קלפי למוגבלי ניידות

stkachov

New member
האמת היא

שהקלפי הנגישה עומדת שוממת רוב היום, ואחוז המצביעים המוגבלים בה הוא אפסי לעומת המצביעים בקלפי רגילה אחרת. כך שממש אין חשש לתורים.

deathcaster

New member
וכמו תמיד, אני צודק

נושא חשוב על נגישות למוגבלים הפך להיות שרשור טקטיקת בחירות... עלוב

stkachov

New member
האמת, שנגישות למוגבלים לא היה נושא השרשור

אלא הצבעה של סטודנטים בקלפי נגישה.

lirlurim

New member
אכן

אבל העדפתי להימנע מתגובה כי ידעתי שהוא יתחיל לעסוק במיקום של האותיות שלי בתוך המילים או במיקום המילים בתוך המשפט ולא בעניין המהותי של ההודעה.

lirlurim

New member
למה זה כ"כ משנה?

אז המלצתי להצביע מרצ, זה כל-כך חשוב? הרי אתה לא תשנה את עמדתך בגלל שהצעתי להצביע למרצ אז למה זה כל-כך עקרוני? מטרת השרשור היתה ליידע סטודנטים שהם יכולים להצביע בקלפי למוגבלי ניידות ולא לבזבז את קולם בגלל המרחק מהבית. נכון שהוספתי לזה את דעתי האישית אבל היית יכול להתעלם מהעמדה שלי ולהתייחס לעניין עצמו (או לחילופין להתייחס אליו תוך הבעת עמדתך הפוליטית, זה לחלוטין מקובל וזה לא היה מוציא אותי מגדרי. אנחנו רק סטודנטים ולא נציגים פוליטיים. מותר לנו להביע עמדות והפורום קיים בין היתר בשביל זה).

deathcaster

New member
תגובה

אז פתאום אתה כן מגיב לי ? אני חושב שהיית יכול להפריד בין ההודעה האינפורמטיבית החשובה שלך , ובין הדעה הפוליטית האישית שלך שחסרת כל רלוונטיות לנושא ולפורום (ממש כמו דעתי שלי ושל כל אחד אחר כאן) אני לא טוען שעשית דבר שאסור לעשותו, אני רק טוען שהחיבור הזה לדעתי היה מיותר לחלוטין. ולכן הגבתי בצורה הומוריסטית שיש להצביע במרץ ליכוד, זה הכל.

lirlurim

New member
תגובה לתגובה.

אני מגיב לך כשאתה ענייני ונמנע מתגובה כשאתה לא. שים לב שלא אמרתי דבר על ההרה ההמוריסטית שלך והיא היתה בסדר מבחינתי. תקרא שוב את ההודעות ותראה שמה שהתחיל את החוסר נעימות פה היתה ההערה שלך: "או במילים פשוטות יותר: כל מי שעושה את זה דביל וחדל אישים !". כפי שאמרתי, אני הצבעתי בקלפי כזה שהיה ריק לחלוטין ולכן אני לא רואה איך או למה זה בעייתי. מבחינתי - זה עדיף על-פני הישארות בבית, בהינתן המצב האבסורד שבו המדינה לא דואגת לעודד סטודנטים להצביע (אגב, אין לי ספק שאלפים רבים של סטודנטים עושים את זה. היתה על זה כתבה ב-Ynet וכל טוקבק שני העלה את האפשרות. משם אני מכיר אתה).

deathcaster

New member
והפעם אתה לא מגיב בצורה עניינית

מה הקשר בין מה שרשמת לבין הבעיה שהצגתי ? האם אתה מסכים שהחיבור בין הסוגיה החשובה של קלפי בודדות לבין דעתך הפוליטית האישית היה חיבור קלוקל ? כן או לא ?

lirlurim

New member
לא

כאמור, לא כתבתי עבודת סמינר שמחייבת הקשרים מדויקים וכו'. בסך הכל כתבתי הודעה בפורום סטודנטים ואני לא רואה מה הבעיה להכניס שני עניינים בהודעה אחת. אני בטוח שאני לא הראשון ולא האחרון.

amitk80

New member
צאו להצביע!

הצביעו עבודה או ליכוד או קדימה. אל תבזבזו את הקול שלכם על מפלגות קטנות בעלי אינטרסים כיוון שאם המפלגות הקטנות יכנסו הם יכרסמו בכוחם של המפלגות הגדולות מה שיגרום לאי יציבות שלטונית. שימו לב שעד 1992 היה שלטון יציב בגלל העובדה שהמפלגות הגדולות היו חזקות!

deathcaster

New member
../images/Emo45.gif

הצבעה למפלגות קטנות (ואם נהיה קורקטיים, ישראל ביתנו כבר לא אחת כזו לפחות ע"פ הסקרים), היא כמו לירות לעצמנו ברגל. זו החלטה אידיוטית כמו התשדירים האידיוטים של המפלגות הקטנות האלו של אנשים שלא יודעים לקרוא משפט אחד שלם מהטלפרומטר (אני אופטימי לגבי טלפרומטר.. בטח זה היה מישהו עם בריסטול
) למרות שזה גם לא קשור לנושא השרשור המקורי

bwp

Member
לא מסכים בכלל

קודם כל גם 92-95 היתה יציבות שלטונית עד שרצחו את רבין ומאז הכל החל להדרדר. דבר שני,גם כאשר לליכוד היו 40 מנדטים ולשינוי 15(שזה 2 מפלגות גדולות) בסופו של דבר נערכו בחירות מוקדמות, ככה שאין לדעת. הבעיה שהחילונים בהחלט לא הולכים להצביע ומגדילים את כוחה של שס,או יהדות התורה, שהן על כל פיפס עוזבות את הממשלה ושוברות את הכלים,כי יודעות שיקבלו בבחירות הבאות אותן מנדטים של קהל בוחרים עיוור לחלוטין אחריהן.

amitk80

New member
מה פתאום

בשנת 2003 היתה ממשלה של ליכוד עם 40 מנדטים עד מרץ 2006. זה היה שלוש שנים. אני חושב שדווקא המפלגות הגדולות ואחוז הצבעה גבוה של החילונים לשם שינוי יחליש את המפלגות החרדיות וימנע את הסחטנות הפוליטית....

למעלה