קמהדנו,כנס פנימה! :)

מוטי ש

New member
אהלן עוגית :)

האם במקרה יצא לך להכיר במהלך כל הקריירה המפותחת שלך את עוגי מרחוב סומסום? :)

מוטי ש

New member
ידעתי!

קמהדנו התחמן הזה הוא עוגית המזל! נתפסת בקלקלתך יא חתיכת אסטרולוג חובבן..:)

קמהדנו

New member
הממממ

מאין לך? (מלבד העובדה שרק אני, אתה, בארס, לוסט והעוגיה נמצאים כאן) הרי כל אחד יכול היה לראות את מה שבדיחי כתב פעם על עוגי יפה שאתה זוכר!

מוטי ש

New member
שכל 2 :)

אני טיפוס אודיטורי דיגיטלי,הבן אדם שאיבחן את זה לראשונה בצורה הכי טובה היה דרוליק רב הכשרונות! ההמיספירה השמאלית ודיאלוג פנימי עקבי הולכים עקב בצד אגודל...:) מה זה אומר?שאני מסוגל לזכור שיחות שנערכו לפני שנים גם כאשר כל האחרים כבר שכחו אותם! היו זהירים במה שאתם אומרים לי,כי אני בור סוד שאינו מאבד טיפה, ומה שנכנס אצלי מאוזן אחת,נראה לך שאני אתן לו לצאת מהשנייה? חבל על כל טיפה! :)

קמהדנו

New member
הממממ 2

אז איך פיספסת את הפעם בה רמזתי שיום יבוא ואקח על עצמי זהויות בדויות לרוב? ממש טיפוס אודיטורי דיגיטלי בעולם ויזואלי אנאלוגי אתה

מוטי ש

New member
חידה:מי קופץ בראש? :)

נכון מאוד!-חמור!חמור! הנה קמהדנו,אם כי לא מצאתי לך שתי אתונות(כמו שתי המיספירות שתעשנה את העבודה במקומך)מצאתי לך שני חמורים(בסיפורי התנ"ך הם תמיד משמשים למטרות מאוד נעלות!:) אחד מהם זה עבדך הכמעט נאמן ואילו השני זה אתה.בארס,כמובן,הוא המלאך שעומד באמצע הדרך עושה לנו ,נו,נו,נו,באצבע ולא נותן לנו לעבור..:) מה שנותר כרגע זה רק לבקש מעובד הרס"ר של הפורום,הערס אביחי:) לצבוע אותם בלבן ואז נוכל בלב שלם לשיר את השיר הידוע: "משיח,משיח,משיח,אי אי אי איאיאיאי"... לענייננו. האם לא שמעת מעולם על המושג התפתחות?או שמא שמעת,אולם אתה סבור שרק אתה מתפתח?(יא חתיכת עוגיה צינית שכמוך:) אם שמעת,הרי שאתה בוודאי יודע,שהתפתחות היא גם,בין היתר, איזון של החלקים השונים בתוכינו,כיוונון שלהם,כיול שלהם למצב הטבעי.כיוון שכך,המצב "הלא טבעי",הוא מצב שבו נוצר הדגש חזק מאוד של צד כזה או אחר על חשבון כל הצדדים האחרים,או מצב שבו כל אחד מהצדדים שכח מהי באמת העבודה שלו ולכן או שהוא נח מתי שהוא צריך לעבוד,או שהוא עובד מתי שהוא צריך לנוח או שהוא סתם מפריע לאחרים לעבוד ולא מאפשר להם להגיע לתוצאות המירביות שהם יכולים להגיע אליהם. בארס לא מזמן הביא לכאן מאמר של עופר אשכנזי ואני נכנסתי לאתר של הבחור הזה וראיתי שהוא עוסק בדיוק בדבר הזה,דהיינו באלמנט הזה של ההתפתחות,כך שהעניין הזה היום,כנראה מבחינת הדגשתו,הולך ונעשה די נפוץ(בארס,האם זאת הסיבה שמצאת במאמן הנ"ל עניין כזה או אחר? :) בכל אופן,קמהדנו יקירי,אתה לא יכול להאשים אותי שלא אמרתי לך מפורשות שאני לומד להפעיל את שתי ההמיספירות שלי ובייחוד לומד לבטא רגשות!אני אמרתי,אני יכול להוכיח לך את זה,אם תתעקש :) אז במה דברים אמורים?המצב שלפני ההתפתחות הוא המצב של הטיפוסים.אם אתה מצליח לגלות מהיכן אתה מתחיל ומה מאפיין את ההתחלה שלך,"קל" לך יותר לאחר מכן להמשיך הלאה. אודיטורי דיגיטלי זהו סוג של טיפוס,כמובן לפי שיטה מסויימת.יש הרבה שיטות חלוקה,כל אחת והייחודיות האיפיונית שלה.מה שחשוב להבין הוא,שבני אדם הם ממש לא אינדיוודיואליים כמו שהם חושבים והם דומים אחד לשני בלא מעט מאפיינים בדרך פעולתם המכנית והאפשרות של כל אחד מאיתנו מתחילה מההכרה של זה ומכאן אפשר להמשיך(אם כי בהתחלה אפשר לשהות לאורך זמן רב לעיתים וזה יכול להיות גם מייאש למדי:) כל חלוקה,כמובן,יש לקבל עם סייגים ולזכור שהיא לא האמת,אלא רק מצביעה אליה ועליה ולכן כדאי להימנע גם ממוקש ידוע הטמון כאן והוא הדבקת תוויות והיצמדות אליהם,בין אם בעצמנו ובין אם באחרים. בכל מקרה,טוב שאני ואתה לא טיפוסים שכאלה שאוהבים לחכות למשיח,כי משיח,כמו שאומר השיר הידוע של שלום, לא בא,הוא גם לא מתקשר(טוב,אתה יכול להתחפש למשיח,אם אתה רוצה,בפורים הבא,הוא בוודאי יתקבל בברכה בפורום הזה...:) ליל מנוחה.

בארס

New member
לא ממש

אותי עניין בבחור ההוא הדגש שהוא שם על עניינים של אמונה ואלוהים והתיחסות די רוחנית ביסודה לחיים. למרות שגם אם התחום הזה של אימון מבוסס לא מעט על עקרונות רוחניים הוא רחוק מאוד מלהיות פרקטיקה רוחנית כי פרקטיקה רוחנית היא בעיקר עבודה אנרגטית. ד"א התקלתי אותו בשאלה איך זה שהוא קורא למה שהוא עושה "אימון כושר מנטלי" כאשר בפועל מה שהוא מלמד זה איך לעקוף את האספקטים המנטליים ולפעול ממקום יותר רגשי ואמוני?...הוא אמר שזו הטעיה מכוונת שנועדה לעורר עניין בקרב קהל היעד שהוא פונה אליו.

בארס

New member
מונוסודיום גלוטמט? MSG

מזל שיש לי בבילון :) אבל פתאום היא נשמעת לי כמו אינקה...דיר באלק שאת לא אבי בכר! ;)

קמהדנו

New member
איזה פארש

"חפש עבודה חדשה, אתה מנחש גרוע" "אל תשכח מטריה כשאתה יוצא מהבית" "הצילו, אנחנו לכודות במפעל לייצור עוגיות מזל"

למעלה