קמצנות

תודה לכולכם על ההשקעה וההתייחסות

טוב. אני יודעת מה אני צריכה לעשות. רק שזה כל כך קשה להתגבר על הכאב. כל כך קשה להאמין בעצמי ולהמשיך הלאה.

ילוטייל

New member
לא לשכוח - אולטימטום!

או שנותן מייד מתנות או תזרקי אותו ו.ר.זקונט] מה זה כאן לא נותן מתנות ממש נורא.

ילוטייל

New member
תודה נשמה. תזבי אותי באמש'ך

ממתמנות. קבלי את גבר חייך שהוא יהיה המתנה שלך ולא תזקקי לכלום. במקום תכשיטים יהיה לו אותך ולהפך. כמובן שעדיף כמובן שיקנה לך לחודש הבא [יומולדת כל חודש כבר אמרנו?] איזה במוו ספורט כמו לבן של שר האוצר. רק אל תסעי שיכורה כמוהו בכביש. זה ממש נורא.

ילוטייל

New member
ככה: כבר אכלנו

עוף בגריל מהקצב. פתיתים. אורז לבן עם שעועית במיץ עגבניות סלט ירקות טחינה שלי עם הרבה שום [כתשתי או לא?] חמוצים כרובית מטוגנת בפירורי לחם קולה מים והרבה שום ואהבה. עם שום ואהבה = שלמות בקיבה.
рылрдл щврвагшвл

תהיי את

המתנה הכי טובה של עצמך. כאחת שלא השכילה לראות את ה"קמצנות" בהיותי צעירה ותמימה..אומרת לך היום..צאי מזה. הכי כואב זה הקמצנות הריגשית שגובלת בהתעללות..סיגרי הדלת. תפתח לך אחרת.

וברצינות

מעבר לזה שלדעתי את מצפה למתנות אולי בצורה מוגזמת כי מתנות מקבלים כבאות, בלי לצפות להן אצלי נדלקת נורה אדומה לגבי הצורך שלו לשקר לגבי הנושא במקום לבוא ישר וזה מעיד לדעתי על זה שהוא יתנהג באותה דרך בכל מיני נושאים שקשורים לחיי היום יום ולחיים המשותפים בעתיד

לא מבינה למה, למה את נמצאת איתו?

מאחד כזה הייתי בורחת כמו אש. והיתה מספיקה לי פעם אחת ויחידה להבין שהוא קמצן נוראי. כי זה פתח לסבל נפשי לכל החיים. אדם שיודע רק לקחת מאחרים ולא לתת? שאלוהים ישמור. כזה סוג מוטב לו שיהיה רחוק ממני.

אוי לא....

אולי את מאוהבת בבעלי(בקרוב לשעבר כמו של פברואר...)? יש לו מנטרה שחוזרת על עצמה... "אם לא מצפים לא מתאכזבים" אז אני הפסקתי לצפות אבל לא הפסקתי להתאכזב וזאת עוד סיבה שאני הולכת לקראת שונאת קמצנים ואוהבת לתת

maof

New member
השם ישמור...

אולטימטום...זה אחלה ממש מקרב ת'מטרה מעוף

EFRATY10

New member
מוכר לי.

גם אני יצאתי 8 חודשים עם קמצן. בפעמים המעטות שיצאנו, הוא עשה לי פאדיחות ליד חברים,וכשהצטרכנו לשלם,הוא פתאום אומר ששכח את הארנק שלו בבית. זו ממש מחלה.

למעלה