קניה/מכירה/דרושים

omri drum it

New member
מתופף מחפש להקה/ג'ם

היי אני מתופף בן 14 מחפש להקה או ג'ם או סתם חבר'ה לנגן איתם הסגנון לא משנה לי(מ-fאנק עד ברוטאל דת' מטאל) וגם גילאים לא משנה לי העיקר שיהיו מירושלים ושתיהיה אחלה אווירה לנגן בה תודה מראש מספר: עומרי-0523472075

דרושים בסיסט וסולן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

אנחנו שני גיטריסטים ומתופף מחפשים בס וסולן (גראולר או לא) רצוי בגילאים 14- 21 מאיזור המרכז(אנחנו מפ"ת) להקמת להקת מטאל מגניבה לגמרי (ראש פתוח לסוג מטאל) אז מי שבראש שלו שיוסיף תגובה אני יתן לו את המספר שלי

evan

New member
מחפש קייס קשיח לג'אז בס.

שיהיה במצב טוב, כמה שפחות מדבקות ושטויות כן ייטב (אבל לא נלך על זה לרבנות). ראיתי קייס מקורי של פנדר U S A בוינטאג' גיטרות בקינג ג'ורג' אך דרשו עליו 300 ש"ח לטעמי זה יקר לקייס יד שניה. (אלא אם כן הוא במצב מלוקק.) גיא 050-7364542 או במסרים. יום טוב.

בסים למכירה

אז ככה - לרגל איסוף הממון לרכישת ג'ז בס ישנה, למכירה כמעט כל הקולקציה.... בס מיוזיקמן שנת 1980 (ישנה ומדהימה) בס G&L L1505 במצב ח-ד-ש (בלי שריטה אפילו, עם הנילונים) בס ג'ז בס אמריקן סטנדרט שנת 96 שחורה מצב מדהים. אני בטלפון 0547647274 וגם פה במסרים

גילי162

New member
למכירה מגבר Marshall avt20

מגבר קדם מנורות (preamp) . עוצמתי מאוד בדיסטורשיין . מצב חדש לגמרי . שלחו הצעות מחיר במסרים .

guitaroman

New member
מחפש לקנות אפקטים

dd-3 boss מוכן לשלם בסביבות ה400 super chorus של בוס מוכן לשלם בסביבות 250-300 noise gat ns-2 של בוס מכון לשלם בסביבות ה200 טלפון 0523280570

yotamstei

New member
למכירה פוט-סווטיש

מותאם למגברי מארשל (ואולי עוד מגברים, לא ניסיתי). כפתור אחד. במצב חדש לחלוטין, נקנה לפני כחצי שנה והיה בשימוש בייתי מועט בלבד. מחיר מבוקש: 70 ש"ח אזור ת"א. נא לפנות במסרים או במייל [email protected]

yotamstei

New member
מחפש דיליי

מחפש דיליי בסגנון הבוס DD-6 או DD-20, או אולי מארשל אקוהד. כל הצעה תתקבל בברכה. ניתן לפנות במסרים או במייל [email protected]

SexyMexicanMaid

New member
מחפשים גיטריסט/ית:]

בינתיים יש מתופף סקסופוניסט ובסיסטית.. אנחנו מחפשים גיטריסט/ית מהאיזור של עפולה לסגנון רוק, Fאנק וג'אז.. יומטוב:]

haimgl

New member
דיסטורשן טונבון פלקסיטיוב למכירה

במצב מצוין, אחריות בכלי זמר עד אמצע יולי. 1200 ש"ח. חיים 0546738320

eran377

New member
למכירה קומפרסור מארשל ED-1

הקומפרסור של מארשל, במצב מעולה. 270 ש"ח (סופי). ערן - 0526060377

שלשלש

New member
דיסטורשן MXR דאבלשוט!

אין הרבה מה לפרט, אחד הדיסטורשנים היותר טובים שיש היום בשוק, בעל שני ערוצים(הראשון זהה לMXR דיימבאג) והשני ערוץ יותר שמן ומלא. מגיע עם שנאי ובמצב באמת מצויין, עולה במרום 1100 ש"ח, אני רוצה 600(גמיש) 0524-600442

שלשלש

New member
מגבר אפיפון 25 ואט חדש!

במצב מעולה,אחלה סאונד,ערוץ קלין וערוץ דיסטורשן אוברדרייב, ריוורב מובנה מעולה, אחלה תמורה למחיר שלו, נקנה לשימוש ביתי בלבד וגם כמעט ולא השתמשתי בו. לפרטים: 0524-600442

מחפשת אקורדיון קטן

מחפשת אקורדיון מיני. במצב טוב ככל הניתן.
לא מחפשת צעצוע - אלא אקורדיון אמיתי - בגודל קטן
נא לפנות במסרים.

sheepeH

New member
למכירה DOD Super Overdrive FX50B

אוברדרייב שיש לו בוסטר בילט אין, כפתורי שליטה Level Tone ו Volume. תקראו את הביקורת בהרמוני סנטרל. כולל בטריה, במצב חדש חדש כולל הקופסה וההוראות. אני מבקש 250 ש"ח גמיש. אסף 0525808281 או במסרים

למכירה:Behringer V-AMP Pro+Boss CS3

Behringer V-Amp Pro מדמה מגברים מקצועי ומולטי אפקטים איכותי. זוהי גרסת הראק. *32 מגברים. *15 ספיקרים. *16 אפקטים. *אפשרות לשלב בין כולם. *שמירה של עד 125 פריסטים. *אפשרות להוריד פריסטים מהאינטרנט. ועוד. מחיר מבוקש:1100. Boss Compression Sustainer. המכשיר במצב טוב, עדיין עם הקופסה המקורית. מחיר מבוקש: 250 ש"ח. המכשיר באתר של בוס: http://www.bossus.com/index.asp?pg=1&tmp=23 0524535564 ליאור

XCLASS

New member
מחפש אנשים לנגן איתם באזור זכרון יעקב

לא אכפת לי על מה אתם מנגנים כל עוד אתם אוהבים רוק ובלוז (בעיקר דברים ישנים שנות ה60-70 אבל לא רק)

byrdparis

New member
למכירה CHARAVELL

למכירה שראוול 475 מצויידת בפיקאפים חדשים של EMG האמבקר 89 ושני סינגלים של SA כל האלקטרוניקה , פוטנציומטרים , סוויצ'ים הכל של EMG גם כן מגיע בקייס קשיח בצבע וינטאג עם קטיפה אדומה בפנים . לרוכש המאושר ינתנו הפיקאפים הישנים (האקטיבים) שלה וכן כבל של דימארציו מתנה . הגיטרה במצב מצוין . עברה סט אפ כל כמה חודשים . מציאה של ממש . מחיר 3800 (נמוך ממה שרציתי עבור סגירת עיסקה מהירה עם רציני . ) 0544588953 אביעד

kikoman11

New member
למכירה - גיטרה מגבר ומולטי

למכירה: גיטרה: ibanez gsa60 נקנתה לפני שנתיים, במצב חדש, שמורה מאוד ללא שום שפשוף עברה סט-אפ לאחרונה. מגבר: marshall mg15cd גם במצב חדש, חזק מאוד מעולה לבית ואפילו מחזיק חזרה עם תופים. מולטי אפקט: korg ax10g, מולטי למתחילים שרוצים להתנסות בהרבה סוגים שונים של אפקטים, כמו חדש. הקונה יקבל במתנה רצועה לגיטרה, כבל סטנד לגיטרה ועוד ירקות הכל ב2000, גמיש אפשר להתקשר איתי באימייל [email protected], במסרים וכמבון בטלפון 0526838382 עמינדב,

למעלה