קמיעות

nepthys

New member
שאלה טובה..:)

לא חשבתי על זה בצורה כזו. העיקרון הוא שאת משחררת רגש ליקום. במדיטציה, את משחררת רגש לתוך עצמך. אם שחררת את הרגש ליקום ולא לעצמך - סביר להניח שיצרת כישוף בלי להתכוון אליו. זה קורה המון, תתפלאי. לפעמים אנשים רוצים משהו כל כך חזק עד שהוא מתגשם.

RainBird

New member
בדרך כלל מתכת אבם אם תקחי דאס או פימו ותוכלי לעצב קמיע כזה בקלות וללכת איתו לכול מקום...

morning star

New member
את הספר הנוסף

The Crone´s Book of Words אתה מכיר? אם כי במבט ראשון די פקפקתי בספר. אמנם לא ניסיתי עדיין דבר ממנו (ויש בו דברים הנראים לי מעט מוגזמים) - אחרי עיון בו, אולי אני אתן לו סיכוי (נו טוב, כאן השתמשתי קצת באינטואיציה). שלך הנווד

RainBird

New member
השני יגיע אלי מאמזון בקרוב אני מקווה אהל וואלרי כתבה דברים מקסימים אני לא חושב שהיא תשנה סיגנון די בקרוב... אותי מעניין האם אתה מתעסק עם כשפים באופן פעיל או סתם חוקר אותם? אני שואל כי לא מצאתי בפורום שום דבר שיעיד על חויה אישית שלך... ציפור הגשם

morning star

New member
פעם או פעמיים

כתבתי משהו על חוויותי האישיות, אך איני אוהב לדון בהם יותר מדי. כרגע אני משאיר אותם לעצמי... אני עוסק גם בפן המעשי - אך לא ב"כשפים" או מאגיה שבטרמינולוגיה שלי נקראת אפורה (את הטרמינולוגיה שלי שאלתי ממייקל דונלד קרייג, אך ראיתי שעוד סופרים משתמשים בה) - ז"א לפרנסה, אהבה, רפואה וכיו"ב. אני משתמש ב"תרגילים" עבור מה שאני מכנה "Ascension", ז"א "התעלות רוחנית" או "שיפור עצמי" (לא במובן של "אני בסדר אתה בסדר" או "אני אצליח בלימודים כי אני חכם", אלא העלאת רמת האנרגיה האישית וכיו"ב). שלך הנווד

למעלה