קמהדנו,כנס פנימה! :)

מוטי ש

New member
קמהדנו,כנס פנימה! :)

יא אפוף! :)אני דורש בכל תוקף שלא תתפטר,אני חוזר ואומר שלא תתפטר מן התפקיד של מנהל הפורום! הישאר כאן לנצח,לנצח,לנצח!אם תשקול התפטרות,אנו כולנו נהיה מוכנים לאשר לך נבצרות,העיקר שתישאר! כך בכל פעם שדהרמקס יראה לאילו תהומות דירדרת את הפורום, ההמיספירה הימנית שלו מייד תודחק בידי השמאלית והוא יטען(מהשמאלית)שמאז בואך לפורום מצב הפורום השתפר קמעה וכולי וכולי ולאחר מכן הוא ידבר על כנות(שוב מהשמאלית)כמו שהוא אוהב תמיד לעשות...:) מעבר לזה,כל נשף המסיכות הזה היה ביזיון אחד גדול.במופע האימים של בארס בעבר לפחות היו כותבים שנונים ואילו כאן התגלה פרצופם האמיתי של כל האנלפביתים הערסים, שלא עברו את השלב האורלי בילדות(ואולי עוד כמה שלבים.:)ופיתחו כל מיני תסמינים של שיגעון גדלות..:) לשמחתי,אני עצמי לא השתתפתי בפארסה הזאת,בגרוטסקה הזאת,בפרודיה הלא מוצלחת הזאת, אז אני פטור ואידך,כמו שאומרים,זיל גמור!(דהיינו,זילות גמורה של כבוד הפורום:) חיחיחי,עכשיו אני מחכה לתגובות(אל תהיו אוטומטיים,אם אתם חשים שבא לכם לענות,אל תענו בכוונה, תנו לגירוי שהות להתעכל,תנו לקורטקס הרגשות קצת זמן לשלוט באמיגדלה שלכם ואו אז תדעו באמת מה זה להיות בני אדם!חוץ מזה זה יהיה עבורכם תרגול רוחני מעולה!נסו ותהנו!:)

קמהדנו

New member
מוטי הפיתון

יש עכשיו בטלויזיה מונטי פייטון, עזוב שטויות! and now for something completely different

מוטי ש

New member
עכשיו אתה אומר לי? ../images/Emo201.gif

יאללה,אני רץ לראות והכי חשוב always look on the bright side of life :)

קמהדנו

New member
סורי עיוני

נגמר. אין יותר. תם ונשלם קודם היה "משמעות החיים" אבל פיספסתי עכשיו יש איזה סרט עלילתי הזוי וחסר כל לוגיקה, חלק מהם משחקים אז מי מתפטר?

בארס

New member
משמעות החיים

אחד הגדולים ללא ספק אבל מה שאני הכי אוהב בו זה שהם אשכרה אומרים בו מהי משמעות החיים אבל בגאוניות רבה הם אומרים אותה באופן מפורש רק באיזה משפט אחד בכל הסרט כל אלו שדיברתי איתם על הסרט לא הבינו על איזה משפט אני מדבר, כולם היו בטוחים שהם רק סתם מעבירים דחקות :)

בארס

New member
יופי

תהיה לכם הזדמנות לנסות למצא את הקטע בסרט שבו הם אומרים מהי משמעות החיים. (באיזה ערוץ ?:)

קמהדנו

New member
חוכמה גדולה

כבר גילית אותה כאן (את המשמעות) לא מזמן ולא פעם הערוץ הוא hot fun למנווי הכבלים ושמנויי הלווין יקנאו ויאכלו קינואה

alissa

New member
אז לא אוכל קינואה מחר

ייייהההה. HOT rocks. אגב, המובחר של מונטי פייטון הוא ללא ספק "בריאן כוכב עליון" - בייחוד המלך המגמגם וסצינת הסקילה.

בארס

New member
חחחח

אני מצאתי :) ועכשיו כשאני קורא את זה שוב...אני יכול לומר שהמסר הוא במאה אחוז גורדייפיסטי והוא ללא ספק לב ליבו של הסרט. זכרתי שהיא נאמרת רק במשפט אחד אבל עכשיו אני רואה שהיה שם עוד נסיון קטן לגעת בה (במשמעות) אבל הוא טורפד מיד באופן הכי גאוני שממחיש בדיוק את אחד המסרים העיקריים של משמעות החיים...פשוט גאוני. :)

מוטי ש

New member
גלה לי

באיזה חלק זה בתסריט ואלך לחפש בעצמי..:) ראיתי את הסרט כבר לפני שנים,כך שאין סיכוי שאדע סתם כך על מה אתה מדבר... קמהדנו נראה לי כבר עייף ורוצה ללכת לישון..:)

בארס

New member
רק אם הוא מסכים

אם לא אז אני אגלה מחר בערב או שאשלח לך במסרים

קמהדנו

New member
תפסיק

להשליך על דמויות ערטילאיות כמו "קמהדנו" את ה"עייפות" שלך

מוטי ש

New member
שכל :)

מאז שהתחלתי לאכול ירקות(אורגאניים ולא אורגאניים) וללעוס לי איזה אגוז ברזיל אחד או שתיים ביום פלוס כמה שקדים קלופים ואצה כחולה ירוקה,אני פשוט מאוד כבר לא מרגיש עייף יותר.אני מרגיש לאורך חלק ניכר מהיום כחול וירוק. חידה שנועדה לבדוק את זיכרונכם(שאני מקווה שאיננו רופס:) איזה משורר(שכבר הוזכר בפורום בעבר על ידי עבדכם הנאמן לפחות בכמה ווריאציות שונות ואפילו הוזכרו קטעים משיריו) פרסם את ספר השירים "כחולים ואדומים"?

קמהדנו

New member
אמיר גלבוע

אגב, אגוזי מלך נראים כמו המיספרות של מוח והמלצת היום - מרק מיסו עם אצות

מוטי ש

New member
ההא,

שכחתי,מסכנים אגוזי המלך,גם עליהם אני לא מוותר והם אפילו אורגאניים אצלי במקרר!

למעלה