קלי וסמים...

Assilicious

New member
קלי וסמים...

בראיון למגזין USA Wwwkend קלי אמרה שכשהיא הייתה בהולנד היא ניסתה עוגה שהכילה בתוכה מריחואנה. "זה חוקי שם, וזה לא חוקי בארה"ב. אני אף פעם לא אעשה משהו לא חוקי במדינה שלי" קלי אמרה שזה היה הנסיון היחיד שלה עם סמים. "מעולם בחיים שלי לא עישנתי כלום. אני לא אעשה ישגרום לחורים במוח שלי". זה יהיה מעניין לראות מה אתם חושבים על זה....

otollo

New member
../images/Emo174.gifבדיוק קראתי את זה

פרט שטותי שהיא מציינת כדי להראות נערת רוק מגניבה
, שאני בספק אם הוא אמיתי בכלל. נסלח לה הפעם
.

sweetstuff

New member
לפי דעתי..

בלי לקפוץ או משהו זה לא קטע של להראות "נערת רוק מגניבה" כי ממה שיצא לי לראות בראיונות שלה וכאלה היא ממש לא כזאת... זה נראה לי יותר בקטע שהיא אומרת כמעט הכל... היא לא מסתירה יותר מידי דברים

otollo

New member
../images/Emo174.gifאני יודע שלא

אבל בכל זאת, לא נראה לי שהיא סתם תנדב פרט כזה כי היא רוצה שידעו, כי זה לא משהו להתגאות בו.

sweetstuff

New member
צודק..

אבל יש לה פליטות כל הזמן! וחוץ מזה בכתבות יש שינויים קלים בהכל אז יכול להיות שזה בא בהקשר אחר או משהו... קיצר, מה שאני מנסה להגיד זה שאין לי מושג איך היא הגיע לזה.. יש לה פה קצת גדול (לא שזה רע ולא שזה טוב) ולא נראה לי שהיא אמרה את זה בשביל שיחשבו שהיא נערת רוק. (כן.. אני יודעת שאני די עילגת בלהביע את עצמי
)

otollo

New member
../images/Emo174.gifתהיי בטוחה שזאת לא פליטה חח

אבל לא יודע... שיקול שלה.

LeAnnDylan

Well-known member
נו מה עוגת מריחואנה זה ה-דבר

ת'אמת זה קצת מוריד ממנה, אנשים שמנסים סמים הם אנשים חלשי אופי נתונים ללחץ חברתי ללא עמוד שדרה. "אני לעולם לא אעשה משהו שלא חוקי במדינה שלי" אוי ג'יזס שתעשה טובה >___> צביעות לשמה.
אבל בסופו של יום אלה החיים שלה שתעשה מה שטוב לה

Assilicious

New member
הדבר שאני הכי אוהב אצל קלי,

זה דווקא את זה שאין לה צביעות. היא פשוטה ואמיתית והיא תמיד אומרת מה שהיא חושבת. גם כשהיא מצלמת את עצמה הולכת לקנות את הדיסק שלה, תמצאי אותה ממליצה פתאום על אלבום של בריין אדמס, ועוד כל מיני דוגמאות. ויש משהו במה שאת אומרת, שזה מראה על לחץ חברתי, ואני גם חושב שזה די דבילי, אבל עדיין, זה יכול להיות גם סתם סקרנות, ולאו דווקא לחץ חברתי... חוץ מזה, שרוב האמנים משתמשים בסמים בהוליווד
. אטז לפחות היא רק נסיתה וזהו...

LeAnnDylan

Well-known member
אני לא אומרת שהיא בכללי צבועה

דיברתי ספציפית על הערה הזאת שנשמעה לי מעט צבועה. בכללי עושה רושם שקלי היא אחת הזמרות היותר סימפטיות אבל זאת לדעתי הייתה הערה קצת
ועל ההערה האחרונה שלך שכולם בהוליווד עושים סמים צריך להכות אותך
מה זאת ההערה המטופשת הזאת?

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifלא מטופשת-נכונה.

אבל לעבור סלב סלב ולראות שכולם עושים סמים... עזבו סלבז
, חצי תל אביב על סמים. לא בקטע של נרקומנים הומלסים והכל, סתם, בשביל הכייף שלהם, אז ברור שגם בהוליווד.

LeAnnDylan

Well-known member
לא אמרתי שהיא לא נכונה

"אז לפחות היא רק נסיתה וזהו..." תסלחו לי אבל זו הערה ממש מטופשת טוב אז בפעם הבאה היא רק תחתוך וורידים ולא תתאבד:-\ וזה שכולם עושים סמים ממש לא הופך את מה שהיא עשתה למקובל יותר או בסדר יותר

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gifתגזימי ותיסחפי../images/Emo122.gif.

קדם כל, אני בחיים לא רואה את קלי חותכת וורידים, לפרוטוקול, כי היא... חיצונית שמחה מדי בשביל זה
. לא משנה, זה לא היה קשור אבל בשביל הקטע. דבר שני, סמים זה כבר לא כזה משהו, זה שהיא עשתה את זה, כן, זה בסדר יותר, אבל לא מקובל. אנשים כבר לא עושים מסמים כזה משהו מטורף, בכל סדרת טלוויה תראי מישהו מסומם שלא אומרים על זה כלום ומתייחסים לזה כמשהו יום יומי. אני בטוחה שאם עכשיו קלי תתחיל לעשות סמים באפן קבוע, אף אחד לא יגיד כלום, כי זה כל כך שגרתי... כמובן אבל שהיא לא תפרסם את זה, כמו רבים וטובים...

LeAnnDylan

Well-known member
אוקי תקראי שוב את מה שכתבת ותראי כמה זה מטופש

בגלל שכולם בהוליווד עושים סמים זה הופך את זה לבסדר? ג'יזס ילדים אתם מזה רואים יותר מידי טלוויזיה >< להזכירכם זה ממש לא חוקי והדבר האחרון שאפשר להגיד על סמים [כן גם ה"קלים" שבהם] זה שזה 'נורמלי' או 'בסדר' או "בסבבה שלהם" אז כן אני אגזים ואסחף וגם אומר לך שמבחינתי עדיף לחתוך וורידים ולא לקחת סמים תחלקי עליי כמה שתרצי אני בדעתי דובקת.

Assilicious

New member
לא נראה לי שהיא ניסתה להוריד מהערך

של סמים. פשוט זה באמת מנחם שהיא רק ניסתה ולא המשיכה עם זה. אותי בכלופן.

LeAnnDylan

Well-known member
טוב אז כנראה שהחשיבה שלנו שונה

אבל זה בסדר, גם לך מותר

AeroFan

New member
חחחח זה בדיוק מה שאני

אכלתי [שהייתי שם] אבל סבבה זה חוקי שם זה לא הופך אותה למסוממת, והעוגה הזאת ממש שטויות יחסית... כולם חושבים שזה פשע אבל הדבר הזה זה ממש כלום, במיוחד אם זה רק פעם אחת...

פששש..איזה "מאאגניבה"

אני לא מבינה למה היא סיפרה את זה!
כאילו..יש סיכוי שאני מגזימה..אבל זה באמת יכול להשפיע על הורים שהם לא ירשו לילדים שלהם לשמוע את המוסיקה. אם כמה מופרך שזה נשמע הורים לא רצו לתת לילדים שלהם לראות הארי פוטר משהו בגלל שהארי פוטר עשה משהו בסרט החמישי..לא יודעת לא הבנתי. כאילו זו לא הדוגמה הכי טובה
ואיזה תירוץ מטומטם-זה חוקי שם ובארה"ב לא-אז עשיתי את זה שםXD בהודו מותר להרוג-אז אני אלך להרוג בהודו.בישראל אני בחיים לא אעשה את זה-כי אסורXDDD הו וולD: זה משעשע

adida12

New member
צודקת!

וזה לא כזה מופרך שהורים לא יתנו לילדים שלהם לשמוע אותה בגלל זה..לדעתי..

s k p

New member
דעתי בעניין...../images/Emo3.gif

זאת הערה ממש לא רלוונטית.....מוזר שפתאום שהיא פלטה את זה....
לא נראה לי שהיא ניסתה להראות שהיא יותר מגניבה כי זה לא מתאים לה...כנראה זה סתם נפלט לה בראיון או משהו כזה

למעלה