אלוהים, אני יכולה פעם אחת ואחרונה
להעלות לכאן את האאוטליין שוב? ה-י-א נ-ו-א-ש-ת, מהבחינה הזו - הנזק כבר נעשה, ואם היא חייבת ללמוד פרקטיקה - שתעשה את זה כמו שצריך! אז ציטוט מהמסר שמחקתי, לאחר ששניתי את דעתי פעם ועכשיו אני משנה אותה שוב, דולה וג´סטין יכולים להתפוצץ - שלושתנו יודעים שהיא תעשה את הכישוף גם ככה, אז שלפחות תדע מה היא עושה. חוצמזה, זה לא כזה סודי, זה מתרוצץ ברשת כמו זבובים. "תאוריה - כישוף מתבצע ע"י שחרור הרגש שלך (שהוא האנרגיה שלך, אם את רוצה עוד לגבי הקשר בין רגש לאנרגיה, פשוט תגידי). בכללית בשביל לבצע כישוף כל מה שאת צריכה זה פשוט "להעלות אנרגיה" (להגביר את הרגש המסויים שיעזור לך במשימה, נניח, אהבה לאהבה, ביטחון לביטחון, ריכוז ללימודים, אנרגיה לעירנות). את יכולה לבצע את זה סתם ע"י חשיבה. אחרי שיש לך כמות רגשות עצומה, את צריכה לחשרר אותה. דרכים לשחרר רגשות יש המון, מלהגיד כמה מילים, לעשות תנועה כלשהי, או פשוט להשתמש בדמיון ולדמיין איך הרגשות העצומים שלך משתחררים. יש לי גם טכניקת הדמיה שמצאתי הכי יעילה - לדמות את כיצד המצב הנוכחי מפריע לך, ולאחר מכן כיצד את תהיי מאושרת בזכות השינויים שאת רוצה שיתבצעו. זה נורא יעיל. מכל מקרה, כפי שהבנת, לא ממש צריך לעשות טקס שלם. למרות זאת, טקסים ניאו-פגאניים הם פשוטים מאוד, והמון אנשים משתמשים בהם כדי לעזור להם לפתח אנרגיה רגשית. אני חייבת לציין - האלמנטים בכישוף פועלים לא בזכות האנרגיה *שלהם* אלא ע"י ההשפעה הפסיכולוגית שלנו עלינו, שאני אפרט בהמשך. פעם חילקתי את הטקס לארבעה חלקים עיקריים שעד היום אני מוצאת שימושי, אז הנה- אוויר - תפילה התפילה עצמה היא, לדעתי, החלק הכי חשוב. כתיבה יכולה לעזור באותה המידה, למרות שהצליל הוא אלמנט מאוד חשוב. את יכולה פשוט לכתוב כמה מילים ולחזור עליהן כמו מנטרה. אש - נר אש תמיד נראתה כמקור כוחני, ולכן משתמשים בה המון. היא נותנת הרגשה כוחנית. לפעמים בוחרים נר על פי האסוציאציה של הצבע שלו - אדום מזכיר לנו מלחמה, כתום אנרגיה, ורוד אהבה וכו´. אדמה - העשבים אנשים תמיד שייכו תכונות לעשבים. בגלל הצורה שלהם, או הריח שלהם, או השימוש הרפואי שלהם. למשל - לוונדר משמש להרגעה גם כתרופה וגם בכישוף. על הארומתרפיה אני אדון בהקדם. בכללית, עם העשבים את יכולה לעשות הכל מלשתול עד לקצור, השימוש הכי נפוץ הוא כקטורת או כחליטה. זה בכללית אלמנט תואם לאלמנט השמן. מים - שמן השמן מביא לנו את הארומתרפיה. בד"כ משתמשים בו על הגוף, במנורת שמן או על נר. ריחות נותנים לנו אסוציאציות שונות (דוגמא - רוזמרין עוזר להתרכז, יסמין אפרודיזיאק, כלומר מגביר חשק מיני), ולכן זה נחמד להשתמש בו."