קלי וסמים...

Because Of May

New member
פאקינג היי! מה עובר עליה?../images/Emo12.gif../images/Emo109.gif

גם אם זה פליטת פה וגם אם לא- זה דבר ממש ממש לא נכון וטוב להגיד. את רוצה שתהיה לך תדמית של רוק? סבבה. רוצה לעשות מוזיקה עם גיטרות ובלאגנים? מעולה. אבל את אומרת שאכלת עוגת מריחואנה רק בשביל לשווק יותר את התדמית הזאת? לא טוב קלי, לא טוב.
וחוצמזה, כוכבי רוק שניסו/מנסים סמים זה כל כך שנות ה-70 וה-80
בדרך הזאת היא סתם מאבדת יותר מעריצים או לפחות מההערכה שלהם אליה, וכמובן שהיא לא משיגה לעצמה עוד כאלה. לא מספיק שגם ככה יש סביבה מספיק פרסום שלילי, היא הורסת לעצמה עוד יותר. הבנו שאת רוצה להשתחרר מתדמית איידול ומתדמית הילדה הטובה, אבל ממש לא בדרך הזאת. חבל.

Because Of May

New member
אממ../images/Emo109.gif

זה שפרסמו שהיא "נלחמת" במנהל חברת התקליטים שלה ושבעצם הכל מסחור ונועד כדי לקדם את האלבום. זה שאומרים שהאלבום עצמו עומד להיכשל. זה שהיא מנסה להיות זמרת "רוק", אבל בעצם היא ממש לא והכל פוזה. (לא יודעת אם זה שלילי, אבל ככה הרוב חושבים וזה לכיוון השלילי
) אור, התעזור לי?

BrH

New member
אם זה הפרסום השלילי שיש סביבה,פשוט תגידי

תודה שלזה אתם קוראים פרסום שלילי (חוץ מהקטע על כישלון האלבום שזה באמת לא משהו).

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifאוף../images/Emo10.gif. אני לא כועסת, פשוט מאוכזבת...

תמיד חשבתי שקלי זמרת מעולה, אבל מעבר לזה גם אישה שצריך לקחת ממנה דוגמא. בגלל זה הערצתי אותה כל כך, אהבתי את המוזיקה שלה וידעתי שמאחורייה עומדת אישה חזקה. ועכשיו, היא אומרת לי שהיא לקחה סמים? פעם אחת, כשזה היה חוקי? מה אכפת לי חוקי או לא, סמים זה משהו לא משהו, וזה הסוף. זה ממש מאכזב אותי שהיא ניסתה לקחת סמים, אפילו שזה משהו שיכול להיות נרוא יומיומי בהוליווד, ואפילו בתל אביב כמו שציינתי באיזה הודעה פה... אבל, בשביל להשתחרר מתדמית היא לוקחת סמים? זה פשוט מפחית מערכה. לדעתי... גם לא מזמן היא אמרה שהיא הייתה בולמית? בסדר, זה משהו שאני יוכלה להבין, מהרבה סיבות שלא נכנס אליהן, אבל סמים?... אז אני לא עצבנית, ולא חושבת שהיא טיפשה עם פליטת הפה הזאת או לא פליטת פה, אני פשוט מאוכזבת שהיא עשתה את זה, מצידי שתלך עכשיו ותפרסם את זה בכל העיתונים בעולם, לא אכפת לי... אוף, שלא תהיה לי מפגרת עכשיו
.

sweetstuff

New member
.......

בנוגע לחוקי לא חוקי זה נשמע לי יותר הגיוני שהיא תציין דבר כזה שלא יקחו את זה במובן של להשתחרר מהתדמית אלא להיפך... כאילו היא אמרה שהיא ניסתה סמים ואז זה נשמע מאד לא חוקי ומאד "רוקנרולי" אבל זה שזה חוקי זה הופך את העיניין לפחות מגניב.. (הסבר גרוע)כאילו היא ניסתה להסביר שזה לא שהיא לקחה סמים בסתר נגד החוק או משהו.. שזה כן מותר שם ושזאת הסיבה היחידה שהיא ניסתה.. (אני מרגישה פסיכולוג.. אבל אני לקחתי את זה באופן הזה.. אני אפילו יכולה לשמוע את הטון שהיא אומרת את המשפט בו...) ונראה לי שהבולמיה זה טוב שהיא סיפרה.. כי ככה זה הופך אותה ליותר אנושית ואפשר להבין את "בעיית המשקל" שלה יותר טוב... וגם זה נותן דוגמא לצעירים שהם צריכים להשלים עם הגוף שלהם ובולמיה זה לא פיתרון לכלום... או משהו כזה! ואני מקווה שהגבתי בערך למה שאמרת כי אני ממש עייפה אז יש מצב שהיו כמה משפטים שקראתי שפשוט חלמתי בהם

Shiri from the block

Active member
לדעתי לקחת את זה קצת קשה מידי אולי היא סתם רצתה לנסות? נכון שסמים זה דבר רע אבל יש גם סקרנות בצד.. ולדעתי אין בזה דבר רע..

../images/Emo88.gif לא מסכימה

אף פעם לא חשבתי שקלי היא שה תמים,עד כמה שהיא נראית ככה,ועד כמה שהשירה שלה היא תמימה כזו
אני לא חושבת שצריך לשפוט אדם מטעות אחת שעשה ושייכת לעבר שלו,כולנו טועים,כולנו בני אדם,וזה די ברור שמה שהיא עשתה היה סוג של טעות עבורה. לגבי ההתייחסות לעניין בראיון עצמו,אני לא רואה בזה שום דבר פסול. אם היא אומרת ומתוודה על כך באותו הראיון,זה רק מסביר את זה שהיא אדם כנה וישר,שאין לו בעיה להגיד את האמת ולהתמודד עם המציאות כמו שהיא. אין לה מה להסתיר,כי היא לא עשתה שום דבר רע. היא הודתה שהיא עישנה סמים,במקום בו זה חוקי ושהיא הפסיקה עם זה מיד לאחר מכן. השפעה רעה על ילדים? בולשיט. להפך,אם יש דבר שהיא מעודדת,זה רק את אי השימוש בסמים. בכל אופן,היה ונגמר,והמשפט ההוא שהיא אמרה בסוף די הרגיע אותי,אחרי הכל,היא יודעת טוב מאוד מה היא עושה
לא התאכזבתי ממנה בכלל,אלו החיים שלה,וצריך לקחת דברים בפרופורציות.

יש בזה משהו..

אני יודעת שהסכמתי עם הדעה ההפוכה אבל אני מסכימה גם עם זה ~פיצול,מישהו?~ נגיד ג'רארד ווי..ממיי כמ..לא רק שהוא ניסה סמים, הוא גם היה מכור לסמים. ודווקא זה מעלה את ההערכה שלי אליו כי אני ראיתי קטעים מאיך שהוא היה אז ומה שהוא עבר.. ועכשיו לקלי
אני מסכימה עם מה שאמרת..אלה החיים שלה וחוץ מזה היא רק ניסתה..ברור שזה לא טוב אבל לפחות היא לא המשיכה עם זה..כי מה אם היא הייתה ממשיכה עם הסמים הייתם מפסיקים לאהוב אותה ולשמוע אותה? ~_~ אני באופן אישית לא

Because Of May

New member
לא חשבתי על זה, אבל נכון../images/Emo3.gif../images/Emo109.gif

מה שאמרת על ג'ר- אני מרגישה אותו דבר... ועשינו מקלי "מכורה כבדה"... היא רק ניסתה עוגה וזהו... אולי מהתגובה הקודמת שלי זה נראה כאילו עשיתי מזה ביג דיל, אבל התכוונתי לפרסום, לזה שהיא אמרה את זה. ניסית? אוקיי, יש הרבה שמנסים, אבל חבל שהצהרת את זה על גבי העיתון. סתם מיותר.

למה שלא תצהיר?

יש לאנשים הנטייה לחשוב שאם קיים נושא בעייתי כלשהוא (במקרה הזה-סמים),עדיף לא לדבר עליו בכלל,פשוט לשתוק. אני לא חושבת בכלל שזו הייתה הערה לא במקום,להפך. זה בא ממקום טוב,כיוון שהיא באה במטרה להזהיר או לעודד אי שימוש בסמים. היא לא באה ואומרת "ניסיתי,זה היה כיף,המשכתי",או- "ניסיתי,נהניתי,אבל הפסקתי כי לא יכולתי להמשיך",היא מודה באמת ודווקא גורמת לי להעריך אותה יותר. אני לא חושבת שהיא צריכה לשקר,ועצם העובדה שהיא מודה בזה בלי שום בעיה רק מראה שהיא אמיתית ושהיא דווקא כן האחת שהיינו רוצים להעריץ. אני משוכנעת שכל סלב הוליוודי כזה או אחר ניסה בעבר סמים (זה לא חדש לנו שכשמדובר באותם אנשים,הדרך לשם קצרה הרבה יותר ממני או ממך),כך שהיא הייתה יוצאת די שקרנית אם היא הייתה אומרת שמעולם לא נגעה בסמים. האזכור של הסמים ואותו המקרה היה חיובי,לא משהו שהיא צריכה להצטער על זה שאמרה אותו.

Because Of May

New member
ככה:../images/Emo109.gif

אולי אני שופטת לא נכון כי לא קראתי את הכתבה, אבל הייתי רוצה לדעת מה אמרו בה ואיך היא ענתה ואיך הגיעו לשאלות על סמים. אם זה היה: "קלי, ספרי לנו על הניסיון שלך עם סמים" והיא סיפרה, יטוב, לדעתי זה חבל שהיא סיפרה. אבל אם זה היה: "קלי, את מודעת להשפעות הסמים על בני האדם וכמה משתמשים בהם היום. מה דעתך?" והיא סיפרה והזכירה את זה כדרך אגב, זה כבר נשמע טוב יותר. הבעיה שלי היא שהיא פרסמה את זה כשלא היה צורך (זה מה שהשתמע לפחות). אסי, יש מצב לכתבה כדי שנראה איך זה באמת היה?

LeAnnDylan

Well-known member
אני לא חושבת שזה כזה משנה

אני לא חושבת שזאת הייתה פליטת פה כמו שכמה ציינו כאן. אני חושבת שקלי מספיק בוגרת ומחושבת בשביל לעמוד מאחורי המילים שלה. אני לא טוענת שהייתה לה מטרה סמויה או משהו אבל היא בהחלט הייתה מודעת למה שאמרה ומה יהיו ההשלכות. כל עניין ה"כולם עושים סמים" כבר לעוס אז אני לא אוסיף לזה אבל אני אתן לדוגמא את דרו ברימור, שחקנית שאני באופן אישי מעריכה הרבה יותר בזכות האישיות.ונכון לאלה שמכירים את ההיסטוריה שלה ושל משפחתה יודעים שהיא הייתה מכורה לאלכוהול בגיל 9 בגיל 10 היא כבר התחילה לעשן ובגיל 11 הייתה מכורה לסמים קשים. אז הרי לכם כל ההשפעות הרעות של הוליווד בבן אדם אחד. השוני הגדול הוא ההתייחסות לדברים. באופן אישי כשאני קוראת את נקודת המבט של דרו אני הרבה יותר מבינה ו"סלחנית" ומשום מה כשקראתי את הכתבה על קלי התחושה הכללית הייתה תחושת בוז. זה לא שאני לא מעריכה אותה יותר אני פשוט חושבת שדברים כאלה עדיף לשמור לעצמך. בניגוד לבולימיה לדוגמא, שזאת בעיה נפוצה שנוגעת להרבה מאוד אנשים בכללי ומעריצים של קלי בפרט, ברגע שהיא שיתפה את המעריצים בתחושות והפחדים שלה מאותה תקופה אני חושבת שזאת תגובה לענין, תגובה שבאמת יכולה לעזור לבנות במצבה [אוקיי גם לבנים]. התגובה שלה לנושא הסמים הייתה תגובה מיותרת. היא מודעת למעמד שלה בקרב בני נוער ולדעתי היא הייתה צריכה להיות יותר מחושבת.

Because Of May

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo109.gif

זה מה שהתכוונתי, שהיא אמרה את זה בלי מטרה, כאילו רק להגיד שהיא ניסתה וכאלה. ובאמת דרו ברימור הייתה מכורה לסמים קשים? בגיל 11? אללי.

למעלה