קוקי, למה שלא תקני אופנוע שמתאים ?
אופנוע שמתאים לצרכים שלך ? כמובן שאם יש לך את הכסף את יכולה לקנות מה שאת רוצה, R6, R1, ZX7, או כל דבר אחר ... אבל את בעצמך אומרת שאת צריכה אופנוע לנסיעות מנהלתיות בעיקר, לטיולים, (להרכבות אולי), כל אלו - זה בדיוק לא R6 ! אם ללכת רגע לקיצוניות, אני חושב בכלל שנסיעות יום יומיות מנהלתיות על מרובע צילינדר הן בכלל לא לעניין ... עדיף לשמור אותו מתחת לכיסוי ולהוציא אותו לנשום אוויר צח בשבת בשש בבוקר. אבל זה כשנהיה כולנו עשירים, ואולי אפילו (אם להיות קיצוני לרגע), אם מותר להכניס איזו פנטזיה קטנה למשוואה, גם ג'יפ ונגרר ו- יאללה, כל החברה למסלול ... אני בכלל לא רוצה להיכנס לנושא של "R6 כסמל סטטוס, R6 כי אני "מגניב", R6 כי זה טרנד אופנתי
" , כל אחד יעשה מה שהוא רוצה, ועיני אינה צרה. אבל ! R6 הוא סופר ספורטיבי, סופר קיצוני, למה לא לבחור משהו שיהיה
יותר נוח בחיי היום יום ? אם את שואלת אותי, ואת ממש מתעקשת על 600 סמ"ק , 4 צילינדרים -
CBR600F4 - תפור עליך בדיוק. מרווח יותר, נוח יותר, נשלט יותר, ידידותי יותר. סתם מנסיון - על ה R6 - חמש דקות רכיבה ראשונות בחיים - סיוט ! הרגשה אישית היתה שהקליפאונים ממוקמים בגובה ציר הגלגל הקידמי. מיגון רוח - מה זה ??? על ה F4 - כמו כפפה ליד. לעומת מושב הקרש של ה R6 מדובר על כורסא של אמריקן-קומפורט. מיגון רוח - כמו שצריך. אה... ולסיום - הוא גם מגיע ל250 קמ"ש, וגם עם F4 תגיעי ל 100 קמ"ש בפחות (הרבה פחות) מ 4 שניות (תלוי רק בך, ובפחד
), ואם את יותר מטיילת ולא רואה את עצמך טסה כל שבועיים עם חליפה לערד וכל שישי לנס הרים, ושאיפות המסלול שלך קצת יותר מינוריות משל אחרים - אז אולי שווה לוותר על הספורטיביות הקיצונית של ה R6 לטובת משהו שיהיה הרבה יותר נוח איתו בדרך לעבודה, וללימודים, וסתם שנוסעים בשביל הכיף עם חברים. ואם את שואלת אותי, אני בכלל חושב שלאור שלל התארים שלך כ"מטיילת הלאומית", את בכלל צריכה הונדה טרנס-אלפ או TDM, או אפילו VFR אדום חדש