קמהדנו,כנס פנימה! :)

lost insight

New member
לא ראיתי שמישהו אמר

אתה אומר שיש לך השערה טובה, אז זה מסקרן לשמוע ניחושים... יש לי גם השערות אבל אין אחת בולטת

מוטי ש

New member
ובכן

הבן היחיד שיכול היה להפיק את הסטריאוטיפ של אביחי בפורום הזה הוא אינקה.הדמות של אביחי היא חד מימדית שכזאת כמו כל הדמויות במותגים ובפרסומות...:)

מוטי ש

New member
הלך לאיבוד בתוך הדמויות שלו..:)

לא שמעת על מקרים של אנשים שקמו יום אחד ושכחו שהם הם עצמם?

מוטי ש

New member
כמו הבודהא

הוא הלך למכור מזגנים לאסקימוסים... האסקימוסי לא צריך מזגן בתוך האיגלו שלו...:)

בארס

New member
צחוק צחוק

נראה לי שהוא חתיכת מכשף.... היום בתוכנית של האהבלים בן כספית והבן של התשבצאי הם קישקשו משהו על ההתחממות הגלובלית ואשכרה דיברו ברצינות על מזגנים לאסקימואים (לא בצחוק ולא בציניות אני רציני!) נראה לי שהוא כבר עובד על המיזם הזה כמה שנים טובות התחמן.

מוטי ש

New member
:)

אתה יודע למה יש התחממות גלובלית? בגלל כל אלה שמוכרים קרח לאסקימוסים! איך זה יכול להיות אתה שואל? לאחר שהאסקימוסים מגלים שהם אינם זקוקים לקרח הזה הם זורקים אותו לים ואז כמובן הוא נמס וגורם לעליית מפלס מי הים.כאשר מפלס הים עולה, השמש צריכה לעבוד שעות נוספות כדי לאדות את כל המיים. מי רוצה להתווכח איתי על הטיעון המדעי הזה?

קמהדנו

New member
מצאתי!../images/Emo62.gif

מכיוון שלא מוצאים את אינקה מאז תחילת החג, ואינקה2 בא ונעלם, הרי שלפי החוק הפסאודו-מדעי ההוא, אם יש שתי אפשרויות הנכונה היא הפשוטה שבהן אינקה=אינקה2 ואם כך, הרי שהוא יקטוף לפחות פרס אחד מכובד כל הפנייה המעודנת לאינקה המקורי היתה חלק מהתכסיסים הידועים של אינקה עצמו, כדי להוריד ממנו כל חשד רק אינקה בעצמו היה מעז להתחפש לאינקה, אחרי שביקשתי לא לסגור חשבונות (לא התכוונתי ברצינות) ועוד ממשיך אחרי החג. בשבילו זהו תרגיל התבוננות עצמית בגירסה מוקצנת שלו מ.ש.ל.

אינקה2

New member
אגב...

אני בא והולך... בגלל העבודה. אחזור בערב. יום מוצלח ומהנה.

קמהדנו

New member
לא, בעצם

היו רק שני וידויים (שניתנו תחת לחץ מתון) שלי ושל אליסה כל השאר פתוחים להשערות

מוטי ש

New member
קמהדנו

בוא נטיל עליהם חיל ורעדה,אימה ופחד עד שיודו באמת! :) למה אף אחד כאן לא חשב להתחפש לאינקוויזוטור, אחד שכזה שתמיד מחפש את האמת בכל נפשו ובכל מאודו ורוצה להגות בה יומם וליל? :) הרי,שומו שמיים,זה פורום מדיטציה,אף אחד כאן לא מחפש את האמת? :)

שקר וכזב

לא מרגרינה אלא 100% MSG חידת זן - האם עוגית מזל יכולה לנבא לעצמה? "היום תזכי בפרס חשוב שירומם את מצב רוחך"

למעלה