קניה/מכירה/דרושים

eVeR WiSH

New member
גיטריסט מחפש להקה/ג'ם

מחפש להקה או סתם לג'מג'ם באזור הקריות אם הרבה זמן חופשי ומוכן כמעט תמיד להיפגש מנגן בסביבות ה4 שנים מנגן מטאל רוק וגם גאז או פ'אנק יתקבלו בברכה

אסאל

New member
למכירה! ציוד הקלטה ,עם אחריות.

למכירה: המיקרופון האגדי מבית Shure דגם Sm57 400 ש"ח-מגיע עם סטנד בשויי 150 ש"ח. _________________________________________ פריאמפ דו ערוצי מבית M-audio דגם Dmp3 900 ש"ח -כולל אחריות לעוד חצי שנה בחלילית _________________________________________ כרטיס קול מקצועי מבית M-audio דגםAudiophile 2496 650 ש"ח כולל אחריות לעוד חצי שנה מי שמעוניין , אני מוכר גם כבלים נלווים למוצרים. לפרטים (אזור ת"א -רמת גן ) אסף-0508688105 או בפרטי . מחירים גמישים .

XroeyX

New member
להקה מחפשת מתופף\ת

להקת רוק מחולון מחפשת מתופף\ת. לפרטים נוספים במסרים

TheNightcrawler

New member
למכירה Ernie ball super slinky

תרי Ernie Ball Super Slinky 0.9, יש אפשרות למשלוח בדואר (גוביינא, רשום, אקספרסס וכו') ואני מקבל את כל אמצעי התשלום (אפילו פייפאל). 25 ש"ח לסט, מוכן לעשות 4 חבילות ב100 משלוח חינם. אם מישהו רוצה לבוא לקחת אני גר ברחובות וקוראים לי אריאל. 054-3155970, אפשר להתקשר כל יום עד השעה 23:00.

b l a c k d o g

New member
מחפשים חברה לנגן איתם

גיטריסט וסקסופוניסט בגילאי 13 ו 16 מחפשים מתופף ובסיסט לנגן ביחד. מנגנים רוק קלאסי {פינק פלןיד ביטלס זפלין וכו} מאזור השרון {כפר סבא רעננה הוד השרון} עוד פרטים במסרים

cyber2200

New member
מחפשים מתופף אלקטרוני

הרכב רוק אלקטרוני מחפש מתופף שיתופף על v-drum, שיש לנו בסטודיו. חשוב! שיהיה מתופף טוב טכנית ועם קליטה מהירה. אם לא, חבל על הזמן שלך ושלנו. לא חובה לימודי מוזיחקה, אבל בחיאת. המטרה היא בעיקר הקלטות. רן- 0545497997 אנחנו בני 23 מתל אביב.

הוט טיובס למכירה

אלקטרו הרמוניקס הוט טיובס אוברדרייב/דיסטורשן מנורות עם 2 מנורות. מגיע בקופסא עם שנאי. 900 ש"ח. אלקטרו הרמוניקס דוקטור קיו אנבלופ פילטר עם מתאם לשנאי "רגיל". בא בקופסא! 300 ש"ח. מבצע מבצע!! שניהם 1100

yariv v v

New member
מיקרופון מקצועי להקלטת גיטרה אקוסטית/קלאסית

למכירה מיקרופון-קונדנסר דיאפרגמה קטנה, המיועד להקלטת גיטרה אקוסטית/קלאסית.
לא מתאים להקלטת שירה
תוצרת SHURE דגם KSM 137 .נקנה בארץ אצל היבואן "גבעון אלקטרוניקה". מיקרופון אולפני, מקצועי ואיכותי, שמור כחדש במזוודה המקורית. נעשה בו שימוש מועט באולפן ביתי. פרטים נוספים ומפרט טכני של המיקרופון ניתן למצוא ב www.shure.com מחיר מבוקש: 1700 שקל.ניתן להתגמש קצת במחיר.חדש עולה 2300 שקל. טלפון - 0542258282

udical

New member
../images/Emo41.gifהרכב בלוז מחפש בסיסט/ית

הרכב בלוז מחפש בסיסט/ית להופעות. אחרי צבא. אזור מרכז/שרון. בלוז בלוז בלוז בלוז. אודי - 0503819343 עדי - 0544959876

../images/Emo157.gifלהקת דת' מטאל מחפשת מתופף/ת../images/Emo157.gif

להקת דת' מטאל מנצרת עילית מחפשת מתופף/ת בגילאים 15-20, יש מקום חזרות קבוע, עוד פרטים במסרים.

evan

New member
דרוש מתופף מנוסה ורציני.

שלום, אני גיא, בן 27, בסיסט. להרכב שפועל בתל אביב דרוש מתופף שמוכן להשקיע. אנו מנגנים רוק עם השפעות מכל התקופות. יש חומר מקורי בשפע, שכבר נוסה מול קהל. אם אתה רוצה להצטרף ומוכן להשקיע, צור קשר. גיא 050-7364542 מייל: [email protected] בהצלחה.

למכירה: פדלים מולטי אפקט לגיטרה חשמלית

אני מציע למכירה שני פדלים במצב מצויין שניהם. כמעט ולא היו בשימוש. הראשון: Boss GT-3. http://www.activemusician.com/images/store/full/EM_GT-3.jpg כמה אפשרויות יש במכשיר הזה, אפשר כבר להתייאש... מחיר: 800 ש'. באמת מציאה למולטי אפקט. השני: DigiTech דגם GNX1. http://www.digitech.com/products/images/gnx1sm.jpg יותר חדיש מהראשון. מגיע גם עם חוברת הדרכה ותיק לאריזה. גם כן - המון אפשרויות לצלילים מיוחדים, כולל יכולת הקלטה - בשביל הסולואים המהירים האלה - ואז מוריד את המהירות שלהם בלי לאבד מהאיכות. נותן גם 30 מקצבי תופים שונים לאימון על קצב, ועוד... מחיר: 950 ש'. לפרטים - קוראים לי נתן. טל': 054-5598952 איזור מכירה במרכז (איזור השרון זה הכי קרוב). אפשר גם בפרטי.

למכירה מגבר גיטרה kustom

ברשותי מגבר KusTom solo 16 DFX המגבר בקושי עבר שימוש והמצב שלו חדש גם מבחינה חיצונית אין שריטה. בבקשה לרציניים. מספר פלא: 050-9499818

למעלה