קניית R6 ? יש לי שאלה ?

Sheshet

New member
../images/Emo12.gif אני ? מתרגז ?

מאיפה לעזאזל ובשם כל הקדושים הפלצת את הרעיון האוילי הזה....
נכון שעובדתית ה 6 יותר חלש (אם כי מאוד תלוי בשנתונים), אבל דווקא על ה"מרגיש" אני מדבר. כשעברתי מהפיירבלייד ל 6 הרגשתי אותו דבר. עד שהבנתי שהסקאלה לא נגמרת ב 11 אלף. להפך, היא רק מתחילה שם ! ושם חביבי, אני לא חושב שה 6 ירגיש " חלש מדי " מאז ה 6 חיי המין שלי השתנו ללא היכר... הזקפ..אופס, רגע, זה לפורום אחר...

מ"ם רי"ש גימ"ל יו"ד שי"ן ../images/Emo70.gif

מרגיש !!! כן, הוא מרגיש חלש. הוא דווקא לא חלש בפועל, ולי, אישית, הוא מרגיש חלש. זה מה יש. מה תעשה ?
תראה איך כל השישיות נהיו ריגשיים כאן בשרשור למטה.
ה-6, כמו שאר ה-600 מ-ר-ג-י-ש חלש !!!! וזו תחושה נוראית, עבורי.

OMERTLLF

New member
תרשה לי, פחחחחח...../images/Emo6.gif

איזה השפיל ואיזה נעליים. תוסיף את זה שעשיתי עליו גם את נס הרים.... מ ר ג י ש ח ל ש

Sheshet

New member
בנס הרים הרגיש חלש ? בנס הרים ?

אתה יודע מה, צודק. צריך לדעת איך לרכב על R6... לא כולם יודעים לנצל את הכח המתפרץ שלו.
מתנצל, דווקא החזקתי ממך רוכב.

OMERTLLF

New member
אל תחזיק ממני, תחזיק לי...

ואם אנחנו נכנסים שניה לרצינות אכן לא הגעתי לסל"ד "הרצוי והדרוש" לאופנוע הזה. מה לעשות - אני אוהב V, אבל זה לא תירוץ. נכנס פה גם אלמנט הפחד לרכב גם על כלי לא מוכר, גם לא שלי, גם בלי ביטוח וכל זה בכביש שרבים וטובים ממני חזרו ממנו הביתה בעזרתם האדיבה של מד"א. אז מודה ומתוודה - לא הגעתי אפילו לגרד קמצוץ ממה שמסוגל אותו R6 (אפילו שהוא כחול וישן ונוזל לו שמן) אבל בהחלט אני חייב לציין כי הוא הרגיש מעט חלש בתגובות המצערת ממה שאני רגיל אבל....הוא חלום רטוב - קל,זריז ומדהים יש? מספיק פוליטיקלי קורקט?

MikeE

New member
אין אפשרות לזוז על הכיסא אחורנית

להפך ! יש המון מקום במושב, רק צריך להתרגל לפוזיציה. לך על ה929.

R 6

New member
הדבר האחרון שהייתי ממנה אותך להיות

זה בוחן אופנועים... עם תיאור כמו שלך עדיף לקנות GS על R6.... רק שתהיה לי בריא ואל תשתה יותר מידי לפני שאתה עולה לפורום... זה לא עושה לך טוב.

urico1

New member
בעל ה-ZX9 מדבר ומסביר

קודם כל לבל ה-600 מאותים למיניהם לא רציתי לפגוע באף אחד פה גם לי היה FZR-600R דגם 95 ומאוד נהנתי ממנו אבל אין מה לעשות מומנט זה נפח ואת זה אי אפשר לנצח . אפשר להוא הספק גבוה בגלגל מכל נפח אבל מומנט אי אפשר ממש. כל זמן שאופנוע כמו ZX-9 מוצא ב-4000 סל"ד 9 קג"מ ש-R750 שנת 2000 מוצא מקסימום 8 קג"מ אז יש הבדל גדול בין הנפחים . אני חושב ש- 929 של HONDA יש לו את הכל , גם כח וגם מומנט וגם מרגיש קטן וקל להיגוי , אבל ה-ZX-9 לא ממש עגלה בסיבובים רק צריך להזהר עם הגז ולהיות חלקים מאוד מאוד כי כל משיכה בלתי מיומנט בהשכבה חריפה מסתקמת מדבר אחד ER , שבששמאותים זה לא קורה . נ.ב - יש לי מלא DVD מחול של FAST BIKES למי שמכיר כולל מבחנים של כל אופנועי 2003 אז למי שמעוניין אפשר להתקשר אלי יש לי צורב DVD אז רכבו מהר אבל בזבירות - 058-674447

למעלה