תשובות:
1.אכן רכבתי על שני הכלים וכמובן שכול דבר שאני רושם צריך להתייחס אליו כאל ביקורת אישית שלי. לא רשמתי בשם בוזגלו אברהם וגם לא בשם פינקלשטיין יהויכין! רשמתי את דעתי ודתי הפרטית בלבד,וחבל שככה אתה מתייחס אל הפנייה שלי. ברשותך אחדד - לאחר שאני רכבתי על שני הכלים אני מוצא שתוצאת המבחן הן שגויות לטעמי! מספיק ברור? 2.לגבי התמונות - מצטער,לא טעיתי.אני עדיין חושב שהתמונות הן ברמה אחת לפחות מתחת לרמתם של מגזיני הרכב המובילים בארץ,ואני מדבר על תמונות מקור בלבד. 3.עכשיו אני מעט מבולבל.ראשית אתה אומר שהוא נמכר חינם (דבר שעקרונית לא יכול להיות אם תחשוב על הניסוח שלך נמכר בחינם? אם הוא נמכר איך בחינם? אבל נעזוב את הניסוח כי לא על כך הויכוח),ומצד שני אתה אומר שיש כ-800 מנויים. אז למה הוא עדיין דל עמודים? אם יש מנויים סביר להניח שיש ביקוש וכתוצאה מכך הכנסה,לא?! ממש לא מעניינים אותי ההכנסות שלך או הרווחים שלך ואני לא מעוניין או מתכוון להכנס לך לכיס,אבל אם זה הטיעון לדלות העמודים אזי הוא לא עומד בקנה אחד עם המשפט שלך. 4.טורים אישיים - כאן משום מה אתה מצליח להבין כי מדובר בטעמי הבלעדי...אכן מדובר בטעמי האישי ולכן גם רשמתי את מה שרשמתי. אני עדיין סבור שמדובר בשני טורים מיותרים. קוקי ונועה כבודן במקומו מונח ואין לי דבר וחצי דבר נגדן/בעדן,הבעיה שלי מתחילה (ואני מדגיש ש-ל-י!!!) כאשר אני צריך לראות שני דפים "מבוזבזים" על טורים שהנושאים בהם לא מעניינים לי את הקצה של... 5.חפיפנקיות ויש מאין - תרצה או לא זאת ההרגשה שלי כקורא.אתה יכול להסכים עם זה או לא,אתה יכול לכעוס עלי או לא,אתה יכול להפנות אליי את האשמה או לא - שורה תחתונה,אני כקורא של המגזין שלך מרגיש ככה.תעשה עם זה מה שנראה לך לנכון. 6.ולסיכום: Fuck 'em all זו מנטרה חביבה ונחמדה,אבל אני חושב שלא אל הקוראים שלך אתה אמור להפנות אותה.