קניין רוחני

קניין רוחני

ראיתי בידיעון שבמקום בירנהק הקורס יועבר בשנה הקרובה ע"י אמיר חורי, וכן שהיקפו ירד מ-5 ש"ס ל-4 ש"ס. מישהו למד את הקורס הנ"ל עם חורי ויכול לספר את רשמיו? בנוסף, האם הירידה בהיקף השעות משמעותית אם חשוב לי במיוחד להתמצא בתחום הקניין הרוחני על כל היבטיו? ודבר נוסף - חורי מלמד גם את הקורס המרוכז באנגלית International IP law, ועל אף שזה קורס מרוכז, כתוב שהוא נלמד באופן קבוע בשני וחמישי. האם הכוונה לתקופה מסוימת בסמסטר או לסמסטר כולו?

limorlim

New member
תשובה

בתור מי שלמדה עם בירנהק השנה - אני יכולה להגיד לך שהרווחת שחורי נותן את זה ולא בירנהק. אני לא רוצה להשמיץ, אבל בואי נגיד שאני לא אוהבת את בירנהק, וזאת בלשון המעטה. זו גם הדעה של רבים מחבריי. חורי , על אף שהוא לא מרצה מעניין במיוחד לטעמי, הוא אדם טוב, וזה אחד הדברים החשובים לדעתי בכל מרצה. לא נראה לי שיש חשיבות להיקף השעות של הקורס מבחינת היקף החומר שהוא כולל. למשל, בשנה ב' לקחתי ראיות עם פישר, כאשר הקורס ירד מ5 ש"ס ל4 ש"ס. לא הייתה לכך השפעה מבחינת היקף החומר. דוגמא נוספת: בשנה ב' לקחתי גם אמצעי תשלום עם וסטרייך. הקורס היה 3 ש"ס. שנה לאחר מכן הוא הועלה ל4 ש"ס. גם כאן לא הייתה השפעה על היקף החומר הנלמד.

sacrament

New member
חבל מאוד שהוא לא מלמד השנה

אני אישית מאוד אוהבת את בירנהק אבל גם מי שלא אוהב אותו חייב להסכים שאצלו לומדים כמו שצריך ומבינים. הוא מרצה בחסד, באמת. חורי חמוד לאללה, לא יודעת איך הוא מלמד קניין רוחני. אני מניחה שיהיה דגש רב על סימני מסחר ואמנות בינלאומיות כי זה די בתחום שלו. אצל בירנהק למשל הדגש היה זכויות יוצרים. הירידה בשעות לא בהכרח משמעותית...אל דאגה. אני למשל לקחתי בזמנו גם קורס בפטנטים ועוד קורס מרוכז של Visual Arts וזה השלים לי את התמונה. בהצלחה!

Great King Rat

New member
תשובות מלאות חלקיות

על הקורס באנגלית: 12 מפגשים בשני וחמישי שנמשכים חצי סמסטר. על חורי במקום בירנהק: תודה לאל.

למעלה