קמיעות

Ms. Librety

New member
קמיעות

אני רוצה להכין לי קמיע אהבה.... שימשוך אלי בנים בצורה מטורפת.... מישהו יכול לייעץ לי כאן ובעברית את הקמיע הכי הכי הכי הכי הכי חזק שאתם יודעים עליו?
 

nepthys

New member
ניסיון שני.....

למשוך אלייך בנים בצורה מטורפת. 1. מאגיה זו דרך חיים פילוסופית ודרך מחקר. זה לא צעצוע וצריך להתיחס אליה בכבוד הראוי לה. 2. מה בדיוק הניסיון שלך? חשבתי שהיה לך, אבל לפי השאלות שלך.. 3. למשוך אלייך בנים זה בעצם לשטוף להם את המוח. את באמת רוצה לעשות את זה? תחשבי מעט על כישוף לפני שאת מבצעת אותו. 4. אין כזה דבר כמו קמיע חזק, רק אנרגיה חזקה. ככה שזה לא משנה אם תשבי על הרצפה ותשירי שירים של חני נחמיאס, כל עוד את משקיעה אנרגיה רגשית - זה יעבוד.
 

Ms. Librety

New member
כן....

אני ממש ממש רוצה להבין וללמוד את זה..... ניסיון? פעם ניסיתי לבצע כמה כשפים.. עם חברה לא משהו רציני... להאיץ את הזמן להאיט את הזמן וכו´.... ביצענו לפני זה כישופי הגנה כמובן... ועשיתי פעם סיאנס... זהו בערך הניסיון שלי.... ואני מעדיםה לשטוף להם את המוח... כלומר אם בלונדינית חטובה באה ומעפעפת להם בריסים המודבקים שלה זה לא שטיפת מוח?? חוץ מזה.... אני רוצה משהו בעל אנרגיה... משהו אנרגתי שבאמת ימשוך אלי.... בבקשה??
 

nepthys

New member
האצה והאטת זמן

זה רק אשליה, כמובן. מאגיה שפועלת על רגש היא מאגיה מפוקפקת מכיוון שלעולם לא נדע מה באמת קרה בגלל ההשפעות הרגשיות של הפולחן. "ניסיון" זה ידע. כלומר, מה קראת, מה הבנת, מה חקרת. לא מה ביצעת פרקטית - כל ילד יכול להדליק נר ולמלמל כמה מילים. מקסימום, תרגילי ריכוז.. אבל אני התכוונתי לידע. אם את רוצה ללמוד אני מציעה שתשבי ותקראי חומר על הרשת או אפילו ספר, היום דווקא שמתי כמה לינקים נחמדים בגופי ההודעה שלי, תנסי אותם. אני מעדיפה לא למסור לך עוד דברים, קודם כל - בגלל שיש המון על הרשת, דבר שני - כי אני מעודד כתיבה עצמית, ודבר שלישי - זה ממש לא ראוי וגם כפי שראית, הפורום לא אוהב את זה. עניין הבלונדה זה כבר עניין פילוסופי, אני מניחה. האל נתן לגברים גם זין וגם מוח, אבל יש להם מספיק דם רק כדי להפעיל אחד מהם בכל פעם. ובכל אופן... לגרום לאחרים לחשוב דברים שהם לא רוצים לחשוב זה אכזרי. אם את רוצה, אנשים רואים את זה כ"שחור" (זו דוגמא קלאסית). את מאמינה בקארמה? חוק השלושה?
 

Ms. Librety

New member
בקארמה

בקארמה אני מאמינה.... חוק השלושה... לא מוכר לי... עשיתי עבודה מקיפםה על הדת הבודהיסטית והוזכרו ש דברים מסוג זה..... אני מבינה מה שאתה אומר.... אבל איל באפשרותך לתת לי רק איך להכין קמיע?
 

nepthys

New member
אני מעדיפה לראות את השיחות שלנו

כשיחות פילוסופיה, לא שיחות פרקטיקה. אבל אני חושבת שמדיאה יהיה מוכן לעזור. ונפטיס זה שם נקבי לחלוטין, כלומר, אני זה בעצם "את". חוק השלושה זה ניסוח חדש (וויקאני? מתי הוא מוזכר לראשונה?) לקארמה. כלומר, מה שתעשי יחזור עלייך שלוש פעמים. אם את מאמינה בקארמה, את לא אמורה לפחד שהרוע שתעשי להם יחזור אלייך?
 

Ms. Librety

New member
אני יודעת...

אבל משום מה אני לא מפחדת.... כן... אבל בכל זאת??? אני ממש צריכה את זה... נפט´יס! בבקשה...?
 

nepthys

New member
אני מעדיפה שתראי את הגיוון

שיש ברשת. באמת - מה קשה לחפש את זה בגוגל? או סתם במנוע חיפוש? כדאי לך לראות את כל הוריאציות היפות שיש לדברים האלו כדי להבין מבנה של כישוף. אבל שוב, אני חושבת שמן הראוי שתלמדי מאגיה כמו שצריך לפני שתתעסקי בשטויות כאלו..
 

Ms. Librety

New member
אני מבינה אותך

אבל ממש ממש ממש ממש אני רוצה קמיע.... קראתי משהו על כוכב הכסף... איך הקמיע הזה??
 

morning star

New member
אם כבר זמן

הרי את חלוקת הזמן עשה האדם באופן שרירותי יחסית. מבחינה אובייקטיבית הזמן עובר בלא תלות באדם (אפשר להכנס לויכוח פילוסופי על הזמן או דיון פיסיקלי על יחסיותו ו"עקמומויותו" אבל כאן זה לא המקום... חוץ מזה שדיון כזה נראה לי שרק ג´סטין יוכל לעמוד בו עם כל השימוש שיעשה בדיון שכזה בתורת היחסות של איינשטיין ועוד מושגים פיזיקליים שונים). על מעבר הזמן הסובייקטיבי - כאשר אנחנו נהנים ממשהו, או מרוכזים במשהו נראה לנו כי הזמן עובר יחסית מהר. אם אנחנו עושים משהו משעמם (או מחכים למישהו, למשל) וכל דקה מסתכלים בשעון - נדמה שהזמן עובר לאט מאוד. ותודה רבה נפטיס על ההארכה העצומה שלך לגברים. ספרי את זה לצ´. שלך הנווד
 

Ms. Librety

New member
נווד יקר

תוכל אולי לתת לי הוראות לקמיע אהבה אנרגצתי חזק במיוחד???
 

morning star

New member
בניגוד למדיאה

אני איני נוהג לתת דברים שכאלה על גבי הרשת, ישנם מספיק אתרים לכך (תוכלי לחפש ב- www.avatarserach.com) - אני גם נגד השפעה על אדם אחר באמצעיים אזוטריים כאלה ואחרים. מה שכן, אם תרצי, אני אחפש לך משהו כללי לגבי אהבה - משהו שאינו כופה רצונך על מישהו אחר. אבל, אני עצמי כבר נכוויתי בעבר מדברים שכאלה (כשפי אהבה, לא ספציפיים כמובן) - ואני ממליץ נגד זה. את האהבה שלי מצאתי לבד ובלי עזרת כשפים. שלך הנווד
 

nepthys

New member
תארתי לעצמי שהכישוף זמן שלה

פשוט יגרום לה להרגיש כאילו חלף המון זמן. זה מתרוצץ על הרשת המון, כמו הכישוף שינוי צבע עיניים. אני לא חשבתי שהיא תלך למשהו מתקדם יותר. צ´? הוא נעשה סוכן שב"כ? :) ברור שאני מכלילה וכשאני מכלילה אני יוצאת מנקודת הנחה שתבינו שזה סה"כ מראה כללי ולא תופס לגבי כל אחד, אז אל תעלב, מצטערת..:)
 

Ms. Librety

New member
היכשוף שינוי צבע עיניים

בכלל עובד?? לא ניסיתי אותו אף פעם אתם יודעים מה? החלטתי שאני רוצה ללמוד מאגיה.... אני באמת חושבת שיש לי יכולות לזה יש טיפים? ונווד מה רתצצית להגיד לי?
 

nepthys

New member
שינוי צבע עיניים

פירושו להשלות אחרים. ופירושו - לגרום לתודעה של אחרים להשתנות. מכיוון שההשערה שלי היא שאכן ניתן להשפיע בעזרת מאגיה על רגש ומחשבה של אחרים, אני מניחה שניתן ליצור אשליה כזו. אני יודעת שדברים שרואים לא בהכרח "קיימים", לפי העובדה שאנשים חווים הזיות. הכישוף עצמו - מתוך הסרט "הכישוף". סתם טריק פופוליסטי. מבחינתי זה זבל ממוסחר שלא ראוי לתשומת לב..:) אם את באמת מחליטה ללמוד מאגיה, תעשי את זה ברצינות. אל תחפשי טריקים, תחפשי משמעות.
 

RainBird

New member
הנה אחד קלאסי.... קמיע עם לחש בצרפתית זה לחש די היסטורי... מאחורי הדיסקית חורטים amor te teneo זה כדי להביא אהבה עליך אני מניח שניתן לעשות את זה מודרני יותר ולהכין אותו בטקס מיוחד
 

nepthys

New member
אלוהים, אני יכולה פעם אחת ואחרונה

להעלות לכאן את האאוטליין שוב? ה-י-א נ-ו-א-ש-ת, מהבחינה הזו - הנזק כבר נעשה, ואם היא חייבת ללמוד פרקטיקה - שתעשה את זה כמו שצריך! אז ציטוט מהמסר שמחקתי, לאחר ששניתי את דעתי פעם ועכשיו אני משנה אותה שוב, דולה וג´סטין יכולים להתפוצץ - שלושתנו יודעים שהיא תעשה את הכישוף גם ככה, אז שלפחות תדע מה היא עושה. חוצמזה, זה לא כזה סודי, זה מתרוצץ ברשת כמו זבובים. "תאוריה - כישוף מתבצע ע"י שחרור הרגש שלך (שהוא האנרגיה שלך, אם את רוצה עוד לגבי הקשר בין רגש לאנרגיה, פשוט תגידי). בכללית בשביל לבצע כישוף כל מה שאת צריכה זה פשוט "להעלות אנרגיה" (להגביר את הרגש המסויים שיעזור לך במשימה, נניח, אהבה לאהבה, ביטחון לביטחון, ריכוז ללימודים, אנרגיה לעירנות). את יכולה לבצע את זה סתם ע"י חשיבה. אחרי שיש לך כמות רגשות עצומה, את צריכה לחשרר אותה. דרכים לשחרר רגשות יש המון, מלהגיד כמה מילים, לעשות תנועה כלשהי, או פשוט להשתמש בדמיון ולדמיין איך הרגשות העצומים שלך משתחררים. יש לי גם טכניקת הדמיה שמצאתי הכי יעילה - לדמות את כיצד המצב הנוכחי מפריע לך, ולאחר מכן כיצד את תהיי מאושרת בזכות השינויים שאת רוצה שיתבצעו. זה נורא יעיל. מכל מקרה, כפי שהבנת, לא ממש צריך לעשות טקס שלם. למרות זאת, טקסים ניאו-פגאניים הם פשוטים מאוד, והמון אנשים משתמשים בהם כדי לעזור להם לפתח אנרגיה רגשית. אני חייבת לציין - האלמנטים בכישוף פועלים לא בזכות האנרגיה *שלהם* אלא ע"י ההשפעה הפסיכולוגית שלנו עלינו, שאני אפרט בהמשך. פעם חילקתי את הטקס לארבעה חלקים עיקריים שעד היום אני מוצאת שימושי, אז הנה- אוויר - תפילה התפילה עצמה היא, לדעתי, החלק הכי חשוב. כתיבה יכולה לעזור באותה המידה, למרות שהצליל הוא אלמנט מאוד חשוב. את יכולה פשוט לכתוב כמה מילים ולחזור עליהן כמו מנטרה. אש - נר אש תמיד נראתה כמקור כוחני, ולכן משתמשים בה המון. היא נותנת הרגשה כוחנית. לפעמים בוחרים נר על פי האסוציאציה של הצבע שלו - אדום מזכיר לנו מלחמה, כתום אנרגיה, ורוד אהבה וכו´. אדמה - העשבים אנשים תמיד שייכו תכונות לעשבים. בגלל הצורה שלהם, או הריח שלהם, או השימוש הרפואי שלהם. למשל - לוונדר משמש להרגעה גם כתרופה וגם בכישוף. על הארומתרפיה אני אדון בהקדם. בכללית, עם העשבים את יכולה לעשות הכל מלשתול עד לקצור, השימוש הכי נפוץ הוא כקטורת או כחליטה. זה בכללית אלמנט תואם לאלמנט השמן. מים - שמן השמן מביא לנו את הארומתרפיה. בד"כ משתמשים בו על הגוף, במנורת שמן או על נר. ריחות נותנים לנו אסוציאציות שונות (דוגמא - רוזמרין עוזר להתרכז, יסמין אפרודיזיאק, כלומר מגביר חשק מיני), ולכן זה נחמד להשתמש בו."
 
המממ, יש לי שאלה.

עוד לפני שהתחלתי לקרוא על כישוף, וויקה וכו´ וכו´, עסקתי קצת במדיטציה ודימיון מודרך. אף פעם לא הצלחתי להתחבר למדיטציות שניסו ללמד אותי, כי אני חושבת שמדיטציה צריכה להיות משהו טבעי שעושים לפי מה שמרגישים ולא לפי מה שהמורה שלך אומר לך. בכל אופן, ממה שלמדתי על מדיטציה לקחתי לעצמי את החלק הפשוט ביותר של דימיון מודרך, למשל - יש לי מחר מבחן במתמטיקה, ובמשך השבוע האחרון עשיתי כל לילה לפני השינה הרפיה של דימיון מודרך, ובדמיינתי לעצמי איך אני לומדת קשה לקראת המבחן, ניגשת למבחן בביטחון מלא ופותרת בקלות את השאלות, ובסופו של דבר מקבלת חזרה את המבחן ומקבלת את ציון גבוה. לפי מה שאת מתארת, מה שעשיתי הוא בעצם כישוף?
 

morning star

New member
זה בעיקרון דומה מאוד

זה עובד מבחינה פסיכולוגית באופן כמעט זהה רק ברמה טיפה יותר גבוהה בגלל ההשפעה העמוקה יותר על התת מודע. זה הסבר ממש על קצה המזלג... שלך הנווד
 
למעלה