קמהדנו,כנס פנימה! :)

מוטי ש

New member
עכשיו אתה רוצה שאני אתבייש לי? :)

לא שמעת מעולם על המשפט שמי שמתבייש-מתייבש? נו ולקח לך שנים ולא מצאת דבר ובארס מצא את זה מהר מאוד בגוגל.לפחות אני רואה שאתה לומד. אוקי,נעלה אותך כיתה!אל תתבייש,זאת לא בושה(מחזיר את ההשלכה אליך :)

קמהדנו

New member
טוב חברל'ה

אני משאיר אותך כאן עם מפצח האגוזים / הניקים תזהר ממנו, אל תסיר ממנו עינך אפילו לרגע! חלומות אופיום מתוקים

מוטי ש

New member
כל כך אופייני לך :)

לנוס על נפשך? האם אינך יודע שדרך רוחנית הולכת תמיד הפוך? אין fight or flight ,האמיגדלה לא תכתיב לנו מה לעשות, אנו נכתיב לאמיגדלה מתי לעשות ואיך! :) חוזה,לך ברח! :)

קמהדנו

New member
הלילה הוא אפל כל כך

כל הרחובות כבר ריקים "אופייני" משמע אתה בודק אותי על ציר הזמן, מאפיין את האישיות שלי ומשווה עם המידע שהאמיגדלה אספה קודם, ונהנה לגלות שהיא קונסיסטנטית לכאורה לו להשיב ניתן את מחוגי הזמן...

מוטי ש

New member
יאללה,מטרתי הושגה :)

שירשור הקשקשת "שלי" צימח שורשים ועכשיו יש לו חיים משל עצמו,כך שאני יכול לפרוש לי בנחת אל מעמקי השינה. :)

מוטי ש

New member
למה הזוי? :)

זה שודדי הזמן,במידה כזאת או אחרת כולנו שודדים של זמן, רק שבכיס שבו אנו שמים אותו,אין תחתית.... קופצים לנו מזמן לזמן וכל הזמן מחפשים מציאות חדשות,(שוכחים את הישנות) ואף פעם אין לזה סוף... תן להמיספירה השמאלית שלי כל דבר והיא תמצא לך בו את "משמעות החיים",כך שאני דווקא לא פיספסתי..:) מצד שני,הסרט הזה באמת לא משהו,אם כבר מסע בזמן, אני מעדיף את דאג וטוני. מי מתפטר?אף אחד לא מתפטר.פשוט מאוד כאב לי הלב שפיספסתי את כל שירשורי הקשקשת של פורים,אז פתחתי שירשור קשקשת משלי..:)

קמהדנו

New member
מה?

אתה לא הבודהא? אינקה2? העוגיה הצינית? טוב, אני אפצה אותך אישית

מוטי ש

New member
אינקה 2?

משמעם מחץ! :) הבודהא מאור יהודה? סתם עוד אחד שעושה חשבון פנימי:) העוגיה הצינית? אני אוכל עשרים כאלה בשנייה אחת מבלי למצמץ ראשון :)

קמהדנו

New member
שקול מילים או שקול שיניים

קח אחריות על הדברים שאתה כותב תנו לגירוי שהות להתעכל,תנו לקורטקס הרגשות קצת זמן לשלוט באמיגדלה שלכם ואו אז תדעו באמת מה זה להיות בני אדם!חוץ מזה זה יהיה עבורכם תרגול רוחני מעולה!נסו ותהנו!:) אז במקום לרוץ ולספר לך שיש מונטי פייטון, לקחתי את הזמן עם האמיגדלה והקורטקס והכרובית...

מוטי ש

New member
אתה רואה איזה שיגעון גדלות:)

"לקחתי את הזמן" עם האמיגדלה והקורטקס והכרובית.. נו,באמת,ולאן הלכתם לאחר מכן?

קמהדנו

New member
ישר למחבת

הקפצתי אותם עם פטריות ופלפלונים (לא אורגניים) בחלב קוקוס אבל קודם טחנתי את המוח כמובן

מוטי ש

New member
פלפלונים?פטריות?חלב קוקוס?

טחנת מוח? איפה אתה חושב שאתה נמצא?באיים האבודים של הקניבליים? ואני חשבתי שאתה צמחוני.מסתבר שאתה בעניין של פטריות, לא פלא שאתה חושב שאתה מנהל הפורום ושאתה גם יכול להתפטר אם תרצה...:)

קמהדנו

New member
פרסים במעמד כבוד ההמיספרה הימנית

מסיכת הזהב - התחפושת הכי טובה מכל הבחינות - אביחי חמדי מסיכת הכסף - הדמות הכי אמינה ומושקעת - אביחי חמדי מסיכת הבוץ - הכי מעליבה - אביחי חמדי מסיכת האבוקדו - הניק האמיתי שנחשד בטעות לתחפושת - צוקית מסיכת האב"כ - פרס על מפעל חיים - הבודהא מאור יהודה מסיכת חמצן - על חיקוי מדויק - אינקה2 מסיכת הברזל - סתם כי צריך לחלק פרסים - מכונית שיקוף 2000 מסיכת המרגרינה - על מריחה מיותרת - עוגית מזל צינית

lost insight

New member
ויש פה עוד כמה דמויות לחשוף ../images/Emo152.gif

הרגת אותי עם צוקית :)

מוטי ש

New member
כמה זה שווה מבחינה כספית?

אולי החברה הללו יזדקקו ליחצן טוב,במקרה אני מכיר אחד שיודע טוב את העבודה(שיכולה להיעשות הכי טוב דווקא מההמיספירה השמאלית:). דרך אגב,גילו מי זה האביחי הזה,כי יש לי השערה טובה למדי...

למעלה