member
אני מכירה את זה במשמעות אחרת..

לפי מה שאני יודעת המשמעות של שלוש נק' זה "ראיתי, שמעתי, אמרתי" או "ראיתי, שמעתי, עשיתי" משהו כזה..

ozshomer

New member
לגבי ה-3 נק'

לא מומלץ, כי באיטליה זה סמל לחברות במאפיה ולא היית רוצה שיעצרו אותך אם תסעי יום אחד לאיטליה. וחוץ מזה, זה באמת נשמע רעיון דבילי.

V i l l i a

New member
הו

השגתי את המידע הדרוש, תודה מראש בכל אופן
זה בכלל לא קטע של "זין על הכל" עידכון בקרוב =]

omrinem

New member
השלוש נקודות אומר

לא שם על החוק החמש אני לא זוכר מה זה אומר

V i l l i a

New member
חחח קטע

הגבתי לפני שראיתי את התגובות שלכם... קודם כל בואה, מה זה השפה הזאת? את ילדה קטנה או שאת חושבת שאני חברה שלך? דבר שני ממה שהבנתי וחקרתי מקודם על זה, אין לזה כמעט פירוש פלילי רק בארץ עשו את זה כזה פלילי... ודבר אחרון... "קעקוע תאום" משהו שיזכיר לי את הבנאדם הכי חשוב לי בעולם. אז זה לא טיפשי בכלל. ואגב זה שני פירושים: 1) my crazy life 2) i need nothing יום טוב לכולם.

בניגוד אלייך, אני לא ילדה קטנה

אני ילד קטן ושברירי, וחסר אופי חייב לציין אז אני מקעקע דברים מטומטים על הגוף שלי. דבר נוסף אני גם לא ידעתי אם את בן או בת, אז פשוט לחצתי על פרופיל, קצת טכנולוגיה לא מזיקה. דבר נוסף ב, לא מכיר את הסימן הזה, את רשמת שהסימן אומר ככה וככה לפי מה שאמרת זה רעיון מטומטם! זהו! ואני לא חושב שאת חברה שלי, אני לא חבר של אנשים שמקעקעים על עצמם דברים מטומטמים. בן אדם הכי חשוב לך בעולם? עוד שבוע תריבו ולא תדברו יותר. אל תקעקע משו שקשור לבן אדם חוץ ממשפחה, אנשים הם חארות.

The Dew

New member
טוב, דיי כבר.

למה אתה חושב שיש לך זכות לשפוט אם זה קעקוע דבילי או לא? זה משמעותי בשבילה, אז מה דבילי בזה? בא לי לקעקע קו על היד שלי כי זה משמעותי בשבילי. בשבילך זה דבילי - לדעתי זה משמעותי. זהו. (אני לא באמת רוצה לקעקע קו על היד, זו סתם הייתה דוגמא) מה שאתה עשית זה להגיב בצורה ממש מגעילה. אם אין לך משהו טוב להגיד - סתום ת'פה.

The Dew

New member
וחוצמזה,

היא לא ביקשה את דעתנו. היא ביקשה לדעת מה המשמעות.

The Dew

New member
../images/Emo45.gif

אל תקחי ללב תגובות של אנשים פה. אנחנו אחלה פורום, אבל לפעמים קצת חסרי טאקט מצטערת

BlackFairy567

New member
תסכימי איתי שיש הבדל בין קעקועים...

אם אני אעשה קעקוע ענק של פיה על הגב.. או קעקוע ענק של הנאצים, ואכתוב למטה "הרגו את כל היהודים!!!" שניהם זה קעקוע.. לשניהם יש משמעות עבורי.. אבל הם שונים לחלוטיין.. הקעקוע הראשון לא יעורר שום התנגדות והערות.. הקעקוע השני כן. יש הבדל בין קו על היד.. לבין 3 נקודות שמסמלות כלא.

The Dew

New member
אבל זה משמעותי בשבילה, איך אתם יכולים להגיד

לה שזה דבילי אם זה משמעותי בשבילה? זה גם לא לענין להתחיל להגיד לה "לדעתי זה קעקוע דבילי" כשהיא לא ביקשה את חוות דעתנו בנוגע לרעיון.

בובי

היא תלך ברחוב ותקבל תגובות כמו "אימל'ה, היא הייתה בכלא" ושטויות כאלה, היא תקבל תגובות מחברים "איכס, מזה זה קעקוע של כלא" למרות שהיא לא תבקש את דעתם בנושא ככה זה בחיים אנשים אוהבים להישמע
לא משנה מה המשמעות שתהיה לקעקוע הזה בעינייה, בעיני הרוב לקעקוע הזה תהיה משמעות אחת= כלא.

צול1

New member
הסיפור של המומינים חוזר שנית?!

אני לא חושב שהיא טיפשה. אני חושב ולמעשה אני בטוח שהיא לקחה את כל ההערות האלה בחשבון. היא רוצה להתקעקע, היא שאלה אותנו לגבי המשמעות בשביל להיות בטוחה. לא צריך להמטיר עליה סיבות ללמה לא לקעקע. אפשר להגיד דיעה, אבל יש דרך לעשות את זה. תראי, אני לא מבין מה הקטע של הקעקוע הזה, בחיים לא שמעתי עליו אבל זה בגללש אני ילד חנון ממרכז הארץ שבחיים לא גנב שום דבר מיימיו. לקעקוע שאת עושה יהיו קצת השלכות, כמו באיטליה למשל, או כרחוב שיגידו דברים כמו "היא הייתה בכלא..". קחי את הדברים האלה בחשבון, אני לא רואה סיבה ללמה לא לקעקע את זה, בעייני אלה סיבות מפגרות, ואם מישהו רוצה לקעקע על עצמו משהו, שיקעקע. מה שאחרים יגידו בעייני זאת הסיבה הכי טיפשית ללמה לא להתקעקע. כן, יש השלכות, וכן, צריך לקחת אותן מראש. אבל לא עד כדי כך.

אני גם לא חושבת שהיא טיפשה,

אני חושבת שכדאי לה לשקול שוה טוב טוב את הקעקוע שהיא עושה ואת הסיבה שהיא עושה אותו. מאחלת לך שגם בחיים לא תכיר קעקועים כאלה

למעלה