קניית R6 ? יש לי שאלה ?

MikeE

New member
"הR6 נטול מומנט (פחות מ GS500)"

מאיפה הבאת את זה ? בדקת ? או שאולי בגלל תנוחת הישיבה ? ידוע ש7 קג"מ זה פחות מ4.2 קג"מ. אני לא כותב את זה כבעלים של R6 אני כותב את זה כי בדקתי (ולא רק מול GS).

ofnik

New member
טוב- הסתמכתי על נתונים מהזכרון-

שראיתי בעבר- שדי הפתיעו אותי ודברו על 4.6 לGS ו4.4 לR6 אני לא מוצא את המקורות -אז סליחה אם טעיתי. מה שמצאתי עכשיו זה 4.1 לGS ו 4.94 לR6 בקטלוג של ימהה (באמת נשמע יותר הגיוני) בכל אופן גם לפי הנתונים הנ"ל הR6 בעל מומנט נמוך ביחס ל600 אחרים

ofnik

New member
ובמחשבה נוספת- כנראה שמרוב ציצים

בקטלוג של מטרו קווסקי - הם טעו בנתונים בקטלוג של ימהה 2002 ה 4.95 קגמ שרשום שם תחת R6 כנראה מצוץ מה...

ZX636

New member
אין לי ניסיון על ZX אבל על R6

יש ברוך השם ..... :)) אני מאוד אוהב את תנוחת הישיבה על R6 ... זה עניין של התרגלות (ככה אומרים). הבעיה כמובן שהמורכבת חייבת להיות בעלת עכוז בגודל מינימלי (בכל מקרה הייתי ממליץ רק על עכוז בגודל כזה ) . :)

אינו מתאים לצרכיך, בטח לא בזוג. ו..

אני מפנה אותך למגזין "בייקס" גליון 36 בו יש בדיוק השוואה מהסוג שאתה מחפש. אופנוע 600 סמ"ק (R6) לבין אופנוע ליטר (R1000) אתה יכול להשיג אותו במוסכים או במערכת שלנו: 03-6345137/2

ntchristt

New member
באמת עמיר,מה המבחן ההזוי הזה?

מקיצוניות לקיצוניות ובלי קשר...

קרא את אותו המבחן, ודמיין שנערך

על מסלול המירוץ. אגב, הרעיון לא שלנו: מבחנים דומים (על מסלולי מירוץ) נערכים כמעט בכל עיתוני העולם. אצלינו זה קבע מי האופנוע הספורטיבי ביותר נכון לתחילת 2003 על כבישי ישראל. אני מקווה שסיפקתי אותך.

ntchristt

New member
תודה על התשובה

אבל לא קניתי.לא נורא,זה עניין גם של השקפה.ניחא.

Bקורת

New member
אכן תודה לעמיר שבתאי על התשובה

גם אני לא קניתי. מילא לבצע מבחן הזוי שכזה,אבל גם לטעות בתוצאות המבחן??? זו כבר בעיה חשיבתית ולא ארגונית. ובהמשך לנקודה זו ארחיב על עוד נקודה מפריעה מאוד בבייקס. כירחון אשר אמור לתת אלטרנטיבה או מעין סוג של תחרות למוטו,הייתי מצפה ממנו לנסות לחזק את נקודותיו החלשות ולהבליט את נקודותיו החזקות. הירחון אינו ירחון "איכותי" במובן המקצועי של המילה - מעט עמודים,תמונות באיכות נמוכה,ללא יצירת קשר עם קהל קוראיו (דוגמת גב"ב בשטח שהיה בזמנו במוטו). מאחר ומס' מועט של עמודים היא אחת מנקודותיו הגרועות של המגזין,הייתי מצפה כי לפחות באילו שישנם יהיה חומר קריאה איכותי. ואז מה אנו רואים? שני טורים אישיים מיותרים לחלוטין! הטור של קוקי והטור של נועה. מה זה??? שני טורים כ"כ מיותרים בזמן שגם ככה ניתן לעבור על כל המגזין בחצי שעה? לא היה עדיף להשתמש בעמודים האלו לכתיבת חומר מקצועי מעניין יותר? ההרגשה של הקורא היא "חפיפניקיות" ומעין "יש מאין". "לא היה לנו כ"כ עם מה לסגור את המגזין החודש,אז הדבקנו שתי כתבות שיראה כאילו יש קצת בשר במגזין..." מצטער,אבל זה לא עובד ככה.

????

לטעות בתוצאת המבחן?? מה הנסיון שלך? מה אתה יודע על יכולת הבוחנים שלנו? אתה רכבת על שני הכלים? אתה יודע מה היכולת של שני האופנועים כשהם על המגבלות? לא לטעמך, אל תקרא!! אף אחד לא מכריח אותך. תמונות באיכות נמוכה? דפדף בכל מגזין רכב אחר בישראל, וחזור עם המילה "טעיתי". זו לא בושה. "בייקס" הינו דל עמודים מהסיבה הפשוטה שהוא עדיין נמכר חינם. לא זכור לי שעשית מנוי. שני טורים מיותרים? לטעמך הפרטי אולי. אני חושב שהם מלבבים וכנראה שעוד הרבה חושבים כמוני. היה פה שירשור בנושא (אם מישהו רוצה להפנות את הביקורתי, תודה). על ה"חפיפניקיות ויש מאין" אפילו לא אטרח לענות לך. כשתהיה לך ביקורת בונה ואמיתית, תעלה שוב. כרגע אל תטרח. ואם המגזין כל כך לא רציני בעיניך, וותר עליו. יש עוד משהו בין 6000 ל- 8000 איש שכן טורחים לקחת אותו, או לקבל אותו על ידי מנוי (כ- 800 מנויים). חסרונך לא ממש יורגש.

Bקורת

New member
תשובות:

1.אכן רכבתי על שני הכלים וכמובן שכול דבר שאני רושם צריך להתייחס אליו כאל ביקורת אישית שלי. לא רשמתי בשם בוזגלו אברהם וגם לא בשם פינקלשטיין יהויכין! רשמתי את דעתי ודתי הפרטית בלבד,וחבל שככה אתה מתייחס אל הפנייה שלי. ברשותך אחדד - לאחר שאני רכבתי על שני הכלים אני מוצא שתוצאת המבחן הן שגויות לטעמי! מספיק ברור? 2.לגבי התמונות - מצטער,לא טעיתי.אני עדיין חושב שהתמונות הן ברמה אחת לפחות מתחת לרמתם של מגזיני הרכב המובילים בארץ,ואני מדבר על תמונות מקור בלבד. 3.עכשיו אני מעט מבולבל.ראשית אתה אומר שהוא נמכר חינם (דבר שעקרונית לא יכול להיות אם תחשוב על הניסוח שלך נמכר בחינם? אם הוא נמכר איך בחינם? אבל נעזוב את הניסוח כי לא על כך הויכוח),ומצד שני אתה אומר שיש כ-800 מנויים. אז למה הוא עדיין דל עמודים? אם יש מנויים סביר להניח שיש ביקוש וכתוצאה מכך הכנסה,לא?! ממש לא מעניינים אותי ההכנסות שלך או הרווחים שלך ואני לא מעוניין או מתכוון להכנס לך לכיס,אבל אם זה הטיעון לדלות העמודים אזי הוא לא עומד בקנה אחד עם המשפט שלך. 4.טורים אישיים - כאן משום מה אתה מצליח להבין כי מדובר בטעמי הבלעדי...אכן מדובר בטעמי האישי ולכן גם רשמתי את מה שרשמתי. אני עדיין סבור שמדובר בשני טורים מיותרים. קוקי ונועה כבודן במקומו מונח ואין לי דבר וחצי דבר נגדן/בעדן,הבעיה שלי מתחילה (ואני מדגיש ש-ל-י!!!) כאשר אני צריך לראות שני דפים "מבוזבזים" על טורים שהנושאים בהם לא מעניינים לי את הקצה של... 5.חפיפנקיות ויש מאין - תרצה או לא זאת ההרגשה שלי כקורא.אתה יכול להסכים עם זה או לא,אתה יכול לכעוס עלי או לא,אתה יכול להפנות אליי את האשמה או לא - שורה תחתונה,אני כקורא של המגזין שלך מרגיש ככה.תעשה עם זה מה שנראה לך לנכון. 6.ולסיכום: Fuck 'em all זו מנטרה חביבה ונחמדה,אבל אני חושב שלא אל הקוראים שלך אתה אמור להפנות אותה.

Fighting Nir

New member
../images/Emo18.gifרוצה ביקורת... קבל...../images/Emo70.gif

הדברים הבאים שאני אכתוב כאן אינם מופנים כלפייך ישירות, אלא יותר לאנטליגנציה שלך, ולאופי שלך. גם אני אוהב לתת ביקורת. (ויעידו שוכני הפורום), אבל מה שאתה עושה גובל כבר ב"חוסר הטעם הטוב". אתה בא לכאן עם ביקורות על ימין ועל שמאל, תהיה גבר אחי... ותראה משהו שגם אתה כתבת באיזה אתר, מגזין או כל דבר אחר, וכל האנונימיות הזו, מה אתה המסתערב של הפורומים...
WWW.TOPBIKER.COM

Bקורת

New member
תודה רבה!

אבל בכול הרצינות? זה לא מזיז לי את הקצה של... מצטער אבל הביקורות האלו ממש לא גורמות לי להתרגש. אולי בתקופת חיים אחרת. דרך אגב,סופשבוע נעים.

ביקורת: היה חשוב לי שתדע..

פשוט בחרתי להתעלם ממך ומתשובתך. לא ממעמדי בענף האופנועים להיכנס איתך לקטנוניות.בטח ובטח לא כשאתה מעדיף שלא להיחשף כאחד הריקים. אם היית קונקרטי, מילא. אבל להיטפל לטעויות בתשובה שלי... ("נמכר" במקום "מחולק"). לא זכור לי שאתה עשית משהו למען הענף הדו גלגלי. בזה נסיים.

Bקורת

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

אעפ"י שהתשובה שלי הייתה ארוכה ומפורטת,בחרת שלא לענות עליה,. כנראה שתשובתך מדברת בעד עצמה - אין לך תשובות! דרך אגב לא נתפסתי לדברים הקטנים וגם הבהרתי את זה מפורשות ("נעזוב את זה כי לא על זה הויכוח...") אבל משום מה בחרת להיתלות על זה בתואנה שאני קטנוני. לפחות מדבר אחד יצאתי מרוצה,כעת אני יודע מה אופיו של מנהל/עורך בייקס,ומה יחסו לקוראים שלו. שבת שלום!

urico1

New member
יש לי תשובות לגבי ה-ZX וה-R6

טוב אז לקחתי את ה-R6 של חבר שלי ליומיים וזה מה שמצאתי. בתור אחד שיש לו ZX-9 אז ה-R6 פשוט חלש מאוד ובתור אופנוע 600 הוא חזק תנוחת הישיבה לא ממש נעימה אלה אם רוכבים לפחות 140 קמ"ש אבל אז הרוח יכולה לפרק לך את הצוואר אז אתם מבינים שמיגון רוח אין ממש. זה אופנוע שחייייייב משכך היגוי , אין אפשרות לזוז על הכיסא אחורנית , לסיכום אופנוע מדהים לאנשים שרוצים להגיע עם המראה לריצפה כל הזמן וזהו. זה אופנוע קצר מאוד בעל תגובות חדות של סכין ובעל התנהגות כביש מדהימה עם פידבק מעולה ומי שמורכב מאחור פשוט מסכן. אז אני נשאר עם ה-ZX9 שלי עד שיהיה לי כסף ZX9 דגם 2000 ששופר המון המון או ל-CBR929

Sheshet

New member
תקשיב רגע חביבי.

איך אתה מגדיר חלש ? כי כח לא חסר לו, מומנט כן, כח לא. חוץ מזה מסכים עם כל מילה.

ששת, לא להתרגז, חמוד...

לא חשוב איך תסתכל על זה... הוא צודק. ה-R6 מרגיש חלש מול אופנועי הליטר. נקודה. אני יודע שזה נושא רגיש אצל שישיות כמוכם
אבל זו המציאות.

למעלה