קמהדנו,כנס פנימה! 
יא אפוף!
אני דורש בכל תוקף שלא תתפטר,אני חוזר ואומר שלא תתפטר מן התפקיד של מנהל הפורום! הישאר כאן לנצח,לנצח,לנצח!אם תשקול התפטרות,אנו כולנו נהיה מוכנים לאשר לך נבצרות,העיקר שתישאר! כך בכל פעם שדהרמקס יראה לאילו תהומות דירדרת את הפורום, ההמיספירה הימנית שלו מייד תודחק בידי השמאלית והוא יטען(מהשמאלית)שמאז בואך לפורום מצב הפורום השתפר קמעה וכולי וכולי ולאחר מכן הוא ידבר על כנות(שוב מהשמאלית)כמו שהוא אוהב תמיד לעשות...
מעבר לזה,כל נשף המסיכות הזה היה ביזיון אחד גדול.במופע האימים של בארס בעבר לפחות היו כותבים שנונים ואילו כאן התגלה פרצופם האמיתי של כל האנלפביתים הערסים, שלא עברו את השלב האורלי בילדות(ואולי עוד כמה שלבים.
ופיתחו כל מיני תסמינים של שיגעון גדלות..
לשמחתי,אני עצמי לא השתתפתי בפארסה הזאת,בגרוטסקה הזאת,בפרודיה הלא מוצלחת הזאת, אז אני פטור ואידך,כמו שאומרים,זיל גמור!(דהיינו,זילות גמורה של כבוד הפורום
חיחיחי,עכשיו אני מחכה לתגובות(אל תהיו אוטומטיים,אם אתם חשים שבא לכם לענות,אל תענו בכוונה, תנו לגירוי שהות להתעכל,תנו לקורטקס הרגשות קצת זמן לשלוט באמיגדלה שלכם ואו אז תדעו באמת מה זה להיות בני אדם!חוץ מזה זה יהיה עבורכם תרגול רוחני מעולה!נסו ותהנו!
יא אפוף!